• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
"אז אתה מסדר את הקלפים" הוא אומר, בזמן שפרילוס לוקח את החפיסה. "לא! תן לי. אתה לא תרמה גם אותו" הוא לוקח ממנו את החפיסה בזמן שפרילוס צוחק, ומתחיל לסדר שלושה משולשים מקלפים. "עכשיו, אתה צריך להשים עם השיניים שלך עוד קלף בזווית שהאחר יוכל ליצור ממנה משולש. אסור לך להפיל את המגדל. אני ופרילוס התערבנו שמי שמפסיד שואל את קונטרול למה הוא לבוש רק בשחור" הוא צוחק, ופרילוס מצביע על רוגל ואומר, "אתה שואל אותו".
"נראה לך! אחרי הרמאות הבלתי נסבלת שלך? רק על זה יש לי ניצחון אוטומטי. אני אסלח לך ברגע שתשאל אותו...", ושניהם צוחקים.

ממלכה-
In
"אז על מה ההתערבות הפעם?" שואל אסאדר ועוזר לסדר את הקלפים. "תן לי רגע ניסיון" הוא אומר ולוקח קלף אחד בפיו, "שששניה" הוא אומר שהקלף בפיו ומניח אותו בהצלחה על המגדל "זה יותר מסובך משזה נראה" הוא אומר- ושהוא מסתכל על פרילוס ורוגל הוא רואה שהם צוחקים.

נביא -

IN
שבוע חולף לו, וההכנות אל הצבא במלואן. לורד ארגרות' הזמין את כל הנגנים שנאמנים לרונדון וארתור - המספר מועט, אך מספיק בכדי לארגן מוזיקה נעימה לאוזן - נגנים בנבלים וזמרים ממלאים את האולם, יחד עם הדגל הגדול של השמש הלבנה על הרקע השחור - סמלו של צבאו של הנביא. רונדון יושב על כסאו של קורניליוס, בעוד ארתור וגאס עומדים לצדדיו. גאס לבוש בשריון של קורניליוס, אך אי אפשר לזהות זאת - הוא צופה בצבע כסוף וכל עיטורי הברק שלו עובדו מחדש לסמל השמש. הנטריוס עומד בצדדים, נשען על קיר ומתעלם מהרשמיות - השמועות הרחיקו ממנו אנשים, אך הוא לא טורח להתייחס אליהם. טאלדיוס, צמוד לשומרים, עומד גם הוא - מגולח ומחכה בעצבנות לנביא.
כשהם שומעים את הקולות מבחוץ, הם יודעים שהוא הגיע. קהל של אנשים פשוטים מציץ מחוץ לטירה הגדולה, מקשיב.

הדלת נפתחת - שומרים בני אנוש ושני שומרים גמדים נכנסים, כולם משוריינים בכבדות - סמל השמש הלבנה רקוע באמצע לוח החזה השחור שלהם. אבירי המשמר של ברסאיוס נודעו כפנאטים שלא ירשו דבר שיפגע במלכם.
בצעדים איטיים נכנס הנביא המהולל - אדם שחור שיער, נעים פנים ולבוש בגלימות לבנות קצרות שמסמלות את בואו של הקיץ. על צווארו נתלה סמלו הקדוש של האל האחד - סמל השמש עשוי הזהב. הוא מחזיק מקל פשוט מעץ, ללא עיטורים מיוחדים, ולא משתמש בו בכדי ללכת. הוא מגולח למשעי ועיניו החומות מחייכות אל רונדון וארתור. מאחוריו, לבוש בשריון עצום, מתקדם שד ענק. הוא אדום וגדול וגבוה בשישה ראשים מכל מי שבחדר, וידו אוחזת בחרב. פיטבארוס, השד-שטן, חברו ושומר ראשו של הנביא. רונדון וארתור לא מזהים את גראנסיוס בין השורות.
ברסאיוס ניגש אל הכיסא, ובזמן שרונדון קם הוא מסתובב אל הקהל הדומם. כלי הנגינה מפסיקים אט-אט, ושקט משתרר באולם. ברסאיוס פותח את נאומו בקול רם.

"חברים, חיילים, תומכים. זהו כבוד גדול לנאום בפניכם בעיר המשוחררת שלנו - הרשע במבצר הסערה נפל בפני כוחות הצדק של האל האחד ואלופיו, אור למאבקינו הצודק. זוהי ההוכחה שבסופו של דבר הטוב ינצח - לא השנאה, העבדות והאכזריות, אלא השווין, החופש, ההבנה שגם אם מישהו בן גזע שונה, אין זאת סיבה לצאת איתו למלחמה ולהרוג את אהוביו, בדיוק כמו שאין זאת סיבה לאבד את אהוביכם. המאבק דורש מוות והקרבה, נכון, אך זוהי מלחמתו של האל האחד באלים הארורים האחרים, אלו שנתנו לכם לרעוב ולמות בזמן שהאצילים הרקובים יושבים עם המלך בטירותיהם, אוכלים ושותים בשחיתות טהורה בזמן שאתם נלחמים בכדי לאכול עכברושים. אך לא עוד. לא עוד סבל ינתן על ידי האויבים הללו, האנשים אשר אתם לא בחרתם לכם למלכים, מנהיגים ומושלים - האנשים אשר טוענים כי רק בגלל שהם נולדו 'מדם טוב יותר' אנחנו נמות בשבילם כמו מקקים. לא עוד האנשים המושחתים הללו, אלו שנתנו לכם לרעוב ולסבול, ישלטו. אנו, האנשים הפשוטים והצודקים, האנשים שרוצים לשרוד ולאהוב, למצוא משפחה ובית חם עם ארוחה חמה בבטן ומעט כסף בכיס - אנחנו נשלוט בעולם שווה וטוב יותר. אורקים, גובלינים, דובלינים, אלפים, גמדים ושאר הגזעים - גם הם נלחמים עבור החופש שלכם ושלהם. גם להם חלק שווה במאבק, חלק צודק ואמיתי. אנו לא צריכים לשנוא אותם ולצאת למסעות נוראיים כמו ריימונד המקולל שמת בגלל רשעותו, אנו צריכים לתת להם מקום בממלכתינו ולהפוך אותה לאחת יחידה ומאוחדת - בכדי שכולנו, כל יצור חי, יוכל להתמודד אל מול האיום הטמא של אנאראק. הליץ' האימתני הזה הוא רק דוגמה להשחתה שהממלכה עוברת. הוא סימן מהאל שלנו שעלינו להתאחד, עלינו לגדול ולהצליח ביחד - לא לחוד! לא בעבדות! אלא כשווים בני חורין, אנשים טהורים וצודקים!" הוא אומר, והעם מריע לו בצרחות. הוא לוחץ את ידו של ארתור ואת דיו של רונדון, "תודה שהבאתם את הצדק לפה" הוא לוחש. "זוהי ההוכחה שגם גזעים שהם אינם בני אנוש רוצים בטובתינו - מחושל המלחמה הזה עשה צדק עם קורניליוס, בן האנוש המושחת ששלט עליכם במשך כל כך הרבה זמן. לביוס, לו קראתם 'פרא מערי הכאוס', כפי שקסוול לימד את כולנו להגות, הקריב את חייו למען החופש שלכם. עלינו להודות להם! להוקיר אותם, את הגיבורים! לא משנה מהו גזעם!" הוא אומר, והאנשים מריעים בהתלהבות. ברסאיוס, מחייך, פונה לשפוט את האצולה.

אין לכם ממה לחשוש, בני האצילים - איני עומד לפגוע בכם. אך איש לא יעמוד בפני שבע ומלא כשישנם כל כך הרבה אנשים רעבים ברחובות. אתם תחלקו את האוכל שלכם ותאכלו בצניעות, בתמורה להגנה בטירה מפני ההמונים שרוצים במותכם. כל אציל שעשה זאת רשאי לעזוב בכדי לזחול אל המלך המושחת ריקן ולנשק את רגליו - אנו, האנשים החופשיים, לא זקוקים לרחמי העבדות והשנאה שלו" הוא אומר, והאנשים מריעים. "יש לכם יממה להחליט האם תישארו או תצאו. כל מי שישאר לאחר הזמן הזה לא יצא עוד - וכל מי שלא חילק את האוכל שלו יאבד את ביתו ויזרק אל הרחובות. האנשים יעשו בו את הצדק שמתאים להם" אומר ברסאיוס, בזמן שההמונים מתלהבים מהמצב החדש בצרחות. בכעס עוזבת האצולה, עם משמר עצום, אל הרחובות. קולו של ברסאיוס מרגיע את האנשים לעכשיו - אך ברגע שיפסיק לדבר, האצילים בסכנה אמיתית. המוזיקה חוזרת ואנשים פשוטים נכנסים לראשונה אל ההיכל של קורניליוס - אוכל הוצב, וברסאיוס הביא עימו אספקה גדולה לא רק לצבאו. בעוד האנשים חוגגים ומרימים קרנות יין לבריאותו של הנביא, הוא מתיישב על הכס של קורניליוס ומסתכל על רונדון וארתור. "אמרו לי, האם קורניליוס עדיין חי?"

ממלכה -

IN
"הפעם... הממ... אוהו, יש לי אחד טוב" אומר פרילוס. "הפעם על לשאול את ריקן מה הוא יעשה לברסאיוס כשהוא יפגוש אותו".
"נשמע כמו עסקה טובה. ואתה עדיין הפסדת, אתה צריך לשאול את קונטרול" אומר רוגל וניגש למשימה - הננס נאבק, אך לבסוף מצליח לשים את הקלף על המגדל. פרילוס, לעומתו, מפיל הכל בתנועה מגושמת אחת.
"לא נחשב! הוא בעט בי מתחת לשולחן" אומר פרילוס.
"תוכיח" אומר לו רוגל, מוציא לשון כילד קטן וצוחק. "עכשיו הפסדת בשתי ההתערבויות".

נביא
"קצת הגזמת אדוני" אומר רונדון בלחש במהלך המשתה, מפנה את כסאו של קורניליוס לטובת הנביא. "קורניליוס סקימאט חי, עונה אבל חי, דאגתי להשאירו בחיים כדי שתוכל לשפוט אותו בשם האל שלך." לרונדון תפיסה מעשית, הוא לא מטריח את עצמו באלים. "בנוסף, האם יש איזו עבודה שתוכל להאציל על אדם שאיננו בטוחים כי הוא בוגד? נראה כי הוא רוצה להוכיח את חפותו במעשים." רונדון קורא לטלדי

ממלכה-
In
אסאדר צוחק ביחד עם פרילוס ורוגל "נו באמת רוגל, תרחם על הנער" הוא אומר לרוגל בחיוך קטן "הטוב משלושה". לאחר מעט שכנוע רוגל מחייך ומסכים, ופרילוס מנסה להניח עוד קלף עם השיניים בזהירות מירבית.
"היי!" הוא צועק בעוד כול המגדל נופל שוב והקלף נשמט מפיו, "אתה בעטת בי!" הוא אומר לאסאדר במעט כעס, בעוד רוגל ואסאדר מתפקעים ביחד מצחוק.

נביא -

IN
"הוא חי? טוב מאוד" אומר ברסאיוס, ומסמן לטאלדיוס לגשת אליו. טאלדיוס כורע ברך, אך ברסאיוס לא מתייחס לזה.
"על מה הוא נשפט?"
"לא נשפטתי" עונה לו טאלדיוס.
"רע מאוד" הוא לא טורח להסתיר את אכזבתו מרונדון. "כל אדם צריך להישפט, גם אם זה על ידינו ולא על ידי האל. למה הוא נחשד בבגידה?"
"כי דאגתי שקונטרול לא ישמע על הכבישה שלך".
"שקר. קונטרול יודע הכל, ובתור אחד מהאנשים שלו אתה אמור לדעת את זה".
טאלדיוס מביט בו המום. "א-איך אתה... איך אתה יודע?"
"האל האחד יודע הכל" עונה לו ברסאיוס בפשטות. "אתה לא נאמן למטרה שלנו. מעולם לא היית נאמן".
טאלדיוס עומד המום, שותק. בארסאיוס רק מחייך אליו בפשטות ומלטף את סמל האל האחד. "האם זאת ההוכחה שהיית צריך, רונדון?" הוא אומר בקול מלא סקרנות, בזמן שהוא קורא לאחד השומרים.
"תוציא אותו להורג. שלא יסבול" הוא מדבר אל טאלדיוס, בזמן שהנוכל מתנגד. "לא! לא! אתה לא תיג-" הוא נעצר על ידי כך שברסאיוס נוגע בו עם המטה שלו, והוא צונח משותק על הקרקע, מקלל וממלמל. בתוך כל ההמולה איש לא באמת רואה זאת, והוא נקלח על ידי אחד מהשומרים השחורים של ברסאיוס.

ממלכה -

IN
"טוב, לי אין זמן לרמאויות שלכם. אני צריך לקבל דוח מצב על הבת של ריטקט. עם זמני המלחמה והכל... כלום לא בטוח. ביקשתי מקונטרול יום לפני שיצאת שינסה להגניב את אחותו של ריטקט החוצה, הוא קרא לי לפגישה" פרילוס קם מן השולחן ויוצא מהחדר. "אה, הוא רק מבואס מזה שהוא כנה מדי מכדי לרמות טוב" רוגל אומר בזמן שהוא אוסף את הקלפים.

ממלכה-
In
אסאדר עוזר לרוגל לאסוף את הקלפים, והוא ואסאדר מגחכים עוד קצת בגלל פרילוס. "רוגל, רציתי לשאול אותך משהו, אם לא מפריע לך לענות עליו." אומר אסאדר לרוגל "מאיפה הגעת הנה? ננס בממלכות האדם, זה לא משהו שרואים בכול יום." הוא שואל את רוגל.

ממלכה -

IN
"אבא שלי היה טכנומאג" הוא מתחיל להסביר בעוד הוא מסדר את הקלפים. "לא מהסוג שאתה רואה כל יום. הוא היה חכם, אבא... הייתה תקופה שהוא נפגש עם פארגוס, עוד בזמנים שריימונד היה המלך ויצא להילחם בדובלינים ושלל הגזעים האלה. הם רצו לסגור על תוספת נאה לצבא - מכונות מלחמה גדולות, משפרות קסמים" רוגל אומר. "והם כמעט סגרו, אבל אז הארכמג נכנס לדיכאון לא ברור והמלך דחה את העסקה, ומאז היא לא הוחזרה. אבא... אבא היה שבור. הוא כמעט השלים את חלום חייו - להיות ידוע בכל העולם כראש אגף הטכנומאגיה בצבא הגדול בעולם, צבא דורטר היוקרתי. הוא זנח את הטכנומאגיה ועבר להקים חיי משפחה. אני מניח שלולא זה לא הייתי נולד, אז אני קצת מודה על כך. אבל כשגדלתי ואבא חינך אותי לדרך הטכנומאגיה, למדתי על הכישלון של ממלכת דורטר בלזהות את הכישרון שלו. אז לקחתי על עצמי את המשימה לשפר את ההמצאות של אבא ולהביא אותן בפני פארגוס הארכמג. בסוף גיליתי שלא רק הוא צריך לאשר את הוצאת הכספים, אבל אלפארי וריקן הסכימו, וחלומו של אבא סוף סוף יתגשם... אני רק מקווה שהוא היה יכול להיות פה בכדי לראות את זה" הוא מסתכל למעלה, לשמיים, ומוחה דמעה קטנה מעינו.

ממלכה-
In
אסאדר מחייך למשמע הסיפור "אני שמח בשבילך" הוא אומר לרוגל ומסיים לאסוף חצי מהקלפים, מעביר אותם לרוגל. "אתה לא מתגעגע קצת לעיר סטימקלאוד?" הוא שואל את רוגל שהוא לוקח ממנו את הקלפים. "לא ביקרתי שם מעולם, אבל שמעתי על העיר הזו סיפורים רבים" הוא מוסיף כבדרך אגב.

ממלכה -

IN
"סרקוט" הוא אומר במבט מעט חולמני. "כן, זאת עיר יפה. חומות מרהיבות, אנשים שאוהבים ניסויים חדשים... אבל הסטיגמה לא נכונה, לא כל ננס הוא טכנומאג. יש הרבה מאוד ננסים פשוטים - חלקם עובדים בנמל הגדול שלנו, חלקם חוואים או כורים או סוחרים. לעזאזל, אפילו הסרקוטי הראשון הוא לא תמיד טכנומאג" הוא אומר בשמץ של חיוך. "אבל הם אנשים טובים. אני מתגעגע, כן... ואני חושב שאחרי שכל זה יסתיים אני אחזור הביתה להרבה זמן. קיבלתי הזמנות, אתה יודע? לשמש כיועץ הטכנומאגי הראשי של סרקוט. אתה חושב שאני צריך לקבל את זה?"

ממלכה-
In
"לדעתי, תלך לאן שהלב שלך אומר לך. אם אתה מתגעגע לאנשי עמך ולמשפחתך, לך אל סטימקלאוד, ואם תרצה, תישאר כאן. אני מבטיח לך שבכול מקום תהיה רצוי. אני יודע שאני אתגעגע" אומר אסאדר "אולי, אחרי שכול המלחמה הזו תיגמר, אני אוכל לבוא איתך לאיזה טיול קטן לסטימקלאוד." הוא מציע. לאחר כמה רגעים הוא שואל בקול שקט "רוגל, יש לך עוד בני משפחה?"

ממלכה -

IN
"לא, אני בן יחיד ואמא נפטרה לפני אבא. אני השארתי שם... מישהי, והיא הבינה למה אני רוצה ללכת ולאן. היא אמרה שהיא תחכה לי. אני לא חושב שהיא באמת חיכתה" הוא מגרד במעט מבוכה את השיער החום הפרוע שלו. "אני... אני חושב שאני רוצה ללכת לשם. ואתה מוזמן לבוא אם תרצה, אסאדר. כשזה יסתיים, כולם ידעו שאתה גיבור מלחמה ושאתה נלחמת למען הצדק, וזה חשוב יותר מכל טכנומאגיה שבעולם" הוא אומר, מחבק את אסאדר ואז הולך למצוא לו קצת אוכל בחדר המרכזי הגדול. "אני מקווה שיהיו שם תפוזים. אני אוהב תפוזים".

ממלכה-
In
אסאדר מנופף לרוגל לשלום והולך קצת לנוח בחדר שלו, לנוח קצת, להסדיר את המחשבות ולשתות כמה כוסות יין. לאחר מכן הוא יורד לשאוף קצת אוויר בגינת הארמון והולך לאכול משהו בחדר האוכל של הטירה. אחר כך הוא הולך לחפש את פרילוס.

ממלכה -

IN
הוא מוצא את פרילוס מטייל לו בגני הארמון. הכוהן מתמתח ושואף אוויר, וכשהוא רואה את אסאדר הוא מנופף לו.
"האחות של ריטקט בדרך הנה, היא תגיע בעוד שבועיים בערך" הוא אומר בקול מרוצה.

ממלכה-
In
אסאדר הולך ביחד עם פרילוס בגני הארמון "תודה שדאגת לה" אומר לו אסאדר בחיוך לפרילוס. "אני מצטער שלא יכולתי לדבר, פארגוס וכול מה שקרה בפאנדל גרמו לי קצת להתנתק. אני מניח שעכשיו אני אהיה יותר בסדר" הוא אומר לפרילוס "איך אתה? מרוצה מהמגורים בטירה?" שואל אותו אסאדר.

ממלכה -

IN
"יש הרבה שמועות על מה שגרם לך ולארכמג להישאר שבוע בחדר בלי אוכל ומים" הוא אומר בעוד הוא הולך באיטיות. "אני מרוצה מכמה אנשים, מחלק פחות. קונטרול הזה נראה לי ערמומי מדי, וקמרהאן יעזור לי אם אני אצטרך לסבול עוד מבט אחד מלורד לאופולד או וולדר קסוול. האחד נראה מעצבן להחריד, והשני נראה מתנשא ותככן" הוא אומר בכעס מהול בהומור. "אבל יש פה אנשים טובים. הוד מעלתו, הארכמג, אתם... ויש גם את סר ג'וארו, גם הוא נחמד".

ממלכה-
In
"אחרי שהכול ייגמר אני אספר לך מה קרה שם" אומר אסאדר לפרילוס "עד אז, אני סומך על הארכמג, שגם הוא לא מספר לאף אחד את המידע" הוא מתנצל מעט. "קונטרול, וולדר ולאופולד. תנסה שלא להיקלע לתככים שלהם, אבל תזכור שאנחנו באותו צד כאן, והם עדיין עוזרים לנו, גם אם זה בעזרת תככים" אומר לו אסאדר. "מה עשית במהלך השבועיים האלו?"

ממלכה -

IN
"ניסיתי להירגע לפני הקרב הסופי. אם זה בעזרת תפילה, משחק עם רוגל, אכילה..." הוא טופח על בטנו במעט עייפות, למרות שהוא נשאר רזה כתמיד. "אני... אני לחוץ. הבנתי שיש לנו יותר אנשים, אבל... קונטרול ניסח את זה בצורה מדוייקת. 'אנחנו לא באותו צד, אנחנו נגד אותו צד'".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה