• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מקוון: צללים- רשומות השוטה [נסגר]

OOC:
אני מדב"ש את פיליפ

IC:
אנג'לו בהה בנייג'ל לכמה רגעים ארוכים, בהבעה שהיתה מייבשת ימה קטנה, ואז פנה בחדות אל האחרים, "כן, זאת מלכודת. אחת מאוד שחוקה, איזה קוסם מטורף חי פה באמצע שום מקום, מקים לו בית ומניח עששית על החלון, ככה שמטיילים רפי שכל יראו אותו מהשביל ויגיעו לעצירה מוגנת. אז הוא יתגנב לכאן בזמן שנישן, ילכוד ויקשור את כולנו, ויעביר את שארית הלילה בקצירת חומרי כישוף מתוך הגופים החיים שלנו."
"והקוסם הזה שלך, פשוט החליט להקים מלכודת מטיילים אחו חבוי בתוך הר חלול, שאפילו לא מופיע על המפה?" קינסי זקר גבה.
"אני נוטה להסכים, נסיכי." אמר אריאל, "אל תשכח שהנסיבות שהביאו לכאן היו בלתי צפויות במקרה הטוב, אם לא מהולות בשיקול דעת רע-" טון קל של ביקורת התגנב אל דבריו האדיבים, "ובהתחשב בכך שאין שבילים במקום הזה, הייתי אומר שהאפשרות שמדובר במלכודת, או- לפחות- מלכודת פעילה, היא בלתי סבירה בעליל." הוא הביט סביבו לרגע, "עם זאת, עליי להביע הסתייגות מפני הלינה במקום ה...מסקרן הזה. כל האבק הזה לא יכול להיות טוב לתינוקת."
"בניגוד לפונדק המצוחצח שמחכה לנו ממש מעבר לשיחים הענקיים?" השאמאן הביט בילד המשרת ביובש, "נסיכנו צודק, המתקן הקסום הזה לא סתם הופיע פה כמתנת אלים, ואם באמת הניח אותה קוסם כמלכודת- אני בספק אם שפיותו הרעועה מהשהייה בעמק המקולל הזה תאפשר לו לשקול את הסבירות שמישהו יעבור כאן. מזל השוטים שלו עלול להיות הסוף שלנו."

פיליפ שקל את הדברים למשך כמה רגעים, "אני מסכים...עם הליצנית." הוא אמר ונטל את העששית מידיו של נייג'ל, ניגש איתה אל אדן החלון הקדמי, "יום ארוך מחכה לנו מחר, בהנחה שנגיע להליופוליס, אולי כדאי שנשמור את כוחותינו לסכנות הלא צפויות שמחכות שם, במקום לבזבז שעות שינה יקרות בהשערות על מה שאולי יכול לקרות במקום הזה, הרצפה מכוסה באבק, הדלתות שבורות, אין סימנים לכך שמישהו התגורר במקום הזה במשך שנים, לפחות. שאף אחד לא יגע בעששית הזאת." הוא אמר והניח את העששית במקומה המקורי, "עכשיו, אנחנו נעביר את הלילה במשמרות שמירה, שיהיו כך-"

בזמן שמשמרות השמירה תוכננו, אריאל, וניקולאס הכינו את פינות השינה, סידרו וניקו כמה שניתן. הלילה עבר כמעט ללא תקריות, מלבד אחת- ספיר התעוררה באמצע הלילה והחלה לבכות, היא לא הפסיקה לבכות בזמן שלוסידה ניסתה להאכיל אותה, גם לא כשהחליפה את חיתולה, לבסוף ניסתה הליצנית לשבת איתה על כיסא הנדנה הישן בחדר השני, והתינוקת נרגעה. לקח זמן עד שהתינוקת נרדמה שוב, והשתיים ישנו על הכיסא.

הבוקר עלה על האחו הנחבא בבת אחת, כאשר קרני השמש חדרו דרך הבקע בראש ההר והשתקפו במחצבי הקריסטל שעיטרו את הדפנות הפנימיות במאותיהם, מאירים את העולם החבוי הזה באור יקרות מרשים. פיליפ פקח את עיניו בבת אחת והביט סביבו, בדיוק כשקינסי חזר דרך הדלת הקדמית מהסיור האחרון סביב הבקתה.
"מי בוכה?" שאל האלף.
"על מה אתה מדבר?" שאל פיליפ וקם על רגליו, מתמתח, אז הוא הבחין בקול- קול בכי חלש, שהגיע ממקום כלשהו בבקתה.
אקטיביליוס התעורר שני, הוא הביט לעבר הליצנית, שישנה על הכיסא קרוב אליו, אז הוא הושיט את ידו והזיז את הכיסא כדי להעיר אותה, "איפה הגורה שלך?"
התינוקת לא היתה בין זרועותיה.

למשמע קול הבכי החלש, הרימה דומיבר את ראשה מחיקו של ניקולאס, והוא פקח את עיניו. הכלבה הגדולה קמה וצעדה במהירות אל הדלת הסגורה של חדר הילדים. היא דחפה מעט את הדלת בחוטמה, וכשלא הצליחה- העבירה את כף רגלה על הדלת כמה פעמים, מביטה לאחור אל ניק.

למשמע כל המהומה, גל מתעורר, קם על רגליו מייד בלי שום שלב ביניים של התעוררות.
אלי..?
לעזאזל! בקצב הזה אני אהיה חייב לתחקר את הנווד כמו שצריך רק בשביל שהוא יהיה שווה את הדממה.. לעזאזל. למה לא ניצלתי את הלילה? טוב, כי נצטרל כוח להמשך.. מתי בעצם? טוב נו, אם נמהר מספיק, משהו בטח יצוץ.

"מה העניין? זזים?" הוא שואל, מביט סביבו על השאר, מבטו מתמקד בליצנית "איפה ספיר?"
מוזר לראות אותה בלעדי התנוקת.. זה כמו לתפוס את אנג'לו בלי כמויות של סרקזם שמכוון נגד כל מי שמדבר איתו או עליו.

דלנארק פוקח את עיניו וממצמץ מול האור הבוקע מהחלונות. למראה המהומה שמתחוללת סביבו הוא מתיישב במהירות ושואל בקול חצי-ישן "מה קרה?"

"תיכף נראה." פיליפ הביט בליצנית ואז בכלבה שגירדה את הדלת, התינוקת...הבכי הזה לא שייך לתינוק, אלי, רק שהיא תהיה בסדר..
"לוסידה. הישארי שם." הוא אמר וניגש אל הדלת, מתפלל עם כל צעד שלקח, הדבר האחרון שאני מתגעגע אליו, זה התינוקות המתים.

"רגע, אתה פשוט הולך לפתוח את זה?" אנג'לו נלחץ, "אל תהיה אידיוט, אמרתי לך שזו מלכודת!"
"יש לי חדשות בשבילך," גיחך קינסי לאחר שהאזין, "הקוסם המטורף שלך בוכה כמו ילדה קטנה. עופי מכאן!" הוא סילק את הכלבה ברגלו.
"תפסיק את זה!" מחה ניקולאס.
"אתה תהיה בשקט!" נהם האלף, "איזה מין כלבת שמירה חסרת תועלת זאת? ישנה בפנים ולא עושה כלום כשגונבים לה תינוקת מתחת לאף."
"היה הגיוני, קינסי," החל אריאל לומר, "כולנו ישנו בחדר הזה, אמה החזיקה אותה בזרועותיה, לא תוכל להאשים את הכלבה-"
"אז את מי? את האלפית האפלה?" האלף לעג, "הכלבות האלה איבדו את האינסטינקט האימהי שלהן לפני...מה? עשרים, חמישים אלף שנה? קצת אחרי שהנשיות נזרקה דרך החלון-"
"קינסי, אתה מבייש את עצמך! התנצל בפני הגברת ברגע זה!" דרש הילד.
"ה...הגברת?" הרים האלף את גבותיו, "אה...בסדר..." הוא פנה אל אנג'לו, "אני ממש מצטער אם פגעתי ברגשותייך, נסיכתי."
הנסיך הצר את עיניו.

"השמש בקושי זרחה..." מלמל פיליפ והמשיך אל הדלת.

המשך בקרוב.

"ספיר??!" הליצנית מזנקת לעמידה בחרדה כשהיא מבחינה בבכי ובהעדר בתה, "ספיר, זו את?"
"אמא פה, מותק!!" היא ממהרת להתקדם אל עבר הדלת ומנסה לפרוץ אותה בכל דרך אפשרית בין אם לבעוט בדלת או לדחוף אותה, עיוורת להערות הנבזיות של דודנה ולדאגה של פיליפ כאחד. "אמא פה, ילדה שלי! אל תבכי, אני מצטערת כל כך, ילדה שלי.."

"תקשיבו, רגע, עצרו." פיליפ עצר בעד לוסידה והאחרים, "זה לא בכי של תינוקת, מה שאנחנו שומעים, אני לא יודע מי נמצא שם. הישארו מאחור ותנו לקינסי ולי לבדוק את השטח קודם כל." אז חיכה שכולם יסוגו לאחור.

האלף עקף את הקהל וניגש לצד פיליפ, והשניים פתחו את הדלת ונכנסו פנימה.
"חי אפידראמוס." פלט בן האדם בתדהמה, ואיפשר לאחרים להיכנס.

שם, בין תוחמי לול הילדים השבור, התכווצה לה ילדה בת אדם קטנה, לא יכלה להיות בוגרת יותר מ10 שנים, עירומה כביום היוולדה, עורה היה כהה ואקזוטי כגוון הזית, שיערה שחור כפחם ומקורזל. ברכיה היו משוכות אל חזה וזרועותיה כרוכות סביבן, מצחה היה שמוט אליהן בזמן שבכתה. כששמעה את פיליפ וקינסי נכנסים, היא הרימה את ראשה בבהלה, עיניה- אשר התמלאו בפחד- היו כחולות ובוהקות כשמי אביב צלולים.

לא היה אף אדם נוסף בחדר.

אז שמע טרלוול את הקול המוכר בראשו, שפיהק לפני שדיבר, <בוקר טוב, מה הפסדתי?>

גל פשוט קופא במקומו, עיניו בוהות בילדה המוזרה, בלא לראותה באמת.
אדוני! אני כל-כך שמח שחזרת.. ערפדים תקפו אותנו, האנשים שהזהרת אותי מפניהם המשיכו איתנו בדרך, ומסתבר שעשיתי משהו מאוד לא נכון בקשירת הנשמה, כי איזה גמד היה חייב לנקות אותה עם רונות זרות בשביל למנוע ממנה להירקב.. בכל מקרה, הוא חיי, אנחנו חיים, ובדרך לעיר המקוללת שאיש לא חזר ממנה, בשביל לקחת ספינה.. אדוני, אני חייב לדעת, החזיונות שהנווד ראה, הם אמיתיים?

"תנמיכו את הקולות שלכם!" לוסידה מסננת בכעס ומעיפה את הגברים מדרכה, פוסעת במהירות אל עבר הילדה הבוכיה תוך כדי שהיא מסירה את הגלימה של אנג'לו מעליה, ממהרת לרכון מול בתה ולעטוף אותה בגלימה ובחיבוקה, "זה בסדר, ילדה שלי, אמא פה.." האלפית האפלה ממלמלת רכות ומלטפת בעדינות ראשה, "אין סיבה להיבהל, אמא תסדר הכל.."

הילדה נרתעה מהאלפית האפלה לרגע, אך לאחר החיבוק נראה היה שהיא מזהה את הקול והמגע, היא מיהרה לכרוך את זרועותיה סביב הליצנית בחיבוק מתגונן, מסתתרת ככל שתוכל מעיני האנשים בחדר. מפוחדת ורועדת.
"ספיר?" שאל דלנארק באחת והסתובב להביט בליצנית ובילדה הזרה.
"זו התינוקת?" שאל אריאל.
אקטיביליוס צעד צעד אחד לאחור ומלמל תפילה נגד עין הרע.

פיליפ קימט את מצחו וצעד צעד אחד לפנים, מביט בליצנית והילדה הצעירה, "לוסידה? מה...מה פשר הדבר הזה? זו לא ספיר, זה לא יכול להיות." אני מוכן לקבל את העובדה שאני חי בעולם של קסמים ואשליות, אבל זה? אפילו במדדים שלנו, זה...בלתי אפשרי.
"בטח שזאת התינוקת, תראו את העיניים." אמר ניקולאס כאילו היה הדבר מובן מעליו, החיוך היה שליו, העיניים עדיין די מטורפות.

"הנה, יפה שלי.." האלפית מדברת רכות אל בתה ומהדקת את חיבוקה המגונן, "רואה? הכל יהיה בסדר, אני פה ואלה החברים שלנו, כך שאין ממה לפחד.." היא מתיישבת על הרצפה הרעועה ומושכת לחיקה את ספיר, מטיבה את אחיזתה, "אין שום סיבה לדאגה."

בחיי, רק אל תגיד לי שתכננת את זה..
in
בזמן שהליצנית מחבקת את ילדתה, טרלוול בוהה באירועים במה שנראה כהלם מוחלט, עיניו לא ממוקדות כלל במתרחש
-רק רגע, גילה, תירגעי. נתחיל מחדש, כשאתה אומר נווד- אתה מדבר על זה שניסית להרוג?
לוקח לטרלוול כמה שניות לעקל את הדברים -אני לא ניסיתי להרוג אותו.. אבל.. כן.. בעיקרון.. אבל...
-הוא כמעט מת בגלל משהו שעשית במכוון, הוא לא מת, זה אומר שניסית, לא הצלחת, אבל ניסית. עכשיו, מה בדיוק הוא ראה בחיזיון הזה?
-אממ.. אתה לא אמור לדעת הכל? לא, לא משנה. הוא ראה משהו שנוגע להצלת העולם, אבני עוצמה, אלים.. משהו כזה. כולם די בטוחים שהוא יצא מדעתו
-אלים? אבני עוצמה? אני צריך שתאמץ את חלקיקי המוח האחרונים שלך שעובדים, כהן, דווח ובדיוק.
טרלוול נושם עמוק -הוא שרד הודות לכבילת הנשמה, ואז כוהן גמדי ניקה את שאריות הקסם שלי בשביל שיוכל לחזור לתפקד, וניער את השאריות בעזרת חומר חזק. כאשר הוא התעורר, הוא נראה יציב לחלוטין, למרות שרגע אחד לפני הוא הקיא נוזלים שאפילו גופות שהתייבשו שבוע בשמש לא פולטות. חוץ מסיפור מוזר אחד.
-תמשיך
-הוא אמר שהכוח שהשמיד את אוורגרין מתכוון להשמיד את היקום כולו.. ואז הוא אמר שהאמת דיברה אליו.. בשבעה קולות. לא, שמונה. הוא אמר שאלא אם נמצא מספר אבנים שכוחן נורא מידי גם לאלים, שהוחבאו בעידנים עברו, היקום כולו אבוד. הייתי בטוח כשהוא התעורר שהתכוונת שזה מה שיקרה, שהוא יגיע לסף המוות וימסור לנו חיזיון..
הוא שותק למשך כמה רגעים -אה, כן, בטח, לזה התכוונתי.
-אדוני.. איך זה שאתה נשמע כל-כך מופתע?.. לא! סליחה! סלח לי על השאלה, אני לא רגיל לנהל שיחה בתוך המחשבה.. אלף סליחות. מה לעשות בנוגע לזה אדוני?
-תגלה עוד על מה שהוא ראה שם, אני רוצה לשמוע עוד על שמונת הקולות האלו, ועל האבנים. אבל תיזהר, מאוד תיזהר.
-כן אדוני..
מבטו של טרלוול חוזר להתמקד באירועים
-אה כן, אדוני, מה לעזאזל קרה כאן שגרם לתינוקת של האלפית האפלה להתבגר בעשר שנים תוך לילה אחד? זה מפחיד כמעט כמו מה שקרה לעיר של אנג'לו..
-לא יודע, תמשיך לצפות.
-לא יודע? אבל אתה אלוהים, אני לא.. סליחה אדוני! שוב..
הוא מפהק שוב, -אוף...אני כל כך עייף...למה אני כל כך עייף? הוא שותק לרגע, -...מתי היתה הפעם האחרונה שהתפללת?
טרלוול קופא במקומו פתאום, נסוג מהחדר בפחד -אוי לי.. אני מתנצל אדוני.. שיחה קבועה איתך, גירוש, טבח כולל של כל החאן, והגיהנום עלי אדמות גרמו לי לשכוח מחובתי כליל באופן אירוני, טרלוול לא נשמע ציני אפילו קצת במחשבתו.
-זה לא תירוץ! לא התפללת בכלל! מה אתה מנסה, להחליש אותי? על ברכיך, עכשיו!
-אדוני, אני בציבור של אנשים...
-לא איכפת לי! בצע את חובותיך, כוהן!
טרלוול מסתובב, פונה מהמקום, ורץ, נדמה כנמלט על נפשו מפני שדים שאינם קיימים. מחוץ לבית במרחק של עשר או עשרים מטרים, הוא צונח על ברכיו בהתעלמות ברורה מהכאב שנובע בדר"כ מפעולה שכזו, ומתחיל למלמל כמי שתקפוהו שד, מחווה בידיו בתזזיתיות.
out
..כי אני נשבע לכם שאני לא

עיניו של אריאל עקבו אחרי טרלוול בבריחתו, וגבותיו הורמו, "בחיי, אין רגע אחד משעמם איתכם." הוא אמר בחיוך נבוך מעט.
הילדה הקטנה הביטה בליצנית במבט מבוהל, מבולבל, בקושי היא פצתה את פיה ועבר רגע לפני שהשמיעה קולות דקים, הקול הדק יצר הברות, ואז- "...אי...מא..?"
'זה מטורף לגמרי...' פיליפ צעד לפנים, מרים יד כדי להבהיר שאין בו כוונה רעה, "לוסידה?" הוא שאל בקול שקט, "את מוכנה להסביר את זה, בבקשה? או, יותר טוב, התרחקי ממנה. אני מבין שאת דואגת לבתך, אבל זו לא יכולה להיות היא. אל תשכחי, רק לפני כמה שעות נרדמת עם התינוקת בזרועותייך, הילדה הזאת לא יכולה להיות צעירה מגיל חמש."

"כן, ספיר, זו אני.." האלפית אומרת בחיוך רך ומלטפת את שיערה של בתה בעדינות, "את בסדר, מתוקה? כואב לך משהו?"
"ובנוגע לדבריך, פיל," הליצנית ממשיכה באותו טון דיבור,"אין לי מושג מה התרחש כאן במהלך הלילה, אבל אני יודעת שהבת שלי נמצאת בזרועותי, מפוחדת וגדולה בכעשרה קיצים."

הילדה רק המשיכה לחבק את הליצנית בחוזקה.
פיליפ הביט בילדה ואז באם, אם היא יודעת משהו על כך, היא לא תחשוף את זה מול כולם. "אנחנו לא יכולים לבזבז עוד שעות אור." הוא אמר, "לוסידה, את בטוחה שזו ספיר? אם זו לא היא, והיא נמצאת בסביבה, אנחנו נשאיר אותה מאחור- אין לדעת אם נוכל לחזור."
"אתה רציני?" שאל קינסי בזעזוע, צועד קדימה, "אתה מתכוון לתת ל...דבר הזה להמשיך איתנו? אפילו אתה, אפילו אתם, יודעים שזה לא בסדר, זאת לא ילדה! האלים יודעים מה הדבר הזה שהאפלה הביאה איתה, אבל ילדה היא לא! זה בטח...שד כלשהו שהיא זימנה אל תוך התינוק, אתם לא יכולים לתת לזה להימשך!"
דלנארק פנה להביט באלף, ואז בילדה, זו היא? לא יכול להיות...זה יהיה פשוט מדי. לא? "ואתה מציע שנעשה מה, נהרוג ילדה קטנה?"
"קינסי, הייתי מציע לך להשגיח על פיך." אמר פיליפ בקור, צועד לפנים, "אתה אורח בקבוצה הזאת, זו עובדה שלא כדאי לך לשכוח, וכבר ניצלת את הכנסת האורחים שלנו ואורך הרוח שלנו כמעט עד תומם, היה נבון ושמור על שפתיך חתומות."
האלף גיחך במרירות, אבל לא אמר דבר.

אני מסתכל בהלם לכמה שניות
"פיליפ, אתה בוודאי לא רציני, ראה איזה פלא! אנחנו לא יכולים להתעלם מזה"

אני מתקרב אל האלפית והתינוקת, כשאני במרחק מספר צעדים מהן, אני מתכופף לעמידה שפופה עד שאני בגובה של הילדה בערך, מסתכל עליה כאילו היא החידה הכי מעניינת שראיתי.
אני עדיין מחייך בצורה מסבירה פנים, ותוהה באיזו דרך הומאנית-לחלוטין-אני-נשבע אפשר לחקור את התופעה המדהימה הזאת

"טוב חבר'ה בואו לא נתפלץ, מדובר פה אמנם במקרה השני הכי מוזר שאי פעם ראיתי קורה לתינוק בין לילה, אבל בוודאי יש לזה הסבר הגיוני"

<בסדר, זה יותר טוב>
נשמע הקול בראשו של גל, <עכשיו אתה יכול לחזור לשם. תשמור על הילדה והנווד בקרבתך, זה אומר שמעכשיו אתה הידיד היקר ביותר שלהם, אתה תתמוך בכל דבר שהנווד יאמר ותמצא דרך להגיע לחסדה של הליצנית. לך לשם לפני שהם ישאירו אותך מאחור.>

דלנארק הביט בילדה שוב, מתמקד בעיניה, "היא כן מזכירה את התינוקת."
"ויהיה לנו זמן לחקור לעומק במועד מאוחר יותר." אמר פיליפ, "אבל כרגע אנחנו נמצאים בסכנה, אני אפילו לא רוצה לדעת מה יקרה כאן ברגע שעננים שחורים יחסמו את הסדק בראש ההר. לוסידה, אם את מחליטה לקחת את הילדה, אני משאיר אותה באחריותך, כמו גם את ההחלטה לא לחפש אחר התינוקת כאן." כי אין לנו זמן לחפש תינוקות בין ג'ונגלים של עשב ושיח. "ואם למישהו אחר-" הוא הביט בקינסי, "יש בעיה עם ההחלטה הזאת, הוא מוזמן ואף מתבקש לעזוב."
אריאל הביט בפיליפ, הפעם לא חייך, "הוא יכבד את ההחלטה שלך, מר פיין, וישתדל להתנהג בצורה תרבותית יותר בהמשך."
"לא הייתי מצפה לניסים ונפלאות." אמר פיליפ ופנה אל היציאה מהבקתה, "אני אסתפק בכך שהוא יסתום את הפה המלוכלך שלו."

גל נשאר כורע לכמה שניות על האדמה, ואז נזכר לנשום.
הוא קם ופונה חזרה לבקתה, פניו (החלק החשוף היחידי בגופו) מכוסים עגלי זיעה.
הוא נכנס לחדר, מביט על השאר "אני מצטער, זה היה דחוף." הוא פונה לפיליפ "אנחנו זזים? כל דקה נוספת במקום הזה תהיה מסוכנת."
להתחבב על הנווד והליצנית? בחיי.. כבר אמרו לי לשנן את התפילות בזמן הקרבת קורבנות, לשרוד שלושה ימים ללא מזון ומשקה, ולישון על מיטת מסמרים, אבל להתחבב על מישהו? טוב נו, שיהיה לי בהצלחה..

נייג'ל נשאר מרוכז בספיר, לא מזיז או משנה את מבטו כשגל חוזר, "ברוך השב" הוא זורק לעברו, מנסה להעלות השערות ודרכים לבדוק אותן.
גל מהנהן אל הנקרומנסר בעייפות מסויימת, מביט בפיליפ.
"אני משוכנעת שזו הילדה שלי," האלפית האפלה אומרת בביטול, כורכת את רגליה של בתה סביב מותניה ומטיבה את אחיזתה בה. לאחר שעשתה זאת, היא תרה אחרי בגדים שיתאימו לבתה בחדר.
"ובכן, בין אם כן או לא, זו החלטה שלקחת ותיאלצי לחיות איתה." אומר אקטיביליוס, "אני חושב שכדאי שנצא לדרך."
"כן, מה שתגידו." ממלמל אנג'לו בעודו שומר על מרחק מקסימלי מהליצנית והילדה הזרה, "בואו נסתלק מכאן לפני שמישהו אחר יזדקן בצורה לא טבעית, הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה לעשות את המסע הזה עם חבורה של זקנים סנילים וחסרי שיניים."
"אם למישהו חסר שיניים, תמיד יש עליי ספאר" נייג'ל מציין.
ניקולאס צחק לשמע הבדיחה, ואריאל הצטרף אליו בגיחוך.
פיליפ הביט לעברו של דלנארק, וזה מצמץ והנהן, צועד אל אנג'לו. "תהיה נחמד, ילד, אחרת לא יתנו לך להצטרף."
"אתה מבטיח?" שאל הנסיך בעוקצנות וצעד החוצה מהבקתה, "בואו כבר!"
"שמעתם את יורש העצר, קדימה." סיכם פיליפ לאחר שהגיש ללוסידה טוניקה צהובה דהויה מהארון, וחגורה מעור, הטוניקה היתה גדולה מספיק כדי להגיע עד למעבר לברכיה של ספיר.
גל מביט באנג'לו בעצבנות, בנייג'ל, ובספיר, נאנח. נעמד מחוץ לדלת מבעודו מביט פנימה "אנחנו צריכים לזוז"
"כן... לזוז" נייג'ל ממלמל, קם והולך עם כולם, נראה שקוע בהירהורים.
"היי, נייג'ל..אתה מסוגל לראות הילות של יצורים ולדעת מה טבעם, לא?" הליצנית שואלת את נייג'ל כבהסיח דעת לאחר שהיא מסיימת להלביש את ספיר בטוניקה.
"אאא... זה לא בדיוק עובד ככה..." נייג'ל נאלץ להודות.

צריך לזרז אותם, אבל.. לעזאזל, אני לא רוצה להפריע לליצנית, או להפחיד את הילדה גל מהרהר.
"אני אוכל לארגן משהו כזה עוד מספר ימים גברתי, אולי. אולי אפשר לזוז? המקום הזה מסוכן" בזבוז הזמן עוד יותר..
"הרגע, ילד. הכל יהיה בסדר." הליצנית אומרת בשעשוע קל ומהנהנת לאישור.
ילד.. "רק אם נדאג שזה יהיה בסדר גברתי. להישאר כאן לא נכלל תחת ההגדרה הזאת" גל מציין.
"אז לא נשתהה כאן רגע נוסף." האלפית מסכימה בחיוך מוזר.
ילד? גל מהנהן, מעלה על פניו חיוך שנראה כאילו הפעם האחרונה בה השתמשו בו הייתה בתקופת האבן.
"אוקי, בהתאם לנסיבות שיש לנו עכשיו, אין לי הרבה דברים שאני יכול לעשות בשביל לפענח את השאלות שעלו כאן.... טוב אולי...." נייג'ל מרים את ידו "מי שלא ספיר שיגיד אני, אני!"
ונעלם כלעומת שבא.. "נייג'ל, מספיק עם זה."
"אני!!!" הליצנית משיבה בחיוך עוד יותר גדול ומושעשע, "זו דרך מצויינת, אגב..טוב שחשבת על זה."
"הכהן צודק." פיליפ אומר בפשטות, "קדימה, אנחנו מבזבזים שעות אור יקרות." הוא ממשיך אל מחוץ לבקתה, מביט לרגע אל האור החודר דרך הסדק בראש ההר, ואז מחל לצעוד לכיוון הנגדי לזה שממנו באתם.
דלנארק צועד לצידו של אנג'לו, מביט בו.
"תפסיק עם זה." אנג'לו ממלמל.
הנווד ממצמץ וממשיך לצעוד.
"סוטה מחורבן."
אקטיביליוס, אריאל, קינסי, ניק ודום עוקבים גם הם אחרי פיליפ.
גל מעיף מבט לראות שהכל בסדר עם הליצנית ושניג'ל לא הרג את עצמו במקרה מתאונה מבורכת זו או אחרת, וממשיך אחריהם, מבטו משתהה על הנווד.
נייג'ל מושך בכתפיים ואומר בארשת רצינית, "זה מצמצם קצת את האפשרויות..."
כשאני רואה שאף אחד אחר לא משועשע אני חוזר לחיוך הענקי וממלמל לעצמי תוך שאני הולך עם כולם "חשבתי שנצטרך משהו לצאת מהדרמה.."
הוא עשה את הכל בצחוק? אלא מה.. שוטה מחורבן גל חושב לעצמו.
"יש בדבריך מן האמת, ידידי מטיל הכשפים." הליצנית מסכימה בכובד ראש, "החיים צריכים להיות דרמה קומית, זה מעניין יותר ככה."
למה כל האנשים הטיפשים לא יכולים לא להיות האנשים שעלי להתיידד איתם? אלוהים! לא, לא מילולית אדוני, סלח לי.. גל מתמרמר לעצמו.
<תפסיק להתבכיין>
כן אדוני..
טוב נו, אם

<לא, תפסיק, הם לא נאלצים להקשיב ליללות שלך, אני כן. איפה ההוגנות כאן? מעכשיו בלי התבכיינות, אפילו לא במחשבות>
כבר הצלחתי לשרוד את כל זה...כן אדוני, סליחה..
עיניו של נייג'ל נוצצות מאושר כשאני שומע את הדבריה של הליצנית "הא-הא! סוף סוף אדם שמבין...מבינה" אני אומר בחיוך מתנצל, "זה בטח המקצוע של הליצנות, הוא עושה משהו חיובי לאנשים"
"כן, זה חלק מהעבודה." הליצנית מאשרת, "אם כי לא כולם מבינים את הבדיחות וההלצות שלי."
"אני לחלוטין מבין את זה!" נייג'ל מהנהן לאישור נמרץ.
טוב, אני צריך להתיידד עם הטיפשים האלה.. לא, לעזאזל, כן, טוב, איך עושים את זה? אני צריך למצוא דרך.. להעמיד פנים שהשטויות שלהם מצחיקות אותי יעבוד, אבל זה עלול להיראות מלאכותי, ולהשיג את התוצאה ההפוכה..
בעצם, מה זה משנה? הם נראים לי כמו אנשים שלא אכפת להם במיוחד מרצינות... אולי לנסות זה כל מה שצריך. גל מהרהר לעצמו.
"הנה? אתם רואים? מה שאנחנו עושים עכשיו! בדיוק עכשיו! אנחנו מתקרבים זה לזה, נהיים חבורה אמיתית!"
"אנחנו חבורה מאוד ססגונית, אם יורשה לי לציין." הליצנית מהנהנת בשביעות רצון.
גל מגלגל את עיניו לא, לעזאזל! נאנח להפך ואז מחייך במעין הבעה מבולבלת "בהחלט"

OOC:
how are you doing? 8-)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה