Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
קליאונה צוחקת צחוק קצר ולא נעים לאוזן. "אני לא הורגת חיילים, בן תמותה" היא אומרת ומעבירה את הסכין על צווארו של חייל נוסף "אני מעירה את האש". כאילו כדי לאשר את דבריה, הכדור במרכז הקערה מתחיל לנצנץ באדום.
אאוט
תודה
אין
"הכלא של האש" עונה קליאונה תוך כדי שחייל נוסף מוצא את מותו. הדרך שבה הם הולכים בשקט כצאן לטבח - והמספר הבלתי נגמר שלהם - מתחילים להטריד את ג'ונתן.
"טוב, אני מניח שביקשו ממני להבין מה קורה מחוץ לארמון, ולפי הצורה בה קילאונה מתארת את מה שהיא עושה, ה'אש' הזה הוא כנראה הדבר הכי חשוב שקורה מחוץ לארמון." חושב לעצמו ג'ונתן. "טוב, ממה שאני יודע על אש, אני מניח שזה לא הרעיון הכי טוב להיות כאן כשהוא יתעורר, אז אני אעזוב עכשיו" ג'ותן פונה לחזור אל הארמון
"זה נכון רק טכנית, ואני לא חושב שאני נראה כמו הלורד הממוצע של לימרוס". ג'ונתן מסתכל מטה על בגדיו שלו "וחוץ מזה, זו נשמעת לי כמו סיבה מאוד טובה לחזור לארמון, לפני שהם מגיעים לנסיכה ובני האלמוות, אחרת יש לי תחושה שמשהו שם יגמר בצורה לא רצויה"
"תגיד מה שתרצה" עונה קליאונה. "לדעתי, הסיכוי שתגיע לארמון - ובמיוחד לחצר הכס - בחתיכה אחת, הוא נמוך מאוד. כמו כן, מהצורה שבה נכנסו הקראשיאנים לארמון אפשר להסיק שיש בן אלמוות גם בצד שלהם".
הכדור מתחיל לתסוס.
קליאונה מושכת בכתפיה. "שער מעבר לצבא זה לא משהו שמכשפה יכולה לעשות. כל מה שאני יכולה להסיק זה שיש להם בן אלמוות. אתה מכיר את המעורבים הרבה יותר טוב ממני" היא אומרת. הכדור ממשיך לתסוס בעוד הדם נשפך עליו, ונראה שקליאונה בוחרת להתעלם משאלתו האחרת של ג'ונתן.
ג'ונתן משתתק, הוא מביט אחורה, שולח את הצל שלו החוצה אל החומות. כרגע, להיות ליד המכשפות הוא ככל הנראה המקום הכי בטוח עבורו, וכשהן יסיימו את הטקס שלהן, הוא ישמור את היכולת לסגת אחורה
ג'ונתן עושה משהו נוסף? אומר משהו נוסף?
המכשפות בינתיים ממשיכות לשחוט חיילים בקצב - ג'ונתן חושב שהן הגיעו כבר ליותר מעשרים קורבנות, שווה ערך למחלקה שלמה של לוחמים - והכדור ממשיך לתסוס באור אדום מוזר.