הכרזה מעניינת של מכשפי החוף מ Gencon שבוודאי תשמח רבים - ג'ו מגנליו יוביל קו חדש של מוצרים לעולמות וותיקים, בדגש על היוצרים המקוריים או ידועים של אותו העולם.
באופן לא מפתיע שלושת העולמות/מותגים שהוכרזו הם:
הספר הוא בן 160 עמודים ויצא בסוף 2027, והכוונה היא להרפתקה אפית, מלהיבה בסגנון אופרה, דרמטית ונועזת שתדגיש את גרייהוק. ההרפתקה תתמק בערפדית הנבלית Drelzna שהיא למעשה הבת של טאשה. היא הופיעה לראשונה בהרפתקה Lost Caverns of Tsojcanth ונדמה שזו הולכת להיות הרפתקה אפית בהחלט.
באופן לא מפתיע שלושת העולמות/מותגים שהוכרזו הם:
- רומח הדרקון! אחרי ספר ההרפתקאות שיצא לפני כשנתיים שלא היה מלהיב לטעמי, כעת מכשפי החוף עובדים על מוצר חדש עם טרייסי והיקמן, ספר משחק התפקידים הראשון שהם עובדים עליו מזה 20 שנה. הם קוראים לזה הספר השאפתני ביותר של העולם, ואני מקווה שהם צודקים

סיפור משעשע של מגנוליו שבילדותו הוא גנב את ספרי רומח הדרקון מהחנות, אבל כעת הוא מזמין את היוצרים לארוחת ערב בכל הזדמנות - הלוואי שאני הייתי יכול להזמין אותם לארוחה. - האגדה של דריזט - אין יותר מדי פרטים, למעט זה שהפרויקט הוא במעורבות של סלבטורה ויתמקד בדריזט דו'ארדן. זה נראה כמו Fan Service, אבל אני לא מעריץ גדול של דריזט, אז אותי פחות מעניין. גם למען האמת אין פרטים נוספים
- הרפתקאות בגרייהוק - לוק גייגקס, הבן של גארי, מוביל פרויקט חדש שאוסף הערות ורישומים של האבא למוצר חדש שיכתב מהעיניים של Melf, ההרפתקן שאותו לוק גילם וידוע בזכות מספר רב של לחשים על שמו.
הספר הוא בן 160 עמודים ויצא בסוף 2027, והכוונה היא להרפתקה אפית, מלהיבה בסגנון אופרה, דרמטית ונועזת שתדגיש את גרייהוק. ההרפתקה תתמק בערפדית הנבלית Drelzna שהיא למעשה הבת של טאשה. היא הופיעה לראשונה בהרפתקה Lost Caverns of Tsojcanth ונדמה שזו הולכת להיות הרפתקה אפית בהחלט.