• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
In
"וזו הבעיה שלנו" אסאדר אומר "במקום להיות מאוחדים, כולנו יחדיו, אנחנו עסוקים בתככים ומזימות אחד כנגד השני. רק כנגד אויב משותף אנחנו מתאחדים." אומר אסאדר במעט עצב. "ובנוגע ללחץ, אין מה לעשות- זה אחד מהדברים שקרב גורם להם. רק תוכל לשמוח בכך שאתה יושב כאן ויכול להעביר את הזמן עם מעט הנאה, בעוד אנשיו של בארסאיוס עמלים לעבור את הדרך הארוכה והקשה עד לכאן. הם לא יודעים לאן הם נכנסים" אומר אסאדר בחיוך.

ממלכה -

IN
"כן, הא? יש משהו מעודד בכך שאנחנו עברנו את הדרך הזאת על סוסים ובקרוואנים, והם עומדים לעבור אותה ברגל, עייפים וצמאים" הוא אומר ומחייך. "אני חושב שאני יכול להתרגל לרעיון של לחיות בארמון. נעים פה, הכוהנים פה שלווים וחברותיים והארמון עצמו... מרהיב" הוא אומר, מצביע על עבר העיר הגדולה. "רק חבל שכל המלחמה הזאת גורמת לאזרחים לרעוב ולפחד. רוב החיילים של בית קראנדאן פה כעת, זה לא יעזור למורל אם הם ישמעו לחישות על הפסד ומלך חדש שיוכתר".

ממלכה-
In
"אז בוא נדאג שהם לא ישמעו לחישות כאלו" אומר אסאדר "זו העבודה שאני לקחתי על עצמי, לורדים אחרים מטפלים בפטרולים או בחומות, ואני מטפל במורל של האנשים כאן. אם אני אצליח, אתה לא תשמע כאן יותר לחישות כאלו."

ממלכה -

IN
"אני יכול לשכנע את הכוהנים לשאת את הדרשות שלהם בפומבי. המסורת קובעת שזה יהיה ראש הכוהנים, הנביא, אך בעקבות האירועים האחרונים מובן למה אי אפשר לעשות זאת. אמונה תחזק את העם, היא יכולה לאחד אותם ולגרום להם לשכוח מפחדם. גם ריטקט מצא מנוח באמונה".

ממלכה-
In
"אין צורך למהר" אומר לו אסאדר בשלווה "יותר מידי שינויים בבת אחת יכולים לגרום לאנשים להיכנס לקצת בהלה. תן להם כמה ימים להתרגל לכך שיש כול כך הרבה חיילים בעיר, עוד ואז תתחיל עם הדרשות. אם נעשה את הכול מהר מידי, אנחנו יכולים להכשיל את עצמנו" מסביר לו אסאדר.

ממלכה -

IN
"האנשים הפשוטים רואים בי ובך לורדים שדואגים רק לעצמם. אם נאחד אותם עם הדת, הם יהיו רגועים יותר. במקום למלא את הרחובות בשמועות נוראיות ופשעים, הם יתפללו במקדשים למען מאנורה וקמרהאן. במקום הפאניקה שכרגע שוררת בעיר" הוא מקיף בידיו את כל הבניינים והרחובות מתחת לארמון, "תשרור שלווה. היא לא רק תרגיע את האנשים, היא תאפשר לנו לפעול ביותר חופשיות מבלי להסתכן בדעות שליליות מקרב העם".

ממלכה-
In
״זה רעיון טוב״ אומר לו אסאדר ״בימים הקרובים נעבוד יחדיו בנושא. רק תיזהר שלא לעשות יותר מידיי שינויים בבת אחת.״ אומר לו אסאדר. לאחר כמה רגעים של שתיקה אסאדר אומר לו ״תודה על העזרה״
לאחר מכן אסאדר ופרילוס מעבירים את הזמן בשיחת חולין, והערב יורד. הם נפרדים לשלום ואסאדר הולך אל השיחה שהכי מלחיצה אותו-

אל אליאנה.

ממלכה -

IN
אסאדר מוצא את אליאנה בספרייה הגדולה של הארמון, מלאה כרכים, מגילות, מפות ושאר דברי קריאה.
"זה מה שחיפשת" אומר לה פארגוס, מציג לה כרך אדום. הוא נושף אבק רב ממנו, אך רק אליאנה משתעלת.
"תודה רבה, ארכמג" היא אומרת בחיוך ולוקחת אותו, משתעלת מהאבק.
"בשמחה. בימים כאלה כמעט ורק אני קורא כאן... ובבקשה, לא ארכמג. אני מקבל מספיק כזה מאנשים אחרים" הוא אומר, ואסאדר לא בטוח למי הוא רומז.
פארגוס מהנהן אל אסאדר כשהוא יוצא מהספריה למלא את חובותיו, בעוד אליאנה מתיישבת על כורסה נוחה ושמה את הספר לצידה. "עסוק?" היא שואלת בחיוך.

ממלכה -

IN
"הרפתקאות השועל האדום" היא אומרת. "הוא היה מאסטר גנבים בעידן השני, והחיים שלו מעניינים ביותר. אני זוכרת שקראתי עליו פעם ואהבתי את הספר, אבל לא סיימתי אותו כי שכחתי את הספר במבצר הסערה כשעזבתי את גאס והגעתי לפאנדל. הוא פרח מזיכרוני עד עכשיו" היא אומרת, מראה לאסאדר את הכריכה - בעוד הכתב גדול ויפה, יד אומנותית הוסיפה ציור של שועל אדום על גבי העמוד הראשי.

נביא -

IN
"המצב לא טוב" אומר ברסאיוס. "בכל שנותיי בחצר המלכות, לורד סטרויס היה העיקש והנאמן מבין הלורדים. הוא לא יסיר את המצור אלא אם הוא יראה שיפסיד את המלחמה ככה" הוא שוקל את העניין רגע, "אני אשן על זה. מה אתה חושב על האנשים שמסתובבים איתכם ובעיר? האם אפשר לסמוך עליהם שישארו נאמנים ללא משמר רציני?"

ממלכה -

IN
"אמי תמיד אהבה לקרוא, ורוב הוננו בוזבז על ספרים ויצירות אומנות" היא אומרת במשיכת כתפיים קטנה. "אני תוהה איפה הספר שלי... אני מקווה שכשהמלחמה תיגמר אוכל לחזור למבצר הסערה ולקחת אותו. אני אתרום אותו לספרייה של פארגוס".

ממלכה-
In
אסאדר מרגיש חוסר נוחות. הוא יודע שאליאנה עדיין כועסת עליו בגלל ההחלטה שלו. אבל הוא מרגיש חזק יותר מבפנים, מה שעבר עליו בפאנדל בתור דנדליון והשיחה עם פארגוס לאחר מכן הבהירו לו מה הוא צריך לעשות.
"אני יודע שאת מרגישה רע בנוגע למה שקרה" אומר אסאדר, "אבל בשבוע האחרון אני הבנתי משהו. אני הבנתי בשביל מה אני נלחם. בארסאיוס מתקרב אלינו בכול יום, ואני לא בטוח שאני אשרוד את זה. אני לא יודע מה חשבתי באותו הרגע, שבחרתי בך, אבל אני יודע שאת אחד מהאנשים שלמענם אני נלחם." אסאדר שותק, ושתיקה קצרה משתררת.
"אם אני אשרוד, יהיו לי ימים רבים להיזכר במה שקרה שם באותו רגע ולספר. אבל עכשיו, אני רק רוצה שתדעי שאני לא מצפה ממך לכלום ורק רוצה להיות בטוח שאת לא כועסת עליי בגלל מה שקרה."

ממלכה -

IN
"אני לא... אני לא כועסת" היא אומרת באנחה כבדה. "אני פשוט לא מבינה. אם המקרה היה הפוך, הייתי רצה ומצילה את אמא שלי. למה הצלת אותי? היית מציל כל חבר שלך במקום אמא שלך, או שאני מקרה מיוחד?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה