• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא
"אל תצחיק אותי" ראם-ונדון אומר, "אתה חושב שגריאון המהולל שלכם יציל אותכם?" ראם-ונדון מסתער שנית לעבר ג'וארו, פוצע אותו כשהוא קם, יוצר פצע מכוער על השוק שלו. יהיה לו קשה ללכת בזמן הקרוב.
הוא סופג את החבטות בקלילות, "אתה חושב שחבטות כאלה יכולות להפריע לי? אני ספגתי חבטות יותר גרועות בגילוח, ואני מחושל קרב". לרונדון נמאס, מאז שבארסאיוס סיפר לו על האמת, על השחיתות האמיתית, הזעם נאצר בתוכו, מחכה לזמן המתאים להתפרץ. ועכשיו הגיע הזמן הזה- האדמה מתחילה לנוע מתחת לרגלי החיילים, שורשים עולים ממנה, מפריעים לתנועות האויב. גורמים להם לאבד את שיווי המשקל שלהם.

META
יוזמה 16+6= 22
מזדמנת- שוב 18 טבעי! ווהו! 10 נזק והוא מואט עד סוף תורו הבא.
סימון
שורשי הסלע- 7 טבעי, 7 טבעי, 5 טבעי, 5 טבעי. האזור עדיין נוצר- מי שעוזב את האזור (פרץ 1 ממני) נופל שרוע.

לעצמי- 2- התקפה ונזק.

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל על הדרקון, ורואה את החיילים הנסוגים. הוא עומד שם, כעמוד ניצב. "קמרהאן, אל הצדק האמתי, ידאג שתישרף בגיהינום העמוק ביותר!" הוא אומר לדרקון. כול החיילים מתרחקים, נשארו הוא והדרקון. הוא יודע מה הוא צריך לעשות, אבל הוא מהסס לרגע.
עיניו שלו ושל הדרקון נפגשות. הוא יודע מה הוא צריך לעשות.
אסאדר הולך כמה צעדים אחורה, ואז רץ בצעקה, הריאות שלו משחררות את כול האוויר שבהן באחת בעוד הוא ניתק מהחומה וקופץ אל האוויר, מזנק אל הדרקון. הדרקון מסתכל עליו במעט זלזול, עד שהחרבות ננעצות בו בכול כוחן. אסאדר מצליח להיתפס על החרבות בתוך הדרקון ולהתאזן, הוא רואה הכול מרחוק.
המלחמה, החיילים שלו, המלך, בארסאיוס, הכאוס. הוא צריך לעצור את הדרקון. הוא צריך לעצור את בארסאיוס. הוא מחויב.

Meta
פעולה משנית- מטרת הציד על הדרקון
פעולת תנועה- קפיצה אל הדרקון
אתלטיקה: 11+15=26
פעולה רגילה (אם הצלחתי בקפיצה)- ציפורני הגריפון
גלגול התקפה ראשון: 16+17=33 נגד דרג"ש
פגיעה: 5+7 (בסיסי של ההתקפה)+9 (נזק נוסף)+5 (רגישות לקור שאני גורם לו)+3+4 (מטרת הציד)= 33 נזק כפור
גלגול התקפה שני: 11+17=28 נגד דרג"ש (עולה ל-30 נגד דרג"ש אם ההתקפה הקודמת פגעה)
פגיעה: 5+9+5=19 נזק כפור

לעצמי-
60 נק"פ

כוחות מנוצלים: ציפורני הגריפון

ממלכה -

IN
הדרקון צועק בכאב בזמן שהוא תופס את אסאדאר ועף למעלה, זורק את הגנרל על אחד המגדלים, ממש על גגו. המכה כואבת, והשריון מנע את ריסוק הגב של אסאדר.
"קמרהאן ישרוף את חטאיך, יולדר יאכל את נשמתך" הוא קורא בזעם והורס את המגדל בזנבו. המגדל קורס ואסאדר איתו, והוא רואה את קורות העץ שתמכו בגגות המגדל נשברות לשתיים, הוא מנסה לתפוס אחת מהן, והיא בוערת וידו נשרפת בכאב.
"איש לא יעצור את אראגיליון! הפשע ימוגר!" הדרקון קורא, שורף את החיילים שמעזים לירות עליו חצים. כמה חצים פוגעים בדרקון, אך צרחות האנשים זוועתיות ואסאדר כמעט מקיא כשהוא רואה את הגופות המפוחמות שנשארות.

META

ריסוק! - 31 נגד קשיחות, 26 נזק ואסאדר מואט.

נשיפת אש - הרג לפחות 40 חיילים.

תטיל אתלטיקה או אקרובטיקה!

ארתור מחייך, מניע את טוראק כך שהוא יעמוד במרחק מה מגוארו, ומחייך, הילה זהובה עוטפת אותו ואז הוא מסתער קדימה, תוך שהוא קורא, "בשם האל האחד, בעון החטאים שחטאת, אני גוזר אליך גזר דין מוות!", וניתן לראות הילה אדומה עוטפת את גוארו, ואז הוא מתנגש בו, מפספס אומנם אך מכה מיד עוד הפעם, הפעם מכה אדירה, ניתן לראות את שריריו מתנפחים הוא מניף את הלהב למעלה ואז מנחית אותו, רעם אדיר נשמע, והחדר עצמו מזדעזה מעוצמת המכה
META
שבואת יריב על גוארו
פעולת תנוע, נע ככה שכשאני הסתער אני יאגף אותו אם רונדון
הסתערות על גוארו
ארתור
התקפה :2+8+16+1 :27 פספוס
בגלל הנשק אני חוסטף 5 נזק ומקבל +2ק6 נזק, כמו כן ספגתי נזק אז בגלל מאפיין המקצוע שלי אני מקבל +4 לנזק
נק פעולה
פעולה של כוח
התקפה : 20 טבעי כריטי
נזק : 30+5+1+2+5+5+3= 41 נזק ואני מקבל +2 לנזק ו+2 למהירות +5 לאתלתיקה

טוראק (מבצע גם התקפה בגלל מאפיין חזיר הבר הסתערות אלימה)
התקפה : 6 טבעי

נביא -

IN
"אני... לא... אפול!" הוא צועק, והאומץ שהוא מפיח בחיילים גורם להם להסתער על רונדון, אחד מהם מצליח לפגוע בו.
הוא צועק בזמן שהמקדש מתרסק מצעקתו של הדרקון, הזכוכיות נשברות והאבנים רועדות. אבנים נופלות בכל עבר.
"אלי! תן לי כוח!" הוא קורא כששער נפתח, וממנו יוצאות דמויות לבנות בעלות כנפיים. "קמרהאן, הרוג את הרשעים הללו!" הוא קורא, בזמן שהמלאכים מתכוננים לתקוף בעוד כמה שניות.

META

כוח קדוש - 18 טבעי! :)
20 נזק, ושניכם המומים עד סוף תורו הבא של ג'וארו.

נביא
"ליפול? למה שתיפול? אתה תראה את חבריך נופלים, בהגנה על מוסד מושחת. אבל אתה? אתה לא תיפול, אתה תרד למטה- לגיהינום, ומשם תצפה בקרב הזה" מתעלם מהמלאכים, רונדון תוקף- מכה אחת אחרונה. הוא זוהר בירוק, ירוק כמו רעל. ואז, הוא תוקף.

META
30 נגד תגובה. אם פגע- 9 נזק. נגד האויבים הסמוכים לג'וארו- 21, 16, 27, 23 נגד תגובה. מי שנפגע סופג 5 נזק רעל

IN
ארתור סופג את המכה, שנראה שרק מעוררת בו יותר זעם, ואז הוא מתקיף חזרה מניף את להבו, שנהפך שקוף לפתע ותוקף את גוארו שלא מסוגל לראות את המכה, ומבצע חתך מהיר בפניו ובדם שנוזל בעור באש זהובה, עוטף את פניו של גוארו ומעוות את העולם שהוא רואה, מעלים את ארתור מעיניו
META
גלימת התליין
התקפה : 2 טבעי בגלל שפספסתי אני סופג 5 נזק ומקבל תוסף 2ק6 להתקפה הבא שלי
חצי נזק : 8+6 +5+1+2=22, חצי נזק 11
ואני בלתי נראה אליו עד סוף תורי הבא

נביא -

IN
"לא!" סר ג'וארו צועק, חוסם את המכה של רונדון. "אני לא אפול, שטן! אתה תיפול, אתה תישרף!" הוא צועק שנית, וחרבו הופכת לבוערת.
"אלי... תן לי כוח" הוא לוחש, והחרב שורפת את רונדון, ולאחר מכן הוא הולך אל ארתור ותוקף גם אותו. חרבו נוצצת ובוערת בעוד הוא מנחית את הלהב על רגלו של ארתור, שמחניק צעקה.
"מלאכי! תקפו, הרגו את הרשעים הללו!" הוא צועק, מצביע על רונדון.

META

מכה צודקת (בוער) - 23 נגד דרג"ש, פספוס אני מניח, אבל ניצול נקודת פעולה.
מכה צודקת (בוער) - 20 טבעי - 40 נזק לרונדון.

מכה מאטה - 28 נגד תגובה. אם עבר, 12 נזק וארתור מואט.

המלאכים כרגע עסוקים בלאגף אתכם. תור הבא הם יתקפו.

ממלכה-
In
אסאדר נאחז בכול כוחו בבניין הבוער, ומטפס לגג. צרחות הכאב של האנשים מניעות אותו לעשות זאת מהר יותר. הוא עולה במאמץ אל הגג, כמעט ונופל בדרך, ומגיע אליו. "אתה משרת את נביא השקר! ומעז להילחם בשמם של אלי האמת?!" הוא צועק לו. הפצעים על גופו כואבים לו, אך אסאדר מזנק פעם נוספת אל הדרקון.
מלמטה, הוא רואה את הקרב, רואה את החיילים שלו נושאים אליו עיניים, הוא לא יאכזב אותם. הוא יעשה את מה שדרוש.
אחת מהחרבות ננעצת עמוק בתוך הדרקון, ואסאדר צועק בזעם, כאשר הוא שולף אותה משם, פרץ דם מציף אותו. והוא מרגיש את דם הדרקון זורם על גופו. זה לא רק דם הדרקון, זה גם דמו של אסאדר, הוא פצוע.
בראשו, עולות התמונות של אמו ווינסטון דודו. הפעם, בניגוד לפעמים הקודמות שהוא נזכר בהם, הם לא כועסים על שהוא לא נקם את דמם. הם מסתכלים על אסאדר, מצפים ממנו להראות את כוחו. את הנקמה שלהם הוא נקם.
אסאדר נועץ את החרבות שוב עמוק בתוך הדרקון "הגיע הזמן שלך למות!" הוא צועק לדרקון וזז מעט לצד על גופו של הדרקון, למקום ממנו הוא יוכל להתאזן יותר טוב.

Meta
פעולת תנועה- תנועה
גלגול אתלטיקה: 30
פעולה רגילה- התקפה בתנועה
אני זז 6 משבצות (אל הדרקון) לפני ההתקפה
התקפה ראשונה: 10+17+2=29 נגד דרג"ש
פגיעה: 8+9+4+9+5=35 נזק כפור (חצי נזק בפספוס)
התקפה שנייה: 20 טבעי!
פגיעה: 30+9+5+10+6=60 נזק כפור
(תוסיף 5 נזק מהנשק שאני מדמם)
פעולה משנית- Healing Lore
אני מנצל פרץ ריפוי, 21+ נק"פ

לעצמי
55 נק"פ

כוחות מנוצלים: ציפורני הגריפון, התקפה בתנועה, Healing Lore

נביא
רונדון צוחק, "אני חושב שאתה טועה בלוחם, אני לא שטן. אני מחושל קרב. ואתה יודע מה? הדבר הכי חשוב? אני." רונדון מכה, "לא" הוא משנה את צורתו, האדמה מתרוממת ואופפת אותו, "עבד!" כל המלאכים נמשכים לפתע אליו, לא מסוגלים לעזוב את צידו.
ממרכז הסופה, אור ירוק זוהר. הוא פוגע בארתור, ופצעיו מתרפאים.

META
זעם הנוטר- הפרעה מיידית. 6 טבעי.
שינוי צורת שומר- סופת המפולת. כל אויב בטווח 2 משבצות שמתחיל את תורו לידי סופג 5 נזק רעם ומסומן.
שריון עוטף מלחמה- כל אויב בטווח 2 נמשך עד שהוא סמוך אלי ולא יכול לעזוב את צדי עד סוף תורו הבא
משב מרענן- 29 נק"פ, +4 לדרג"ש עד סוף תורי הבא, ארתור מנצל פרץ ריפוי ומקבל זריקת הצלה חינם.

ממלכה -

IN
הדרקון תופס את אסאדר וזורק אותו על החומות. "אתה הוא מקור הרשע בעולם! צדק!" הוא צורח ונושף אש על כל האזור - האבן בוערת...
"אתה תישרף פה, תיקבר פה ותומת!" הוא עף למעלה, ונתלה על המגדל... אסאדר יאלץ לטפס עליו שוב, ובזמן בכדי להכות את הדרקון.
אראגיליון, לעומתו, תופס עם זנבו את אחת האבנים וזורק אותה על השער. העץ נחבט ונסדק. ואז מגיעה ההבנה של אסאדר.
בארסאיוס מתכנן לפרוץ את השערים איתו.

ממלכה, שכחתי META -

META

ריסוק! - 13 נזק, ואסאדר שרוע.

קבר בוער - 18 טבעי נגד תגובה, 14 נזק אש ואזור בטווח 10X10 בוער כרגע וכל תור שאתה בו אתה סופג 10 נזק אש מתמשך, בנוסף לכך שאם תצא ממנו תחטוף הרבה נזק אש.

ארתור מחייך, "אני מכיר את האל שלך, שנים שרטתי אותו, אני זוכר את כול התפילות שלו בעל פה, ואני יכול להגיד לך בוודאות, שאין בו טוב, אין בחמלה,הוא שופט חסר רחמים שלא מבין מהו צדק, בדיוק כמוך, אתה חושב שהלהבות שלך הן?, של האל שלך?, הו לא האל האחד שולט בהכול, כוחו אדיר, מגמד את אדונך אל השקר" הוא צועק ונעטף בלהבות, עוטה אותן כמו שריון מחדיר את להבו עמוק אל גופו של גוארו, ואז מזנק אחורה, נע על ענן לבן עשוי אנרגיה קדושה, ומסתער כוח טבע אדיר, כול מה שגוארו רואה זה כדור אש הנע לקראתו במהירות אדירה, מתנגש בו בכוח עצום, טוראק נוגח בו, וארתור דוקר אותו בזעם
META
הד נקמה
15+16+2=33 נגד דרג"ש
נזק : 4 +8+5 +7 =23 וכול יריב שמתקיף אותי או מסיים את תורו סמוך לי סופג 9 נזק
נקודת פעולה שנייה
בגלל מאפיין נתיב מופת אני מחליק אחורה ואז מסתער אם הכוח הסתערות סופה
התקפה : 14+16+2+1=33 נגד דרג"ש
נזק :12+8+5+4=29
טוראק :15+12+2+2=31 נגד דרג"ש
נזק : 9+8+5=22 והמטרה נדחפת שתי משבצות ונופלת שרועה
סה"כ נזק 22+23+29=74 נזק

נביא -

IN
ג'וארו צועק בכאב בעוד המלאכים ניגשים לעזור לו - רונדון בולם בקלות את ההתקפה של שלושה מלאכים אך המכות של אחד מהן צורבות לו ומצליחות להעביר בו תחושת כאב בה לא התנסה מאז השוטים הבוערים של ניוואק. הכאב מחזיר אותו אחורה לעברו, לכאב הנורא שעבר שם.
ג'וארו עצמו מתנשף ונראה שהוא עוצר לרגע. הוא כורע, יורק על הרצפה ומסתער בכוח מחודש על ארתור, נוגח בו ונותן לו אגרוף - החרב נתקעת עמוק בו, ובמהירות נתקעת עמוק בטוראק, מבעירה את החזיר ואת ארתור יחדיו.
עיניו של ג'וארו מראות נחישות עד אין קץ. "בארסאיוס יומת, ואתם איתו!" הוא צועק.

META

ראש המשמר - 1 טבעי... חצי נזק בפספוס. 14 נזק אש לארתור, 14 נזק אש לטוראק.

התקפות כנגד רונדון:

חרב חמה (מהמילה של שמש, לא חום) - 14 נגד דרג"ש, פספוס.
חרב חמה (מהמילה של שמש, לא חום) - 14 נגד דרג"ש, פספוס.
חרב חמה (מהמילה של שמש, לא חום) - 19 נגד דרג"ש, פספוס.
חרב חמה (מהמילה של שמש, לא חום) - 28 נגד דרג"ש, 17 נזק אש ואתה מסומן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה