• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ספר הפורום - הדור החדש, חיפוש צוות

טוב,
למי שיודע או לא יודע יש יוזמה לכתוב שוב ספר פורום.
בשביל שזה יצא לפועל, צריך צוות ולהלן התפקידים הדרושים:

לקטורים - לפחות שלושה, אוספים חומר מהפורום ובוחר מה איכותי ונכנס ומה לא
עורך מכניקה - אחראי לוידוי התוכן המכני.
ע. עורך מכניקה - כנ"ל
עורך לשוני - בודק טעויות כתיב ונסוח.
ע. עורך לשוני - כנ"ל
עיצוב גרפי - אחראי על הגרפיקה בספר
ע. עיצוב גרפי - כנ"ל
עימוד המוצר - לוקח את החומר המוכן והגרפיקה, משלב אותם ביחד
ע. עימוד המוצר.
מתאם - דואג שכל החומר עובר מתחנה לתחנה ובודק שהכל תקין.

בחינת החומר (פלייטסטינג) תעשה בפורום.
אני אהיה נשיא של כבוד :) או אחראי צוות, הווי ובידור.
מי שחושב שהוא מתאים לאחד התפקידים הנ"ל, או ליותר מאחד, שישלח לי ה"פ. עם נימוקים למה הוא.
ואם יהיו מספיק אנשים אז אולי יהיה גם ספר פורום בסופו של דבר :)

יש לי רעיון, אולי אם הרעיון נצליח אז מישהו ידפיס ואז מי שירצה יוכל לקנות באחד ממפגשי הפורום (אם תשלום סימלי שיפצה על עלויות ההדפסה)

לא נראה לי שזה ילך ככה. יש שתי אפשרויות: או שנלך על גרסא אלקטרונית, שכל אחד יכול להוריד בחינם, או שנלך על מוצר מוצר, שנמכור בכנסים ונפיץ ממש.
מכיוון שאני לא חושב שאנחנו מקצועיים מספיק לאפשרות השנייה, נראה לי שכדאי לבחור באפשרות הראשונה. אם מישהו יצליח לשכנע את חברי התעשיה הגובלינית (המקצועניים :wink: ) להושיט יד בנושא, ולמקצע את כל העניין, יכול להיות שזה אפילו יהפוך לספר ממש.

אבל לפני הכל - מישהו זוכר איזה שם נתנו לספר הפונדק בפעם הראשונה? ולדעתי יכול להיות שנצביע לשם חדש, כי בינתיים הצטרפו מלא אנשים.

יותר מידי עבודה לעשות ספר נמכר, שלא לדבר על כסף שאני לא רואה מישהו שיתרום.

אולדמן, מה עם בוחן "פלאף"?

אני מוכן לקחת עורך/ע לשוני או עורך/ע גראפי.

אני לא בטח שצריך...
אתה יודע מה, תפתח עץ שמודיע על שמו של הספר החדש, עם סקר (עם רשות מהמנהלים, כמובן). אם יצביעו רוב האנשים על כך שהם לא אוהבים את השם "המדריך השלם לפונדקאי" (והאמת אני הולך להצביע נגד :? ), נבחר שם חדש.

פלאפי אמר/ה:
לא נראה לי שזה ילך ככה. יש שתי אפשרויות: או שנלך על גרסא אלקטרונית, שכל אחד יכול להוריד בחינם, או שנלך על מוצר מוצר, שנמכור בכנסים ונפיץ ממש.
אני מעדיף את הגירסא האלקטרונית. כי כל אחד יכול להוריד את זה בחינם. תחשבו על זה: עם נעשה ספר, ספר איך תחלק בכסף? :P ...
אני מוכן לאסוף חומר (לקטור) מהפורום.

האמת, אולדמן אמר לשלוח לו בפרטי את התפקיד המבוקש, וזה מה שעשיתי, רק שאני לא רואה שהוא התייחס לכך.

לכן גם אני אציע את עצמי כאן בעץ - לתפקיד עורך/עוזר עורך טכני (רצוי עורך, אני אעלב מאוד אם אני אהיה רק עוזר :evil: ).

אם אני אתקבל, וגם אם לא, אני ממליץ לתפקיד עוזר עורך את BigFatFrog, במידה והוא ירצה להצטרף לפרוייקט.

אני חולק. ואני גם לא מכיר אותך, אני לא יודע מה רמת העברית שלך, כמה מחויבות יש לך, כמה אחריות, אם לא תתייאש באמצע ותוותר על התפקיד, ואז נצטרך למצוא מישהו אחר... ובכלל, אתה די חדש בפורום (רק 29 הודעות), ואני חושב שאם כבר כדאי לתת תפקידים לאנשים קצת יותר ותיקים, שכולנו מכירים יותר טוב.
סורי

עורך/עוזר לשוני צריך בתור התחלה להיות מישהו עם רמת עברית גבוהה, בעדיפות מישהו שעבר את הבגרות בלשון עם ממוצע גבוה, אחד שכבר ערך פרויקטים בעברית בעבר - אחד שמוכן להעיד על עצמו שיכולתו הלשונית ושליטתו בשפה מספקים בכדי שלא יהיו לנו בושות בספר עם שגיאות כתיב לא רצויות וניסוחים עילגים.

כך או כך, אם האיש הזקן, מנהלנו הנערץ, לקח על עצמו את תפקיד איסוף הצוות וברירתו - רק הוא רשאי לקבוע בסופו של דבר מי יוסמך לכל תפקיד. שלחו לו הודעות פרטיות ותארו בהן למה אתם האנשים המתאימים ביותר לתפקיד זה או אחר.

pitfiend אמר/ה:
עורך/עוזר לשוני צריך בתור התחלה להיות מישהו עם רמת עברית גבוהה, בעדיפות מישהו שעבר את הבגרות בלשון עם ממוצע גבוה, אחד שכבר ערך פרויקטים בעברית בעבר - אחד שמוכן להעיד על עצמו שיכולתו הלשונית ושליטתו בשפה מספקים בכדי שלא יהיו לנו בושות בספר עם שגיאות כתיב לא רצויות וניסוחים אילגים.

נראה שאתה לא תהיה (על אף שאפילו לא הצעת את עצמך) כי לא כותבים אילגים אלא עילגים,זה דבר ראשון.
דבר שני ביקשתי להיות עוזר עורך לשוני,אני חושב שבתור אחד עם ממוצע 95 בלשון אז אתם מבינים.
דבר שלישי אני גם מסכים שצפרדע גדול ושמן יוכל להיות עורך לשוני טוב וכמו כן גם פלאפי.

הופה!!! מה קורה פה? למה לא הודיעו לי?! אני דורש הסברים!
נשמע אחלה... אני אקח לעצמי את התפקיד של לפקד על אולדמן שלא ירדם מתפקידו. ואולי עוד אחד. פשוט חזרתי מטיול של 5 ימים ואין לי כוח לעשות משהו חוץ מלישון ולהקליד טיפה. בטח לא לחשוב.
אז באמת בהצלחה שיהיה לנו, אני אתחיל לחפש באופן לא רשמי חומר בפורום.

איתמר

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה