• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
In
אסאדר מרגיש הקלה בליבו ״אני אדאג שתקבלו אותו בימים הקרובים, תדברי עם ליסה״ הוא אומר ״ובנוגע לכעס שלך, את הסליחה שלי תקבלי עם הראש של הרוצח״ הוא מסיים והולך משם אל קונטרול בחזרה.

נביא
"היינו חייבים לענות אותו בהתחלה על מנת להוציא מידע על המקום, אבל זה היה חסר תועלת. הוא לא עזר, ואחרי כמה זמן הפסקנו את העינויים הללו" רונדון עונה, "בנוסף, נראה כי האנשים סולדים מכך שלא הסכמתי להחזיר לבן-דודו של ניוואק את האדמות שלו"

נביא -

IN
ברסאיוס מהנהן. "אני אשלח את פיטבארוס אליו לאחר החגיגות שפה" הוא אומר, ומבקש ממשרת אחד להביא לו יין. "אני זקוק לכם לצידי. הוכחתם כבר את ברכת האל האחד עליכם - כבשתם את מבצר הסערה כמעט לבד, והבסתם את קורניליוס. אני זקוק למפקדים חדשים בצבאות שלי - מאז הכישלון של גראנסיוס בפאנדל, הוא איבד את הכבוד של הצבא שלו. גראנסיוס פיקד על יחידה גדולה מאוד... ושניכם יכולים לפקד עליה. מדובר בכעשרים אלף אנשים, בערך. אנחנו לא נישאר פה הרבה זמן - אני נותן לצבא את הבוקר והצהריים לנוח, ובערב אנחנו נתחיל במרוץ אל עבר נשימה-ראשונה, הבירה. אם יש דבר אחד שלמדתי על האצילים בזמן שהייתי בחצר המלך, זה שהם יגנו על עצמם בראש ובראשונה - ואם נכבוש את נשימה-ראשונה, יכריזו עלי כמלך ועל האל האחד כאל האמיתי של ממלכת דורטר" הוא לוקח את כוס היין ולוגם ממנה. "הצבא שלי מונה שמונים אלף איש. הצבא המוחלט של ריקן מונה תשעים אלף איש, אך אם האוזארדים מהצפון לא יצליחו להגיע הוא יצליח לגייס בערך שבעים אלף. ואם סטרויס לא יגיע, בקושי חמישים אלף. מספיק שאחד מהלורדים האלה לא יגיע בכדי שיהיה לנו סיכוי אמיתי, ושניים יספיקו לנו לניצחון מוחלט. אני מקווה שעשיתם עבודה טובה בהתחבבות על אנשי העיר והאצולה... נקווה שהם לא יקשיבו לאצילי העיר וכן יתקפו את הצבאות של סטרויס ברגע שהוא יעבור כאן".

ממלכה -

IN
אסאדר חוזר לחדר הגדול, ומוצא את קונטרול מקריא למלך משהו.
"ויש להם לפחות שמונים אלף איש, הוד מעלתך" הוא מסיים את המכתב שקרא. "זה היה המכתב האחרון מטאלדיוס. הוא נהרג, מכל הסיבות שכבר הסברתי לך, הוד מעלתך".
ריקן נראה מוטרד וכועס, אך נותן לו ללכת. "אם כך, אתה משוחרר. דיווח טוב" הוא אומר לקונטרול, שקד מעט והולך אל אסאדר. "לורד גריאון. דיברתי אל הוד מעלתו, ועכשיו אני פנוי לדבר אליך. על מה תרצה לדבר?"

נביא -

IN
"אני לא מאשים אתכם. האצולה יבשה וחסרת סבלנות, ותמיד מצאתי אותם מעצבנים להחריד. כמה שהם יכולים להיות אנוכיים ותאבי בצע... זה פשוט מגעיל. ואפילו בהם יש את אלו המתבלטים בשנאתם ושאפתנותם".

נביא -

IN
"אין לנו זמן לנשפים. הזמן הוא לצעוד ולשחרר גם את הבירה. אם יש אדם שאתה סומך עליו בארגון נשפים" הוא מחווה בידו על לורד ארגרות', שנהנה מהמוזיקה ורוקד לצליליה, מעט בלחץ. "אתה מוזמן לבקש ממנו. אני לא אשב בזמן שיש אנשים בבירה שמתפללים שנביא את הצדק ואת החופש גם אליהם".

נביא -

IN
"אני מסכים איתך לחלוטין. אם האצולה רוצה לממן לעצמה נשף, היא מקבלת את רשותי" הוא שותה שוב מהיין. "אתה יכול לדבר עם הנטריוס או עם לורד ארגרות'" הוא אומר, בזמן שגאס מגיע וכורע ברך בפני הנביא.
"חיי לך, הנביא. ולאל האחד" הוא אומר, וברסאיוס עוזר לו לקום ומגיש לו את גביע היין. "שתה, גאס. עשית עבודה מצויינת", וגאס מחייך ומרוקן את הכוס.

נביא -

IN
"ריימונד לא התכוון להוציא את העבדות. אלו היו רק דיבורים" הוא אומר, מבקש שימלאו לו את היין. "אפילו פארגוס, הארכמג טוב הלב המהולל, לא התנגד לעבדות כל עוד היא לא הפריעה לו. אפילו לא..." הוא מנסה לומר משהו, אך מתקשה להיזכר. "לא משנה. בכל מקרה, איש לא באמת התנגד אליה. כשמחיתי בפני ריימונד, הוא שקל את הנושא, אך האם אתה באמת חושב שהוא היה עושה זאת? ביום שבו תבוטל העבדות וריינארד אוזארד ישב כריבון הצפון, בי אני יודע, הוא יצא למרד. האוזארדים במילא פרנואידים וחולי שליטה, אז להלחיץ את המשוגע ביותר מביניהם כבר דורות שלמים? ריימונד לא היה מוכן להסתכן בכך. סטרויס גם עמד בעד העבדות, מקשקש לי 'האבות שלהם עשו פשעים נוראיים נגד דורטר, מגיע להם להירקב שם'. סטרויס טועה. גם אם הם עשו זאת מהתקפה ולא מהגנה עצמית על השטחים שלהם, לילדים שלהם לא מגיע לסבול מחטאי האבות שלהם. בולדווין היה לא אכפתי כלפי העבדות, ורק קסוול עמד לצידי. לא מטוב לב, הבן אדם מושחת ושאפתן יותר מכל אחד בממלכה הזאת, אלא מתוך רצון להחליש את בית אוזארד ולהרים את ביתו. זה מה שהוא עושה בכל המרד הזה" הוא לוגם מהיין החדש שהביאו לו, מודה למשרת. "אני יצאתי למרד הזה כי קיבלתי חזון. החזון לא היה של מלחמה - הלכתי לריימונד בפרטיות ודיברתי איתו על החזון. הוא צחק בהתחלה, אך לאחר שהמשכתי אמר בקול רציני שזה... שזה 'חזון של בוגדים' ואמר לי שכנראה הייתי שיכור כשחלמתי את זה. אני לא השתכרתי מאז... מאז הרבה זמן. כשדחקתי יותר ויותר זה הגיע למצב שצעקנו אחד על השני, עד שכשניסיתי לזייף פקודה בשמו של שחרור העבדים ושליחה שלה לאוזארד ולשאר הלורדים הגדולים, הוא קרא לי בוגד. רציתי להראות לו איך הם יגיבו, אבל הוא לא הקשיב. הוא כלא אותי, וכשהשתחררתי... האל האחד העניש את האדם הלא נכון".

OUT
לול
IN
"אני... מבין" הבעת הפנים של רונדון לא השתנתה. אבל משהו בתוכו כן, ולא אחד המנגנונים. רונדון האמין כל הזמן שהיה טוּב בגרעין של הממלכה והממשלה. אבל כנראה שלא, "Ill be sure לשנות את המצב" הוא עונה (כי...בעברית זה חרא של משפט). "אבל מה דעתך על להפוך את היוצרות? נהפוך את האצילים לעבדים, נראה איך הם יגיבו לזה".

נביא -

IN
"ממש לא" הוא אומר, אך משועשע מהרעיון. "אני לא מוכן להרצות לאנשים על חמלה אם לא אראה אותה בעצמי. עבדות זה פשע, רונדון. אתה עברת את הסיוט הזה. סבל, ייאוש, כאב... עברת את כולם. שמעתי את השמועות על 'הלקאה לוהטת', כפי שניוואק קרא לזה. לאף אחד לא מגיע עונש שכזה. גם לא לאויבים שלנו. מוות היא הדרך המהירה ביותר להמשיך את המטרה שלנו מבלי לגרום להם לסבול באופן לא אנושי. מוות, כמובן, רק אם הם לא יקשיבו לי. אני עושה כל מה שאני יכול בנאומים שלי, אבל אם לא הייתי בן אנוש אני חושד שצבאי היה מדלדל ביותר מחצי... הגזענות והשנאה מושרשות כאן, ויש לטפל בזה" הוא מסיים את הגביע השני ולא ממלא אותו.

נביא -

IN
"אם כבר, הייתי מעלה אותו קשור למשפט, בעוד כל מי שהיה בעבדות היה מספר לו את הזוועת עליה. אחר כך, אני בטוח שגם נפשו תישבר כשיבין במה הוא תמך. הלורדים והגבירות שכל כך מתיימרים להיות נעלים מפשוטי העם לא חיים כמוהם. הם חיים כמו בובות מרקדות על ידיהן של הלורדים הגדולים יותר, נישאים מפוליטיקה ולא מאהבה, מושחתים מבצע כסף ותומכים בדברים אותם מעולם לא ראו. אני מרחם עליהם, אך אני לא אשאיר אפילו לורד אחד בממלכה שלי אחרי שנכבוש את הבירה. תזכור את זה תמיד, רונדון - האצולה מתאחדת רק כשזה טוב לה. ולמרות שאני לא שם, אני בטוח שיש עדיין לורדים שמנסים להביא את המצב לטובתם, גם בכל הכאוס".

נביא
"אם אתה אומר אדוני" הוא עונה, "אני לא חושב ככה. אם נשאיר את תשתית החברה הקודמת זה יעזור לאנשים להסתגל ויפחית את הסיכויים למרד, בנוסף אני בטוח שישנם אצילים טובי לב, אי שם." מבטו של רונדון נודד לכיוון מזרח. "בנוסף, אני חושב שכדאי לשנות את שם העיר. אין כאן כבר סערה יותר, מיגרנו את הסערה האפלה הזו"

ממלכה-
In
אסאדר לא יכול להיות שלא מוטרד מהמספרים ׳שמונים אלף איש, ישמרו עלינו קמרהאן ומאנורה, זה מספר גדול׳ הוא חושב לעצמו.
אבל הוא מתמקד בשיחה שלו עם קונטרול, בשאלות שיש לו לשאול ״ראיתי, בעזרת אבן החן של אובאר, את הרוצחים של קורניליוס. הייתי רוצה לדעת אם אתה יודע עליהם משהו.״ הוא אומר לקונטרול.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה