• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הטבעת האחת סשן הכרות ראשון עם "הטבעת האחת" - The one ring

אז סיימנו הרגע סשן ראשון במסגרת ההכרות עם השיטה "הטבעת האחת" - ערכת ההתחלה.
אדם סייר, גמד ובן מחצית יצאו מפונדק הפוני הדוהר, בעקבות סיפורים על רוע עתיק שנמצא בגבעות... (שוקל אם ליצור לזה רשומות).
ההרפתקה היא Over hill and Under hill שמגיעה עם ערכת ההתחלה השניה של הטבעת האחת.
תודה לשחקנים שלי שהתנסתי עליהם בשיטה שלמדתי במהירות הבזק ובכלום זמן השבוע ותודה ל the Nerubian the Nerubian ול- נמרוד ינאי נמרוד ינאי שהצליחו לעמוד בפרץ השאלות הבלתי פוסקות שלי בימים האחרונים.
השתדלתי להכניס את כולם לאווירה באמצעות תאורים, מוסיקה ותחושות, בסך הכל אני חושב שהיה מצויין!, עדיין לא הגענו לקרב של ממש, אבל הרגשנו עד כמה שלב המסע חשוב בשיטה וגם שלא כזה פשוט להגיע למספר מטרה, גם כשמגלגלים הרבה קוביות.

1761252901503.webp
1761252918966.webp
1761252933464.webp

נראה כמו סטאפ מהמם! שמח שנהנתם! זאת אחלה שיטה למי שאוהב את טולקין!
אם אתה רוצה, יש לי עוד כל מיני טיפים לתת לך שאני משתמש בהם במשחק שלי, אבל הם כנראה רלוונטיים יותר למשחק מלא מאשר לערכת ההתחלה.

נראה כמו סטאפ מהמם! שמח שנהנתם! זאת אחלה שיטה למי שאוהב את טולקין!
תודה! אני מניח שנראה מה אנחנו מרגישים בסוף ההרפתקה, למרות שקמפיין שלם בטבעת האחת לא בתוכניות שלי כרגע :)

אגב אווירה, למהדורה הראשונה היה סאונדטרק רשמי – אולי תרצה לנגן אותו ברקע ;-)
תודה! חיפשתי כזה 👍🏻

איזה מהמם!
ממש מדגדג לי לקנות ולהריץ גם
תודה רבה!
היה לי שבוע מאד לחוץ כדי ללמוד בזמן קצר את השיטה, אבל לפחות הייתה לי מטרה ומחוייבות אל מול הקבוצה, אחרת אולי הייתי מתעצל ללמוד אותה כשאין דד ליין של משחק באופק.

עריכה אחרונה:
אגב אווירה, למהדורה הראשונה היה סאונדטרק רשמי – אולי תרצה לנגן אותו ברקע ;-)

תודה! אבדוק את זה. אני משתמש בעיקר בפסקול מהסרטים והסדרה כרגע (למרות שהשיטה היא מהספרים, לא מהסרטים).
איזה מהמם!
ממש מדגדג לי לקנות ולהריץ גם (מסתכל על המדף העמוס בספרים שלא שיחקתי בהם 😢)
תעשה מה שאני עשיתי - תקים קבוצה רק למשחקי one shot בשיטות שונות כדי שתוכלו ללמוד מלא שיטות.
עד עכשיו שיחקנו כבר 4-5 שיטות!

לאור הביקוש לסאונדטרק מוצלח למשחק התפקידים של שר הטבעות, כדאי לדעת – מי שהכין את הסאונדרטרק למהדורה הראשונה של הטבעת האחת היה ג'ון הודג'סון, והוא המשיך והכין סאונדטרק גם למשחק Beowulf Age of Heroes. גם הסאונדרטרק הזה מתאים מאוד לארץ התיכונה, למעט הקטעים עם קולות ים או שחפים.

לצערי אי אפשר להשיג את הסאונדרטרק המלא במקום אחד – יש "חבילות הרחבה דיגיטליות" שחלקן הגדול כולל 3-4 קטעי מוזיקה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
סשן רווי אימה מזוויעה מבית היוצר של "אימה על האוריינט אקספרס"
שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
חזרה