• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ספרים (חדשים?)

RatavA

פונדקאי מהשורה
שלום לכולם !

ראיתי באיזה מקום באינטרנט (כרגע באמת שלצערי אני לא זוכר איפה, וגם כשחיפשתי דרך הקישורים שכתובים ב FAQ ובחוקי הפורום - הם לא עבדו,) שתרגמו כמה ספרים נוספים של מהדורה 4 לעברית בזמן ה"אחרון" (מלבד השלושה הבסיסיים, ותיבת האוצרות)

האם מישהו פה יודע איפה אפשר לקנות אותם? אם הם נמכרים באיזו רשת חנויות ספרים (צומת ספרים או סטימצקי)? אם לא אז באיזה אזור? האם אפשר לשלוח אותם?
וכמה הם עולים בערך?

תודה רבה לכולם ! :)

אני מניח שאני הראשון שמגיב לך אז אני צריך לברך :
ברוך הבא לפורום :orccooldark:
כמו שהבנת סמיילים זה כיף, ואני לא אכנס לטיפים למתחילים, אני בטוח שמישהו אחר יעשה את זה (אם אתה רוצה סיכום קצר על מה אנשים שונאים : חוסר סימני פיסוק, שגיעוט קטיו, טקסט לא מסודר שזה אומר פיסקאות וכאלה וחלק שונאים פיצוצי סמיילים. אני לא אגב). אני לא מלחיץ אותך או משהו, רק אומר שאם לא תעשה את זה, סביר להניח שיעירו לך, וכנראה שבצדק.
ועכשיו לשאלה :
לאחרונה (אין לי מספר מדויק) המגד"מ 2 והסל"ש 2 יצאו בעברית (סלש- ספר חוקים לשחקן, מגדמ- מגדיר המפלצות) אני מניח שאפשר למוצאם ברשתות הרגילות שציינת, וגם בחנויות משחקי תפקידים למינייהם (פריק לדוגמא לאלה שבסביבה שלה). מחירם הוא 170 ש"ח, כמו כל ספר מו"ד. ממליץ לך לקרוא את הסקירות עלייהם לפני שאתה קונה, בדף הסקירות של הפונדק (אין לי כוח לתת לך קישור אבל אני בטוח שמישהו יעשה את זה במקומי. כן, אני עצלן, תכיר את דרגונס :) ).
ואני חושב שזה כל מה ששאלת, כן?

שכחתי שאגף הסקירות מושבת בגלל המעבר למהדורה החמישית של הפונדק. הייתי מביא לך בכיף... למרות שאמרו שרק ההורדות נדפק. אולדמן? אולי שווה מעבר לפורום משוב
עריכה : רגע רגע רגע, הצלחתי! הנה אני מוסיף
סלש : http://www.pundak.co.il/reviews/2-RPG-Reviews/69-PHB-2
מגדמ : http://www.pundak.co.il/reviews/2-RPG-Reviews/105-Monstermanual2_D?D4=
המגדמ השני קיבל את הציון הכי טוב יחסית לשני האחרים, אגב.

The oldman אמר/ה:
ספר חוקים לשחקן 2 עולה 150 ש"ח.
ובאותה הזדמנות, אמליץ על ספר נוסף למבוכים ודרקונים 4 - מתוך האפלה, מגדיר מפלצות מקורי בעברית (שאני כתבתי :oops: )
http://www.pundak.co.il/reviews/rpg-reviews/2-RPG-Reviews/68-from-the-darkness
ורשומון איי הסערה כמובן!

תודה רבה לכל מי שהגיב :)

יש לי 2 שאלות נוספות:

1. האם יש עוד ספרים שתורגמו לעברית (או שמתוכננים להיות מתורגמים לעברית אם מישהו יודע) ממהדורה 4, חוץ מששת הספרים שקיימים (PH1+2, MM1+2, AV, DMG) ?

2. המו"ל של MM2 ו PH2 הוא monkeytime. מי המו"ל של AV("תיבת האוצרות") ? (בישראל מדובר, כמובן).

תודה !

תורגמו לעברית - לא שידוע לי.
לעומת זאת, כמו שהאיש הזקן והויקינג ציינו, יש עולם מערכה וספר מפלצות לעולם המערכה (שאולדמן כתב) בעברית.
כמובן שאפשר להשתמש בספר המפלצות המדובר גם בעולם אחר ("מתוך האפלה", כולל מפלצות טובות, מגדיר המפלצות הראשון שהשתמשתי בו - מומלץ בחום :orcwink: )

RatavA אמר/ה:
תודה רבה לכל מי שהגיב :)

יש לי 2 שאלות נוספות:

1. האם יש עוד ספרים שתורגמו לעברית (או שמתוכננים להיות מתורגמים לעברית אם מישהו יודע) ממהדורה 4, חוץ מששת הספרים שקיימים (PH1+2, MM1+2, AV, DMG) ?

2. המו"ל של MM2 ו PH2 הוא monkeytime. מי המו"ל של AV("תיבת האוצרות") ? (בישראל מדובר, כמובן).

תודה !

1. זה הספרים שתורגמו לעברית, אני בספק אם יצאו עוד ספרים - אבל נורא תלוי מתי מהדורה 5 תצא לאור... אם זה ב-2015, אולי יהיה עוד ספר אחד או שניים (Martial Power? זכור לי שהוא היה בתרגום מתקדם).

2. המו"ל של כולם זה Monkeytime, שלמעשה קנו (סוג של) את כוכבי כסף. ארבעת הספרים הראשונים יצאו במקור על-ידי כוכבי-כסף, אבל לשלושת ספרי הבסיס היו הדפסות חוזרות על-ידי מאנקיטיים.

The oldman אמר/ה:
2. המו"ל של כולם זה Monkeytime, שלמעשה קנו (סוג של) את כוכבי כסף. ארבעת הספרים הראשונים יצאו במקור על-ידי כוכבי-כסף, אבל לשלושת ספרי הבסיס היו הדפסות חוזרות על-ידי מאנקיטיים.
אם הייתה הוצאה לאור חוזרת, יש הבדל כלשהו חוץ מהמילים "מאנקי טיים" ו"כוכבי כסף"? (ז"א, האם יש שינוי כלשהו בעימוד או בתרגום?)

לפי דעתי אין הבדל בתרגום עצמו (לצערי בארץ לא נהוג לרוב לעדכן ספרים בין גרסאות) - למרות שלא בדקתי. בגלל שההדפסה של כוכבי-כסף התבצעה בארץ, וזו של מאנקי-טיים בסין, בהחלט אפשרי שהיו שינויים - בכל מקרה הוציאו לוחות חדשים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה