• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולמות פראיים מתרגמים את ההתחלה המהירה של לב הקריסטל לעברית!

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא The oldman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני ממש שמח להציג את יעד ההרחבה החדש של מפלצות ומיניאטורות פראיות, בשיתוף עם ערן אבירם ואביב אור - תרגום ההתחלה המהירה של לב הקריסטל לעברית!
מי שלא מכיר את קומיקס הרשת הנהדר, אז הנה קישור: Crystal Heart Campaign Pitch | Crystal Heart
לב הקריסטל הוא עולם המערכה שמופיע בקומיקס, וגם יצא לאור כספר מערכה שלם באנגלית של עולמות פראיים. מי שעדיין לא משחק עולמות פראיים, אז הקומיקס הוא דרך כיפית ונהדרת ללמוד את השיטה :)

אני בטוח ש ננסק ננסק יכול להרחיב עוד על העולם ועל הקומיקס, אבל אני ממש מתרגש :D
יש לנו עוד יומיים וקצת לקמפיין, אז קדימה!
16500.jpg

איזה חדשות נהדרות! אני חושב שאחרי הקמפיין הזה עולמות פראיים ייהנה מיותר עולמות מערכה נתמכים בעברית מאשר מבוכים ודרקונים. מרשים מאוד :)
יש תוכניות לתרגם גם את הקומיקס? או מחשהות על מה ישכנע אתכם לתרגם / לאשר תרגום?

מי שלא מכיר את קומיקס הרשת הנהדר, אז הנה קישור: Crystal Heart Campaign Pitch | Crystal Heart
לב הקריסטל הוא עולם המערכה שמופיע בקומיקס, וגם יצא לאור כספר מערכה שלם באנגלית של עולמות פראיים. מי שעדיין לא משחק עולמות פראיים, אז הקומיקס הוא דרך כיפית ונהדרת ללמוד את השיטה :)
קומיקס הרשת ממש מצוין, מציג נאמנה איך נראה משחק תפקידים בתוך המשחק ומסביב לשולחן, נותן טיפים מעולים להנחיה ולמשחקנות (ובואו, גם להיות שחקן טוב זו מיומנות) והוא גם נאמן לשיטה של עולמות פראיים כך שהקומיקס מלמד אותך את המשחק (לא רק בגרסת ההיכרות בת 2 העמודים אלא תוך כדי קריאת העלילה ובשלבים נכונים מאוד) – אני באופן אישי מצפה בקוצר רוח להשקת הגרסה המורחבת בעותק קשיח.
באמת ק12 בגלגול והקוביה התפוצצה.

אני ממש שמח להציג את יעד ההרחבה החדש של מפלצות ומיניאטורות פראיות, בשיתוף עם ערן אבירם ואביב אור - תרגום ההתחלה המהירה של לב הקריסטל לעברית!
מחזיק אצבעות ל-16,500 ש"ח!!! :flame::flame::flame:

מי הקריסטל החביב עליך, בין אם מההתחלה המהירה, מהקומיקס, או מספר המערכה?
אם לקריסטל יש חוקים שונים בין המדיות (כמו קריסטל הזאב, שעובד אחרת בקומיקס ובהתחלה המהירה) – שתי הגרסאות נחשבות מבחינתי לקריסטלים נפרדים.

אתה בטוח שהוא עובד אחרת? אולי היתה לנו סיבה, אבל בגדול נמנענו מלעשות גרסאות שונות.

אין רק קריסטל אחד שהוא הכי חביב עלי, כי אני לא מאמין בהיררכיות של כיף, אז off the top of my head יש את ג'ינגל, ההוא עם הזקן, ההוא שכל הקטע שלו זה להטעות, ו-ego.

יש תוכניות ראשוניות לקומיקס אחר, אבל רק אחרי שיצא ה-hard copy של לב הקריסטל (מתוכנן כרגע לדצמבר 2025), ובערך אז גם נוציא את ספר ההרחבה האחרון (original syn). מעבר לכך כרגע אין תוכניות.

אביב מעלה לאחרונה תמונות של הבעות הפנים האהובות עליה שהיא ציירה לדמויות, אז מה הבעה אהובה עליך שהיא נתנה?
וואי איזו שאלה, אבל אני צריך לענות עליה באותו אופן כמו על הקודמת - אין לי "הכי אהובה עלי". אני כן מעריך את הנכונות שלה ללכת רחוק עם הבעות פנים כדי להביע רגשות, סגנון האיור שלה ממש מיועד לזה.

וואי איזו שאלה, אבל אני צריך לענות עליה באותו אופן כמו על הקודמת - אין לי "הכי אהובה עלי". אני כן מעריך את הנכונות שלה ללכת רחוק עם הבעות פנים כדי להביע רגשות, סגנון האיור שלה ממש מיועד לזה.
טוב, זה למה לא שאלתי מה ההכי אהובה עליך, אלא פשוט אחת שאתה אוהב 😅

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה