Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
OUT
גיבורי ארצות הפרא.
IN
"הזמן הוא רק משהו יחסי, מי שחי הרבה לא מרגיש את הזמן, לעומת יצורים אחרים, שבשבילם הזמן יותר חשוב, אבל לא משנה אצל מי, הגורל משנה, הוא יקבע מי אתה ומה יקרה לך, הוא הדבר הבאמת חשוב בחיים".
IN
אחרי שעה כולכם מתאספים יחד באולם. האלכימאי נכנס ומוליך אותכם למטה, למטה, למטה.
לבסוף, לאחר רבע שעה/ 20 דק' של הליכה אתם מגיעים לחדר שבמרכזו הכניסה גליל זכוכית המקיף סולם.
"שובו בשלום, נקווה" אומר האלכימאי, "ואל תשכחו להרוס את מקור הכוח של המערבולת"
הסולם יורד עד לאחד מהאיים המרחפים במערבולת. לבסוף, אתם מגיעים אליו. אין שם הרבה מקום, האי הזה יספיק לעשרה אנשים סך הכל שיעמדו צפופים אחד ליד השני.
סביבכם יש איים קטנים רבים, כמו זה שאתם עומדים עליו אבל קטנים יותר. לא יהיה קשה לעבור מאחד לשני. האיים הם כמו מדרגות
אמילי מביטה בחשש באיים הקטנים הללו, מסתובבת ואומרת: "אני אלך ראשונה. אם יקרה לי משהו, לפחות אני לא מישהי שיכולה לעזור בקרב..."
היא מסתובבת חזרה ומתחילה לרדת, בצעדים מהססים.
בסוג של הרואיות,הוא הולך לאי נוסף לבדוק אותו.
"אוקיי,השטח נקי,תנסו לעקוב אחריי אם אתם צריכים,אני ממשיך לעוד איים"
באומץ אך באופן מסודר,טוד הולך בזהירות בין כמה איים שמקיפים את האי הזה.
ת'ונד יורד, "איננו בסכנה מיידית" אומר ת'ונד, "אבל תמיד יש סיכוי שהאיים הללו לא יחזיקו את משקלינו, ובמיוחד את משקלי" הוא מגחך, נראה משוחרר קצת יותר.
"סוף כל סוף קצת אקשן" שפתיו של ת'ונד נמתחות, מגיעות לכדי חיוך כאשר הוא שולף את גרזינו.
"בשבילי זה בסדר,למדתי שלא כל אחד נשפט מהמשפט הראשון שלו,גם אם הוא גס רוח ומבוגר. כל השאר גם ככה די ילדים,אז אני מניח שאני והוא היחידים שעברו את גיל עשרים פה,הוא בקושי(מחמאה קלה והומריסטית)".
"השם הוא ת'ונד,נכון? אני הבנתי שאתה קצת שחצן,אבל האמת,מי לא לפעמים?"
In
בצורה מוזרה, למרות שאתם לא רואים את פניו של סרורי, אתם מרגישים ממש שהוא מחייך למשמע הקבוצות, "מעולה" הוא אומר, הוא שולף את 2 המטות שלו ומסנן "לכול מקרה" ומסובב אותם בידיו במיומנות, ונעמד ליד ת'ונד, במרחק מה ממנו "ת'ונד, אל תדאג, למרות שאולי האיים יתקשו להחזיק אותך, משקלי קל משנראה, סמוך עליי, אך עדיין- נתצטרך לרדת אחד אחד, לבטיחות" אומר סרורי בעוד שמץ של ארסיות נשמע שהוא אומר 'בטיחות'.
"לא ידוע מה גבול המשקל של האיים" אומר ת'ונד, "אבל סרורי יילך ראשון, הוא זה שהציע את הרעיון".
ת'ונד מתעלם מטוד כמעט לחלוטין, "שיהיה" הוא נובח לעברו בסוף.
OUT
יש מצב שתתחברו פחות? אני אנסה אבל אני לא מבטיח כלום. כיצרתי את המשחק חשבתי יותר על תגובה אחת ביום, אם אתם רוצים אז זה יהפוך ל2-3 תגובות ביום ככה.
IN
אתם עוברים בקלות בשביל האיים, ומגיעים לבסוף לשני איים גדולים, על האיים הללו נמצאים יצורים משונים, המזכירים בני אנוש אך גבוהים מהם, ובעלי עור כסוף. העיניים שלהם זוהרות בסגול, שפתיהם אפורות, הם חברי אף אך במקום זאת יש להם נחיריים שטוחים וגם חסרי אוזניים. כמה מהם מחזיקים חרבות ולובשים שיריון. לאחד מהם יש נזר זהב על הראש וגלימה.