OOC:
אני אומר שוב- אם אתם צריכים הבהרה כלשהי, אם אתם צריכים עזרה כלשהי, אם אתם מתבלבלים בין הדב"שים או לא מצליחים לעקוב אחרי חלק כלשהו- פשוט תפנו אליי, אני זמין רוב הזמן. בכל מקרה, הדב"שים שאתם באמת צריכים לעקוב אחריהם במשחק הזה הם: אנג'לו, ספיר, רואן, ארוס-אריאל, קינסי וניקולאס. כל השאר הם דב"שים חולפים.
דמויות שחקנים: פיליפ, לוסידה, דלנארק, אקטיביליוס, טרלוול, נייג'ל וארסניוס.
אני מודע לכך שהקאסט הוא גדול, אבל אני חושב שהמשחק עצמו גדול מספיק כדי שתתרגלו, עם הזמן, והעלילה תיראה יציבה יותר ופחות מפוזרת.
IC:
"באזאל, ידידי, תוכל בבקשה לקרוא לחברינו שנשארו מאחור?" שאל רואן בקלילות, לאחר שקיבל את הצעתו של פיליפ. הגמד יצא מהחדר ולאחר כמה רגעים- אריאל, ניקולאס, קינסי ונייג'ל נכנסו לחדר.
"אה, אני רואה שהחלמת." אמר אריאל לדלנארק, "ואני מברך את האלים על כך, הפגיעה שלך היתה כל כך...פתאומית."
"ואני בסדר עכשיו, לפחות לדעתי." אמר דלנארק והביט בשאר בחוסר שביעות רצון, "מסתבר שכולם פה חושבים שאני משוגע."
הנער ניגש אל הנווד החבוש ושלף מטפחת מכיסו, באמצעותה סילק לכלוך קטן מכתפו, אז חייך במבוכה, "אני מתנצל, זה הטריף את דעתי מהרגע שנכנסתי לחדר, מה אמרת?"
"לא משנה." ענה הנווד, "ואל תעשה את זה יותר."
"אז, כמו שאמרתי, עליכם להגיע למדגסקאן-" החל רואן, ונקטע על ידי אנג'לו.
"למה מדגסקאן?"
"נסיכי, עליך לפנות אל המסדר הירוק בשם ממלכתך, שליחות רשמית במקרה כזה היא קריטית." אמר המאג.
"אתה חושב שהם לא יודעים? ממלכה שלמה נפלה, כמה קשה לפספס את זה?" רטן הצעיר.
"והוד מעלתו מחכה לאנג'לו במקום המקלט-" הזכיר אריאל.
"כרגע לא קיבלתי פקודות כלשהן מהמלך, עד כמה שאני מעריך את עדותך, אריאל." קד המאג לעבר המשרת, "ועל כן עליי לייעץ לנציג המלוכה לפי שיקול דעתי, ושיקול דעתי הוא הפנייה המתבקשת למסדר האבירים."
"ואיך בדיוק אנחנו אמורים להגיע לשם? אוורגרין היא לא אפשרות, וזה הנמל היחיד באבאלון כולה." רטן הנסיך.