In
דנדליון הולך עם החתול ברחוב במחשבות מהורהרות, מתעלם מכך שהוא מתחכך ברגליו. אחרי כמה דקות הוא חושבת על תוכנית. הוא מסתכל על פארגוס, "יש לי תוכנית... טוב זה קצת מוזר לספר לחתול תוכנית צבאית..." דנדליון מחייך בגיחוך, ואחרי רגע מצליח להתעשת על עצמו, למרות שחיוך קטן נותר על פניו. הוא פשוט לא מסתכל על החתול, כדי לא לצחוק יותר מידי. נראה ששפמו של החתול רוטט במעט כעס, אבל דנדליון נועץ את מבטו בהמשך הדרך ולא מסתכל עליו.
"הצבא בחוץ לא בא לקרב" אומר דנדליון, מנמיך את קולו, אסור שאף אחד ישמע על הנושא "הם באו לכיבוש קל והקמת מחנה צבאי. הם סומכים על האלף, ואני צריך לתפוס אותו. אני לא אהרוג אותו, אני לא רוצה מהומות בעיר, בשם חסדו של המלך ריקן אני אכלא אותו ולא אוציא אותו להורג. בסוף המלחמה עשו בו מה שתרצו, היחסים עם האלפים רעים כבר עכשיו- וכרגע אני לא רוצה להפוך אותם לרעים יותר." החתול מהנהן, ודנדליון מחניק עוד צחקוק, וממשיך.
"השלב הבא, הוא לסגור את השערים. אין נכנס ויוצא מהעיר. התקשורת של העיר עוד לא השתקמה מבארסאיוס, ואני אשבית אותה שוב. אנחנו צריכים לעצור את הדיווחים לנביא. כנראה צריך לעשות זאת לפני שתופסים את האלף כדי למנוע דיווח על כך, למרות שהאנשים קצת יכעסו. אני צריך לחשוב על איך אני עושה זאת." אומר דנדליון.
"ואחרי זה, נותר רק לקוות לטוב. אין כאן מספיק כוח צבאי בשביל פעולות חבלה בצבא האויב, ואני לא הולך לשלוח את האנשים להתאבד." הוא מסיים.
דנדליון מרגיש מטופש שהוא בודק פעם נוספת שאין אף אחד שרואה אותו לוחש לחתול, הקול הנמוך היה אמור להגן מאוזניים חטטניות, אבל לא תמיד זה עוזר. למזלו, הוא בחר בסמטה מספיק נידחת לטייל- אחת שנהרסה במהלך הקרב ואף אחד לא גר באזור כבר. הוא מסתכל על החתול, ושוב ההרגשה המטופשת חוזרת- שהוא קולט שהוא מבקש עכשיו מחתול ביקורת על התכנונים שלו. אסאדר לא יתפלא אם כול זה חלום מוזר, אבל זה ממשי מידי בשביל להיות חלום- ללא שום ספק, העולם השתגע.