• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

מקוון: צללים- רשומות השוטה [נסגר]

"נעים להכיר, פיליפ. אפשר לקרוא לך פיל?" הוא שואל בעודו פורס לעצמו פרוסת פשטידת בטטה ואוכל ממנה בעודו מקשיב לתיאורו של טרלוול, הוא בולע לרגע ומהרהר בדברים, "מה אמרת? ממתחת הוא מה?"
 
"על פני תהום, ממתחת הוא טורף." הקוסם חזר על דבריו של גל, "אולי זה אומר שמי שעושה את זה מגיע ממעמקי התהום, אולי מעמקי האדמה? עולם המעמקים או אולי מימדי הגיהנום עצמם? היכן שמעת את הביטוי, ידידי האנונימי?"
 
אני פשוט לא מבין את הקוסם הזה..
"ראש שבט הגל." הוא מפטיר בעצבנות, חוזר ללגום מהמים. מתעלם במכוון מהשאלה המרומזת הנוגעת לשמו, ומטיב את הכפייה על ראשו בלי לחשוב "הוא אמר זאת בקשר לאלו שרצחו אותו ואת שבטו."
 
עיניו של רואן התמקדו לרגע על הכפייה של טרלוול ועל צריבת הקעקוע שבכל זאת הציצה מתחת לה, "הייתי מציע שתפסיק לשתות, אתה לא תוכל לישון כל הלילה, מרוב שתקום להטיל את מימיך." הוא אמר, "זה נגמר. אני לא יכול להבטיח את בטחונך, אבל אתה כן יכול להיות סמוך ובטוח שמים לא יחסרו לך, ידידי." בדבריו היה טון כמעט מתנצל, כאילו אמר מילים אחרות לגמרי. אז מבטו עבר להתמקד באקטיביליוס, חיוך קל ניסוך על פניו, "קעקוע מעניין, עורב."
 
"באמת אעדיף שלא" אני אומר באותו חיוך בנוגע לשאלה על שמי. לאחר מכן אני נשען לאחור ומקשיב לשיחה המתפתחת בין גל לקוסם.
"זה היה הערפד" אני אומר לאחר דבריו של גל לגבי ראש השבט. "אלא אם אתה מכיר אותו מלפני כן, אני סבור שחל בלבול בדבריך"
 
גל מניח את הכוס על השולחן, מביט בפיליפ "שנייהם אמרו זאת, פחות או יותר באותן מילים. כך שני מניח שהם דיברו על אותו הדבר"
אותו דבר בלתי אפשרי בו אני צריך לנקום..
גל מצטמרר, מתחיל לאכול לאט, טעם המזון נבלע בתוך גל של מחשבות שחורות..
 
OOC:
עוד תגובות, בבקשה, אתם לא מדברים אחד עם השני, זה כאילו אני משה"ם חמישה משחקים פרטיים באותו עץ. תפסיקו להיות כל כך יבשים ואדישים ותתחילו לשחק את הדמויות שלכם, בבקשה!

פשוט אין לי חמש "פינות מרוחקות וחשוכות" לצוות שלם של דמויות סוציופטיות, קחו את עצמכם בידיים, תתחילו לקחת על עצמכם את האחריות לעושר הרולפליי'י של המשחק, או שבאמת אין טעם להמשיך, אני לא מספר לכם כאן סיפור, זה משחק, תתחילו להתנהג בהתאם.


IC:
"ערפדים? נראה שעבר עליכם הרבה." אמר רואן בעודו מביט בחמשת הפרצופים שמולו במעט דאגה.
רגע לאחר מכן נכנסה לחדר אלפית אפלה יפהפייה, עיניה אדומות בהירות ולגופה חולצה פשוטה ומכנס, חיוכה מהוסס במעט.
"אה, הנה היא." אמר רואן וקם על רגליו, "חבריי, הכירו את האשה הראשונה של חיי, אקרה פרדראון." הוא אמר וחיבק אותה אל צדו, "את הנסיך את כבר מכירה, יקירה, אלו הם פיליפ פיין, לוסידה רידספאן ובתה, והשניים האחרים החליטו לשמור כרגע את שמותיהם לעצמם. הם כולם שורדים מאוורגרין הבירה."

האלפית האפלה הנהנה לעבר האורחים, "שמענו על הדברים שקרו שם, זה בטח היה נוראי." היא אמרה בסוג של הזדהות ואז פנתה אל רואן, "דיברתי עם אורי, הוא בדרך, כנראה יגיע מחר."
"אה, מצויין, מצויין. מדוע שלא תצטרפי אלינו, יקירה?"
"השארתי את סומבראן לבדה." היא אמרה, "אם היא תתעורר פתאום, אין לדעת לאן היא תגיע." עיניה נפלו לרגע על הליצנית, ואז על התינוקת, חיוך מהוסס נוסף ניסוך על שפתיה, "איזו מסודרת היא, כשסומבראני שלנו אוכלת, זה בדרך כלל מסתיים בזה שהבגדים שלנו שבעים לגמרי."
 
"נעים מאוד להכיר," לוסידה פונה אל אקרה בחיוך קונדסאי במקצת, "וכן, ספיר שלי מיוחדת במינה. ילדה טובה כל כך עד שלפעמים איני שמה לב לכך שהיא ישנה בחיקי."
"אדוני הקוסם המלכותי, האם אתה יודע על מקומות נוספים שספגו מכות כדוגמת אוורגרין החדשה?" לוסידה שואלת בענייניות ורצינות לא אופיינית.
 
"גל" אני קורא אל עבר הבחור מן הצד השני של השולחן.
"תצטרף אלי לכוס שיכר נוספת?" אני אומר וקם, מחווה בראשי אל עבר הבאר.
"סלחו לי, אך אני צריך לנקות מעט את הראש מן הזוועות של הימים האחרונים" אני אומר אל עבר הקוסם ואשתו.
 
גל מניח את הפרוסה שנגס ממנה מספר נגיסות קודם לכן, עיניו עדיין נעוצות באלפית האפלה האחת, ואז באחרת חלופות "כן. אשמח לשתות.. אבל אני חושש שלא שיכר." הוא קם, פונה ללכת אחרי פיליפ, אך מקשיב לשמוע את תשובתו של הקוסם לגבי השאלה החשובה כל-כך
איך לא ראיתי את זה קודם? היא אלפית אפלה. בחיי, כנראה חום המדבר משפיע עלי הרבה יותר מידי.
אלוהים.. רגע אחד, אלוהים..
 
"למעשה שמי הוא אקטיביליוס. " ענה הברברי למשמע הזכרת דלות המידע שסיפק עד כה למארחיו. "ואם תסלחו לי, אני חושב שגם לי לא יזיק ספל מהשיכר הזה שלכם. " הוא פונה משם ומתקרב אל עבר הבאר שבו יושבים שני עמיתיו האחרים למסע.

OOC: תקופת בגרויות+ל"ג בעומר. יש לי את כל הסיבות שבעולם לא להגיב במשך כל כך הרבה זמן במשחק. חוץ מזה אני מאמין שטרחתי לציין את זה כבר כמה וכמה פעמים, ככה שאני לא רואה את הסיבה ל"פליאה" שלך כל פעם מחדש.
 
"ה...חברים שלך אוהבים את האלכוהול שלהם, הא?" רואן שאל את אנג'לו במבוכה.
הנסיך הצעיר אז משך את כסאו לאחור וקם, הוא צעד לעבר הבר, עבר את הבר וטיפס במדרגות לקומה השניה.
"בחיי, איזו חבורה עליזה..." מלמל הקוסם וחזר להתעסק באוכל שלו.

"טוב, כדאי שאלך." אקרה אמרה ונשקה ללחיו של רואן, "היה נעים להכיר אתכם. אני מקווה שחברכם יחלים במהרה." אמרה ועזבה את החדר לכיוון החדרים האחוריים.

OOC:
אם למישהו מכם יש משהו לומר לי, הוא תמיד יכול להשיג אותי בהודעות פרטיות או במסנג'ר. בכל מקרה, במקרה הצורך אני אדב"ש את אקטיביליוס, וויזי- הבמה שלך (תודה על היוזמה).
 
"כן, הם נהנים להם משיכר המערפל.." לוסידה אומרת בחיוך לא נעים בעודה פונה אל הקוסם, ממש כאילו אינה רגילה ליחס שכזה, "כפי ששאלתי, האם אתה מודע לעוד מקומות שנמצאים תחת התקפה?"
 
אני מתיישב על הבאר ומחכה שגל ישב גם הוא.
"תגידו... אנחנו עדיין השכירים של אנג'לו? או שפה משימתנו תמה?" אני שואל וזורק מבט אל הילד אשר עולה במדרגות.
 
גל מתיישב, מביט באנג'לו גם הוא "אני מניח שאנחנו עדיין איתו, אחרת.." הוא מקמט את מצחו עוד לא השתמשנו בכל החפצים.. וגם אלו שכן פעלו נגדנו "אני באמת לא יודע, אבל.. זה עוד לא נגמר." הוא פונה לפיליפ "תזכיר לי איך קוראים לך? פיליפ פיין?"
 
"כמו שאמרתי כבר לפני כן, הכסף של הנסיך הזה הוא הדבר האחרון שמעניין אותי. אני פה כי הילד הזה חשוב בצורה מסוימת, אני לא יודע איך ולמה, אבל הוא חשוב.
ואני בהחלט אשמח אם תשארו לצידי בזמן שאני ממשיך לעקוב אחר השביל שמסמנות הרוחות עבור בן האצילים המפונק הזה.
מי יודע, אולי העתיד כבר ימצא דרך לתגמל אתכם על כך. וחוץ מזה אני מאמין שאין לכם שום מקום אחר ללכת אליו מעתה, לא כן? "
 
"אני מאמין שהם היו מי שהם טענו שהם היו. ואם לא, הם היו שוטים מנומסים ואדיבים למדי.
מה בקשר לליצנית הזאת, אתם חושבים שהיא תביא לנו תועלת? היא נראית עסוקה מדי בתינוקת שלה מאשר בעתיד להתרחש. " ממהר הברברי לשנות נושא.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה
Top