• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

נפילת הממלכות - עץ משחק (מו"ד 5 מותאם, 1/1)

ג'ונתן לא יודע אם משחק לו המזל או גרונו עמיד במיוחד, אבל טפטוף הדם עוצר די מהר; נראה שהשיסוף לא פגע בעורק הראשי שלו. הוא יכול לפעול כעת, אם כי עדיין יש לו (לתור הקרוב) חיסרון לפעולות שלו, בגלל החולשה הרגעית של אובדן הדם.
אאוט
אני יודע שלרוב בE5 אין דבר כזה מכות שנותנות מחסרים, אבל זה פשוט לא אמין משחקית בעיניי. אולי התרגלתי מדי לעולמות פראיים. כמו שאולי שמת לב, אני נוטה לשחק עם השיטה כמו בפלסטלינה - אני כנראה אעשה את זה גם כאן. מקווה שזה לא מפריע לך.

ג'ונתן, מגיב לסכין שמונף נגדו, שולף שני חיצים מהאשפה שלו, יורה אותם זה אחר זה על המכשפה שניסתה לשסף את צאוורו, בעוד הכאב מסיח את דעתו. מיד אחרי ששני החיצים עוזבים את מיתר קשתו, ג'ונתן נעלם, במקומו מופיעה ישות עשויה חשכה שנראת כמוהו בדיוק. כשג'ונתן מופיע על החומה, אבל רחוק מהמיקום שבו המכשפות עומדות.

אאוט: ג'ונתן תוקף פעמים (אני אכתוב רק את הגלגול הנמוך מבין השניים בגלל החסרון)
8+9=17 לפגיעה, אם פוגע אז 7 נזק דוקר
14+9=23 לפגיעה, אם פוגע אז 10 נזק דוקר
בעלות של 15 רגל מהתנועה של ג'ונתן, הוא מחליף עם הצל מקום, הוא מופיע איפה שהצל היה (תיארתי בתגובות האחרונות שהוא התרחק בדיוק בשביל משהו כזה) והצל מופיע איפה שג'ונתן

ג'ונתן מנסה להחליף מקומות עם הצל שלו, אבל מרגיש משיכה עוצמתית בחזהו
אאוט
גלגל הצלת חוכמה (נראה שזה ההצלות הרלבנטיות, תקן אותי אם אני טועה - מדובר כאן בלחש שנדרש בעיקר כוח רצון עוצמתי כדי לעבור אותו).

אאוט
יש דבר כזה מזל במו"ד 5? לא הכרתי
אין
ג'ונתן חש משיכה בחזהו, בעוד האבן התוססת מושכת את עיניו שמתנוצצות לרגע, ואז הוא משתלט על עצמו שוב ובמקומו מופיע כפיל הצל שלו. הוא מספיק לרגע לשמוע את צעקות הכאב של המכשפות הפגועות.
לאיפה ג'ונתן ילך עכשיו?

אאוט
אה... אם להודות על האמת הדף דמות של ג'ונתן אמנם נמצא איפשהו במעמקי המחשב שלי, אבל אני לא זוכר כמעט כלום ממנו (חוץ מיכולת הצל) כי הוא תכל'ס לא באמת היה חשוב בארבעה-חמישה חודשים האחרונים.
אין
המצב בחצר כאוטי הרבה יותר מאשר היה בפעם האחרונה שגונתן ראה אותה. הפורטל הכחול עדיין מנצנץ, ונפלטים ממנו עוד ועוד חיילים במדים ירוקים. החצר אמנם עודנה שדה קרב, אבל הצבע הירוק - והאדום, כמובן - שולטים בו הרבה יותר מהשחור של מדי לימרוס. הקבוצות המרכזיות שעדיין נלחמות נדחקו אחת אל שערי הארמון הנעולים והמבוצרים, השנייה אל השער הגדול בחומה שמוביל החוצה אל העיר, והשלישית למרגלות המדרגות לחומה שעליהן ג'ונתן נמצא כעת. מרכז החצר ורוב השטח בה נשלטים על ידי המדים הירוקים, וג'ונתן יכול להבחין גם בעינו הלא מיומנת שהלוחמים מרכיבים את חלקיהם של אמצעי המצור - אילי הניגוח, בעיקר - שאך זה הועברו בפורטל, כנראה בהכנה לפריצה לתוך הארמון. ג'ונתן יכול לנסות להמשיך ללכת על החומה - שכרגע עדיין נשלטת על ידי הלימריאנים, שממשיכים להמטיר חצים בכמויות על החצר - או לנסות לרדת אל תוך החצר ספוגת הדם והלחימה. כך או כך, הוא לא בטוח שהוא יכול למצוא את דרכו לארמון דרך השער הראשי החסום, וכרגע הוא לא רואה בעיניו דרך ברורה להיכנס חזרה פנימה.

אאוט
אין בעיה. זאת הייתה השאלה המקורית שלי - האם הצל הולך כמו אדם רגיל או שיש לו אפשרות להליכה אנכית או תעופה.
אין
גג הארמון רחב, ארוך וגדול. ג'ונתן יכול למצוא בקלות פתחים שיובילו אותו אל הארמון, אבל להיכן בארמון הוא ירצה להגיע?

ג'ונתן פותח את הדלת ויורד אל עליית הגג, ושם הוא מגלה שולחן, ועליו מפה של מיטיקה. על המפה מסומנות ארבע נקודות לאורך דרך המלך שנבנתה לאחרונה, והיא ספוגה בדם. עליית הגג הזו בהחלט לא מאובקת וחסרת שימוש, אבל קורי העכביש בפינות ועל הספרים שזרוקים בפינה מספרים לג'ונתן כי היא ראתה שימוש רק לאחרונה.

חזרה