• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מקוון: צללים- רשומות השוטה [נסגר]

וודאי שזו לא אשלייה.. הוא לא מת בלי סיבה.
גל מביט באנג'לו "תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה הוא זה שהבטיח תשלום, אתה הוא הנסיך, ואתה זה שהתחיל את המסע הזה. אם אתה לא המנהיג כאן אז אין קבוצה, פשוט מאוד. אתה הפראייר היחיד שלנו כאן שיכול לקבל את התפקיד."
בייחוד שאין לך שום שימוש אחר..
הוא מביט בדלנארק "ארצה לשמוע עוד על החזיונות האלו, אולי אוכל לעזור לך עם המשמעות."

"בסדר, אני המנהיג, הבנתי." הנסיך אמר ושלף את חרבו הארוכה והדקה, פונה במהירות לעבר פיליפ-
"אנג'לו!" הזדעק רואן.
"פיליפ-משהו-משהו-פיין, בתוקף תפקידי כמנהיג הקבוצה העלובה הזאת, אני מכתיר אותך בזאת למנהיג החדש בפועל, בלה בלה בלה, שהאלים יקדשו את פקודותיך, בלה בלה, צא ועשה." אמר בן העשרה והעביר במהירות את הלהב החדה מכתף אחת של הפיליפ לכתף השניה, במהירות ומבלי שהחרב תיגע בקצה שיערה מראשו, "שמחים?"

"אני מודה לך נסיכי" אני אומר בטון בעל שמץ לגלוג.
"אך עלי להזהירך, כי מן הרגע בו אצא מן הפונדק ואקח עלי את תפקיד המנהיג אאלץ לעשות מספר שינויים"
אני נשען על הקיר ומשלב את ידי. הבעה משועשעת עולה על פני.
"בראש ובראשונה, מטרות הקבוצה ישתנו. מצידי שאוורגרין לא תקום מחדש לעולם, זהו תפקידך כנסיך ואינך יכול להעבירו לאף אדם באשר הוא. מן הרגע שבו אנהיג את הקבוצה, אוורגרין לא תהווה חשיבות בשיקוליי אלא רק טובתו הכללית של העולם."
"שנית, אני מאמין לדבריו של דלנארק, ומטרתה הראשונה של הקבוצה תיהיה להציל את העולם."
"אך השינוי השלישי והחשוב מכל הוא, נסיכי," וכעת להנחית את המכה "אתה לא תזכה בכבוד ליהיות חלק מן הקבוצה. אין לי צורך בעולו של אדם אשר אינו מאמין ביכולתיו וחושב כי מגיע לו כל דבר מעצם הדם המלכותי הזורם בעורקיו. ועל כן בעוד אנו נזכה לתהילת עולמים, אתה לנצח תיזכר בתור נסיך אוורגרין אשר נטש את עירו ותושביו בעת המשבר הגדול מכל"
את המשפטים האחרונים אני אומר בעודי נועץ את מבטי בעיניו של אנג'לו, עיני הירוקות בורקות.
"אם כך, נותר לך רק להחליט, האם אתה בטוח שברצונך להעניק לי את ההנהגה?"

"אה, מצויין, מנהיג כלבבי." הנסיך אומר במשיכת כתפיים, "אם כך נראה לי שאלך לנוח, תקראו לי כשיגיע הזמן לברוח מהממלכה הזאת."

"לא לא לא, מה פתאום?" שואל רואן בזעזוע, "קודם כל, אתם זקוקים לאנג'לו בכדי שתהיה לכם נציגות נאותה במסדר, אתם לא יכולים להשאיר אותו פה!"

אתה לא תסבול אותו כאן, ה?
ולמה לעזאזל פיליפ מאמין לשטויות של הנווד? הוא יודע משהו שהוא לא אמור לדעת?

"הוא גם חייב לנו חמש מאות מטבעות." מוסיף גל, מביט בפיליפ במבט מוטרד.
אולי עדיף להשאיר אותו כאן? ככה הוא לא יאכל בגלל שהנקרומנסר הלא-שגרתי הזה יכשל באיזה כישוף לגירוש רוחות רעות..
מצד שני, יכול להיות שהוא חשוב.
אלוהים!

"וכאן" אני אומר לרואן ועיני בורקות "בא החלק שלך".
"כפי שטרח גל לציין, משפחת המלוכה חייבת לנו 500 מטבעות זהב לאדם. זה יוצא סך כולל של שתי אלפיות וחמש מאות. היות ואנו זקוקים לנציג המשפחה המלכותית ומאג טוב הוא דבר שכנראה נזדקק לו במידה ונרצה להציל את העולם, אני בטוח שתסכים להצטרף אלינו בתמורה לסכום זה, אותו תגבה מנסיכנו בזמנך הפנוי" אני מחכה רגע ומסתכל אל השמיים דרך החלון הפתוח. "ומעבר לכך, אני בטוח שגם הכבוד שבנטילת חלק בהצלת העולם יספק אדם טהור כמוך."
צריך מישהו עם סמכות, צריך מישהו שידבר עם המסדר, וזה לא יהיה אני. אני בטוח שרואן יהיה יותר יעיל מהתינוק המלכותי שלנו

"לא חמש מאות לאדם, נוכל שכמותך, חמש מאות לכולכם! הדגשתי את זה כבר בהתחלה!" אנג'לו מתפרץ בכעס.
"ואני הייתי שמח להצטרף אליכם, יותר מכפי שתוכל לנחש." רואן אומר, עם נימה מסויימת של עצב, "אך עליי לטפל באלו שנותרו מאחור, ברגע שתצאו מכאן משפחתי ואני נמשיך אל מוצב שהוקם עבור פליטי התקיפה, שם נעשה ככל שביכולתנו לחקור את נושא התקיפות." הוא מכחכח בגרונו, "מר פיין, אני מבין את הכוונה שעומדת מאחורי התוקפנות הזו, אבל אני בטוח שלנסיכנו היו סיבות משלו לבקש ממך להנהיג את הקבוצה, חלקן כוללות- אני בטוח- איזושהי מידה של אמון, אבקשך להחזיר לו באותו המטבע. נכון, אנג'לו?"
הצעיר שילב את זרועותיו ונהם משהו בנוגע לכף שפיליפ הוא היחיד מביניהם שלא מבזבז זמן על שטויות.

דלנארק מתקדם ונעמד ליד פיליפ "אני מבין את כעסך פיליפ. מאז שהתחלנו את המסע הזה אנג'לו מתנהג כמו ילד מפונק וחסר אחריות אבל אני בטוח שעכשיו זה ישתנה. עכשיו כשההובלה בידיך אנג'לו יוכל להקשיב לעצות אחרים ולא לנהוג בפזיזות ילדותית כמו שהוא עשה עד עכשיו..
חוץ מזה שהמאג צודק, אנחנו צריכים אותו בשביל שהמסדר יתייחסו אלינו בכל דרך שהיא מלבד חשד ועוינות. הייתי אומר אפילו שאין לנו ברירה.
אם תרצה.. אם זה יספק את חששך שהנער יהווה מעמסה אני מוכן לקחת את האחריות הזו על כתפי. אני אערוב לכך שהוא לא יעשה יותר מדי בעיות במהלך המסע.. או ימשיך להתנהג כילד מפונק."

אני מנסה לעקוב אחרי השיחה של כל החבורה, הם נראים יותר מידי להוטים ממה שהם אומרים משיהיה מנומס לשאול אותם מה לעזאזל הולך פה
אז למה לא? אני מסתכל לרגע על התיק שאוריפאוס נתן לי
"הו, מגניב! כל הדברים שלי!"
אני פולט "תסלחו לי לרגע" לחלל החדר ופונה לחדרי כדי שאוכל להתלבש כראוי ואז לשאול לאיזה סוג של סכנת חיים ברורה אני מכניס את עצמי.

בן אדם צריך סדר עדיפויות, אתם יודעים.

OOC:
כפי שזה נראה כרגע, אני הולך לדב"ש את אקטיביליוס לזמן מה. המטרה שלי היא לצאת מסילברוואלי תוך שלוש תגובות שה"ם, החל מההודעה הבאה שלי.

OOC:
רק אציין שהמחשב נגזל ממני על ידי זה המכנה עצמו טכנאי מחשבים בכדי שיפרמט אותו ויעשה לו טיפול כולל. אז לא אהיה זמין 24\7 כמו בדרך כלל. ואין מה לחפש אותי במסנג'ר בשבוע הקרוב.

IC:
"קיבלת את התפקיד" אני מפטיר לעבר דלנארק באנחה קלה.
ואני מקווה שהוא יעשה אותו טוב. אף פעם לא הייתה לי סבלנות לפקד על החלשים
"טוב אנג'לו, תוכל לבוא איתנו, אבל תצטרך להפנים שמעתה ואילך אני זה שקובע את המילה האחרונה. עם כל הכבוד אשר אני רוכש לך, דמך המלכותי אינו מהווה פקטור עבורי כאשר עלי לדאוג לחייהם של אחרים.
וגל, זהו הדבר הכי פחות מלהיב שהייתי מבקש ממכם לעשות. פעם הבאה, פשוט נקפוץ את זה" אני אומר וקורץ.
אני מסתובב אל עבר הנקרומנסר בפיג'מה רק כדי להיווכח שהוא כבר הלך, לאחר מכן אני פונה אל עבר רואן.
"מה אתה יודע על נייג'ל? אנחנו יכולים לסמוך עליו?"

"אני יודע שהוא נקרומנסר, וזה יותר ממה שאני יודע עליך, אדון פיין." רואן אמר בקלילות, "מלבד זאת, הוא חבר קרוב של בני, ונראה שהוא סומך עליו."
"אם זה יעזור," החל אריאל לומר, "מהשעות המעטות שאותן העברתי עם מר סקארגאס, אוכל לערוב ל-"
"לא, זה לא יעזור. אתה יכול רק להזיק למוניטין של אדם." אנג'לו אמר ביובש.

"הו, נסיכי, כמה מרענן הוא חוש ההומור שלך!" הנער המשרת חייך ואז פנה אל רואן, "אדוני המאג, ברשותך, יש לי עניין נוסף לדון בו עמך. כידוע לך בדרכנו לכאן עברנו במדבר המוות, ובדרך הבחנו במכתש מסויים..? עם סלעים שחורים שבקעו ממנו? נראה שהמערה, הנסתרת כביכול, לא היתה נסתרת במיוחד. אני מאמין שהקבר של אתה-יודע-מי נפרץ."
אקטיביליוס אז הביט בילד בזקירת גבה.
המאג הבלונדיני הביט בראשון בתמיהה, "אה...ובכן, אלה חדשות מצערות מאוד. הוא ייסגר בקרוב, אל דאגה."
"במחילה ממך, אדוני- אינך חושש שהפורצים הוציאו חפצים מסויימים מתוך הקבר? אלו יכולים להוות סיכון בעל חשיבות."
רואן הנהן, "אכן, אבל הסיכון הגדול ביותר שהם מהווים הוא לגנב עצמו. זו הסיבה שהמועצה הישנה קברה את החפצים איתו...אתה מבין, ברגע שחפץ מסויים עוזב את קרבת עצמותיו של אירה, הן יוצאות להשיג אותו. לא אירה עצמו, כמובן, אין מה לדאוג, אלא צל שלו, בשר מלא בקסם ותו לא, הוא ישוב לקבר עם חפציו, בסופו של דבר, ביחד עם גופותיהם של הגנבים." הוא נאנח בעצב, "זו קללה אחת שאף אחד משומרי הקבר לא הצליח להסיר במשך השנים."

"הו, כמה נוראי." אמר אריאל ומבטו נפל על גל.

אם אתה חושב שקללה עתיקה תעצור את רצונו של אלוהים, אתה טיפש יותר משאתה נראה.
"מועצה? קבר? מה הדברים האלה חשובים עכשיו?" גל מביט בפיליפ "אנחנו צריכים לזוז, ישננו, אכלנו, ומצאנו קוסם שטוען שיוכל לדאוג שנחייה בעיר שאיש לא חזר ממנה בחיים. בואו נצא."
מצד שני, האל שקוע כרגע בשינה עמוקה..
אני מאוד מקווה שהתוכניות של האל לא כוללות עוד מוות כואב בזמן הקרוב, אחרת כמה עצמות עתיקות עלולות להוות בעיה.
נו טוב, אין סיכוי שדבר כזה ידע לשחות..

"אה! סוף סוף מישהו פה מדבר כמו שצריך! כי אני לא הולך לשבת כאן כל היום בזמן שאתם מתווכחים כמו עשרה גנומים עם מברג אחד." רטן באזאל, כהן הרונות.
רואן הנהן בחיוך, בדיוק לאחר שנייג'ל חזר, "מצויין, בהצלחה!"
"אחריי." הגמד נהם והמשיך אל המטבח האחורי, מוביל אתכם על פני אשת הפונדקאי, עוקף מדפים עמוסים בסירים ומחבתות, מאחורי שורה מסודרת של שקי תפוחי אדמה וקמח, אל חבית גדולה למדי שהדיפה ריח חזק של שיכר שורשים. את החבית הוא דחף הצידה והרים את דלת הרצפה עליה ניצבה, אז הוביל את הדרך מטה אל המרתף, "המקום הזה שאני לוקח אתכם אליו," אמר בעודו ניגש אל הקיר המערבי של המזווה ומחל להזיז קופסאות ולפנות את החלק המרכזי של הקיר, "הוא אחד הסודות הרגישים שלנו כאן, אבל מר פרדראון הוא אומר שאתם אפשר לסמוך עליכם, אז ההנחה היא שאת מה שאתם עומדים לראות- אתם תשמרו לעצמיכם."
"כמובן." אמר אריאל, "לא נעז לבגוד באמון שניתן לנו בעת נואשת כל כך."
הגמד הזעיף את פניו לעבר הצעיר, והעלף שלצידו- קינסי- אמר: "הייתי מציע שלא נלאה את חברנו החדש בדברים מיותרים."

הגמד הכהן הגיע אל הקיר ושלף את פטישו. בלא אזהרה מוקדמת החל להלום בקיר בעוצמה, נוהם מילים בשפת הגמדים הגרונית, והרונות שעל פטישו החלו לבהוק אחת אחרי השניה, מטילות אור כחול חיוור על אפילת המרתף החשוך.

OOC-
אמשיך ברגע שאגיע הביתה

OOC-
שבוע בשביל לפרמט מחשב ולעשות לו 'טיפול כולל'? הטכנאי שלך מפגר או משהו?
בכל מקרה-

IC-
הרונות על הפטיש הפסיקו לבהוק אחת אחרי השניה, והופיעו על לבני הקיר המתפוררות. ברעש רועם נפל חלק גדול מהקיר אל הרצפה, הלבנים התגלגלו לצדדים וענן של טיח, אבק ועובש מילא את חלל החדר; לאחר ששקע, חשף מנהרה ארוכה וחשוכה, מרוצפת במלבני גרניט מסותתים וגדולים, פס תחריטים ארוך ורציף עיטר את הקירות מכל צד ונמשך הלאה לאורך המנהרה. הכהן נכנס ראשון, מוריד צמד אבוקות עץ מהקירות ומביט בהן לרגע, אז פנה להביט סביבו.

"תן לי." אמר אקטיביליוס ולקח את האבוקות מידו, במהירות פיזר עליהן את אבקת האש שלו ולחש את המילה הנכונה כדי להבעיר את הלפידים, מחזיר אחד לבאזאל, וזה הצביע בעזרתו אל המנהרה.
"עכשיו, זה לא מדע גנומים, מה שיש פה, אתם ממשיכים עם המנהרה הזאת עד הסוף שלה, ואז אתם תגיעו לתוך הר חלול, אבל זה יראה כמו אחו רגיל, עם אור והכל, כן? תמשיכו בקו ישר לכיוון מערב, שם תראו מנהרה נוספת, בסופה תצאו אל החוץ. אם תלכו שם קצת צפונה, תמצאו שביל אבנים ישן. זה שם מוביל לעיר העתיקה, אתם אתם פה חושבים שזה דבר טוב." הוא אמר בנימה ביקורתית.

"ובכן, אבי, לא הייתי אומר זאת בטון כזה." אמר אריאל ברצינות, "אחרי הכל, כל עכבה היא לטובה, שהרי הוענקה לנו על ידי האלים."
"יש לי הרגשה שאתה כאן עכבה לא קטנה בעצמך." נהם הכוהן ברוגזה, פונה אל פיליפ ודוחף את הלפיד לידו, "מי יתן ומפרשיו של אלבטרוס ידריכו אתכם." והחל לחזור במעלה המדרגות.

לפתע, הכלבה הגדולה והשחורה, דומיבר, החלה לנבוח על המנהרה, וללא התראה פשוט זינקה לפנים ורצה פנימה, נעלמת בחשיכה. "דום, לא!" קרא ניקולאס וזינק בספרינט אחריה.
"ניקולאס! חזור לכאן!" קרא אריאל אחריו, מוריד אבוקה נוספת מהקיר ומבעיר אותה עם זו של אקטיביליוס, "ניק!"
העלף עצר בעדו לפני שהחל לרוץ, "שמעת את הכוהן, המנהרה הזאת מובילה לכיוון אחד, אנחנו נמצא אותו."

"טוב, אין יותר מדי תועלת בלעמוד כאן ולהסתכל." אמר השאמאן, בעודו מבעיר לעצמו לפיד נוסף, ואחד לאנג'לו.
הנסיך לקח את הלפיד והביט בפיליפ, "אחריך, מנהיג ללא חת."

OOC-
אהם, כן, אני לא מחכה עכשיו.

IC-
הצעידה במנהרה היתה ארוכה וחסרת תקריות, אתם לא בטוחים כמה זמן עבר בהליכה הזו, אם כמה שעות או מרבית היום, ובסופו פגשתם שוב את ניקולאס.
"לא הצלחתי למצוא אותה, ארוס." הוא אמר לאריאל בדאגה.
"ניק, דומיבר היא כלבה גדולה, היא יכולה לדאוג לעצמה." הבטיח הנער.
"לא, היא לא, היא לא אוהבת את החושך." האח המבוגר אמר בעצבנות, "במיוחד כשהיא לבד בחושך, היא ממש לא אוהבת את זה, היא בטח ממש מפוחדת עכשיו."
"אל תדאג, אנחנו נמצא אותה."
"אבל מה אם לא נמצא אותה? קשה למצוא אותה בחושך, מה אם היא תישאר פה לתמיד?"
"אני מבטיח שאנחנו נמצא אותה." אמר הילד בקוצר רוח, "ואני מקיים את ההבטחות שלי, נכון?"
הגבר עם העיניים הירוקות המטורפות הנהן, אם כי היה ברור שהוא עדיין מודאג.

סופה של המנהרה סומן באור תכול קלוש, שהוביל אתכם למה שנראה כמו אחו רחב יריעה, מלא בצמחייה גדולה במיוחד- הדשא, הפרחים, השיחים והעצים כולם היו מוגדלים הרבה מעבר למימדיהם הטבעיים. האחו כולו שרה בלילה זרוע כוכבים, אם כי הכוכבים נראו מעט גדולים מדי. אלו היו גבישים, מחצבים של קבוצות קריסטל שהיו מפוזרות על פני הסלע הפנימיים של ההר הגדול והחלול, והאירו את העמק כולו באור יקרות חלש, את הירח היה ניתן לראות אך בקושי, מהפתח העליון בפסגת ההר הגבוהה מעליכם.
"מדהים." אמר דלנארק,
אנג'לו משך בכתפיו ושילב את זרועותיו על חזהו, "מוזר."

"אפשר למצוא את דום עכשיו?" שאל ניקולאס.
"לא עכשיו, ניק." אמר אריאל, "אני חושב שכדאי שנחנה כאן ונחכה לאור היום, לא נוכל למצוא פתח של מנהרה בחושך הזה, שלא לדבר על כלבה שחורה."
"אבל אי אפשר להשאיר את דום לבד לכל הלילה! היא לא אוהבת את החושך!" אז הוא פנה אל הליצנית, "תעזרי לי בבקשה למצוא אותה?"
"ניקולאס, הנח לגברת רידספאן לנפשה, אני בטוח שהיא עייפה וזקוקה למנוחה בדיוק כמו כולנו." נזף בו הנער.

אז החלו להישמע נביחות מהמרחק,
"דום!" קרא ניקולאס בשמחה, פונה אל הד הנביחות.
מאותו הכיוון נראתה בקושי גם אלומת אור רחוקה, צהובה, כשל מנורת שמן או לפיד.

מי אמר שדברים מעניינים חדלים מלקרות כאשר זכר זוכה בשליטה?
לוסידה מביטה בכל המתרחש בשעשוע בלתי נדלה, עינייה גומעות את האחו בשקיקה, "זה לא מגרד את הסקרנות שלך, גל, אפילו לא בקצת?"

"זה מגרה בעיקר את יצר ההישרדות שלי." הוא מביט סביב בעצבנות "יש משהו כל כך מעוות במקום ירוק כל-כך מתחת לקרקע, ובכלל במערות.." הוא ממצמץ, נזכר עם מי הוא מדבר "בשביל מי שחיי במישור כל חייו, אני מתכוון."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה