night guard
פונדקאי מהשורה
אני עושה סקר על רוב הגילים של האנשים שמשחקים במשחק זה.
כך שכולנו נוכך לדעת האם סכום הגילים הגדול יותר מגיע מעל גילי 20 או מתחת
כך שכולנו נוכך לדעת האם סכום הגילים הגדול יותר מגיע מעל גילי 20 או מתחת
the cleric אמר/ה:למה אתה שואל כאלו שאלות?
הגרסה הראשונה של מו"ד יצאה ב1974. אם היית טורח לקרוא את ת'רד הFAQ של הפורום, היית יודע זאת.night guard אמר/ה:the cleric אמר/ה:למה אתה שואל כאלו שאלות?
בגלל שאני רוצה לדעת האם נשאר המשחק עד עכשיו אני יודע שהוא קיים מלפני שנולדתי (לא בגלל אבא שלי)
זו הסיבה
the DM אמר/ה:חוץ מזה אנחנו השחקנים הזקנים והמנוסים יכולים לשתות שיכר טוב כשהדמויות יושבות ב Inn המקומי, להרשות לעצמנו לקנות ספרים והרחבות לכל שחקן בקבוצה, חוץ מזה לאלו שיש להם ילדים זה יכול לחזק את הקשר איתם חבל על הזמן, עד שלא נלחמת כתף אל כתף אם אבא שלך כנגד שבט הטרולים לא תגלה מה היא אחוות הורים ילדים אמיתית. יש לי חבר שהוא בן 34 יש לו ילד בן 11 והם כבוצה של 3 אבות וחמישה ילדים בגילאי 11-14 שמשחקים ביחד (אחד האבות הוא השה"מ ושני האבות האחרים וחמשת הילדים הם שחקנים) והם נהנים סוף הדרך מזמן האכות הזה עם הילדים שלהם.
night guard אמר/ה:the DM אמר/ה:חוץ מזה אנחנו השחקנים הזקנים והמנוסים יכולים לשתות שיכר טוב כשהדמויות יושבות ב Inn המקומי, להרשות לעצמנו לקנות ספרים והרחבות לכל שחקן בקבוצה, חוץ מזה לאלו שיש להם ילדים זה יכול לחזק את הקשר איתם חבל על הזמן, עד שלא נלחמת כתף אל כתף אם אבא שלך כנגד שבט הטרולים לא תגלה מה היא אחוות הורים ילדים אמיתית. יש לי חבר שהוא בן 34 יש לו ילד בן 11 והם כבוצה של 3 אבות וחמישה ילדים בגילאי 11-14 שמשחקים ביחד (אחד האבות הוא השה"מ ושני האבות האחרים וחמשת הילדים הם שחקנים) והם נהנים סוף הדרך מזמן האכות הזה עם הילדים שלהם.
למה אתה אומר שאני לא יכול להרשות לעצמי לקנות ספריםrcmad:
רק שתדע אני הראשון בקבוצה שלי שקנה ספרים מהקופה שלי ואני יכולתי להרשות לעצמי גם לקנות לכל שאר הקבוצה ועדיין ל קנות dvd וגם קניתי dvd עצמי ועדיין יש לי כסף לקנות ספרים לכל הקבוצה!!!
אז אם אתה מבוגר זה לא אומר שרק אתה יכול לקנות בכסף ואנחנו (הילדים) צריך להתחנן להורים שלנו (חלקנו צרכים אבל כולנו).
ואתה גם צודק המשחק זו דרך נפלא לחזק את הקשר בין ההורים רק חבל שאבא שלי לא יודע מה זה![]()
the DM אמר/ה:חוץ מזה אנחנו השחקנים הזקנים והמנוסים יכולים לשתות שיכר טוב כשהדמויות יושבות ב Inn המקומי, להרשות לעצמנו לקנות ספרים והרחבות לכל שחקן בקבוצה, חוץ מזה לאלו שיש להם ילדים זה יכול לחזק את הקשר איתם חבל על הזמן, עד שלא נלחמת כתף אל כתף אם אבא שלך כנגד שבט הטרולים לא תגלה מה היא אחוות הורים ילדים אמיתית. יש לי חבר שהוא בן 34 יש לו ילד בן 11 והם כבוצה של 3 אבות וחמישה ילדים בגילאי 11-14 שמשחקים ביחד (אחד האבות הוא השה"מ ושני האבות האחרים וחמשת הילדים הם שחקנים) והם נהנים סוף הדרך מזמן האכות הזה עם הילדים שלהם.
night guard אמר/ה:the DM אמר/ה:חוץ מזה אנחנו השחקנים הזקנים והמנוסים יכולים לשתות שיכר טוב כשהדמויות יושבות ב Inn המקומי, להרשות לעצמנו לקנות ספרים והרחבות לכל שחקן בקבוצה, חוץ מזה לאלו שיש להם ילדים זה יכול לחזק את הקשר איתם חבל על הזמן, עד שלא נלחמת כתף אל כתף אם אבא שלך כנגד שבט הטרולים לא תגלה מה היא אחוות הורים ילדים אמיתית. יש לי חבר שהוא בן 34 יש לו ילד בן 11 והם כבוצה של 3 אבות וחמישה ילדים בגילאי 11-14 שמשחקים ביחד (אחד האבות הוא השה"מ ושני האבות האחרים וחמשת הילדים הם שחקנים) והם נהנים סוף הדרך מזמן האכות הזה עם הילדים שלהם.
ומה שעוד אתה אומר לי כאן זה שאם אתה ידע שזה כיף אתה קונה אבל אתה לא יודע על זה כלום וזה לא מענין אותך אתה לא תקנה לבן שלך למרות שאם זה כן מעניין אותך אתה אפילו תקנה לכל הקבוצה.
איפה ההגינות לילדים כי לילד אתה צריך לשמוע את ההתחננויות שלו אבל בשבילך אתה תבזבז כסף כמו מים![]()
לא הוגן![]()
ילד. אתה לא בעמדה שאתה יכול להעיר על שגיאות כתיב.Black Guard אמר/ה:DM אמרתי את זה קודם ואני אחזור על זה שוב,
בן כמה אתה?
אני מציע שתלמד לכתוב, נגיד שגיאה אחת או שתיים אבל:
"חנוקה"? נו באמת.
![]()
![]()
![]()