• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
"טוב אז כומו שכבר אמרתי, המטרה היא לעביר את העיר לצידנו, האם אתה מכיר אנשים חשובים?, כאלה שאם נצליח לשכנע אחרים יצטרפו אלינו?, כמו כן, אנחנו זקוקים למזון, אם אתה מכיר אנשים שיכולים להביא לנו אותו?, מבריחים?, לורדים מפוקפקים?, כיוון שכול מי שבצד של הממלכה לא יתקרב לכאן אני מניח שנאלץ להשתמש באמצעי לא כול כך חוקי" הוא אומר בחוזקה, מתגבר על רעש ההמון

ממלכה-
In
אסאדר הולך עם המלך "המרד הושתק" הוא מאשר "למרות שהיו כמה חיכוכים עם האלפים שהיו במקום, שהנהיגו את המרד. המנהיג שלהם נהרג ורבים מהם נהרגו, ומשמר העיר הידלדל מאוד גם הוא" הוא מדווח למלך, מעט בבושה. הוא יודע שהתוצאות שלו לא מושלמות, בלשון המעטה.

ממלכה (עוג) -

IN
"כן, דיווח הגיע מאחד הסוכנים של קונטרול על הסילוואניק הזה" הוא אומר בזמן שהוא ממשיך. "הצבא של ברסאיוס מתקדם הנה. אני צריך אותך ואת החברים שלך למשימה אחרונה... להכין את העיר הזאת, ביחד איתי, להתקפה. ברסאיוס לא ישתמש בטקטיקות מצור. הוא יתקוף בתקווה לכבוש את זה. לא בטוח שאוזארד יגיע בזמן, והספינות של בולדווין במרוץ להשיג את התגבור שלו" הוא מקלל בשקט. "וקסוול הנכבד טרח לחתום הסכם רק עכשיו. הוא טוען שאם הוא לא היה חותם, האלפים היו שולחים כוחות עלית בכדי לתמוך בברסאיוס. בלילה שההסכם נחתם, ניסו להתנקש בו שלוש פעמים" הוא צוחק בקול. "וסטרויס מתקדם הנה. היחיד שנאמן לי באמת חוץ ממך" הוא אומר במרמור-מה. "מה דעתך? איך אתה שואף להגן על הבירה? אתה צריך סיור פה, או שאתה מאורגן לגבי זה?" המלך ניגש ישר לענייני הקרב.

ממלכה-
In
"לא הייתי כאן מאז שאני ילד, אדוני המלך" אומר אסאדר "אני אבקש מאחד מן הלורדים לעשות לי כאן סיור."
"בכול מקרה" הוא מוסיף כעבור כמה רגעים "אם אתה אומר שהוא ייכנס מיד, יש צורך להכין את העיר למצב שכניסה ישירה תפגע בו. חיילים בכוננות מלאה וחמושים שיהיו מוצבים בעיר, אפשר אפילו מעט מלכודות לחיילים שלו שיהיו מוסתרות, זה השטח שלנו, לא שלהם. כול אדם אחר במצב כזה היה עושה עלינו מצור, כי אלו הכנות שיועילו מאוד לטווח קצר בלבד, אבל לבארסאיוס אין את הפנאי לעשות מצור- כול עיקוב שלו יגרום לתגבורת שלנו להגיע מהר יותר, ועם התגבורת כבר לא יהיה לו סיכוי." הוא אומר "אני אקח אחריות על אחת מההגנות האלו של העיר, בין אם אלו הקשתים, מכונות המצור, המשמר או כול דבר אחר שהמל יורה לי- ואטפל בנושא הזה." הוא מוסיף לבסוף ונראה שהוא מחכה לפקודה מהמלך.

ממלכה -

IN
"ג'וארו מטפל במשמר העיר. עשית עבודה טובה שם, והמשמר האישי שלך מתבלט שם לטובה. אגב, אל תנסה לבקש מאחד הלורדים סיור. הם יצחקו לך בפנים או יעלבו עד עמקי נשמותיהם, או שפשוט לא יהיה להם את הזמן. כל לורד עסוק בקריאה לכוחות שלו, בתלונות על מקומו בקרב, בתלונות על מקומותיהם של הלורדים האחרים בקרב... זה סיוט לנהל מועצת מלחמה עם יותר מעשרים פיות שאף אחד מהם לא שותק. לא כולם שם אנוכיים, אבל האצילים מביניהם נבלעים בים של שאפתנות. יש לי מספיק שאפתנות מאחרים..." הוא אומר בקול ממורמר. "אני אערוך לך סיור בעיר. עבר הרבה זמן מאז שהסתובבתי בה בחופשיות כזאת. פארגוס ינהל את מועצת המלחמה הבאה, זה יראה להם" חיוך מבליח על פניו ונעלם בן רגע.
"אספת לך אנשים מכל הארץ, אבל גמד שפוי אין כאן" הוא מצביע על החומות. "כששלחתי את קסוול לארצות האלפים אמרתי לו לחזור עם גמד, לא עם מתנקשים. העבודה שלנו טובה והחומות שלנו גבוהות, אבל ברסאיוס עלול להשתכנע להשתמש בנשקי מצור. זה היה הסכם כזה ביני לבינו - אין טרבוצ'טים אם מדובר באנשים חפים מפשע. רק איילי ברזל". אסאדר רואה את החומות המרהיבות - עבודה עצומה של מעל לעשרה מטרים, כפי שהוא חושב מלמטה. החומות עשויות אבן לבנה מרשימה, ולמעלה מפטרלים להם חיילי משמר העיר. הוא לא רואה אותם, אבל הוא זוכר את זה. ככה אבא אמר לו.
"השערים שלנו חזקים, עשויים עץ אלון משובח" הם עוד לא הגיעו לשערים, אבל כשהם עוברים ברחוב אסאדר רואה את התגובות למלך - חלק מהאנשים צוהלים בגלוי, וחלקם מלחששים או צוחקים. ריקן שם לב לכך, ולמרות זאת הולך בלי משמר.
"כן, הם מתלחשים שאני טיפש חסר בינה ודוהר לקרב צמא אחר נקמה" הוא אומר בקול משלים.

"אוקי, אז כמו שאני רואה את יש לנו עבודת חיפוש לעשות", אומר ארתור, מסיים את הבירה שלו, וקם במרץ מחודש "קדימה" יוצא מהפונדק תוך כדי לחיצת ידיים ושליחת איחולים לכול יושבי הפונדק, בחוץ הוא מתחיל לשאול אנשים, לא רק על הסוכן אלה על כול אחד שיכול לספק להם מזון ואולי גם נשק במהירות, מבריחים, פושעים, לורדים חמדנים, ארתור ממשיך לשאול אנשים עובר מפונדק לפונדק מרחוב לרחוב, נעזר ברנתן במידת הצורך.
META
חכמת רחוב : 1 טבעי :cry:, קורה

ממלכה-
In
״השאר זאת לי, אדוני המלך״ אומר אסאדר ״ממה שלמדתי מפאנדל, ובתור דנדליון, אנשים נלחמים טוב יותר למען האנשים שהם אוהבים וסומכים עליהם. אני אעודד את האנשים שכאן, בתקווה שזה יעזור לנו בקרב הסופי.״ הוא לוקח על עצמו את המשימה.
Out
לא הבנתי כול כך אם הסיור נגמר או לא, אז לא הודיתי או משהו עדיין. אם הוא נגמר תגיד לי ואני אוסיף.

נביא (טייגר) -

IN
הוא לא מצליח לדבר אפילו עם בן אדם מושחת אחד. "זה חסר תועלת ללא המרגל" אומר רנת'ן בקול עגום.

ממלכה -

IN
"אם אתה מעוניין לשנות את דעתם עלי, דע שהרבה מאוד פעלו בכדי שהיא לא תשתנה, ביניהם אני" הוא אומר. "אך אם אתה מתכוון להעלות את המורל, אני לא מתנגד" הוא ממשיך בהליכתו אל עבר השערים, ובעוד האנשים קדים לשניהם הוא יוצא החוצה אל המרחבים הפתוחים.
"מישור. כשהקימו את העיר הענקית הזאת, הם לא חשבו על הסוף. מישור טוב להגנה בדיוק כמו שהוא טוב להתקפה. ושם" הוא מצביע אל עבר הר ענק שמתרומם לגובה עצום, "הר האמת. שמעת את האגדות על הר האמת?"

ממלכה-
In
"שהם לא ישנו את דעתם? למה?" שואל אסאדר בנוגע לאמירה של המלך.
"בתור ילד, אבל עברו מאז שנים ששמעתי אותם לאחרונה, אני כבר לא זוכר אותם" אומר אסאדר למלך לאחר שהוא שואל על הר האמת.

nextorl אמר/ה:
נביא (רוי)
"באמת?" שואל רונדון, "מעניין מאוד. אטפל בזה, תודה שהבאת את זה לתשומת לבי".
ביום למחרת הוא הולך אל תאו של קורניליוס. "הוא סיפר משהו נוסף?" הוא שואל את הנטריוס

ממלכה -

IN
"כל החיילים שנלחמו בי ראו אותי כברברי מוכשר. אז הם התייחסו אלי ככזה בשדה הקרב, מה שאני מקווה שברסאיוס יעשה. אם הגנרלים שלו יראו בי חסר רחמים שצמא לנקמה ולא חושב על דרכי הפעולה שלו, הם יבנו רק על האסטרטגיה שפארגוס כביכול יכין עבורי, ואולי על העצות של סטרויס. אם המחיר של זה הוא שהאנשים שלי ישנאו אותי ויקראו לי טיפש... אני מוכן לשלם אותו. בסופו של דבר אני מגן עליהם, בכל דרך שניתן" הוא אומר בנימה של השלמה.

"הר האמת" הוא מסתכל על ההר החום הגבוה. "מאז ימי דות', פה הוכתר המלך. ישנה ברכה על ההר, שהוטלה על ידי הכוהנים והמגים החזקים ביותר של דות' - מראש ההר ישמעו את דברי מי שמדבר משם כאילו הוא צועק זאת בחוזקה. טוב מאוד לנאומים, אם כי המסע אליו מפרך. אבא שלי הוכתר בו, וג'רארד כבר היה מוכן לעלות אליו לפני שכל זה התחיל..." אגרופו נקמץ בזמן שהוא מדבר.

נביא (רונדון) -

IN
"לא, לא, אבל לא בדקתי עם טאלדיוס מה הוא מצא. אני יכול לנסות חזק יותר... להתחיל להשתמש בקסמים שלי".

נביא (רוי)
"אין סיבה. תפסיק" רונדון אומר לו, "נשאיר אותו ככה, תנו לו אוכל ותתייחסו אליו יפה עד שהנביא יגיע ויחליט מה לעשות איתו. עד אז נשאיר אותו ככה, ואתה הנטריוס, תצא קצת. אומרים ברחובות שאתה סדיסט ידעת?"

ממלכה-
In
"אני יודע כיצד אתה מרגיש" אומר אסאדר "איבדתי גם אני אם ודוד בקרבות. תמיד שאני מתקרב למשהו שמזכיר לי אותם, הכאב הופך ממשי. אני מניח שזה משהו שנישא איתנו להמשך החיים." הוא נאנח במעט עצב.

נביא (נקסטורל) -

IN
"אז אומרים" הוא מושך בכתפיו. "הרחובות מלאים בשקרים. אתה בטוח שכדאי להפסיק לחקור אותו?" הוא שואל במעט אכזבה.

ממלכה -

IN
"הכאב נשאר איתך" הוא לא טורח לעדן את המילים. "ורק הנקמה תחליש אותו" ידו מתקמצת עוד יותר. "שנינו איבדנו את היקרים לנו בגלל המלחמה... ווינסטון מת כמו גיבור, כמו שאני דמיינתי את המוות של אבא שלי בקרב. אני מקנא בך על זה, שאתה יכול לשיר שירי הלל על דוד שלך. הוא מת כשהוא לחם. שלי? שלי מת כשהוא חולה, תשוש, רוצה למות. ביום שהמשרת מצא אותו הזניקו אותי ואת פארגוס. אני הגעתי לאחר שפארגוס ניסה את כל מה שהוא יכל בכדי להחזיר אותו..." הוא מפסיק לדבר. "זה לא רק ג'רארד, כפי שטוענת האמונה. ברסאיוס ימות כמו בוגד עלוב, לא כמו גיבור מלחמה. אני אדאג לכך באופן אישי".

ממלכה-
In
"גם לי יש אנשים שאני רוצה לחסל משם. אחד מהאנשים שלו, הוביט בשם גראנסיוס, אני אדאג אישית שהוא ירגיש את הגיהינום עוד שהוא בעולם הזה" אומר אסאדר "אבל... זה נכון שלאנשים האלו מגיעה נקמה... אבל מה אחריה? אחרי שהכול יגמר? שהאנשים יחזרו לבתיהם והמלחמה תנוצח, מה אז יקרה?" הוא שואל.

ממלכה -

IN
"אחר כך שולטים, וצועדים אל עבר אנאראק" הוא אומר. "אני לא אוהב לעבור ממלחמה למלחמה, אבל אנאראק יחוסל, חי נפשי. היחסים עם האלפים נהרסו מעבר לכל תיקון, אבל עם הגמדים אפשר עוד להציל את היחסים. וכמובן, אני לא אתן לאנאראק להשמיד אותנו בדיוק אחרי שברסאיוס הובס" הוא אומר בנחישות. "זה לא הולך להיות קל, אבל יחדיו נוכל לעמוד מולו" הוא מתחיל לפסוע אל עבר ההר. "האצולה מאוחדת מתמיד, אתה יודע? זה מוזר. אפילו רוב השאפתנים מביניהם נרגעים. אין דבר שמאחד יותר את הממלכה מאשר כוח זר שפולש אליה. יום אחד זה הובוגובלינים, באחר זה ברסאיוס, ובמשנהו זה אנאראק. לא חסרים אויבים בגאנור... ולי כבר נמאס להילחם. לפחות אתם פה בכדי לנחם אותי, את הממלכה, במעט".

ממלכה-
In
"אנחנו תמיד מתאחדים יחדיו נגד אויב משותף. אני חושב שזו תכונה שמשותפת לנו כבני אנוש. אנחנו יכולים להיות שונים, מגוונים, בעלי מגוון דעות ותחומי עניין- ובכול זאת אנחנו נתאחד יחדיו נגד אויב חיצוני. זה משהו שבארסאיוס לעולם לא יצליח להנחיל לצבאות שלו. כאשר הוא ראה את הפירוד שלנו לפני המרד הוא בטח חשב שאנחנו מטרה קלה, אבל הוא בטח הופתע לראות כיצד כולנו התאחדנו כנגדו." אומר אסאדר בחיוך קטן.
"ובנוגע לנקמה, הנקמה מעוורת. גראנסיוס עזב את שורות החיילים שלו בשביל נקמה, ובשם האלים, הוא כמעט מת שם." אומר אסאדר "אני חושב שבארסאיוס ינסה להשתמש בזה, אולי הוא ינסה להוביל אותך למלכודת. אני מניח שאני לא צריך להגיד את זה לך, אבל רק תזכור לא ליפול אליה. גם לנקמה יש את הזמן שלה"

ממלכה -

IN
הוא לא נעלב, כפי שאולי אסאדר ציפה.
"אני... אני יודע" הוא אומר בשקט. "אם אני עושה צעד שגוי אחד ומת בקרב הזה, הנקמה לא תגיע לעולם. האנשים שלי לא יסבלו מהטרגדיות שפוקדות את משפחתי. אני לא אדם כזה" הוא אומר בקול שקט אך כנה. "אני אוביל את המרכז איתך ועם פארגוס. בדרך כלל המרכז חוטף הכי הרבה... אבל אני לא מפקפק בך. הוכחת את עצמך בפאנדל" הוא מתקדם עוד מספר צעדים אל ההר. "עוד חודש, הקרב הזה יתנהל כאן. עוד חודש הכל יסתיים" הוא נאנח מעט. "הנקמה הארורה הזאת... אני כבר מרגיש שאני לא בן אדם בלעדיה, כאילו אין לי אישיות בלי העמוד הזה. נמאס לי. נמאס לי לשמוע מילים מנחמות מפארגוס, נמאס לי לשמוע עצות אסטרטגיה מסטרויס. נמאס לי מהפחדנות של אוזארד, מהשאפתנות והתככנות של קסוול ואפילו מהגאווה של בולדווין" הוא אומר, אך לא בכעס... בנימה ריקה מעט. "אתה רוצה להתאמן?"

ממלכה-
In
"רעיון טוב, אני חושב שאני גם צריך להשתחרר קצת. כול ההכנות האלו יכולות לשגע בן אדם." אומר אסאדר "בשביל שלא נשתגע מהדברים האלו לפעמים אנחנו צריכים הפסקות. אני בדרך כלל הייתי הולך להיות עם חבריי בפונדק בפאנדל שהייתי צריך הפסקה, זה השאיר אותי שפוי"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה