• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא -

IN
רונדון מתעכב, ואבן נופלת עליו, פוצעת אותו. המעגלים שלו נפגעים עוד פעם, והברזל שמרכיב אותו נשבר יותר.
"תמשיך!" הוא צועק לארתור, שהצליח לברוח בזמן ולהתחמק מהאבנים, ושניהם יוצאים ממגורי החיילים, פצועים וחבולים. חיילים עושים את דרכם אליהם.
"הם אלו שרצחו את ג'וארו! תהרגו אותם, תהרגו אותם!" אחד מהם צועק, והם מתחילים את דרכם אליהם. לפחות עשרים איש.

ארתור עוצר לרגע, מתנשף, שואב כוח וממקם את עצמו כך החיילים לא יוכלו להסתער אליו, ממקום רחוק מהם וכך שרונדון ימצא בינו לבין החיילים
META
משב מרענן מרפא פרץ ובגלל כשרון אני זוכה לתוסף 5 לגלגול הנזק הבא שלי

נביא
רונדון, הסופה עדיין גועשת סביבו, מסתער אל עבר החיילים. "עופו מהדרך שלי, או הכנעו" הוא אומר. חרבו מכה באוויר- מזהירה.
META
הסופה עדיין פועלת ולכן כל מי שמתחיל את תורו במרחק 2 משבצות ממני סופג 5 נזק (אויבים) ומסומן על ידי
מסתער- פעולה רגילה- 7 טבעי

נביא -

IN
"הרגתם את ג'וארו!" אחד מהם צורח, אך הרבה מהם בורחים על חייהם. כשהם רואים שחבריהם נסוגו, בורחים גם השומרים האחרים.
"תברחו!" אחד מהם צועק, "רוצו על חייכם!" הוא צועק שוב, ואין איש להשיב את המשמעת או המורל.

ממלכה-
Out
אוקיי, ALL-IN, אני משתמש בכול הכוחות שיש לי, כול הנקודות פעולה, הכול.
In
אסאדר מסתכל על הדרקון. זו ההזדמנות שלו, ההזדמנות האחרונה שלו. הוא חייב להגיע עכשיו לדרקון, להרוג אותו עכשיו. אסאדר רץ בכול כוחו, לעבר הדרקון המתחיל להתרומם מהשערים, וקופץ בכול כוחו.
הרוח נושבת על פניו, והוא מטלטל שהוא נוחת על גבו של הדרקון. הדרקון תקוע בתוך החומה, ולפני שהוא יצא, זו ההזדמנות.
"למען האל קמרהאן!" הוא צועק ונועץ את החרב בגבו של הדרקון.
"למען המלך ריקן!" הוא צועק ונועץ את החרב פעם נוספת בגב הדרקון, הדרקון מסתכל עליו, מניףף את טפריו ומנסה לשסף את אסאדר, אסאדר חומק.
"למען בית גריאון!" הוא צועק ושולף את אחת מהחרבות, ונועץ אותה בדרקון פעם נוספת, הדרקון פוגע בו בזנבו, והוא ניתק במהירות מהדרקון. החרבות משספות את עור הדרקון, יוצרות חתך עמוק, אבל ניתקות ממנו גם הן. אסאדר נופל ורואה את הדרקון פותח את פיו מתחתיו לבלוע אותו.
"למען האנשים שלי!" הוא צועק, ובעיני רוחו הוא רואה את אליאנה, את חבריו, את המלך ואנשיו, את מפקדי הבתים הבתים, את החיילים שלו. הוא נועץ את החרב בתוך פיו של הדרקון, גורם לדרקון לצרוח בכאב.
"למען האנשים שהרגתם במלחמה הזו!" הוא צועק, ויוצא מפיו של הדרקון, נועץ את החרב באפו. הוא רואה את וינסטון, אוליביה, שדה הקרב והחיילים המתים מכאן, מפאנדל, הוא רואה גם את המבוך של פאראנגאר. הוא מצליח לטפס על הדרקון המיטלטל בכאב, כמעט קורס, ונעמד על אפו, שולף את שתי החרבות.
"למען הממלכה!" הוא צועק, וצעקתו נשמעת בכול שדה הקרב. צעקה מהדהדת, של זעם אמיתי. הוא מצמיד את שתי החרבות בידיו, ונועץ בראשו של הדרקון בכול הכוח. בין העיניים, חודר את הגולגולת שלו. הדרקון צורח בכאב נוראי ועיניו מתגלגלות בחוריהן, והוא קורס מטה, אל השער, מתרסק על המקום שבו היה השער.

"זה נגמר" אסאדר אומר לעצמו המום ומסתכל אחורה, על גופת הדרקון מלאת החתכים ועל המחסום החדש לשער, גופת הדרקון. החיילים מסביבו מריעים לו "הפלנו את הדרקון!" הוא מריע, והאנשים צועקים צעקת קרב ומריעים, ומתמלאים במרץ להביס את הצבא של בארסאיוס. אסאדר מראה להם שהם יכולים לנצח, והם מתמלאים מכך בביטחון.

Meta
פעולה רגילה- הסתערות ושימוש בהתקפה כפולה (כוח של הנעליים)
התקפה ראשונה: 14+17+2=33 נגד דרג"ש
פגיעה: 3+4+5=12 נזק כפור
התקפה שנייה: 9+17+2=28 נגד דרג"ש
פגיעה: 7+4+5=16 נזק כפור
הפרעה מיידית- מכה מפריעה (הוא פוגע באנשים, ורוי אישר שזה אפשרי)

התקפה: 15+17+2=34 נגד דרג"ש
פגיעה: 9+9+5=23 נזק כפור (וזה הציל כמה אנשים, 6- נזק כפור)
פעולה משנית- מכת יד חלשה
התקפה: 18+17+2=37 נגד דרג"ש
פגיעה: 1+4+5=10 נזק כפור
ניצול נקודת פעולה- פעולה רגילה- מאפיין של הנתיב מופת (זה כמו התקפה כפולה, רק עם יותר נזק ועולה לי נקודת פעולה. ואני לא מקבל פעולה נוספת)
התקפה ראשונה: 12+17+2=31 נגד דרג"ש
פגיעה: 6+9+5+2 (ה-2+ זה מהזריזות, זה המאפיין)=22 נזק כפור
התקפה שנייה: 20 טבעי! יש! ישששש!
פגיעה: 10+9+5+2+6+4=36 נזק כפור

Out
בסקייפ רוי הודיע לי שהוא מת ושאני יכול לרסק אותו על השערים, כך שלא סתם רשמתי את זה.

ממלכה -

IN
הדרקון מתרסק אל השערים, והמלחמה ממשיכה. הפעם אין תגובה מברסאיוס.
אך אסאדר שומע את אחד החיילים שרץ אליו, "סר ג'וארו מת! הוא מת! הם הרגו אותו, אנחנו אבודים!" הוא צועק אל אסאדר.
"תברח על חייך, תברח!" הוא אומר לו, "הקרב הזה אבוד" החייל בוכה. "אני לא רוצה למות, אני לא רוצה למות" הוא משתטח על האדמה חסר אונים.

ממלכה-
In
אסאדר קורע את חולצתו של החייל וחובש את פצעיו "ג'וארו מת?!" הוא שואל אותו בהלם. ג'וארו היה לו למורה, לאדם שאפשר לסמוך עליו, לאדם שאפשר ללמוד ממנו. מותו זו... טלטלה גדולה. "רוץ אל הארמון, תגן שם. משם לא תמות" הוא אומר לחייל, מקווה שיעודדו אותו מספיק כדי שיחיה, הוא לא צריך עריקים בצבא.

אסאדר בוחן את המצב, השער חסום, אז הנביא ירצו לפרוץ אותו ולהזיז את הדרקון. הם חייבים, אחרת הם לא יוכלו להיכנס עם שאר הצבא והחלק בפנים יחוסל. כך... שהחלק בפנים מסתער בדיוק אליו.
"אל הצדדים, תתחלקו!" אסאדר אומר בקול "נאגף אותם שהם יגיעו לשער! הם הולכים לנסות להזיז את הדרקון!" הוא מנחש. בכול מקרה, אם הם לא יגיעו, אז לפחות האנשים יוכלו לעבור בסמטאות העיר ולעזור לקרבות אחרים. אחרי הנזק של הדרקון הם לא יוכלו לעמוד כאן לבד. הם יחוסלו ברגע שמישהו יגיע. עדיף להתכונן לכך שמישהו יגיע.
Out
פיקוד צבאי? גלגול? משהו?

ומצטער, אני חייב-
dragon_slayer_by_henryz-d75vpxd.jpg

תוסיפו חרב, תשנו את הגלימה ללבנה, ויוצא לכם אסאדר :D

ממלכה -

IN
"אני לא נשאר פה! לחכות לאלפי חיילים שיבואו וימחצו אותנו? גם אני בורח לארמון!" אומר אחד מהם, והאחרים נוהרים אחריו. קומץ מגנים קטן נותר, רובם קשתים שמנצלים את החלקים הלא שרופים בחומה.
אסאדר רואה מרחוק את הצבאות נלחמים זה בזה... הוא יכול להגיע לשם בזמן, לו ירצה.

נביא -

IN
ארתור ורונדון נאבדים בעיר במהירות... הם ברחו הרחק ממגורי החיילים, אבל העיר נשרפת מאש הדרקון ומאבני הקטפולטות של ברסאיוס, והאנשים צריכים עזרה.
"בבקשה, בבקשה!" אישה צורחת מהקומה העליונה, בניינה עולה באש. "הצילו! אני לא תומכת בשום צד, בבקשה!" היא צורחת, ונשמע רעש של תינוק מהבית שלה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה