Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
קלינדרה בקושי מזהה את היצורים הללו. ניתן לטעות ולחשוב שאנרגיית הקסם האופפת אותם היא בעצם המערבולת, אך זה לא זה. זו אותה אנרגיה כמו האנרגיה ממנה עשויה המערבולת, אך מרוכזת יותר בגוף היצור. הם נגועים, נגועים באנרגייה המאגית.
אמילי מסתכלת על כולם, מסמיקה קצת ולוחשת באוויר: "אני אנסה לראות אם הם ידידותיים, אולי הם יתנו לנו לעבור."
היא הולכת לעברם לבדה, מסמנת לאחרים להשאר במקומם, ולהוריד את הנשקים.
היא מתקרבת אליהם, ואומרת: "אה, אה... אני יכולה לעבור? איני חמושה, אני לא אפגע בכם... בבקשה, תנו לי לעבור!"
זורגון:
בראש אני מכין את עצמי לקרב,אבל אני מתכנן את זה כך שמצד אחד זה לא יהיה חשוד ומצד שני אוכל להתקיף באופן האופטימלי
META
הכנת פעולה-אם הם יתקיפו את הדמות של סרדומין אני אשלוף נשק ואסתער(פעולה רגילה עכשיו,פעולה משנית ואז רגילה כאשר מתרחש התנאי)
דמויי האנוש שמים לב אליכם בגלל קולה של אמילי. לא כולכם שומעים קול בראשכם. אינכם מורשים לעבור! המסר חודר את כל הגנותיכם המנטליות אם יש לכם, נצעק בתוך מוחכם.
היצור מרים את ידו, עיניו זוהרות והערפילי המערבולת נשאבים לידו, מתגבשים לכדי כדור כספית גשמי למחצה, המשוגר ישירות לעבר אמילי.
כדור הכסף מפספס את אמילי במילימטר, פוגע באי, אך לא קורה כלום. יריית אזהרה.
IN
אמילי לא מבינה מה קרה ב-5 השניות האחרונות. היא שמעה קול בראשה, יצורים תקפו אותה, וידידה שהכירה רק לפני מס' דקות כבר מסתער לקרב. אישוניה של אמילי מתרוצצים, ולפתע היא נרגעת לגמרי. מבטה משתנה ללא הכר: במקום הנערה המסמיקה והביישנית עמדה שם אישה בשריון קשקשים, בידה האחת היא מחזיקה פטיש ענקי ונזרה של אמילי הפך לקסדת מלחמה. האישה נראית בדיוק כמו אמילי, אך אישיותה שונה לגמרי. היא מסתערת, וצועקת קריאת קרב: "להסתעעעעעער! ללא פחד!"
היא באה ליצור הקרוב אליה, ולפתע, פטישה של אמילי זוהר בצבע כחול בהיר, והיא חובטת ביצור שמולה. לפתע, נשקו של ירניאק, זוהר גם הוא באותה ההילה, אך רק כאשר נשקו מתקרב ליצור שבו פגעה אמילי. "תקוף את מי שאני תקפתי!" צועקת לו אמילי, "כוחי יחזק את התקפותיך!"
META
גלגול התקפה: 16+16=32 נגד דרג"ש
גלגול נזק: 10+6=16 נזק
השפעה: ירניאק זוכה בתוסף 6+ לגלגולי ההתקפה נגד היצור שתקפה אמילי עד סוף תורה הבא.
שכחתי גלגול נזק,אז אם הוא פוגע,זו פגיעה חמורה(גלגלתי 20 טבעי,מזליסט שכמוני ).
אם הוא אמור לפגוע ,הנוסחה הולכת ככה:8(נזק מרבי)+11(תוספת הקסמה ותוספת חמורה)+6(מתאם כוח עם כוח 22)=25(עם כוח). חתיכת מכה
אם הוא אמור להחטיא:הוא עדיין פוגע(למרות שזו לא חמורה),והוא מוריד 7(יצא לי בגלגול נזק)+2(תוספת קסומה)+6(מתאם כוח)=15.
שהוא מסיים את ההתקפה:"האלים נתנו לי נשק ומזל,מזלי שלא עומדים איתי חבורה של מוגי לב,במיוחד האבירה הזו,שמוכנה להילחם לפחות כמוני. מי יתן וכוחנו יזהר גם באפלה החזקה ביותר".
רעם נשמע ומשב רוח אדיר עובר בכם ואתם מרגישים מין חשמל סטטי בקצות העצבעות( לא יודע אם פעם חשמל סטטי הוגדר ככזה או אם הוא בכלל קיים?)לשניות אחדות אתם לא רואים כלום הסופה משתחררת אתם רואים את דאראן עם גרזן העשוי מקריסטל שחור ומלא עוצמה דאראן הולך לכיוון הקרב בהליכתו מבזיקים ברקים קטנים סביב גרזנו מתאספת רוח ושלג ובשעה בה הוא מטיח את גרזנו ביצור הקרח והשלג שורטים את היצור ומאטים את מהלכיו בסוף המהלך דאראן מחבר את כפות ידיו מתרכז לרגע בעוד על מצחו של היצור מופיע אותו הסמל שעל מצחו של דאראן ריח קל של חריכה נטמע באוויר לעיתו
Mate
פעולה משנית
+1 דרג״ש ועמידות 3 לכל הנזק
פעולה רגילה טופר החורף
30=3+12+6+2+2+5 נגד דרג״ש
שכחתי שיש לי שליטה זה מוסיף עוד 2
פגיעה 13+9=21
השפעה היצור מואט ואם הוא מבצע התקפה שאינה כוללת אותי היא וכל יצור מסומן ע״י מקבל 4 נזק קור
"הגיעה שעת מותכם!" ת'ונד נוהם בזעם, מסתער לעבר אויבה של אמילי. הוא ממלמל תפילה בשפת הגמדים, גרזנו בוער בלהבות שחורות, פוגע בעוצמה בדמוי האנוש, מנסה לבקע את ראשו.
הלהבות האופפות את הגרזן מרצדות מעל ראשו של איש-הכסף, יוצרות צורה של גולגולת.
META
אות קלון שמיימי
התקפה: 20 טבעי : )
פגיעה: 30 נזק ותוסף +3 לנזק נגד היצור הזה.
Out
יאי! קרב!
In
סרורי מסתכל על היצורים וצוחק בקול רם "אתם?! אתם תעצרו אותי?!" הוא צוחק, הוא מסתכל על שניהם במבט מצמרר, "חושו את זעמם של קדמונים ואפלים! חושו את זעמם של פיות ומתים! גופכם החלוש יהיה לאפר שחרון אפי יעבור עליכם!" האצבע מופנית אל האחד שנפגע ראשון לבסוף, ואתם לא רואים כלום, אך הבעת אימה נוראית נראית על פניו של היצור.
במוחו, הוא רואה שטן אפל מתנפל עליו, וקורע את גופו לגזרים, הוא צורח בכאב, בעוד סרורי צוחק בקול רם, ומסתכל על השני "אתה הבא" הוא אומר לו.
Meta
יוזמה: 12+10=22
פעולה משנית- קללת המכשף על היצור שהסתערו עליו
אני גורם 2ק6+ נזק בהתקפות נגדו
פעולה חופשית- קנה שליפה מהירה
אני מניח את קללת המכשף על היצור השני
פעולת תנועה- תנועה של 3 משבצות לצד
אני זוכה בהסתרה (גלגולי התקפה נגדי סובלים ממחסר 2-) ובנוסף אני זוכה ביתרון קרבי נגד כול מי שיש לי נגדו הסתרה
פעולה רגילה- אשליה כואבת על היצור שהסתערו עליו (אם הוא ביוזמה גבוהה ממני, אז על השני, אם שניהם ביוזמה גבוהה ממני, אז עליו)
התקפה: 16+14+2=32 נגד רצון
פגיעה: 9+10+4+3=26 נזק תודעה [ואם התוסף 3+ לנזק של נקסטורל תקף עלינו, אז תוסיף 3+, לסך של 29 נזק תודעה] והמטרה הלומה עד סוף תורי הבא, בנוסף כול התקפה נגד המטרה גורמת 5 נזק תודעה נוסף בפגיעה עד סוף תורי הבא, ואם המטרה לא פעלה עדיין בהיתקלות הזאת, היא סופגת מחסר 5- להתקפות עד סוף תורי הבא
Out
ולא השתמשתי באף כוח יומי, סה"כ כוחות התקלות מסכנים, ואפילו לא פ"ח
לעצמי
הסתרה ויתרון קרבי על כול מי שיש לי נגדו הסתרה (עד סוף תורי הבא)
קללת המכשף על שני האויבים כוחות היתקלות ששומשו
קנה שליפה מהירה
אשליה כואבת
IN
אנרגיה סטטית נוצרת מסביב לכדור הבדולח של קלינדרה, "אם אנחנו חייבים", היא יורה מכדור הבדולח שלה לאסו עשוי חשמל, שקושר את היצור שתונ'ד תקף, ואז מושכת בו, מחשמלת את היצור הכסוף, גורמת לו להתכווץ בכאב.
META
כוח: קליע מכשפה.
התקפה: 15+14= 29 נגד תגובה.
נזק: 1+6+5+3+3= 18 נזק ברק.
זורגון,
אני צריך לקבל יותר תוסף להתקפה הקודמת(לזכרונך,יצא לי 20 טבעי).
תוסף קודם:7(הוספתי 5 במקום 6 לכוח ו2 מהנשק)
תוסף חדש:6 מכוח 22+ 2(תוסף הקסמה 2+)+ 5(מחצית הדרגה) +1(הסתערות)=תוסף 14.
להתקפה הקודמת שלי יש 34 נגד היצור במקום 27 שיצא קודם.
בבקשה תתיחס להודעה הזו.
לאחר התקפותיכם העוצמתיות, ראשו של היצור מתפוצץ רגע לפני שקלינדרה תקפה. קלינדרה מחליטה במהירות להעביר את ההתקפה לאויב הבא, יצור כמו זה אך גבוה יותר. כמו המת יש לו חרב אדחרירה והוא לובש שיריון לוחות כסוף. יש עוד אחד כמוהו, ואחד נוסף מאחור, בעל גלימות וחרב ארוכה. לראשו נזר.
יוזמה:16(בסיס)+5(מחצית רמה)+4(יוזמה משופרת ככישרון)+2(מתאם זריזות)=27 ליוזמה.
"כולם לעלות לספינת הניצחון,כאן קפטן טוד מדבר!" טוד אומר בשחצנות מסוימת,אך נראה שהוא די "מסטול" מהמכה הקודמת.
In
סרורי מרגיש את אנרגיית החיים של היצור זורמת בעורקיו, הוא מתקרב אל היצורים, ומצביע על שבא הראשון, ואתם רואים אנרגיית מוות אדומה כדם זולגת אל היצור ההוא, סרורי נראה כמרחף מעט מעל הקרקע, והוא מלחשש מילות קסם מאגיות אפלות, לבסוף, בידיו מתלקחת אש נוראית מן מרתפי הגהינום העמוקים ביותר, הוא נועץ את מבטו ביצור הקרוב ביותר, זה שהאנרגיה זלגה אליו, סרורי צוחק "גם תגבורת לא תעזור לכם! גורלכם נחרץ! אל יעז אחד מכם לקרוא תיגר על נסיך השטנים והפיה!" הוא שואג, והאש פוגעת ביצור הזועק, הוא מרגיש את גופו כמדקרות של להבות חדות, והוא צורח, אך לפתע הכול נעלם, ואתם רואים רק יצור צווח, גופו זועק בכאב אפל, ומחפש את מי שפגע בו בלי סיכוי.
Meta
תגובה מיידית- קללה בוגדנית
קללת המכשף עוברת אל היצור הקרוב ביותר שהגיע כרגע
פעולה חופשית- ברכת הקודר מכול
אתה זוכה ב-11 נק"פ
פעולת תנועה- תזוזה של 3 משבצות
הסתרה ויתרון קרבי נגד כול יצור שאני זוכה נגדו בהסתרה
פעולה רגילה- עין רעה על היצור הקרוב ביותר שבא עכשיו
התקפה: 19+14+2=35 נגד רצון
פגיעה: 10+10+3+2=25 נזק תודעה, ואני בלתי נראה למטרה עד סוף תורי הבא, בנוסף- אם המטרה עוד לא פעלה בהיתקלות, היא סובלת מחסר 5- לגלגולי ההתקפה עד סוף תורי הבא
לעצמי
11 נק"פ זמני
הסתרה ויתרון קרבי על כול מי שיש לי נגדו הסתרה (עד סוף תורי הבא)
קללת המכשף על האויב שמקודם והאויב הקרוב ביותר שהגיע עכשיו [נקרא לו האויב החלוץ], ותוסף 1+ להגנות נגדם
בלתי נראה לאויב החלוץ כוחות היתקלות ששומשו
קנה שליפה מהירה
אשליה כואבת