• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק למהירי מחשבה

thelord אמר/ה:
עכביש ארסי-"למה הורדת את התפוח?"-4827

עכביש ארסי- ארס- מסוכן- מסוכן האנשים עם חץ וקשת כשיש להם תפוח על הראש- אני מנסה לירות בכל מקרה- למה הורדת את התפוח- למה אתה בורח, אופס יריתי בטעות את החץ- עוד אחד מת- זה כבר מספר 4827 שמת- 4827

גמל שלמה מומחה לאומויות לחימה- חפצים חדים- גיריות- THE DM

גמל שלמה מומחה לאומניות לחימה-טרי קרין נזיר-הדמות שלי בקבוצה-יש גם טרי קרין לוחם-טרי קרין עם חרבות-חרבות-חפצים חדים-החרבות של הסייר-חרבות כורתות ידיים-ידיים של טרובדור-טרובדור אידיוט שמזמן גיריות-גיריות-גיריות שזימן הטרובדור מהקבוצה-שה"ם הקבוצה-ירון-כינוי בפורום "the DM"-the DM

שרון אמר/ה:
thelord אמר/ה:

עכביש ארסי- ארס- מסוכן- מסוכן האנשים עם חץ וקשת כשיש להם תפוח על הראש- אני מנסה לירות בכל מקרה- למה הורדת את התפוח- למה אתה בורח, אופס יריתי בטעות את החץ- עוד אחד מת- זה כבר מספר 4827 שמת- 4827

גמל שלמה מומחה לאומנויות לחימה - גמל שלמה מומחה לאומנויות לחימה שיש לו קאמה מכסף - קאמה מכסף - חפצים חדים - חרב - החרב שאיתה הוריד לקלפטומן מזמן הגיריות את היד - גיריות - גירית ענקית - רק בנאדם מסטול היה חושב על דבר כזה - בנאדם מסטול - the DM
טלויזיה - "למה הפלצת כאן?" - אורק עם סנטר תחת - הכלב שלי אחרי שהוא לקח הרואין

The Druid אמר/ה:
שרון אמר/ה:
thelord אמר/ה:

גמל שלמה מומחה לאומנויות לחימה - גמל שלמה מומחה לאומנויות לחימה שיש לו קאמה מכסף - קאמה מכסף - חפצים חדים - חרב - החרב שאיתה הוריד לקלפטומן מזמן הגיריות את היד - גיריות - גירית ענקית - רק בנאדם מסטול היה חושב על דבר כזה - בנאדם מסטול - the DM

טלויזיקה - סדרות - סדרות מצויירות - סאות'פארק - טרנס ופיליפ - פלוצים - שאלות על פלוצים - "למה הפלצת כאן?" - פלוץ - גז - סוגי גז - גז עצבים - נשק להשמדה המונית - פצצת אטום - קרינה - צ'רנובל - יצור שסביר להניח שתראו באזור צ'רנובל - אורק עם סנטר תחת - אורק - רע - דברים רעים - סמים - סוטול - מסוממים - כלבים מסוממים - כלב מסומם - הכלב שלי אחרי שלקח הרואין.

אההההה - :bones: - מוסקבה - דבק

arnarth the dunedian אמר/ה:
The Druid אמר/ה:
שרון אמר/ה:
thelord אמר/ה:

טלויזיקה - סדרות - סדרות מצויירות - סאות'פארק - טרנס ופיליפ - פלוצים - שאלות על פלוצים - "למה הפלצת כאן?" - פלוץ - גז - סוגי גז - גז עצבים - נשק להשמדה המונית - פצצת אטום - קרינה - צ'רנובל - יצור שסביר להניח שתראו באזור צ'רנובל - אורק עם סנטר תחת - אורק - רע - דברים רעים - סמים - סוטול - מסוממים - כלבים מסוממים - כלב מסומם - הכלב שלי אחרי שלקח הרואין.

אההההה - :bones: - מוסקבה - דבק
אההההה - צעקת כאב - צעקת גסיסה - :bones: - ככה נראה מישהו אחרי צ'רנוביל - צ'רנוביל - רוסיה - בטוח יש שם מישהו שמוכר דבק - דבק
מנורה - "אוי אני ממש צריך לחרבן" - מאורר מקולקל - טורקי קטן עם לאפה

אהההההה - אההההההה! - :bones: - המוות שנגרם בזמן שנפוליאון כבש ארצות - ההפסד של נפוליאון במוסקבה - מוסקבה - הדביקו את כל מה שנשרף עם דבק - דבק.

פרסי - לברדור - כדורסל - משמעות החיים

פרסי - לברדור - כדורסל - משמעות החיים
פרסי- קמצן- לא מוכן לשלם על שום דבר- כסף- קנייה- קניית כלב- לברדור- רודף אחרי מכוניות כמו כל כלב- גם ילד רודף אחרי מכוניות בגלל שמכונית דרסה לו את הכדור- כדור כדורסל- כדורסל- זריקת כדור לסל- אין משמעות- משמעות החיים

חצי גמד חצי אלף- כוהן דרגה 20- אורק עם בעיות עיכול- דרואיד פותח מגירות

חצי גמד חצי אלף- 2 הפכים בדבר אחד - 2 -20-כוהן דרגה 20- כוהן -שאמאן - שבטים פראיים- אורקים- -אורק עם בעיות עיכול- עיכול- קקי- דשן- צמחים- דרואיד-דרואיד פותח מגירות

מלך האריות - "אתה רוצה שאראה כמוך, כמו קקי?-משוגע-כלב מעופף שקופץ במקום

מלך האריות- מלך- מלך שנראה כמו קקי- "אתה רוצה שאני יראה כמוך, כמו קקי?"-מישהו שאומר את זה- מישהו משוגע שאומר את זה- משוגע- משוגע שחושב שהוא רואה כלב מעופף שקופץ במקום-כלב מעופף שקופץ במקום

טוב טוב הגמד אמר/ה:
מלך האריות- מלך- מלך שנראה כמו קקי- "אתה רוצה שאני יראה כמוך, כמו קקי?"-מישהו שאומר את זה- מישהו משוגע שאומר את זה- משוגע- משוגע שחושב שהוא רואה כלב מעופף שקופץ במקום-כלב מעופף שקופץ במקום

ומה האחד הבא.........................................................

חתול לחם- להרוג את חתולחם- המשימה של פונדק הכוכבים-המשימה פונדק הכוכבים- פונדק- בירות- קיננה- כסף- מתבעות- מתכות- מתכות נדירות-נדיר- אנשים לא ספאמרים- ספאמרים- ספאם

הארי פוטר -דוקטור וואנג- אש אש מדורה תחתונים של בחורה -חורק רוקד לצלילים של מוזיקה ספארדית

הארי פוטר-בן אדם-מפלצת-דוקטור וונג האיום-דוקטור וונג-דוקטור-חולה-חולה שנכווה-חולה שנכווה מאש-אש-אש אש מדורה תחתונים של בחורה-בחורה-בחור-בחור רוקד לצלילי מוזיקה ספרדית

אנטר-כתום- :orc: :bones: 8) :orccry:

ברק אמר/ה:
שמונה - חתולים- חומת סין- ליטל פיטר- פורנו
שמונה-8-מספר-3-3 חתולים-חתולים מקפצים בהנאה מעל חומה(ואחרי זה דורס אותם החלבן)-חומת סין-סין-עיניים מאגניבות-יפן-עיניים מאגניבות-מנגה-עיניים גדולות פה קטן-ליטל פייטר-וודי עושה לי את זה-אוו וודיל'א-סקס-פורנו.

כן כן!אני קורדי ואני מאושר מחיי הקורדיים!-סגול-תיראי,זה לא את,זה הכלב.-בורקס טורקי עם סחוג תימני וממרח חמאה רוסי ומשומן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה