• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מערבולת המייג' עץ משחק

לומיוס:
האיש בדיוק שם לב למשהו מוזר. השמלה של הנערה מתחלפת בשריון קשקשים בוהק. בידה מופיע פטיש ענקי ששוקל כ-10 ק"ג, שאותו היא מחזיקה ביד אחת ללא מאמץ. על ראשה מופיע קסדה בוהקת. פרצופה המפוחד והביישני משתנה לפרצוף של לוחמת קשוחה, אכזרית ורצינית. ת'ורד הגמד מפהק ואומר לה משהו, והיא נותנת לו חבטה ויוצאת מהחדר. היא מסתכלת במבט רצחני אל עיניו של האיש ואז היא שואלת אותו: "מי אתה? למה באת הנה?"

נקסטורל
הדמות נתקלת בכניסתה בלוחמת עם שריון
כמעת מתנגש בה מדבר איתה כמה מילים והולך אליך
״המקום פה פנוי״ ? הוא שואל ומתיישב על אמילי
״אז תגיד איך קוראים לך ״

לומיוס:
הדמות מניפה את פטישה ומתחילה לסחרר אותו, והפטיש נעלם מהאוויר. שריונה נעלם גם הוא, ובמקומו יש לה שמלה פשוטה. קסדתה הופכת לנזר, ופרצופה חוזר להיות ביישני ומפוחד. הסרת שריונה חושף בת-אנוש, בערך בגיל ה-15. יש לה שער אדמוני, עיניים ירוקות ועור בהיר. היא מתחילה להתכל על הרצפה וממלמלת: "אני אמילי..." ומנסה לקוד קידה, והיא חוזרת לתוך החדר ומתיישבת.
נקסטורל:
אמילי חוזרת להיות הבחורה הביישנית, וחוזרת לחדר עם לומיוס.

עוג
הוא מהנהן וממשיך ללכת. כשהוא מגיע לסמטה שני גנבים קופצים עליו, בדיוק כשהגעת. הוא מהמם אותם במכה אחת. וסולם חבלים משתחרר מלמעלה. "אז את באה?" הוא שואל בצחוק. "סרורי, או שאני צריך לקרוא לך בשמך האמיתי?"
הוא מרצין וממשיך לדבר: "אז תראי, תבואי איתי כדי למנוע מהקסם להשאב דרך המערבולת המקוללת ותקבלי על זה כסף"

זורגון-
In
״הלך עליך אם יש עוד כאלו בסביבה״ אומר אליאטארה ומוריד את כובעה, חופשת מראה מלבב שמזכיר סאקובוס, היא מחייכת במתיקות, ואומרת ״אני רוצה הגנה מלאה מכול מי שרודף אחריי, מוסכם? אחרי זה אתקן את המערבולת״

סר
״סליחה לא ידעתי שזה ישפיע עליך ככה ״
דאראן מסמיק בעוז״ גם לי לא היה מערכת יחסים אף פעם
בחיים שלי אבל אל תגידי את זה לאף אחד אוקי ?״

סר ולומיוס
"סופסוף" לוחש ת'ונד בקול רם מספיק כדי שהם ישמעו, הוא אפילו לא הזמין אותם להכנס...

זורגון
"זוג מעצבנים קטנים" אומר ת'ונד ומחייך לעצמו, "לפחות הם קטנים, איתם אני יכול להסתדר" ת'ונד חוזר למדיטציה אך הפעם מנסה להמעיט ב"אוומ"ים ככל הניתן

עוג
"כרצונך גברתי" הוא אומר, מתחיל לטפס על הסולם. "אתה בא?"

סר ולומיוס
אתם נכנסים לחדרו של דארן, חדר די קטן שנראה כיער. המיטה נראית כעץ נפול מכוסה עלווה- השמיכה והכרית. יש שם עץ כרות שמשמש כשולחן וזהו.

לומיוס
אני ממליץ לך לא לעשות אנטר כל הזמן, תכתוב את מה שאתה רוצה בשורה אחת או יותר, אבל שורות כי זה לא נוח לקרוא כמו שאתה כתוב עכשיו. רק עצה, אתה לא חייב להתנהג לפיה

נקסטורל
"אווווום" :lol:

עמית
ג'סטין מזדקף בכלובו, "יש מישהו חדש בחוץ" הוא אומר, "והוא מריח כמו יער"

סר
בחדר דאראן מתיישב על המיטה ומסמיק
״בחיים שלי לא הייתי בחברת בנות אני לא יודע מה קורה לי אני מרגיש מין הרגשה מוזרה בגרון ובלב ״
דאראן מפסיק לכמה רגעים ״ אני בן 16 וחצי מה גילך״ ?

זורגון-
קלינדרה מסיימת את מקלחתה, היא הולכת אל ג'סטין, "בוא נלך לברך אותו", "את תלכי, אני אשאר פה, את יודעת איפה מאחסנים את דמבו(הפיל)?", "אני אשאל מישהו בדרך, אני הולכת, ביי", קלינדרה יוצאת, מסתכלת מסביב, מחפשת את האיש החדש.

זורגון-
In
אליאטארה מחייכת, מניחה על ראשה את הברדס ומשתעלת מעט לשינוי הקול, ואז אומרת לו בגיחוך "אין לך איזו טלפורציה או שער או משהו?", היא מטפסת ביחד איתו במהירות, ושהיא עולה מסדרת את התחפושת, ומסתכלת, על מה היא רואה שם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה