• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נציג פריק לתחום המיניאטורות.

סטטוס
נעול לתגובות.
ונחזור לתחילת העץ?
אדם שהוא הבעלים של פריק (לדבריך) כתב וכינה אותנו "חוצפנים" ושאר ירקות, סירב לשיתוף פעולה איתנו כאשר זה נגע להוצאת כסף, מנפה את הקישורים לפורומים שלנו, ואז חודשיים אחרי הוא שולח אחרים לפרסם את עצמו פה תוך דרישה שנתעלם ממה שכתב ועשה, ויותר מזה שנבוא ונעזור לו למכור ונקנה בעצמנו מיניאטורות במחירים גבוהים "כי זה מקדם קהילה"?

לא מאיר, אתה מקדם קהילה, בגלל זה יש קהילה כל כך גדולה. :orccry:

אם יש לך מה להגיד תבוא להגיד את זה בפרצוף ולא על גבי פורומים מתלהמים, תבוא דבר פרצוך אל פרצוף, אבל כנראה שזה יותר מדי בשבילך אז אתה בוחר להשתלח על גבי הפורום :orcshock:

עד שתאזור אומץ ללבן עיניינים כמו שצריך, אתה יודע את עמדת פריק ועמדתי האישית, אני סיימתי עם התגובות כי 10 עמודים מעכשיו אתה עדיין תהיה מבוצר בעמדותיך המסומאות. שיבושם לך.

יום טוב ומי ייתן שכל החיילים שנלחמים שם בצפון בזמן שאנחנו מתווכחים על שטויות, יחזרו הביתה בחתיכה אחת כדי שיוכלו להמשיך לעשות את מה שהם אוהבים.

אתה יודע איפה למצוא אותי,
אילי - צוות פריק

איחס... האמת אני מרגיש כאילו אני נכנס עכשיו לביצה עמוקה, מעופשת ומצחנה...
איחס... הנה אני טובל בה את רגלי...

הופ ניכנסתי...

אני מבקש לא לרדת ולחזור לוויכוחים שכבר נעשו...

אני אוהב דיבורים, באמת... אבל אני יותר אוהב מעשים!

היו דברים בעבר... ולטנגו צריך שניים...

ועכשיו?

אני בטוח שרוב הקהילה יותר מתישמח לשיתוף פעולה עם חנות פיזית ועם יבואן תומך...
ואני חושב שזה גם מהכיוון השני.

יש מקום לשחק, פיזית, להדריך ולהפגש- איזה יופי!
המחירים כמו שיונתן כ"כ אמר שווים אם לא נמוכים מהאתר של GW... ואם לא "פריק" אמר שנסב את תשומת ליבו והוא יראה מה אפשר לשנות...

והם אמרו שכעקרון לא אכפת להם שישחקו אצלהם גם משחקי WM, כמובן שזה לא בא על חשבון פעיליות החנות ובשעות מתואמות (שזה מכובד, ומובן!) * <-- (אני רוצה לחזור לנקודה הזאת)

גם ב"אייקון" יש לנו מקום, סדנאת צביעה- שממומנות על ידי היובאן של מוצרי GW.

יש פעילויות- סדנאות צביעה, משחקים וכו'- שזה נהדר- וכמו שיונתן כ"כ אמר, ואני מסכים איתו- חנות ווירטואלית ואפילו פורום פעיל ותומך לא יכולים לתת...

עכשיו- אני לא חושב שרצון לרווח זה דבר רע, ורצון לעסק משגשג זה דבר רע-
אבל אני חושב, שאפשר גם וגם גם עסק של חנות/ייבואן שמרוויח, וגם קהילה שמקבלת מחירים נוחים, ופעילויות...

ולא אכפת לי האמת איפה אני מוציא את הכסף שלי, אם זה אותו סכום, סליחה, תיקון, אני יעדיף לקנות אותו פה בארץ, שאם יש לי בעיה, אני יכול ללכת, לדבר בעברית עם הגורם, ושהוא יוכל לדבר איתי ברור ולתקן אם תחול איזו בעיה... וגם אם אני הולך להוציא בכל מקרה סכום כסף מסויים- אני יעדיף שהוא ילך למשהו שמיטיב עימי, ואני חושב שחנות בארץ/יבואן הרבה יותר מיטיבים עימי מאשר אתר אינטנט...
זאת כמובן בתנאי שהמחירים שווים לאתר ולא יקרים יותר.

אבל:

אני רוצה לגעת בנושא יותר חשוב- אתם- ואני פונה ליונתן כ"כ ולנציגי פריק השונים- חייבים לשנות התייחסות לקהילה- אל תנסו לפלג אותה בין קהילת WM/הורדס ובין קהילת GW-
אנחנו אותם אנשים... אנחנו הולכים לאותם כנסים, לאותם מפגשים, משתתפים באותם דיונים על צביעה וטכניקות וצוחקים מאותם בדיחות מפגרות...

אין, ולא יכול להיות הבדל בין חברי הקהילה- כי יש רק קהילה אחת...
לא יכולה להיות "תחרות צביעה" רק למוצרי GW...
כנסים רק למוצר זה או אחר...

לפי דעתי 50% משחקני WM/הורדס אילו שחקני WH... ולפעמים אנחנו אוהבים להנות מכל העולמות...
וזאת הנקודה הכי חשובה כאן...
תאמינו לי, ואני הייתי ברוב הכנסים שהיו- בייחוד ביגור ואיקון- ובכמה השנים האחרונות אני גם מלווה צמוד את הדוכן של כ"כ, בין אם מוכר, או נציג קהילה שמסביר או מפנה לאנשים שמסבירים- למה? כי חשוב לי הקהילה, ושהיא תגדל ותתפתח...

יש כאילו שאוהבים חלליות, יש כאילו שאוהבים אבירים... ויש כאילו שאוהבים מכונות מלחמה סטייל WM... זה לא בא על חשבון האחר... זה בנוסף...
כל אחד מתחיל במשהו וממשיך באחר...

בסופו של דבר הקהילה מאחדת את כולם- והם מתערבבים אחד עם השני.

עמרי

מצטער אבל בשישי שבת הייתי בכנס, אני גם עובד, ומה לעשות החניה לא בחינם בפריק כמו גם החברה לא משהו...
ללבן עניין? איזה? לא כתבתם את שכתבתם בפורום האורק? לא מחקתם את שמחקתם? או שמע אני מפספס פה משהו? כאשר זה לא נוח לכם אז אנחנו חוצפנים? בעלי גישה רעה? וכאשר זה קשור ללקיחת כסף מאיתנו אז זה בסדר? אז זה "לפתוח דף חדש"? זה "לעזור לקידום הקהילה"? את שכתבתם כתבתם בעילום שם בפורום כך שמין הראוי שנדון בה פה בפורום, לא? או שמע יש לכם משהו לומר לי אישית שאינו נוגע לקהילה?

הייתי מצפה לראות התנצלות לפני שמבקשים לפתוח "דף חדש" אבל כנראה שזה לא כזה ברור, חבל

ל"פריק"

אתה יודע משהו, אני יפתיע אותך.
יעניין אותך לדעת שיש לי חברות מועדון אצלכם? אני יפתיע אותך עוד יותר את כל הצבא שלי כולל ספר החוקים וכולל הקודקס להוציא את המיניאטורות של החיילים שהם מהמהדורת קלאסיים, אז אתם לא יכולים לספק לי, קניתי אצלכם!
רוצה את הרשימה? אז הנה 2 טנקים, הלהאונד, סנטינל, כימרה, בסיליסק, ספר חוקים וספר צבא ועוד כמה וכמה צבעים במספר לא מבוטל. תעשה את החשבון בעצמך כמה זה יוצא בשקלים.

מכיוון שאני לקוח שלכם, וכנראה שנעלבתי ממה ש"פריק" אמר, לפי הגישה השיווקית שלכם לא מן הראוי שתתנצל ותסגור את העניין?

דרך אגב בכלל לא הייתי מעורב בויכוח המקורי, אתה מוזמן לחפש אותו בפורום האורק.
אתה כמובן תכנה אותי שקרן ותגיד שזה לא נכון אבל מה לעשות זאת האמת לאמיתה. (אני גם כמובן יכול להוכיח את כל מה שאני אומר)

אז במקום להאשים אנשים בכל מיני האשמות חסרות בסיס ואחר כך לכתוב שאתה מעדיף לא לצטט אותי לכאורע, כדי לסיים את הויכוח תתנצלו ותסיימו את העניין.

התנצלות לא מורידה מהכבוד של האדם, תחשוב על זה.

freak אמר/ה:
לא מאיר, אתה מקדם קהילה, בגלל זה יש קהילה כל כך גדולה. :orccry:

אני לא חסיד שוטה של מאיר. אני חושב שלעתים תכופות מדי הוא קצת טרחן ומרוב להט הוא חוזר על אותם דברים שוב ושוב בלי שאף אחד ידע למה בדיוק. אבל, וזה אבל ענק, כדאי שתקרא את הדיווחים על כנס אריאל (לפי הדברים שלך יש לי הרגשה שלא טרחת לקרוא) כדי לדעת איפה נמצאת הקהילה: היא נמצאת בכיוון מצוין. כיוון של גדילה, כיוון של התמקצעות, כיוון של מצוינות. ושלא יהיו לך שום אי הבנות: הבית המפואר הזה נבנה על היסודות שמאיר בנה, וזה קרדיט שאף אחד, בטח שלא כל מיני אנשים שמכירים את הקהילה יומיים, לא יקח ממנו.

shadowfax אמר/ה:
ונחזור לתחילת העץ?
אדם שהוא הבעלים של פריק (לדבריך) כתב וכינה אותנו "חוצפנים" ושאר ירקות, סירב לשיתוף פעולה איתנו כאשר זה נגע להוצאת כסף, מנפה את הקישורים לפורומים שלנו, ואז חודשיים אחרי הוא שולח אחרים לפרסם את עצמו פה תוך דרישה שנתעלם ממה שכתב ועשה, ויותר מזה שנבוא ונעזור לו למכור ונקנה בעצמנו מיניאטורות במחירים גבוהים "כי זה מקדם קהילה"?
מאיר, אני חייב לאמר שזה ממש קטנוני לדעתי להמשיך ועצור כל התקדמות שמושגת כאן בגלל דברים שנאמרו פעם, קללות חמורות ככל שיהיו.
כמו שכבר אמרתי לך, אני לא מציב את כבודו של אף אחד לפני טובת הקהילה. קראו לאנשים פה חוצפנים. סבבה. מי שאמר את זה אידיוט. אבל השיקולים שלנו לשת"פ או חרם צריכים להיות כדאיות לקהילה, לא רגשות שכמה אנשים חשים האחד כלפי השני.
אז, אני מציע שאת החשבון על עלבונות, אישיים או קהילתיים, פשוט נשים בצד. אפשר לגלות טיפה גדלות נפש, גם אם אף גורם אחר לא מגלה אותה.

עמרי, שני דברים:

א. אל תצנזר אנשים בפורום שלנו. יש פה מנהלים, ויש לנו מדיניות מסויימת. אני אומר פה את המילה האחרונה, והדיון הזה פתוח לכל מי שחושב שיש לו משהו לתרום. אני לא מצנזר. אם מישהו גם ככה לא רלוונטי לעניין, אז הוא לא יאמר דברים רלוונטיים, וכולם מוזמנים להתעלם ממנו. שים לב לטריטוריות...

ב. אף לא ייקח ממאיר את הזכות שיש לו על בניית הקהילה הזו. אבל צריך לדעת מתי להודות בטעות. מה לעשות שבסופו של דבר צריך לעבוד עם הגורמים הרלוונטיים. זה לא אומר שאי אפשר למחות ולדרוש התנתהלות יותר נכונה, מבחינת מחירים, או כל דבר אחר, אבל חרם מוחלט בטח לא יביא לכלום.

זהו. אני בסופו של דבר בוחר להאמין לשני היונתנים, שבסה"כ יש גם בכ"כ וגם בפריק אנשים שגם נהנים מהעשייה. גם רוצים לעשות כסף, כן, אבל גם בעד משהו יותר. שום דבר הוא לא שחור ולבן. בכלל, לא מבין את הגישה הזו שכל הגורמים המסחריים מחפשים רק איך לדפוק אותנו. לא נשמע לי הגיוני. קונספירטיבי מדי לטעמי.

אני בעד להתקדם, אבל בדיון הזה, עם כל הרעות החולות שלו, נאמרו דברים חדשים, ולכן הוא נשאר פתוח. אבל, ובמיוחד איל, עמרי, מאיר וצבי, שימו לב להתנסחות שלכם.

לא האמנתי שהפורום הזה ידרדר לרמה של פורומי אקסייט... העלבות וחשבונות מפגרים.......

עם פריק היו מתכננים את המניניאטורות כעסק קצר טווח [כמו שמשהו אמר בעמוד הקודם] הם לא היו כרגע פה בוויכוח... הם לא היו משקיעים אנרגיה אלה עם הם מיתכוונים להפוך את זה לעסק ארוך טווח......

היתפתחות קהילת המיניאטורות תלויה בחלקה הגדול בחניות בארץ, לקנות מח"ול זה סבבה. אבל אף אחד שרק מיתעניין בזה לא יתחיל להזמין מח"ול....... הנגישות של החנויות בארץ זה דבר מעוד חשוב, עם החרם צרכנים שקודם דיברנו אליו ימשך אז ובסוף ימאס לכוכבי כסף ולפריק מכל הוויכוחים, הגדילה של הקהילה תחטוף מכה משמועיתית, אולי לא עצירה מוחלטת אבל האטה גדולה מעוד...

גם עם הנציגים אמרו דברים מעליבים.. אז הם אמרו! אנשים כועסים אומרים הרבה דברים, אני האמנתי שהאנשים בקהילה הזאת קצת מעל הרמה של "הוא העליב אותי" אבל עם לא.. אז תגידו סליחה יפה אחד לשני ונגמור את זה, הקהילה אולי לא חייבת חנות בארץ, אבל עם אתם רוצים שהעסק ימשיך לגדול ולהתפתח אנחנו חייבים חנות מקומית.

המחירים אולי גבוהים.. אבל אתם שוכחים שהגובה האמיתי נקבע על ידי GW.. אתם לא יכולים ללצפות שבארץ ימכרו באותו מכיר, כי זה לא שלוחה של GW אלה יבואן שקונה מהחנות, ולמרות ההנחה שהוא דיבר אליה פה הוא עדיין צריך להעלות את המחירים מח"ול כדי להשיג איזשהו רווח..... והוא חייב להשיג רווח

האנשים של הקהילה מיתווכחים כיאילו הם שווים לחנויות... אבל מצטער להגיד לכם אתם לא.... החנויות לא מוכרות רק מיניאטורות ככה שהן לא חייבות אותנו... אבל בגלל סיבות שציינתי למלעלה אנחנו די צרכים אותם..... המכירים אולי באמת גבוהים אבל כל בן אדם עם טיפה השכלה יודע שככל שיש פחות מכירות צריך להעלות מכירים..... ומה לעשות אנחנו עדיין יחסית קטנים, אבל צריך להיתמודד עם המחירים האלה עד שנהיה קהילה גדולה מספיק כדי שהמחירים יוכלו לרדת...

shay5525 אמר/ה:
shadowfax אמר/ה:
ונחזור לתחילת העץ?
מאיר, אני חייב לאמר שזה ממש קטנוני לדעתי להמשיך ועצור כל התקדמות שמושגת כאן בגלל דברים שנאמרו פעם, קללות חמורות ככל שיהיו.
כמו שכבר אמרתי לך, . קראו לאנשים פה חוצפנים. סבבה. מי שאמר את זה אידיוט. אבל השיקולים שלנו לשת"פ או חרם צריכים להיות כדאיות לקהילה, לא רגשות שכמה אנשים חשים האחד כלפי השני.
אז, אני מציע שאת החשבון על עלבונות, אישיים או קהילתיים, פשוט נשים בצד. אפשר לגלות טיפה גדלות נפש, גם אם אף גורם אחר לא מגלה אותה.

בלי שום קשר להמשך הדברים, מה שאתה אומר פה הוא רע מאד ואני יסביר את כוונתי. משפט כמו "אני לא מציב את כבודו של אף אחד לפני טובת הקהילה" הופך אותנו מקהילה מאוחדת לאוסף של אינדיבידואלים וכאן לצערי אתה מאבד את הכל[\B]. אני יגיד לך דבר נוסף היום זה מאיר אתמול זה היה אני, שלשום זה היה ארז ועוד ועוד אחרים, מחר זה יהיה אתה, ואתה חושב שישאר פה מישהו להגן עליך? יש משפט מאד נכון בנושא ואני לא יצטט אותו כי אני לא זוכר אותו מילה במילה.
אבל ממש חבל לי שאדם כמו מאיר שתרם פי מאה ממה ש"פריק" או מי שלא יהיה שמו תרם, מעיז בכלל להגיד משפט כזה בפורום זה ללא צעקה של כל החברים בו, בעיקר שאדם זה מגיע מבחוץ ונמצא בפורום הזה פחות משבוע.

אני לא מעוניין להתיחס להעלבה האישית כלפי מדברי אילי, לא ראוי ליחס, לא מכיר אותו, לא הולך לעשות השוואת גודל כי אין לי מול מה להשוות.

למי שלא מבין את מעשי אז הם נורא פשוטים: אנחנו קהילה אקטיבית- מתחילת הקהילה הזאת אנחנו (לא אני לבד) יזמנו, שיכנענו, תלינו, אירגנו, צבענו, סחבנו, הצגנו, שיחקנו ויצרנו את הקהילה הזאת ואת השוק שאליו פריק רוצים למכור מיניאטורות, לפני 5-6 שנים היו בפריק מיניאטורות של WOTC (מברזל) בארגז קרטון איפה שהוא באחורי החנות מתחת לארון, חצי מהמוכרים לא ידעו שהם שם קל וחומר המחשבה של למכור אותם או להאמין שיש קהל לזה, אנחנו בנינו את הקהילה במו ידינו, מ10 ל20 ל50 ל120 איש, מבסיסים רקים על מפת שולחן ירוקה אצל הקנדר ל6 שולחנות מפוארים עם שטיחים, תכסית אדירה וצבאות ללא פרוקסי רובם צבועים לגמרי, כל זה לא היה קורה אם אנחנו הקהילה לא היינו לוקחים את עצמנו בידיים ולא היינו פועלים בכיוון הנכון.
גורמים מסחריים סופגים ביקורת, מה לעשות כאשר גורמים בקהילה רואים משהו רע הם יצעקו כדי שתתקנו את זה, רוצים מכירות? תורידו מחיר, לא נאה לכם הביקורת? אין ולו סיבה אחת להתיחסות המכוערת כלפי הקהילה, השימוש בשפה נמוכה ומחיקת הקישורים הם לא דבר של מה בכך, אך בכל זאת אף אחד מהודעותכם באורק לא נמחקה (אלא אם היה פירסום כפול) מאז העץ ההוא (ואני מניח שגם פה לא) אבל גם לסבלנים שבאנשים יש גבול, אתם מבקשים דף חדש?
אין בעיה, כל מה שמבקשים הוא התנצלות על דברים ההם ושינוי מדיניות מחיקת הקישורים.

lol, in my whole 10 years of playing warhammer never have I seen so many complains.

You guys are like a bunch of old women sitting around a table while playing cards, gossiping and complaining on everything that moves.

If you're so unhappy with the service you get from certin shops find other ways to buy miniatures.

Zvi אמר/ה:
בלי שום קשר להמשך הדברים, מה שאתה אומר פה הוא רע מאד ואני יסביר את כוונתי. משפט כמו "אני לא מציב את כבודו של אף אחד לפני טובת הקהילה" הופך אותנו מקהילה מאוחדת לאוסף של אינדיבידואלים וכאן לצערי אתה מאבד את הכל. אני יגיד לך דבר נוסף היום זה מאיר אתמול זה היה אני, שלשום זה היה ארז ועוד ועוד אחרים, מחר זה יהיה אתה, ואתה חושב שישאר פה מישהו להגן עליך? יש משפט מאד נכון בנושא ואני לא יצטט אותו כי אני לא זוכר אותו מילה במילה.
אבל ממש חבל לי שאדם כמו מאיר שתרם פי מאה ממה ש"פריק" או מי שלא יהיה שמו תרם, מעיז בכלל להגיד משפט כזה בפורום זה ללא צעקה של כל החברים בו, בעיקר שאדם זה מגיע מבחוץ ונמצא בפורום הזה פחות משבוע.
אז פה אנחנו חלוקים, לפחות באג'נדה הקהילתית, וייתכן שאף בדרך החיים האישית.
מבחינה קהילתית - שוב, אני מאמין שאנחנו קהילה טובה גם אם אנחנו לא עושים חרם בכל פעם שקוראים למאיר אידיוט. לגנות את זה - כן. לנתק קשר עם הבנאדם - כן. לכעוס ולרדת - כן. כל אלה עשינו, אני בעצמי קראתי למי שזה לא יהיה (אני עדיין לא הבנתי) אידיוט. סבבה.
אבל בכל פעם שאיזה טמבל יקרא למישהו חוצפן או אפס, נשבית כל פעילות ושת"פ עם גורם מסחרי? לא. לא אני. אלא אם "פריק", כיישות קיבוצית, קראה למאיר חוצפן, אין לי משהו נגדה. אתה חושב שצריך לשבור את הכלים בכל פעם שפוגעים במישהו אישית. אני לא. מעבר לזה שאני לא עושה את ההקבלה הזו בין אדם יחיד לגוף מסחרי, אני גם לא חושב שזה רע לקהילה, עם הכל הבולשיט של אינדיבידואלים או לא. אני רוצה שיהיו פה הרבה חנויות שימכרו מגוון מיניאטורות בזול, שיעשו ויממנו פעילויות תומכות ושיווקיות, ושיהיו מלא שחקנים בארץ, והתחביב יתפתח ויגדל. לא רואה איך לקרוא למאיר חוצפן (עם כל החוצפה במעשה שכזה), עוצר את זה. שלח לבנאדם מכתב בו אתה מסביר את רגשותיך ודעותיך לגבי האינטלקט שלו והמקצוע של אמו, אל תהפוך את זה לחרם כלל קהילתי. הבנתי שזו לא דעתך. זו כן דעתי, וזה סדר העדיפויות שלי. לא מכניס לפה את כבוד האדם. זכותי.

מבחינה אישית - אני בעד לסלוח כשאפשר, וכשלא - פשוט לשכוח ולהתעלם. מצאתי שזה חוסך הרבה אנרגיה, לעומת לדרוש מאנשים כבוד אבוד והתנצלויות צודקות. אדם מרוויח כבוד (שזה מה שמאיר עשה ועושה), לא דורש אותו. אני לא יודע אם זו שיטתך לחיים. זכותך. זו כן הבחירה שלי.

shadowfax אמר/ה:
אין בעיה, כל מה שמבקשים הוא התנצלות על דברים ההם ושינוי מדיניות מחיקת הקישורים.

למאיר - עניין הקישורים נסגר. הבטיחו לי שכל הקישורים נמחקו לא בגלל הקישורים, אלא בגלל תוכן ההודעות. לא קונה את זה? גם אני לא. מה אכפת לי? נתתי אולטימטום מה-זה פשוט - פעם הבאה שנמחק קישור לפה או לאורק מפורומי פריק, כל קישור ואזכור לפריק בפורום פה (ואני מניח שגם באורק) פשוט נעלם. זהו. קבעתי, ולא מתעסק עם זה יותר. אם אני אצטרך לממש אותו, אז "אהלן וסאהלן", כמו שאמרו ערבים ממני...

לגבי ההתנצלות - הסברתי את דעתי בפירוט רב בפסקאות הקודמות. אני לא דורש או מחכה לכזו. לכן, מבחינתי יש שת"פ עם פריק. הייתי שמח אם הייתה הסכמה רחבה, ואף כוללת, בנושא, אבל כנראה שאין. באסה. נתמודד. אני חושב שכבר נוכחנו שלא רק שקהילה הזו לא עושה הכל ביחד, אלא שהיא גם נשארת קהילתית ומתמודדת עם זה מצויין.

-----------------------
ניהולי: Murka - אזהרה (רביעית) על הודעה לא ראויה (אלא לגינוי) בעץ זה. ייתכן שתהפוך לאזהרת באן מאחר והדברים בה היו מאוד חמורים. ולמי שמספיק מטומטם לשאול - לא, זה לא רלוונטי על מי או למי נאמרו הדברים. אני מבטיח לכם, אנחנו לא עושים איפה ואיפה.

דיברתי (בטלפון) עם אילי נציג פריק, ולמרות שאני יכול לנסות לדחוס 30 דקות של שיחה לתוך הודעה אחת, אעדיף לא לתפוס חצי עמוד, ובמקום שאילי יגיב בעצמו, וכנראה יעשה את זה בצורה יותר טובה ממני.

טוב, מבחינתי העץ מיצה את עצמו.
כל צד זכה להגיד את עמדתו. הסברתי שמבחינתי הנושא סגור, ומתחיל שת"פ עם יונתן מפריק.
אני מסכים עם זה שהעלבות אישיות הן ממש לא בסדר (היו פה כמה, ומכל צד). אני מציע לסגור דברים כאלה באופן אישי. בכל מקרה, לא נדון בנושא הזה שנית בפורום הזה.
המשמעות של המשפט האחרון היא: מחיקה של כל עץ והודעה בנושא. אזהרות ובאנים למפירים.
כזה אני - לא אוהב שאנשים חוזרים על וויכוחים שרק מרעים את המצב, וגם אף פעם לא מחדשים. כשלמישהו יהיה משהו באמת מחדש, חיובי ומרענן לתרום לנושא - הוא מוזמן. אבל שיחשוב טוב לפני כן אם זה המצב. אני בספק שזה יקרה.
ננעל.

והערה ניהולית לחלוטין.
בפורום הזה יש חוקי פורום, שכוללים שמירה על תרבות דיון, לא להשמיץ ושלל חוקי תרבות יסודיים.
אומנם אני לא חבר בקהילה אבל אני כן נמצא כאן מבחינת שמירה על העיל. לכן, להבא נסו להציג את העובדות כמו שהן ואת הטיעונים שלכם בצורה נקיה ובהתאם לכללי תרבות הדיון, כל דבר אפשר לנסח גם ללא ארס/עצבים. אחרת לא תשאירו לי בררה אלא להתערב ולנקות הודעות שעוברות על חוקי הפורום ללא קשר לחשיבותן הקהילתית ובכותבן.

בברכה,
דניאל

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה