פינאקל פרסמו סיכום שנה עם מבט גם לשנה הבאה:
peginc.com
בגדול, 2025 היתה עם ארבעה פרויקטים, קצת רגוע ביחס לשנים קודמות - אבל אולי הסיפא של הבלוג מסבירה את זה, כי מסתבר שגם ג'ודי וגם אהרון מתמודדים עם מחלות קשות 
נראה של-2026 יש אחלה תוכניות, כולל:

Pinnacle Entertainment Group – 2025 in Review & What's Next for '26 | Pinnacle Entertainment Group
2025 has come to an end, giving all of us here at Pinnacle time to pause and reflect on everything that happened last year and all the exciting things we have planned for you in 2026! What We Launched and Shipped in '25 Last year, we
peginc.com
נראה של-2026 יש אחלה תוכניות, כולל:
- חגיגות שלושים השנה של אדמות המוות, כולל מערכה חדשה, ספר אזור חדש ועוד הפתעות, כולל לא רק של משחקי תפקידים
- נראה שאוניברסיטת מזרח טקסט חוזרת! מי שלא מכיר, מדובר במערכה של סטודנטים באוניברסיטה שנלחמים בערפדים ויתר מפלצות ומרעין בישין. אחד המערכות המדליקות של עולמות פראיים, שעדיין לא עודכנה למהדורת ההרפתקה
- גם Rifts תקבל עוד ספר מערכה (אולי אחרון?) ואחרי אירופה ממשיכים למזרח הרחוק עם the Ends of the Earth, שתכלול את סין, אוסטרליה ויפן. אישית Rifts זה משחק שממש מעניין אותי וגם קניתי את ה PDF, ואני מקווה יום אחד לשחק בו.
- והכרזה אחרונה-אחרונה חביבה, זה המרה של נתיב ההרפתקאות מכתיר המלכים לפאת'פיינדר בעולמות פראיים! אני מקווה שגם נראה עוד תוכן מכאני חדש לשיטה.