• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
kingdom-
אני רואה שאתם לא מבינים, אז אני אכתוב בעברית[מה שמעצבן מאוד], לעיר יש חומות, אפשר לנצל אותה אסטרטגית, אם נתבצר בה, יהיה לנו מספיק אוכל ושתייה בשביל לשרוד, והיא מספיק גדולה בשביל שיהיה כמה חזיתות, להתבצר בבית אצילים, בלי הרבה הגנות, אין יותר מדי ניצולים אסטרטגים, וזה יהיה קבוצה קטנה נגד צבא שלם, לא לדבר על זה שפיטבארוס יגיע אלינו במאה אחוז, ואני בטוח שהוא יכול לשבור קיר, בקרב כולל אפשר לשרוף את השדות בשביל לרצוח חיילי אויב[זו עיר חקלאית, יש הרבה שדות], אפשר להחביא חקלאים בשדות שנהרסו על ידי העדר, ומצידי אפשר להשתיל רונות מתפוצצות על כל האזור, אבל לא אפשרי להתגונן מצבא בתוך אחוזה קטנה, מספיק בקבוק תבערה אחד, וכונו הלכנו קפוט.

נביא (רוי)
"דפאק?!" רונדון היה אומר אילו היה בן אדם, במקום זה הוא מתבלבל לרגע, ואז ממשיך ללכת ומעיר את השומר. "מה זה המקום הזה?" הוא שואל אותו, נותן לו צ'פחה כדי שיתעורר ויענה מהר.

ממלכה
עמית, החומות לדעתי הן רעיון רע-למה?
כי הן מאוגפות ע"י האויב, הן לא בנויות להגנה מבפנים ואין בהן מקום כמעט, בית האצילים יותר מוגן-אין בו הרבה חלונות זכוכית (כמו אלה בארמונות ורסאי) ואם יש אז אפשר לחסום אותם, הרחובות הצרים מגבילים את הגישה לבית ולכן צבא שלם לא יוכל לתקוף שם אם הוא לא יבעיר חלק ניכר מהעיר ויסתכן בוואחד שריפה.
בנוסף המבנה בנוי אבן, ובנוי טוב ואני לא רואה שום דרך ריאלית שלא כוללת לשרוף/להרוס חלק ניכר מהעיר שבה יהיה אפשר להפגיש את הבית במכונות מצור (גם אם מפנים את הכיכרות והשדרות-האחוזה תוסתר ע"י שאר הביניינים [סכנת פגיעה באזרחים חפים מפשע], לעומת זאת החומות נראות בבירור)
בנוגע לנסיון להצית אותנו בתוך הבית-אותו אפקט כמעט על החומות סכנת שריפה רצינית בעיר (רק שהחומות יכולות להצית פחות בתים)
ונסיון לחדור דרך תעלות הביוב-נוכל להדוף אותו בקלות גם אם קיימות תעלות, ונוכל לאטום אותן טוב.
בנוסף אני די בטוח שזה יותר ארמון מאחוזה עם גנים-ואם יש גנים הם מוגנים מהרחוב מגדרות-שאם הן עשויות מברזל קשה לטפס עליהם ולהרוס אותן-אם הן עשויות מאבן הן יהיו מכשול טוב, ואם הן עשויות מעץ זה לא מעלה או מוריד דבר.

ממלכה -

OUT
הבעיה העיקרית שלכם היא שהם פשוט יכולים לצור עליכם עד שתגעוו ברעב ובשתייה, יחד עם בקבוקי תבערה וכמה אשפים שיטילו לחשי מים.

נביא (דינרבלו) -

IN
הגמד נופל ארצה מת מהחבטה.
המטבח ריק. לביוס יכול לסרוק אותו.

דלת אחרת נמצאת, מובילה ימינה.

IN
נראה שהוא מתעורר מיד ותופס את נשקו, מגיע מיד לעמדת יתרון על רונדון. זה היה טריק כדי לבחון את רונדון... חכם.
"מה דעתך לספר לי עליך מעט קודם?"

kingdom-
אתה רציני? אתה באמת חושב שחומות זה פחות יעיל הגנתית מבית?, שבבית יש פחות צפיפות מחומה?, אני ממש לא הולך להתווכח איתך על זה, אבל כל מה שציינת חסר תועלת, ולא ממש נכון, בית אצילים לא נמצא בין רחובות, אצילים הם גבוהים מהעם, ולא ישימו אחוזה בסמטאות, דבר שני, גראנסיוס ופיטבארוס, מספיק אחד יגיע אלינו, ונגמר, מה הסיכוים שהם יגיעו אלינו, אם נהיה כולנו במקום אחד?

ממלכה-
Out
אבל אף אחד לא הולך לדעת שאנחנו שם!

אוף, הגבתי תגובה מקודם והיא נחמקה!!! :x :x

In
אסאדר מסתכל על רנגאר בשביעות רצון, הוא יודע שהוא יוביל את העדר למקום מבטחים בלי הרבה בעיות, כי יש בו תכונות של מנהיג.
״לכו אל החווה בה פגשתם את ריטקט״ אומר אסאדר לרנגאר ״ותתחבאו בתוכה, אנחנו נלך לטפל בזה כדי שהיא תהיה ריקה.״ הוא אומר.
הוא מתכונן עם חבריו ללכת ״היו שלום״ הוא אומר אל העדר. ומתכוון לכול מילה.

ממלכה
עמית, הרחובות בעיר לא מספיק רחבים כדי לנהל קרב רציני (ואני יודע על מה אני מדבר, אני סיף ברמה ארצית) וחוץ מזה, תחשוב על חומות, הן מבוצרות כלפי חוץ וקל לעלות בהן מבפני (!) על רוב החומות בקושי יכולים לעמוד שלשוה אנשים כתף אל כתף ברוחב שלהן (!) ואין בהן חדרים פנימיים (!) ורוב המגדלים מכילים בעיקר מדרגות (!) אז די צפוף ולא מוגן שם, וגם קל יותר לירות על חומות העיר, הן בולטות, בחוץ יש משתפ"ים שלנו ורוב החריגות יגרמו נזק מועט יחסית מאש ירי אל בית אצילים.
בנוסף, זה בית אצולה מכובד ועשיר, ויהיה אפשר בהתחלה לשלוח משרתים נאמנים לרכוש מזון, נוסף על כך שהמזווים בבית קרוב לוודאי מכילים מזון רב, ויש סיכוי שיש בו גם גן ירק קטן שנעשה כדי לספק ירקות טריים ללורד (ולא ירקות רקובים למחצה שעברו מסע ארוך מהשדה עד לעיר והם מאוד יקרים) ויוכל לספק גם לנו אוכל, וגם נוכל להסב את הגנים לגינות שבהן נגדל אוכל (או שנגדל אוכל על הגג).

ממלכה-
Out
אם לא נמלא את הבית בגופות של שומרים, אספקות מזון לשעות חירום וצבאות קטנים אף אחד לא יחשוד. אני לא רואה שום סיבה שגראנסיוס לא יאמין שאסאדר גריאון הרים ידיים בגלל הצבא הענק שמגיע.

ממלכה-
Out
נכנסים בחשאיות לתוך הבית של לנטרוק, משחררים את ריטקט והורגים את לנטרוק, וחוץ מאיתנו, ריטקט, העדר והדב"שים שלנו אף אחד לא ידע שהיינו שם (נעשה את זה בחשאיות).
אחרי זה, שלנטרוק ימות, יהיו מלא מורדים. הם יעקבו את הצבא של בארסאיוס.
אנחנו נתבצר בינתיים באחוזת גריאון וגם נעזור קצת למורדים.
שהצבא של ריקן יגיע לבארסאיוס לא יהיה סיכוי...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה