במילים אחרות כתבו את שכתבו אבל לעמוד מאחוריהם אתם לא מוכנים?
shadowfax אמר/ה:במילים אחרות כתבו את שכתבו אבל לעמוד מאחוריהם אתם לא מוכנים?
freak אמר/ה:לא מאיר, אתה מקדם קהילה, בגלל זה יש קהילה כל כך גדולה.rccry:
מאיר, אני חייב לאמר שזה ממש קטנוני לדעתי להמשיך ועצור כל התקדמות שמושגת כאן בגלל דברים שנאמרו פעם, קללות חמורות ככל שיהיו.shadowfax אמר/ה:ונחזור לתחילת העץ?
אדם שהוא הבעלים של פריק (לדבריך) כתב וכינה אותנו "חוצפנים" ושאר ירקות, סירב לשיתוף פעולה איתנו כאשר זה נגע להוצאת כסף, מנפה את הקישורים לפורומים שלנו, ואז חודשיים אחרי הוא שולח אחרים לפרסם את עצמו פה תוך דרישה שנתעלם ממה שכתב ועשה, ויותר מזה שנבוא ונעזור לו למכור ונקנה בעצמנו מיניאטורות במחירים גבוהים "כי זה מקדם קהילה"?
shay5525 אמר/ה:מאיר, אני חייב לאמר שזה ממש קטנוני לדעתי להמשיך ועצור כל התקדמות שמושגת כאן בגלל דברים שנאמרו פעם, קללות חמורות ככל שיהיו.shadowfax אמר/ה:ונחזור לתחילת העץ?
אדם שהוא הבעלים של פריק (לדבריך) כתב וכינה אותנו "חוצפנים" ושאר ירקות, סירב לשיתוף פעולה איתנו כאשר זה נגע להוצאת כסף, מנפה את הקישורים לפורומים שלנו, ואז חודשיים אחרי הוא שולח אחרים לפרסם את עצמו פה תוך דרישה שנתעלם ממה שכתב ועשה, ויותר מזה שנבוא ונעזור לו למכור ונקנה בעצמנו מיניאטורות במחירים גבוהים "כי זה מקדם קהילה"?
כמו שכבר אמרתי לך, . קראו לאנשים פה חוצפנים. סבבה. מי שאמר את זה אידיוט. אבל השיקולים שלנו לשת"פ או חרם צריכים להיות כדאיות לקהילה, לא רגשות שכמה אנשים חשים האחד כלפי השני.
אז, אני מציע שאת החשבון על עלבונות, אישיים או קהילתיים, פשוט נשים בצד. אפשר לגלות טיפה גדלות נפש, גם אם אף גורם אחר לא מגלה אותה.
אז פה אנחנו חלוקים, לפחות באג'נדה הקהילתית, וייתכן שאף בדרך החיים האישית.Zvi אמר/ה:בלי שום קשר להמשך הדברים, מה שאתה אומר פה הוא רע מאד ואני יסביר את כוונתי. משפט כמו "אני לא מציב את כבודו של אף אחד לפני טובת הקהילה" הופך אותנו מקהילה מאוחדת לאוסף של אינדיבידואלים וכאן לצערי אתה מאבד את הכל. אני יגיד לך דבר נוסף היום זה מאיר אתמול זה היה אני, שלשום זה היה ארז ועוד ועוד אחרים, מחר זה יהיה אתה, ואתה חושב שישאר פה מישהו להגן עליך? יש משפט מאד נכון בנושא ואני לא יצטט אותו כי אני לא זוכר אותו מילה במילה.
אבל ממש חבל לי שאדם כמו מאיר שתרם פי מאה ממה ש"פריק" או מי שלא יהיה שמו תרם, מעיז בכלל להגיד משפט כזה בפורום זה ללא צעקה של כל החברים בו, בעיקר שאדם זה מגיע מבחוץ ונמצא בפורום הזה פחות משבוע.
shadowfax אמר/ה:אין בעיה, כל מה שמבקשים הוא התנצלות על דברים ההם ושינוי מדיניות מחיקת הקישורים.