• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק מחשב לילד בן 10

שלום לכולם.

שוב הפינה השנתית - מחפש משחק מחשב/נינטנדו סוויץ׳ לילד בן 10.

עדיף מאוד ללא הרבה דם ומכות כי אנחנו מנסים להשהות את הפן הזה כמה שאפשר ועדיף ללא אפשרות צ׳אטים מורחבים עם אחרים ברשת.
האנגלית תואמת את גיל 10, לא מעבר.

באופן כללי הוא מכיר starcraft 2 (יאפ) ומאוד אוהב וגם אוהב fps למיניהם שאני מאוד נמנע מלחשוף אותו אליהם כמו שכתבתי למעלה.

מעבר לזה הוא משחק נינטנדו סוויץ׳ במשחקים כמו סופר סמאש (שזה מבחינתי מכות סבבה) וקנינו לו גם את זלדה שהוא התלהב מהסרטון ביוטיוב ולא שיחק אפילו אחת אפילו..

כל עצה תעזור! תודה מראש

מה עם קלאסיקות ל-PC? כל מיני משחקי פלטפורמות מהדור שלנו שזמינים ב-GoG למשל זה:

חרשתי עליו שעות על גבי שעות בגיל דומה.

או זה:

ואם הוא אוהב Starcraft 2 אפשר להכיר לו את Starcraft המקורי.

אם הוא אוהב משחקי Point & Click כמו בשנות ה80-90 העליזות, יש עושר שלם שלהם במחירים זולים והכי חשוב, יש קהילה שלמה ומדהימה, שמתרגמת את הטובים בהם לעברית כבר כמה שנים.
חפש בפייסבוק את הקבוצה: "הרפתקה עברית".
כיף אדיר גם לילדים וגם למבוגרים.

שלום לכולם.

שוב הפינה השנתית - מחפש משחק מחשב/נינטנדו סוויץ׳ לילד בן 10.

עדיף מאוד ללא הרבה דם ומכות כי אנחנו מנסים להשהות את הפן הזה כמה שאפשר ועדיף ללא אפשרות צ׳אטים מורחבים עם אחרים ברשת.
האנגלית תואמת את גיל 10, לא מעבר.

באופן כללי הוא מכיר starcraft 2 (יאפ) ומאוד אוהב וגם אוהב fps למיניהם שאני מאוד נמנע מלחשוף אותו אליהם כמו שכתבתי למעלה.

מעבר לזה הוא משחק נינטנדו סוויץ׳ במשחקים כמו סופר סמאש (שזה מבחינתי מכות סבבה) וקנינו לו גם את זלדה שהוא התלהב מהסרטון ביוטיוב ולא שיחק אפילו אחת אפילו..

כל עצה תעזור! תודה מראש
לדעתי?
MASS EFFECT. די בטוח שאפשר להוריד את הסצנות המיניות, ואני לא זוכר שיש שם GORE ואלימות רצינית, אבל זה סיפור עמוק וממש מעניין, והכי גרוע - האנגלית של הילד תהיה ממש טובה.

ועוד שנה-שנתיים כשהאנגלית שלו תשתפר טיפה כדי להבין את ההומור - הקלאסיקה הכי גדולה בכל הזמנים לטעמי ועוד בחינם!

ועוד שנה-שנתיים כשהאנגלית שלו תשתפר טיפה כדי להבין את ההומור - הקלאסיקה הכי גדולה בכל הזמנים לטעמי ועוד בחינם!

מצחיק שהזכרת את זה - יש אתרים בהם אפשר לשחק אונליין ב- melee (בלבד) ואחד מהם שמור אצלי. נתתי לו כבר לשחק… והרושם שלי?
הילד לא מצליח לתפוס את הקונספט של מקלדת.. וממש קשה לו.

מנגד, אני בגילו הייתי ספץ במקשים כי תחשבו על זה - פעם הרוב היה עם מקשים. Star control, משחקי מכות סטייל מורטאל קומבט… היינו טובים בזה.
אני זוכר שהמשחק הראשון ששילב מקלדת ועכבר בצורה מאסיבית (בעיניי אז) היה descent והייתי צריך להשקיע המון זמן כדי להשתלט על רעיון השילוב הזה. מצחיק איך דברים משתנים.

מצחיק שהזכרת את זה - יש אתרים בהם אפשר לשחק אונליין ב- melee (בלבד) ואחד מהם שמור אצלי. נתתי לו כבר לשחק… והרושם שלי?
הילד לא מצליח לתפוס את הקונספט של מקלדת.. וממש קשה לו.

מנגד, אני בגילו הייתי ספץ במקשים כי תחשבו על זה - פעם הרוב היה עם מקשים. Star control, משחקי מכות סטייל מורטאל קומבט… היינו טובים בזה.
אני זוכר שהמשחק הראשון ששילב מקלדת ועכבר בצורה מאסיבית (בעיניי אז) היה descent והייתי צריך להשקיע המון זמן כדי להשתלט על רעיון השילוב הזה. מצחיק איך דברים משתנים.
אם הוא רגיל לקונטרולר יש מצב שאפשר לסדר את זה במשחק הזה.

(אגב אצלי המצב הפוך: גדלתי על עכבר ומקלדת ואני פשוט לא נהנה לשחק עם קונטרולר, אז אינני משחק בקונסולות בגלל זה למרות כל המשחקים המעולים שלהן)

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה