• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

נפילת הממלכות - עץ משחק (מו"ד 5 מותאם, 1/1)

קליאונה צוחקת צחוק קצר ולא נעים לאוזן. "אני לא הורגת חיילים, בן תמותה" היא אומרת ומעבירה את הסכין על צווארו של חייל נוסף "אני מעירה את האש". כאילו כדי לאשר את דבריה, הכדור במרכז הקערה מתחיל לנצנץ באדום.

אאוט: "נו באמת" ו-"תעשה לי טובה" הם לא תרגומים מדויקים, אבל הם מעבירים את המשמעות של הביטוי

אין: "השם נשמע לי מוכר, אבל זה לא בדיוק תחום המומחיות שלי. הכדור הקטן הזה הוא 'האש'?" שואל ג'ונתן

"טוב, אני מניח שביקשו ממני להבין מה קורה מחוץ לארמון, ולפי הצורה בה קילאונה מתארת את מה שהיא עושה, ה'אש' הזה הוא כנראה הדבר הכי חשוב שקורה מחוץ לארמון." חושב לעצמו ג'ונתן. "טוב, ממה שאני יודע על אש, אני מניח שזה לא הרעיון הכי טוב להיות כאן כשהוא יתעורר, אז אני אעזוב עכשיו" ג'ותן פונה לחזור אל הארמון

"זה נכון רק טכנית, ואני לא חושב שאני נראה כמו הלורד הממוצע של לימרוס". ג'ונתן מסתכל מטה על בגדיו שלו "וחוץ מזה, זו נשמעת לי כמו סיבה מאוד טובה לחזור לארמון, לפני שהם מגיעים לנסיכה ובני האלמוות, אחרת יש לי תחושה שמשהו שם יגמר בצורה לא רצויה"

"תגיד מה שתרצה" עונה קליאונה. "לדעתי, הסיכוי שתגיע לארמון - ובמיוחד לחצר הכס - בחתיכה אחת, הוא נמוך מאוד. כמו כן, מהצורה שבה נכנסו הקראשיאנים לארמון אפשר להסיק שיש בן אלמוות גם בצד שלהם".
הכדור מתחיל לתסוס.

קליאונה מושכת בכתפיה. "שער מעבר לצבא זה לא משהו שמכשפה יכולה לעשות. כל מה שאני יכולה להסיק זה שיש להם בן אלמוות. אתה מכיר את המעורבים הרבה יותר טוב ממני" היא אומרת. הכדור ממשיך לתסוס בעוד הדם נשפך עליו, ונראה שקליאונה בוחרת להתעלם משאלתו האחרת של ג'ונתן.

ג'ונתן עושה משהו נוסף? אומר משהו נוסף?
המכשפות בינתיים ממשיכות לשחוט חיילים בקצב - ג'ונתן חושב שהן הגיעו כבר ליותר מעשרים קורבנות, שווה ערך למחלקה שלמה של לוחמים - והכדור ממשיך לתסוס באור אדום מוזר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה