• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחקי תפקידים חוץ ממו"ד

כמו כל שיטה טובה, מספיק רק ספר אחד כדי לשחק. וכן, מה שאתה רוצה הוא הספר Werewolf: the Appocalypse.
יש כל מיני ספרי עזר אחרים, אבל הם בשום אופן לא בגדר חובה.

הרשו לי להיות הצד השני ולהגיד ש-Vampire אף פעם לא עשתה לי את זה. גם Werewolf היא לא כוס התה שלי. אם כבר שיטה שאיננה D&D, אני ממליץ דווקא על "שחר האדמה" (Earthdawn) ועל Exalted, עם Spacemaster: Privateer בשביל אלו שרוצים מדע בדיוני.
GURPS ו-Hero זכאיות למקום של כבוד אצל כל אוהד מ"ת, בכל מקרה.

שיטה דווקא די טובה אבל עולם מגעיל... ההפך הגמור ממרוצללים. שיחקתי בה ממזמן מזמן. השיטה מתבססת על "צעדים" והיא די פשוטה... אני אתן לגדולים ממני להסביר כי זה קצת חלוד אצלי

לאו ירוק גלימה אתה חייב להתבייש בשאלה הטיפשית הזו:
רומח הדרקון הוא עולם מערכה שיצא למוד"מ מהדורה 1, הוא יצא כסידרת הרפתקאות בעולם החדש של TSR (רומח הדרקון) והיה נסיון ליצר משהו שונה- לתת לשחקנים לשחק בתוך סיפור, למעשה לשווק את העולם יחד עם נובלות כתובות כך שהשחקנים למעשה ירגישו כאילו הם משחקים בסיפור.
טרייסי היקמן שכתב מספר הרפתקאות מעולות לTSR יצר את הרפתקאה הבסיסית יחד עם העולם ואז הריץ את ההרפתקאה למספר אנשים ולפי מעשיהם כתבו הוא ומרגרט וייס את הספרים הראשונים (רשומות רומח הדרקון).

לכן אתה מבין למה לשאול " יש שיטת משחק תפקידים לרומח הדרקון?" זה בורות?
ד"א צריך לצאת בקרוב (או כבר יצא) עידכון של רומח הדרקון למהדורה השלישית עם כל החוקים המתאימים למשחק ברומח הדרקון...

Ogmios אמר/ה:
וואלה? אני חושב שאתה האדם הראשון שאני מכיר שאהב את EarthDawn.
no offense intended.

תוכל לפרט עליה קצת מעבר לגימיק של העבר של ShadowRun?

לא נכון - אמנם לא שיחקתי בשחר האדמה, אבל קראתי את השיטה והיא די מצאה חן בעיניי. שוב, ניסיון פרקטי בהרצת סשן אין לי - אבל המכניקה שלה לא רעה ועולם המערכה כתוב באופן מצויין ככה שאין סיבה לקטול את השיטה על הסף (לפחות למראית עין).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה