• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

  • מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
"זה לא מידע דחוף מדי, רק אדם מת" הוא אומר, מרגיע את אסאדר. "בנוגע להוביט, מעבר לכך שהוא המפקד האכזרי והמוכשר ביותר של ברסאיוס מלבד פיטבארוס, הוא סגר עסקה לפני שנים עשר שנים, כשהיה בן עשרים ושלוש, עם שד עוצמתי. השד, סקרן מהמישור שלנו, הסכים לתת לו כוח - בתמורה לכך שהוא יקריב את אחת מהעיניים שלו בשביל השד. מצד אחד, הוא ימלא אותה בכוח חזק ונורא. ומצד שני, לכל דבר יש מחיר... ההשחתה של השד תגיע במוקדם או במאוחר אל ליבו של גראנסיוס, ולאחר בירור עם הארכמג הבנתי שככל שהוא ישתמש יותר בכוח השטני הזה, הכוח יכלה אותו מהר יותר - בדיוק כמו פאזוזו השד הנורא שהיה קיסר הזדים במלחמת הסבל" הוא אומר, מדגיש כל מילה ומילה. "לא היה קל לאסוף את המידע הזה, לורד גריאון. הייתי צריך לדאוג שהסוכנים שלי ישכרו אותו מספיק ושיברחו בחיים לפני שהוא מבין מה הוא פלט. אך כתמיד, אני יעיל ונאמן למלך ריקן - ולגנרל צבאותיו". אסאדר מוטרד מכך שקונטרול יודע שהוא עתיד להתמנות לגנרל - זה דבר שרק המלך וכנראה גם הארכמג יודעים.
 
ממלכה-
In
אסאדר מהנהן, ״אני מודה לך על העזרה״ הוא אומר לקונטרול ״אני לא אפריע לך עם הדיווחים למלך. אני אפגוש אותך אחר כך״ אומר אסאדר, מרגיש קצת לא בנוח לדבר עם אדם שהוא מעקב אותו.

בזמן הקצר שיש לו, הוא הולך לדבר עם הבנות של וינסטון.
 
ממלכה -

IN
בעוד קונטרול ממשיך בדרכו, אסאדר הולך אל הבית של הבנות של ווינסטון. מדובר בבית צנוע ועשוי אבן אפורה וסדוקה מעט, ויש שני חלונות זכוכית בקומה העליונה. הדלת עשויה עץ אלון משובח, כנראה מתנה מהאב. הוא דופק על הדלת, נרגש מעט, ואישה שחורת שער עם מבט לא סבלני מסתכלת על אסאדר. "ומי אתה, אדוני? אין לי הרבה זמן".
 
נביא -

IN
"הלחישות ברחובות נגדכם. מה עשיתם שכל כך השניא אתכם על האנשים?" הוא שואל. "אם קורניליוס חי, לא מעונה ורק ידוע שהוא אסיר, זה רק מראה את כוחינו, לא את אכזריותינו".

ממלכה -

IN
"אתה הרגת את אבא שלנו!" נשמעת צעקה מעבר לדלת. "הוא יצא איתך למסע המחורבן הזה ואתה לא יכלת להגן עליו. אתה כישלון, זה מה שאתה. עוף מפה!"
 
ממלכה -

IN
הדלת נפתחת ואסאדר רואה את האישה מולו, כועסת אך משתדלת לשלוט בכעסה. "אתה מדבר מבחוץ" היא אומרת. "יש לך מזל שליסה לא פה, אחרת היא כנראה הייתה מתנפלת עליך ומנסה להרוג אותך".
 
ממלכה -

IN
"הו, עכשיו זה בסדר, לורד גריאון. גם גנבת את התואר מאבא שלי, וגם הוא נרקב באדמה כי ניסית, אבל לא חזק מספיק" היא אומרת בכעס. "עם כל העוצמה שלך, הרגת את המשפחה היחידה שלך שמוכנה לדבר איתך. זה מה שאתה שווה".
 
ממלכה-
In
אסאדר מתרגז גם הוא ״את חושבת שעשיתי את זה בשביל התואר המחורבן?!״ הוא שואל בכעס ״הייתי ברגע זה מוותר על כול התארים שלי אם זה היה נותן לוינסטון או לאמא שלי לחיות.״ הוא אומר.
 
ממלכה-
In
אסאדר מניח את רגלו בין הדלת למשקוף, והכאב עוקב ברגלו שאוולין מנסה לסגור את הדלת, אבל הוא לא נותן לה לסגור אותה. ״בשם קמרהאן, תקשיבי לי רגע.״ אומר אסאדר ביאוש ״לפני שפאנדל הותקפה, וינסטון דיבר אותי. הוא השביע אותי לטפל בכן אם הוא ימות, ואני השבעתי אותו למנוע מאוליביה לשקוע באבל. לא ציפיתי ששניהם ימותו, אבל אני לא הולך לוותר על השבועה שנשבעתי לו״ הוא אומר לה.
Meta
הפרעה מיידית- מכה מפריעה
(כי טכנית, זה הגיוני)
 
ממלכה -

IN
היא זועמת, אך נותנת לו להיכנס בדממה אל חדר האורחים. ישנם שני כיסאות ומדף ספרים קטן, שרק שני ספרים מאובקים יושבים עליו. לעומת מה שהיא אמרה, הבית נראה דל. יש מעט לחם ומים על השולחן הקרוב, והיא מתיישבת אל מול אסאדר, מצפה שידבר.
 
ממלכה-
In
אסאדר נכנס אל הבית בשתיקה ״בארסאיוס מתקדם לעיר במהירות״ הוא אומר ״ואיתו הרוצח המקולל של וינסטון. אני מניח שראית את ההכנות לקרב. את וליסה תועברו בקרוב לאחד מהמקלטים שאני מארגן בעיר, אתן לא יכולות להיות להישאר בבית במהלך הקרב.״ הוא מסביר.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה
Top