חחחחחחחחחחח אני לא מאמין שחישבת את זה
חזק!
חזק!
וואלה? אז אם יש לך תוסף גבוה מקשיחות ונק"פ טוב אין לך מה לחשוש מנפילות. לדעתי לא צריכה להיות הגבלה. מצד שני, נזק מינימלי מקסימלי צריך להישאר 20, כלומר שיש סיכוי לשרוד גם אם אתה לא הכי חסון. חשבתי כרגע על רעיון - מ200 מטר להתחיל להחליף כל 10 מטר אחת מהקוביות בק10, ומ400 מטר להחליף כל 10 מטר אחת מהקוביות בק20. הרעיון הזה לא סופי והוא מוגבל ל600 מטר, אבל זה מה שיש לי כרגע.מרתוס אמר/ה:אאל"ט יש הגבלה לנזק שיכול להיגרם מנפילה. (20ק6)
או'ריילי אמר/ה:Well Played גאלאן... Well Played...![]()
אגב בדקתי את זה והקטע הזה של 20ק6 דווקא הגיוני. בפיזיקה יש דבר שנקרא מהירות סופית, בעקרון זה אומר שאתה לא יכול ליפול יותר מהר ממהירות מסוימת. אדם ממוצע לא יעבור את ה270 קמ"ש אם הוא לא בתנוחת טיל או שהוא ממש מנסה ליפול מהר.
הדוגמה באמת לא הייתה בשיא אבל העיקרון הזה של עד חצי נק"פ אתה לא מדמם לא הגיוני. בעולם שבו אנשים נחתכים ומדממים מדף נייר מנוול אני משוכנע שמכת גרזן של אורק לא "תחליש לך את העור" אלא תפער לך פצע, גם אם הוא ייסב נזק זעום.
מה המשמעות של לחש ריפוי במצב הזה? "היידיים של הכוהן זורחות כשהוא נוגע בך ואתה כבר לא עייף" "אני קורא לאלים! תתפרו לו את הגלימה!" ? אם אני לוחם עם 160 נק"פ ויורים עלי 30 חצים עם ממוצע נזק של 2.5 (75 נזק סה"כ) אז מה הדפתי את כולם? הם פגעו לי בגלימה? הם שיעממו אותי עד שהתעייפתי? הם פגעו לי בעור וקפצו ממנו כי העור שלי כ"כ חזק שחייבים מטח חצים בשביל להכין אותי להתקפה?
זה אני... זה הכי הגיוני בעיני.rui אמר/ה:אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל היה אחד שהשה"ם שלו הביא רעיון גאוני שזה כאילו כושר החמיקה שלך,
מה שברמה 1 מכה של 10 נזק תהרוג אותך ברמה 10 תדע לנווט אותה יותר טוב.
יכול להיות שאתה צודק.Icel אמר/ה:זה לא הולך לקרות.