Out
אוקיי, ALL-IN, אני משתמש בכול הכוחות שיש לי, כול הנקודות פעולה, הכול.
In
אסאדר מסתכל על הדרקון. זו ההזדמנות שלו, ההזדמנות האחרונה שלו. הוא חייב להגיע עכשיו לדרקון, להרוג אותו עכשיו. אסאדר רץ בכול כוחו, לעבר הדרקון המתחיל להתרומם מהשערים, וקופץ בכול כוחו.
הרוח נושבת על פניו, והוא מטלטל שהוא נוחת על גבו של הדרקון. הדרקון תקוע בתוך החומה, ולפני שהוא יצא, זו ההזדמנות.
"למען האל קמרהאן!" הוא צועק ונועץ את החרב בגבו של הדרקון.
"למען המלך ריקן!" הוא צועק ונועץ את החרב פעם נוספת בגב הדרקון, הדרקון מסתכל עליו, מניףף את טפריו ומנסה לשסף את אסאדר, אסאדר חומק.
"למען בית גריאון!" הוא צועק ושולף את אחת מהחרבות, ונועץ אותה בדרקון פעם נוספת, הדרקון פוגע בו בזנבו, והוא ניתק במהירות מהדרקון. החרבות משספות את עור הדרקון, יוצרות חתך עמוק, אבל ניתקות ממנו גם הן. אסאדר נופל ורואה את הדרקון פותח את פיו מתחתיו לבלוע אותו.
"למען האנשים שלי!" הוא צועק, ובעיני רוחו הוא רואה את אליאנה, את חבריו, את המלך ואנשיו, את מפקדי הבתים הבתים, את החיילים שלו. הוא נועץ את החרב בתוך פיו של הדרקון, גורם לדרקון לצרוח בכאב.
"למען האנשים שהרגתם במלחמה הזו!" הוא צועק, ויוצא מפיו של הדרקון, נועץ את החרב באפו. הוא רואה את וינסטון, אוליביה, שדה הקרב והחיילים המתים מכאן, מפאנדל, הוא רואה גם את המבוך של פאראנגאר. הוא מצליח לטפס על הדרקון המיטלטל בכאב, כמעט קורס, ונעמד על אפו, שולף את שתי החרבות.
"למען הממלכה!" הוא צועק, וצעקתו נשמעת בכול שדה הקרב. צעקה מהדהדת, של זעם אמיתי. הוא מצמיד את שתי החרבות בידיו, ונועץ בראשו של הדרקון בכול הכוח. בין העיניים, חודר את הגולגולת שלו. הדרקון צורח בכאב נוראי ועיניו מתגלגלות בחוריהן, והוא קורס מטה, אל השער, מתרסק על המקום שבו היה השער.
"זה נגמר" אסאדר אומר לעצמו המום ומסתכל אחורה, על גופת הדרקון מלאת החתכים ועל המחסום החדש לשער, גופת הדרקון. החיילים מסביבו מריעים לו "הפלנו את הדרקון!" הוא מריע, והאנשים צועקים צעקת קרב ומריעים, ומתמלאים במרץ להביס את הצבא של בארסאיוס. אסאדר מראה להם שהם יכולים לנצח, והם מתמלאים מכך בביטחון.
Meta
פעולה רגילה- הסתערות ושימוש בהתקפה כפולה (כוח של הנעליים)
התקפה ראשונה: 14+17+2=33 נגד דרג"ש
פגיעה: 3+4+5=12 נזק כפור
התקפה שנייה: 9+17+2=28 נגד דרג"ש
פגיעה: 7+4+5=16 נזק כפור
הפרעה מיידית- מכה מפריעה (הוא פוגע באנשים, ורוי אישר שזה אפשרי)
התקפה: 15+17+2=34 נגד דרג"ש
פגיעה: 9+9+5=23 נזק כפור (וזה הציל כמה אנשים, 6- נזק כפור)
פעולה משנית- מכת יד חלשה
התקפה: 18+17+2=37 נגד דרג"ש
פגיעה: 1+4+5=10 נזק כפור
ניצול נקודת פעולה- פעולה רגילה- מאפיין של הנתיב מופת (זה כמו התקפה כפולה, רק עם יותר נזק ועולה לי נקודת פעולה. ואני לא מקבל פעולה נוספת)
התקפה ראשונה: 12+17+2=31 נגד דרג"ש
פגיעה: 6+9+5+2 (ה-2+ זה מהזריזות, זה המאפיין)=22 נזק כפור
התקפה שנייה: 20 טבעי! יש! ישששש!
פגיעה: 10+9+5+2+6+4=36 נזק כפור
Out
בסקייפ רוי הודיע לי שהוא מת ושאני יכול לרסק אותו על השערים, כך שלא סתם רשמתי את זה.