• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מערבולת המייג' עץ משחק

האישה (אני בכוונה לא אומר אמילי, כי זו לא היא...) מסתכלת על האויבים בקשיחות, ומסתערת שוב לקרב בצעקה: "לא להפסיק עכשיו! התקאאאאאאאאאאאאאף!" נשקה שוב זוהר בהילה התכולה שלה, והיא שוב חובטת ביריבה בחוזקה. גם הפעם, המכה מעיפה את האויב לאוויר, ומשאירה שקע בראשו. נשקו של ירניאק עדיין זוהר בלהבה חזקה, אך הלהבה מתחזקת.
META
יוזמה: 28
גלגול התקפה: 20 טבעי
גלגול נזק: 21 נזק
השפעות נוספות: ירניאק זוכה בתוסף 12+ לגלגול ההתקפה הבא שלו, ואחרי זה התוסף יורד ל- 6+

כל זה כוח לפי-רצון, ועוד הכי חלש שלי...

לאחר שני רגעים וחצי,טוד מתפכח,ומכוון עכשיו על הלוחם(טוב שאתה לא משחק במוד"מ,למה אז שריון כסוף היה חמאה מול נשק +2)
"קח את זה זר עוין!,אני אגדע לך את הרגליים!"
התקפה-ריקוד הפלדה(היתקלות).
גלגול התקפה- 18(מהקוביה)+12(התוסף שקיבלתי מהאישה)+5(מחצית הדרגה)+2(תוסף הקסמה של החרב)+6(מתאם כוח)=43!
גלגול נזק:9(יצא לי 7 ו2 כי זה 2[נ])+6(מתאם כוח)+1(חרב ארוכה היא רב שימושית ואין לי מגן או משהו ביד השנייה)=16 נזק.
יכולת נוספת-מאחר שאני אוחז בלהב כבד(חרב ארוכה),היצור יהיה נטוע עד לסוף התור הבא שלי.
לאחר מכן,טוד פוסע משבצת אחת לשמאלו ליתר ביטחון,וטוד אומר "אני לא מפחד,אני מוגן".

IN
קלינדרה מושכת בלאסו, והיצור הלבן שוב מתעוות בכאב, חשמל מתפזר מסביב לגופו, והוא משתתק, קלינדרה ממשיכה לשוך יותר חזק, עד שהוא נעשה אפר, מחומם של הברקים שיוצאים מהלאסו.
META
כוח: היכולת של קליע מכשפה.
נזק: 17 נזק ברק.

OUT
מה אתם כבר מתקיפים? עוד לא קבעתי את סדר היוזמה...
לומיוס- אתה אחרון
אז ככה:
1. סרדומין
2. יאניארק
3. עוג
4. נקסטורל
5. עמית
6. זורגון (מפלצות)
7. לומיוס​
IN
התקפותיהם של אמילי, טוד וסרורי פוגעות בחוזקה ביצור המסכן. הוא מצליח להתייצב, אך רואים שזה בקושי
OUT
לומיוס
שלח לי את הכשרונות החדשים שלך. כמו שאמרתי לך בה"פ הכשרונות שלך הם כולם חוץ מ1 בדרגת המופת. אתה יכול לבחור רק כשרון אחד מדרגת המופת ו6 כשרונות אחרים מתקופת הגבורה.

נ.ב. תור נקסטורל

סורי על האיחור :oops:
IN
ת'ונד נוהם בסיפוק כאשר אויבו מת. "נגמר זמנכם בעולם החיים!" הוא שואג, גרזנו בוער.
כאשר מכתו נוחתת על בית החזה של היצור, הלהבות מתפשטות על גופו של היצור, יוצרות סימן של גולגולת מעל ראשו.
"כאשר תצטרכו את עזרתי להשאר בחיים, קראו לי!" צועק ת'ונד לחבריו.
META
אות קלון שמיימי- 27 נגד דרג"ש, 12 נזק+ 2 נזק מכשרון (14 נזק סך הכל)

היה לי שבוע עמוס מבחנים. עמכם הסליחה.
OUT
עוג- עננים? אתם נלחמים על איים מרחפים לכל הרוחות!

IN
התקפתו של ת'ונד פוגעת בקול רועם. היצור נוהם בזעם ולפתע מזנקים מתוך המערבולת שלושה יצורים נוספים, בעלי שריון חזק יותר ופטישים כסופים.

IN
קלינדרה מושכת בלאסו, והיצור הלבן שוב מתעוות בכאב, חשמל מתפזר מסביב לגופו, והוא משתתק, קלינדרה ממשיכה לשוך יותר חזק, עד שהוא נעשה אפר, מחומם של הברקים שיוצאים מהלאסו.
META
נזק: 19 נזק ברק.

החרב בוהקת באור הכחול,שלרגע הופך לכתום מפאת כוחו של טוד.
meta:גאות ברזל.
גלגול התקפה:15+5+6+6=32
גלגול נזק:6+6=12 נזק,ואם המטרה בגודל גדול או פחות,היא נדחפת משבצת אחת לאחור. אני פוסע לשטח שהיא נדחפה ממנו.

סורי על האיחור, המחשב היה בתיקונים.
OUT
עוג- הם יכולים, אבל גם אתם :twisted: .
IN
הלאסו של קלינדרה אוחז בחוזקה ביצור, הצווח מכאב ועיניו מתגלגלות לאחור ונהיות כסופות כהות. לפתע, עיניו של היצור חוזרות לבוהקן הרגיל, הוא מושיט את ידיו לצדדים ואנרגייה גולמית אופפת אותו, מנפצת את הלאסו שסביבו. בעוצמה מחודשת, הוא מזנק על ת'ונד, חרבו מונפת.
בקול חבטה מצלצל להב חרבו של היצור פוגעת בת'ונד, מעיפה אותו לאחור, כמעט מהאי.

META
נקסט- 10 נזק ואתה המום עד סוף תורך הבא.

IN
לאחר החבטה בת'ונד, בעל הנזר מזנק לאחור- לאי אחר. ממקום המבטחים שלו הוא ממלמל משהו, הנזר שלו מתחיל לזהור ומדופנותיה הכסופים של המערבולת מגיחה זרוע ציד עשויה עשן, החובטת ביצור אשר לא נפגע עדיין ומעיפה אותו לעזאזל, הרחק הרחק מכם.
META
1 טבעי :( הצלה מ1 טבעי- 2 טבעי :(

IN
הלוחם השני מסתער לעבר אמילי, אך אמילי מספיקה לזוז בזמן והוא עף מהאי.
META
1 טבעי, הצלה מ1 טבעי- 5 טבעי :(
IN
שלושת הפטישאים שהגיעו לפני רגע תוקפים יחדיו את אמילי כאשר דעתה מוסחת. חובטים בה בכוח.
META
סר- 35 נזק (אווצ')

תור לומיוס

עינו של דאראן נצבעות לרגע בכחול הוא רץ ( הולך את כל פעולת התנועה שלו לא רץ לפי החוקים ) לעבר בעל הנזר
כל גופו נרצד ברקים הוא מטיח את גרזנו בעוצמה ביצור ודוחף אותו לעבר מותו בצעד נוסף הברקים מכים בו שניה לפני שהגרזן ניטח
מסמנים על מצחו את הסמל

Mate
6 נזק רעם והמטרה מסומנת ( בלי קשר לפגיעה ) 26 נגד דרג״ש
פגיעה: 11+10+3+6=30 נזק ואני דוחף את המטרה משבצת אחת לכיוון הקצה הכי קרוב של האי מנסה להפיל אותו משם
זורגון
צורת השומר. +Stalker’s Positioning

IN
קלינדרה יוצרת לאסו חדש, שמסתחרר במהירות, ועולה על היצור, לא משנה כמה היצור זז, הלאסו מתאים את עצמו לפי התזוזת, ותופס את היצור, קלינדרה מושכת בלאסו, והיצור הלבן שוב מתעוות בכאב, חשמל מתפזר מסביב לגופו, והוא משתתק, קלינדרה ממשיכה למשוך יותר חזק, עד שהוא נעשה אפר, מחומם של הברקים שיוצאים מהלאסו.
META
נזק: 14 נזק ברק.

אמילי מתרחקת מהחבורה, כשדם פורץ מחזה ומבטנה. היא כורעת ברך, וצורחת. היא קמה, ועיניה מתחילות לזהור באור מסנוור. היא מרימה את פטישה, וחובטת באדמה. גל של אנרגיה מסנוורת נע לעבר האוייבים. ממש לפני שהגל פוגע, הוא משתנה לנמר, השמשסע את האויב. עצם העובדה שאמילי נקמה באויבה, מספקת אותה, ומעניקה לה פרץ אדרנלין, להמשיך להלחם.
META
גלגול התקפה: 26 נגד תגובה
גלגול נזק: 15 נזק
השפעה: אמילי משיבה 8 נק"פ

IN
במהלך טקטי אני מכוון לו לראש את הקצה של הלהב,בתנועה יוצאת מן הכלל.
"יש שני אנשים במהלך הזה,מי שיצא מזה חי,ואתה"
META
גלגול התקפה:32 נגד דרג"ש
בפגיעה:20 נזק.
IN
"אתה חושב שאתה חכם? להתקיף את האשפים ככה? תילחם נגד מישהו בכוח שלך!"
META
קריאת תיגר על הלוחם(הוא מסומן עד לסוף התור הבא)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה