• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

משחקי תפקידים בעולם הרוס

Ogmios

פונדקאי ותיק
למישהו יצא להריץ מערכה בעולם הרוס, מפורק, שהוא לךא יותר מצל מזוויע של תפארתו הישנה?
ואני לא מתכוון לעולם פוסט-אפוקליפטי כמו Gamma World או העולם של Mad Max, אלא לעולם שמילולית מתפרק, שהמציאות עצמה נקרעת לגזרים - כמו לדוגמה בסדרת המגדל האפל של סטפן קינג או במאחז האחרון של בוקרי הדנ"א של מיק פארן?

ומנושא לנושא באותו נושא: לא מזמן סיימתי לקרוא את דור X של דגלס קופלנד. עוד מישהו חוץ ממני חושב שטקסלאהומה יכולה להיות עולם נפלא למשחק חד פעמי?

לא יצא לי , אבל זה רעיון טוב מאד , יצא לך לעשות את זה , אם כן אני ישמח לשמוע מה עשית ... ביום ראשון בעוד שבועיים .... אבל בכל זאת זה נשמע מעניין.

הרצתי פעם לקבוצה שלי וואן טיימר חמוד על העולם של אקסאלטד, שבו הפיות ושאר יצוריהן פתחו בקמפיין מטריד בגודלו על היצירה והצליחו ממש לא רע :)

התבנית היסודית של העולם התחילה להשתש בצורה רצינית, לקראת סוף הקמפיין רוב מה שנשאר הוא חתיכות קטנות של שפיות בתוך ים של טרור כאוטי.

עסק מכוער :)

שיטת משחק בסגנון פנטזיה, בעולם מיוחד וחדשני, של החברה White-Wolf.
מדובר בשיטה שבה אתה משחק נבחרים של האלים, ומנסה למצוא את מקומך בעולם.
בכל מקרה, כתבה על שיטת המשחק תהיה בגליון הדימון-טיימס שיצא ביומיים הקרובים (http://www.demons.org.il/times.php - כרגע מוצג שם, כמובן, העיתון הקודם. זה יתעדכן ביום-יומיים הקרובים) - כתבה שלי ושל נבות רם (Infernal) :)
אתה מוזמן לקרוא, ומוזמן להשיג את הספרים וללמוד את השיטה :)

אקסאלטד, או באנגלית Exalted הוא ליין חדש שלקחה החברה המפורסמת White Wolf לפני כמה שנים, המשחק מתרכז בעולם פנטסטי רווי קסם ואגדות אשר בו השחקנים משחקים דמויות רבות עוצמה, הידועות בשם אקסאלטד (שפירושו "מורם" או "נעלה" בעברית) - הדמויות הללו הינן נבחרי האלים הגדולים עצמן.
עולם מערכה עשיר ומקורי מתוצרת וויט וולף תומך במגוון סוגי האקסאלטד והיצורים בשטחים הנרחבים של העולם, וארוכה היריעה באופן מסיבי מכדי שאני באמת אתאר מה הולך שם.
משחק פנטזיה אפית, עם נטייה מסויימת לכיוון האפלוליות.

שלך, אינפרנל, הידוע גם בשם "עכביש הענבר"

באתר הבית כתוב די מעט על זה.
אבל למה משחקים דמויות של נבחרי האלים?, הדמויות יהיו לא פורפורציונאליות לשאר הדמויות בעולם והן יהיו הרבה יותר חזקות מאחרות.

אתה שוכח שנבחרי האלים לא מאוד מאוחדים - אז בני תמותה הם לא איום גדול, יש מספיק רוחות, אלים קטנים (שם אחר לרוחות למעשה), אקסאלטד אחרים, פיות ושאר דברים שימררו לך את החיים.
באמת, לא חשבת שישאירו את זה קל, נכון?

אינפרנל, עכביש הענבר.

הוסף בעריכה:
בנוגע לך אוגמה אישי הטוב, הייתי מוסיף את הלינק הבא:
http://www.exaltedcompendium.com
אתר מדהים שעוסק בשיטה ובעולם ומכיל כמויות אדירות של חומר מקורי ברמות שונות, אפילו אני פרסמתי שם דברים מפעם לפעם.

מקווה שתהנו.

אני פעם תיכננתי ובניתי בעצמי עולם הרוס... הבעיה שהאנשים שאני משחק איתם טיפשים כי כל מה שהם ניסו לעשות זה ללכת מכות עם מוטציות אבל כעיקרון זה משחק די מגניב בעולם הרוס כי אז באמת צריך לחשוב
הצעות למשחקי עולם הרוס: חולית (dune) עולם לאחר התקפה עצומה של אימות (שחר האדמה) וזה פשוט נמשך ונמשך (אני לפחות חושב כך :lol: :lol: )
לסיכום לעשות משחק אחרי אפוקליפסה זה משהו

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה