• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים משחק שבועי בימי רביעי בערב, 5E, תל אביב

יותם לב

פונדקאי חדש
טווח גילאים
21-35
מיקום בארץ / פלטפורמה
מרכז תל אביב
אהלן,
אני מנחה שני משחקים שבועיים, ובאחד מהם שחקן נאלץ לעזוב עקב נסיבות החיים והלו"ז.
נותרנו אני (מנחה), אסף ותום (שחקנים), בני 26.

מחפשים שחקניות ושחקנים (אחד או שניים) שמעוניינים להצטרף! מוזמנים כמובן לסשן נסיון.

הקמפיין סיים את סשן 6 שלו. הsetting שהשחקנים בחרו מבין האפשרויות שהצעתי הוא של modern urban fantasy. העלילה התחילה ב1933, כשגיבורינו גילו שהם אחראים לרצח ארלוזורוב. הטון הוא שילוב בין דרמה, הרפתאות, והומור -- יש את ש"י עגנון העוג, המכשפה מביצת החולה, הטיטאניק שלא טבעה, וכו'.

השראות: Spiderwik, Wolf Among Us, Unsleeping City ועוד.

עריכה אחרונה:
הייתי ממליץ לרשום גם את השיטה בה אתם משחקים.
אני יודע מפרסום נוסף שלך שמדובר ב5E, סקרן לשאול - אתם בעצם משחקים משהו תקופתי מהעידן/עולם שלנו באמצעות 5E?
היי, תודה -- תוקן.
לגבי מה משחקים -- מדובר בWainscot Society, כלומר: העולם קסום ורק אנשים מסוימים מודעים לכך. יש Glamour שמגן על ה"מוגלגים", האנשים הרגילים, מלגלות את העובדה הזו.
לפיכך רק דברים קסומים באמת משנים, ואין חוקים מיוחדים לרובים, שגם ככה לא יעילים נגד הגיבורים או המפלצות. יש Homebrew שלי לרוב עבור השחקנים שרוצים לשחק "X אבל [...]". לדוגמא, Warlock מבוסס אינטיליגנציה.

עד כה היה מרדף מכוניות עם גובלינים, פגישה עם גרשום שולם הArchmage, גניבת הVoynich Manuscript מידי הנאצים, בריחה ממרתף NKVD שהכיל קוביית ג'לטין, מינוטאור, מלכודת Tesla Coil וכו'. כמוכן עושים מדי פעם Dream Sequence בשביל הפוגה, אם שחקן חסר, וכו'.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה