• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עדכון לדיורול - מפה.

The oldman אמר/ה:
ניסיתי להשתמש בתוכנה, איך לכל הרוחות עשית את זה?
זה רק אני או שאני פותח את התוכנה והיא ממש, אבל ממש, לא נוחה לשימוש?

היא די לא ידידותית בהתחלה, אבל, עם מורה טוב, כלומר, גדעון אורבן בהודעות פרטיות, זה לא בעיה. :wink:

ושי, המפות של הירוס 3, הן... איך לומר? גרועות.

שי, עכשיו אתה מדבר שטויות, תוכנה ליצירת מפות, שמשמת בעיקר ילדים קטנים, לא יכולה להשתוות לתוכנה מקצועית.
אני אגיד לך מה הבעיה עם המפות של הירוס, למרות שהן נראות יפה, הן נראות מאוד ילדותיות וציוריות, כלומר, בשביל לשרטט מפה אמיתי של העולם, הן לא מתאימות. לעומת זאת, בכדי לשרטט מפה שהיא חלק מספר היסטוריה של האלפים שחיים בהרים, היא מתאימה.

MiNd ReaDeR אמר/ה:
שי, עכשיו אתה מדבר שטויות, תוכנה ליצירת מפות, שמשמת בעיקר ילדים קטנים, לא יכולה להשתוות לתוכנה מקצועית.
אני אגיד לך מה הבעיה עם המפות של הירוס, למרות שהן נראות יפה, הן נראות מאוד ילדותיות וציוריות, כלומר, בשביל לשרטט מפה אמיתי של העולם, הן לא מתאימות. לעומת זאת, בכדי לשרטט מפה שהיא חלק מספר היסטוריה של האלפים שחיים בהרים, היא מתאימה.
בולשיט.
הן לא ילדותיות, הן פשוט מצויירות יפה.
עד עכשיו, כל המפות שראיתי בפרוייקטים השונים (כולל קאלדריה) היו מ-כ-ו-ע-ר-ו-ת. נכון, הן מדוייקות נורא, אבל פשוט מכוערות.
וזה מקובל, כי מה לעשות שרוב האנשים לא יודעים לצייר (כמוני למשל), אבל זה בטח לא אומר שמפה שנוצרה בתוכנה מקצועית ליצירת מפות היא יותר יפה ממפה של HEROES.

MiNd ReaDeR אמר/ה:
אני מודה שהמפות שלי לא יוצאות יפות, אבל המפות של קאלדריה?! הן מדהימות!
אני לא יכול לתאר לעצמי את קלאדריה בסגנון הירוס 3. אולי אתה יכול.
הרבה מאוד דברים פשטו אי אפשר להביע בתוכנה הבינונית של הירוס.
המפות של קאלדריה לא מדהימות. הן מדוייקות ואלגנטיות.
מה גם שאמרתי כבר זה לא יתאים למפה של עולם, אבל זה כן יהיה מגניב למפה של ארץ או אי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה