• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מערבולת המייג' עץ משחק

לומיוס- בהחלט נכשלת. זה ד"ק קשה בגלל הפלאף של עוג.

עמית
כדור הבדולח של אליאטרה הופך לכסוף ואז מסתחרר, מתמקד במרכז הסחרור ומתחיל לעשות "זום" לכיוון פנים. הכתמים הכהים שנגלים מתבהרים וגדלים, יוצרים איים מרחפים קטנים. על אחד מהם נמצאת אליאטרה, או מישהי הדומה לה כאחות תאומה (זהה), לצדה של אליאטרה נמצאת נערה מלאה, בעלת זנב של זד. היא יורה כדורי אש מידיה לעבר אנשים כסופים מוזרים, בעלי עיניים סגולות. על אי אחר, נמצא הגמד ההוא- ת'ונד, נלחם גב אל גב יחד עם הבחור החדש שהצטרף- טוד, הם נלחמים גם הם בדמויי האנוש הכסופים. גרזנו של ת'ונד עורףאת ראשו של אחד מהם ודם סגול פורץ מצווארו.
על האי שלידם נמצאת אמילי, היא נראית משונה, בעלת שריון ופטיש ענקי, מוחצת את אויביה. לצידה נמצא דאראן, חותך את אויביו הכסופים.

OUT
אני צריך עוד מישהו אחד לפחות להריץ...

(לא צריך ספוילר,אין לי כרגע משהו של ממש להסתיר)
אני? על סוס למוד קרבות,גם שלי.
אני הייתי בספינה,אני בזמנו התארגנתי בחדר צדדי,והייתי אחרי מסע הציד החמישי שלי לשנה הזו,אני מאוד פעיל וחיסלתי עד עכשיו שמונה שטני לגיון,שלושה קמביונים,שתי סובקי ושטן מזוקן אחד,אז כן,הייתי עייף מאוד,אבל בזכות זה אני זכיתי בשריון שלי.

״טוב אני הולך אין לי עוד מה לעשות פה ״ דאראן
זורגון
אני שואל שומר איפה החדר שלהאישה שהלכה מקודם ודופק בדלת שלה
עמית
את שומעת דפיקות חלושות בדלת

הי, לא קשור אם יש לכם משהו להסתיר, אלא אם מישהו אמור לשמוע או לדעת את זה.
למשל, כעת יש שתי קבוצות
עמית ואנחנו. מה שאנחנו אומרים עמית לא אומור לדעת. עכשיו לומיוס הלך אז יש 3 קבוצות- לומיוס, עמית ואולם.

אלה שבאולם
"אני חייב אוויר" טוד אומר את זה באופן מאופק,הוא כבר למד שלא מתעצבנים בפומבי ויוצא

לומיוס
טוד מגיע אליך ושואל "גם לך אין כוח להמתין להם? אני חייב קצת פעולה(לא בהכרח במובן הקרבי),לאן אתה הולך?" הוא שואל באופן טיפה תלותי טיפה חסר מנוחה אבל בעיקר חברותי

קלינדרה נראית ככה, רק עם עיניים בצבע כסף:
dryad_spellcaster.jpg

לומיוס-
OUT
קוראים לה קלינדרה.
IN
"מה לעשות בקשר למה?, אני לא יכולה לעזור לך מבלי לדעת את הבעיה".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה