• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
Out
חשבתי שהם יבצרו את האחוזה וילחמו בשומרים של לנטרוק עם מתנגדים שהם ימצאו. בכול מקרה, כרגע זו כנראה ההזדמנות היחידה לעשות פלאף לי ולדסטריקס מבלי לתקוע את המשחק (הריי ממילא הוא עוצר כי אתה לא כאן). אז ברשותך...

ממלכה-
In
אסאדר הולך באיטיות, בכוונה, נשאר לפני המאסף. מנהיג הלהקה (איך קראו לו?). ״אני מופתע״ אומר אסאדר ומסתכל על הבעתו של המנהיג משתנה בבלבול ״בהתחלה חשבנו שאתם הפוגעים, עד שגילינו מה לנטרוק עשה, ושאתם בעצם רק הקורבנות.״ אומר אסאדר בשקט. ״אני אסאדר, לשירותך״ אומר אסאדר בחיוך חברי ולוחץ את ידו של המנהיג בחברות. מקווה שבשיחה הזו הוא יבין שהוא לא מנצל אותו אלא דואג לטובתו ולטובת העדר.

OUT
אני אגיב לנביא מחר. אני רוצה שהממלכה יתחילו לצמצם את הפער העצום שנוצר פה, והם במגמה טובה.

ממלכה -

OUT
רגנאר.

IN
"הוא קילל אותנו לשכון לעד בגוף הזה. יום וליל, אור וחושך" הוא מביט בעיניים סובלות באסאדאר. "ניסויים של מגים מטורפים..." הוא מקלל. לאחר שהוא לוחץ את ידו של אסאדאר הוא מביט בו מעט. "אסאדאר...? הוא דיבר לא הרבה עליך עם אדם עם גלימות. הם ידעו שאתה בא, אחד מהם הזכיר שם של הוביט שיודע הכל. גראנ-משהו".

ממלכה-
In
״גראנסיוס, הוא מפחיד. הוביט ששולט ביתורים שונים ועשה לנו צרות, ויש לו שדים גם. אני רוצה לנקום בו.״ אומר אסאדר ועושה לשנייה ״הוא פשוט יצור נוראי, אספר לך מה קרה שאני כול כך שונא אותו. הוא שלח זוג שדים לפגוע בחבר קרוב מאוד שלי, ושהצלתי אותו, שהייתי פצוע ומדמם. הוא הופיע וצחק עליי! ידע שאין לי סיכוי להתמודד מולו במצבי״ אומר אסאדר ופניו מתעוותות בזעם ״אני מקווה בשבילך שלא תפגוש בו לעולם, כי כות מה שהוא אוהב לעשות הוא להפוך את החיים של אחרים לנוראיים ולצחוק עליהם בסתר״.

אסאדר נעצר. נושם כמה נשימות עמוקות ״אני חייב לדעת, רגנאר. אם יצאתם מכאן בלילות הירח המלא, למה לא יצאתם מכאן ביום אחר? שאתם שולטים בעצמכם ויכולים להימלט?״ הוא שאל בזהירות.

ממלכה
שורלאלאוודוס נצתקף אלם פתאומי ברגע שהוא שומע את הסיבה לקללה.
פניו מתכווצות בזעם עמוק וקמאי, אגרופיו נקמצים וזוהר אדום עולה ממטהו ותחוש/ת מתח פתאומי משתרר באוויר, ולבסוף הוא אומר בקול חנוק "גםמ אני סבלתי מעינויים שכאלה, הייסורים הנוראים מכל מדורי הגהינום, הבעתה ההופכת אותך לעבד של מעניך, החולשה, וההרגשה שאתה נרמס, את כל אלו עברתי, ואם אתם מסוגלים לעבור זאת ועדיין לטפח רצון לנקמה-אני עמכם באש ובמים, בגהינום ובשמיים, באור ובעלטה אני עמכם" אומר שורלאוודוס בעודו מצדיע לראש הלהקה

ממלכה -

IN
הוא חושף את שיני הזאב שלו בחיוך. "לא ציפיתי לכל כך הרבה פראיות מבן אנוש. לנטרוק התעלל גם בך?" הוא שואל. לאחר מכן הוא מתפנה אל אסאדאר. "ההוביט נשמע מסוכן. אבל הוא נאמן על פי לנטרוק לברסאיוס. כן, שמענו על ברסאיוס. היה שם עוד שם מסובך שמתחיל בפיט-משהו, גם הוא יגיע לעיר". הוא אומר ולאחר מכן ממשיך. "לנטרוק בילף טוב, בהנחה שאתה צודק. הוא אמר לנו שרק בירח מלא יש סיכוי שריטקט יהיה בחווה כלשהי. הוא שלח אותנו לשם, אם כי אין לי מושג למה. הוא נתן לנו תיאור כללי שלו והוראה לא לפגוע באף אחד אחר, אחרת הוא יבהל ויברח מאיתנו. כבר שלושה חודשים שאין כלום" הוא אומר בכעס.

נביא (נקסטורל) -

IN
הוא מגיע לפאב מאולתר לאחר כמה שאלות אל האנשים הנכונים ותשלום של 20 מטבעות זהב.
זה לפחות אמור להיות פאב מאולתר. רונדון עומד מול בית צבוע בירוק בהיר יפה עם סמלים של הממלכה חרוטים עליו. איש ישן עומד לידו, כנראה נרדם בשמירה.

נביא (דינרבלו) -

IN
בן האנוש שלביוס הכה מתעלף לאחר שמביט מבט אחד בפניו של לביוס. האחר, הגמד, שולף את סכין הקצבים ותוקע אותה בירכו של בן הפרא.
"חתיכת כלב רטוב מכוסה פרעושים!" הוא מקלל אליו. "עזרה! אני צריך עזרה פה!" הוא מתחיל לצרוח.

META
זעם קרב - הפגיעה הבאה תהיה פגיעה אוטומטית, אך היא תפגע בפחות נזק.
סכין קצבים - 12 נזק (במקור 17) ולביוס מקבל נזק מתמשך 2.

Out
תגובה חשובה מאוד לממלכה! תקראו את הספוילר הראשון בעיון רב!

ממלכה-
Out
אוקיי, דיברתי קצת עם רוי בפרטי והוסכם שאני אקח קצת את העניינים לידיים ונתקתק כאן את העניינים (מתי עמית חוזר?).

בכול מקרה, יש לנו כמה דברים לעשות *עד סוף חופשת סוכות*-
- לדבר עם כול הדב"שים שלנו (שהם- אוליביה, איווניס, אליאנה, גלוריה, דולורוס, דנדליון, וינסטון, פרילוס, עין האור, רוגל, רנגאר. ואני חושב ששכחתי מישהו)
- להציל את ריטקט
- להרוג את לנטרוק
- למצוא דרך לשרוד עם כול הדב"שים החשובים שלנו שבוע

סוף ספוילר חשוב

ממלכה-
Out
חשבתי על להפוך את הבית של אסאדר למבצר, להכניס לתוכו את כול האנשים שיעזרו לנו ואת כול האספקה מהפונדק של דנדליון. לשחרר את ריטקט ולהרוג את לנטרוק בשיטה הישנה והטובה (להיכנס ולשחרר אותם, ושכול התכנונים יהיו שם). וחשבתי גם על לעשות סעודה, לפני שנתחיל בכול הסיידקווסטים האלו, אבל זה לא בטוח יעבוד.

kingdom-
i will be back in the 22 of this month.
pit the devil is coming(yes, i shorted is name), is an epic level char, we can't meet him.
first of all, one of us can go to talk with the rest of the group, while the others will try to sneak the werewolfs into the city, and move them next to the prison, then we will think on the attack we get good NPC, some of them are leaders of little groups, and we get werewolfs, and 30 sleepings guards(we can take their stuff, and disg to them)

רוי
לביוס מזנק על הגמד כאשר והוא מתמלא אור זהוב של כוח.המגן של לביוס נפתח בעקבות האור וגדל למגן צריח ענק ולביוס חובט עם המגן בגמד ודוקר אות
MEAT
26 נגד דרג"ש
10 נזק קורן

ממלכה-
Out
למה שהרעיון לא יהיה אפשרי?
זה לא שאנחנו שמים שלט גדול על הבניין "פה גרים מורדים" או משהו.
וצבא, גם אם אפי, צריך מנהיג. הצבא של פאנדל פועל בשביל לנטרוק כי הוא משלם להם. אין להם שום סיבה לעזור לו אחרי שנהרוג אותו. ושריטקט יהיה אחראי עכשיו על כול התשלומים.

ואם ריטקט ולנטרוק קרובים, אני לא רואה למה לא לעשות את זה במשימה אחת גדולה.

(נ.ב. עמית- מעולה, תהנה עד אז בחו"ל :wink: )

ממלכה
אני חושב שהתוכנית של עוג טובה, לחסל את לנטרוק ואז להתבצר באחוזה עד שתגיע התגבורת.
בכך אנו גם נתיש אותם וגם נמנע מהם לבסס את שליטתם בעיר-כי כל האנשים ידעו שהמשטר החדש לא מספיק חזק כדי לחסל קבוצת אצילים והרפתקנים מורדים המתחבאים בבית אזרחי.
ולעמית, כותבים
Imposasible
במקום מה שאתה כתבת

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה