• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
"לא שתיתי יין או בירה כל כך הרבה זמן..." הוא אומר בזמן שהם הולכים לשם. שניהם לוקחים את חרבות העץ, וריקן לוקח מגן מגדל מעץ אלון משובח.
ריקן ואסאדר כבר לבושים בשריון, ולכן הם ניגשים אל אזור האימונים. סר ג'וארו לא משתמש בו כרגע, החיילים נחים או מפטרלים על החומות.

"מוכנים... התחל!" סר ג'וארו אומר, ופארגוס מתקרב לצפות גם הוא. אסאדר מסתער על ריקן. הוא מניף חרב אחת, אך המלך חוסם ותוקף עם אחרת - אסאדר מתחמק אחורה ופוסע שני צעדים שמאלה, מכה עם שתי חרבותיו במקום אחד - מגן הצריח עוקב במהירות, בזמן שחרבו של ריקן מכה על כתפו. אסאדר מסתובב, מתכופף כשהמלך מנסה להכות אותו במגן, ומתגלגל שמאלה. הוא פוגע עם חרב העץ ברגלו של המלך, בזמן שריקן סוגר עם מגנו על ידו של אסאדר. זה כואב, אך אסאדר נסוג אחורה ותוקף עם שתי חרבותיו - ריקן מגן מחרב אחת עם המגן, בזמן שחרבו של אסאדר מצליחה למצוא פרצה קטנה בהגנה שלו, אך ריקן נסוג אחורה וחוסם את החרב של אסאדר עם החרב שלו. הוא בועט באסאדר, שמתגלגל במהירות מאחוריו ומנסה לשלוח פגיעה, אך השריון חוסם זאת. המלך מסתובב, מנסה להכות שוב באסדאר, אך לורד גריאון מתחמק בעוד גלגול אחורה, משתמש במהירות נשקיו בכדי לחסום את המכה הבאה של ריקן ולהחזיר מלחמה - הוא תוקף משמאל, מימין, אך ריקן בולם עם מגנו בכל פעם. אסאדר מצמיד את שתי חרבותיו אל החרב של המלך, ולרגע נראה שהוא גובר עליו, אך ריקן מנחית את מגן האלון שלו על רגלו של אסאדר, והכאב מעביר בו גל שמאפשר לריקן לזרוק את חרבותיו לרצפה. אסאדר מתחמק אחורה, נסוג ימינה ותקוע כשחרבותיו בקצה השני של הזירה. ריקן מפספס עם חרבו ואסאדר מנצל את ההזדמנות - הוא בועט ברגלו של המלך, מפיל אותו, ורץ לחרבותיו. אך ריקן תופס ברגלו של אסאדר, וגם הוא נופל על האדמה. ריקן לוקח את חרבו, ומצמיד אותה לגרונו של אסאדר. הוא חושב שהוא רואה צחוק אמיתי בעיניו של המלך, שכבה מיד לאחר כמה שניות. "זה מספיק אימון להיום" הוא אומר וזורק את הנשקים על הרצפה. כשמשרתים ניגשים להרים אותם, הוא ממלמל משהו על ישיבה חשובה עם הלורדים והולך במהירות אל הטירה.

אסאדר לא מבין מה לא בסדר... עד שפארגוס ניגש אליו. בעוד הוא מנקה את הלכלוך משריונו, הארכמג מדבר בשקט.
"סלח לריקן... אתה נלחם בדיוק כמו שג'רארד נלחם. שתי חרבות, אותן חמיקות... זה היה כמו להסתכל אל העבר. אתה אפילו משתמש באותם טריקים שהוא השתמש כשריקן התאמן איתו... החזרת לו את העבר במכה אחת".

נביא
"אם הוא עוד לא גילה כלום, אני לא חושב שזה יעזור. בכל מקרה, האם היית רוצה להשאר בעיר לאחר שהנביא יעזוב או שלא?"
לאחר שהנטריוס עונה, רונדון מהנהן והולך לבדוק איך טלדאיוס מתקדם.

נביא (רונדון) -

IN
"אני אבוא אם תחפוץ בכך. אם תעדיף שאשאר לשלוט בעיר, אעשה זאת" הוא אומר בפשטות, ועוזר לקורניליוס לצאת לאחר שהוא שומע את התשובה.
טאלדיוס אוכל לחם ושותה מים כשרונדון מוצא אותו. "אתה פרנואיד" הוא אומר בין ביס לביס.

ממלכה-
In
"אני... אני לא ידעתי" אומר אסאדר בהתנצלות "לא ראיתי את ג'רארד נלחם, מעולם לא הייתי איתו בקרב" הוא אומר. הוא לא יודע מה לעשות, אבל פארגוס רואה עליו שהוא מתנצל ממש ולא יודע מה לעשות.

ממלכה -

IN
"זה בסדר. הוא אולי נראה חזק מבחוץ, אבל הוא יותר רגיש ממה שתצפה" הוא אומר באנחה קטנה. "אני לא חושב שהוא ירצה להתאמן איתך יותר. תנסה לא לקחת את זה באופן אישי. הוא צריך קצת זמן לבד, זה הכל".

ממלכה -

IN
החדר שוולדר קיבל לעצמו מסודר להפליא. הוא מוצא את הבן הצעיר של קסוול, איש צעיר בעל שער זהוב ופנים ערמומיות, אוכל בו בזמן שהוא כותב מעט. הוא מביט מהחלון מעט לפני שאסאדר נכנס ונאנח חרישית.
"אסאדר גריאון" הוא אומר כשהוא נכנס, הוגה את השם לאט ובזהירות. שמץ של חיוך מופיע על פניו. "אבא הזכיר אותך במכתביו".

ממלכה -

IN
"כן. הוא חתם איתם את העסקה ברגע ששמע את ריקן קורא לעזרה", אסאדר לא בטוח אם הוא ציני ומזלזל או רציני לחלוטין. פניו נשארות חתומות.

נביא (נקסטורל) -

IN
"האם אני יכול לשלם לך את הכסף בכדי לפדות את עצמי מהאשמות שווא?" הוא שואל בציניות מלאה.

ממלכה-
In
אסאדר לא בטוח כיצד לענות לו, כי הוא לא יודע מה הוא אומר. הוא מחליט להתייחס לזה כאילו הוא היה רציני "ובתנאים ממש טובים, 4000* חיילים, מי היה מאמין שהיה אפשר לסחוט אותם ככה" הוא אומר.
Out
*- אני לא בטוח אם זה היה 4000 או מספר אחר, מקסימום אני אערוך אם זה היה מספר אחר. הדמות שלי כנראה יודעת את המספר המדויק, אני לא זוכר אותו כרגע.

ממלכה -

IN
נראה שהדברים ערבים לאוזניו של וולדר. הוא לא מחייך, אבל אסאדר רואה מעט שמחה בעיניו הכחולות.
"כן. אין כמו לבלות זמן איכות עם אבא" הוא אומר, ולאחר מכן קם ומוזג לעצמו מעט יין מקנקן כסף שעומד על שולחנו. "אז למה באת, לורד גריאון?"

נביא (נקסטורל) -

IN
"אני ווידאתי שהיונה לא תישלח אל קונטרול. האין זה מספיק?" הוא אומר בכעס רגוע, ולאחר מכן שותק למעט זמן, עד שהוא פותח בקול רגוע שוב. "אילו מעשים?"

ממלכה-
In
״מכיוון שאתה לא קראנאדאן״ אומר אסאדר בפשטות, ובצורה שקצת מבלבלת את וולדר ״אני מניח שבתור צופה מהצד, יש לך דעה על ההכנות למלחמה שאנחנו עורכים כאן. הלורדים האחרים של קראנאדאן יתפארו בהכנות האלו ויגזימו בערכן, אבל אתה, כצופה מהצד, תוכל לומר לי דעה אמתית עליהן ולעזור לי בלתכנן אותן.״ מסביר אסאדר.
״בסופו של יום, אנחנו באותו צד כאן, ושיתוף פעולה כאן יועיל לשנינו.״

ממלכה -

IN
"אם אתה רוצה עצות לחימה, טעית באח" הוא אומר בפשטות ושותה מהיין. הוא מוזג גם לאסאדר, בכוס אחרת מתוך השלוש שיש שם. "אני לא נלחם. אבל אם תיתן לי את התוכניות של ריקן, אני אחווה את דעתי".

ממלכה-
In
״הזמן שהייתי אצל פארגוס מנע ממני מלהשתתף בישיבות המלחמה״ אומר אסאדר במעט התנצלות ״אבל אני אבדוק מה אוכל לעשות בנושא. בכול אופן, תודה על הנכונות שלך לעזור״ מודה לו אסאדר.
Out
תתייחס לחלק הבא רק אם הוא לא אומר לי שום דבר, נגיד שואל על מה שהיה עם פארגוס או משהו.
In
אסאדר נפרד בנימוס מוולדר ויוצא מהחדר, הולך אל רוגל.

נביא (נקסטורל) -

IN
"יותר טוב מלהיות כלוא בתא ארור. אני אקח את הכסף והתער שלי עכשיו" הוא לוקח את שני הפרסים, ורוכן מעבר לחלון לקצוץ את זקנו.

ממלכה -

IN
רוגל עסוק בלשחק עם פרילוס. הם משחקים משחק קלפים מוזר, ובעוד רוגל מחזיק בשיניו קלף ונאבק לשים אותו על ערמה גדולה של קלפים בצורת מגדל, פרילוס מתאפק שלא לצחוק.
"נו, רוגל! אתה לא תצליח שלוש פעמים ברצף!"
"בששח ששאני אששצליח" הננס עונה לו, מלא ריכוז. "בשששהירות, בששהירות..." הוא אומר, ואז פרילוס זורק אליו קומץ אבק והוא מתעטש ארבע פעמים ברצף, מפיל את כל המגדל.
"זאת רמאות!" אומר הננס בזעם לאחר שההתקף עובר.
"וכשדגדגת אותי זאת לא הייתה?" עונה לו הנער בהיר השיער.
"לא נחשב! זה רק אחרי שהרעדת בכוונה את השולחן" אומר רוגל. "תראה, אסאדר, הכוהן הצדיק שלנו מרמה את הננס המסכן במשחקי קלפים. בושה וחרפה".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה