• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נביא (עידו וטייגר) -

IN
"נימת דיבורך דומה כה לזו של פיטבארוס... היכנס, מי שלא תהיה. דע שאם תהרוג אותי תתחיל מלחמה על כסאי שתיגמר במותך" הקול נשמע מונוטוני אך מוטרד מעת.

דינר - אני צריך ציטוט...

ממלכה
,"ובכן" אומר שורלאוודוס אל אסדאר "האלים העניקו למשפחתך שררה, ועבורנו כל דרך טובה באותה המידה, טיעונינו הושמעו ועתה אני קורא לך, אסדאר לבין גריאון האציל והמכובד לשפוט בעניין זה ולקבוע את נתיבנו" אומר שורלאוודוס

ממלכה -

IN
הם מתקדמים אט אט במים העכורים המגיעים עד הירכיים שלהם. החדר נהיה קצת יותר מואר מלפיד שמוצב שם. הם כנראה בדרך הנכונה.
כשהם מתקדמים יותר ויותר הם שמים לב שהאור מתנקז למעין מערה שחצובה בביוב. המערה הזאת, ללא ספק, היא לא חלק בסיסי מהביוב.
כמה קולות נשמעו משם הרגע? משהו כמו קצת אבן נופלת נשמע מאחוריהם. הם מתקדמים עוד מעט אל האור בחשש, דרוכים לכל דבר המתפרצץ מהמערה.
ואז הם מבינים - זה לא סתם מיקוד אור. זאת הבלטה למלכודת.
יצורים ירוקים בעלי ידיים המזכירות צבת עם חודים מסתערים לעברם מהתקרה. הם היו מוכנים למדי, אך לא לאמבוש מאחור! הממזרים הקטנים התגנבו בשקט מוחלט!
אחד מהיצורים קופץ על אסאדאר ברגליו השריריות ומנסה לחנוק אותו בעוד שניים אחרים מסתערים על ניאלדו, אחד מהם מנסה לחנוק והשני משתמש בו כמעין מקפצה אל אלאמוריק, מנסה לחנוק גם אותו!

META

התקפות נגד אסאדאר -

צבת חונקת - נגד דרג"ש, 10 נזק (יאי!) ואתה תפוס ונחנק על ידי היצור.

התקפות נגד ניאלדו -

צבת חונקת - 20 טבעי (!), 10 נזק ואתה תפוס ונחנק על ידי היצור.

התקפות נגד אלאמוריק -

צבת חונקת - 19 נגד דרג"ש, במידה ופגע 8 נזק ואתה תפוס ונחנק על ידי היצור.

OUT
הוהוהו, חיכיתי הרבה זמן לקרב בצד הממלכה :P

נביא (דינרבלו) -

IN
הוא נראה מוטרד ומעט מפחד. "אני מעדיף לא לדבר על זה עם... בן פרא" הוא לא אומר זאת בגזענות, אלא בטון אחר. לא ברור איזה.

OUT
אתה יכול להטיל איום/דיפלומטיה, או לשקר (אם תמצא שקר טוב שיגרום לו לשתף פעולה) עם תרמית.
בגלל הזמן שבילית איתו, יש לך +2 :)

נביא (רונדון וטייגר) -

IN
הם נכנסים ורואים אדם שמן עם בגדים מפוארים - חליפה כחולה עם כפתורים זהובים, ומכנסיים בצבע חום. הוא נראה נהנה מלהיות עם מראה מגוחך מעט.
המשרד עצמו מעוצב בצורה תקציבית גדולה - דיוקן של יהלום גדול מופיע מעליו לצד כמה של אנשים המופיעים על הקירות. השטיח יקר, וארונות עם זכוכית נדירה נמצאים בחדר, מכילים ספלי חרסינה עם מרקם לבנבן.
הכיסאות בעלי ריפוד אדום, ויש להם משענת עץ משובחת וארוכה. הוא עצמו יושב על כיסא מרופד בעור שחור. הוא נראה מחייך מעט כשהם נכנסים.
"ברסאיוס הגדול לא מתכבד בנוכחותי? אנסה לא לקחת זאת באופן אישי שהוא שלח כמה מהחברים שלו לפה".

נביא (רונדון וטייגר) -

IN
"הו, אני בהחלט יכול לממן נשף... אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון של מימון מלא. אני לא חושב שאתם עד כדי כך אמינים" הוא מחייך. "זאת מערכת הדדית, לא לדאוג" הוא קם מהכיסא במהירות לא צפויה למשקלו ומסתכל על דיוקן היהלום בערגה. "אני רוצה את זה. את יהלום הסערה" הוא נותן לאווירה לשקוע מעט. "למקרה שאתם לא יודעים, אספר לכם סיפור. היהלום מוחזק בטירה הזאת מאז שקורניליוס התמנה להיות המפקד כאן. הוא נשמר בהתחלה כסמל לעושרו של ריימונד, אבל לאחר מכן הפך למעין אנדרטה למגדל היהלום שנפל בפני מצביאכם" הוא הולך מעט בחדר. "במשך שנים ניסיתי לתכנן ונכשלתי כל פעם מחדש. איבדתי אנשים רבים... אנשים שחשובים לי, בחלקם. ההגנות על היהלום הללו גדולות מאוד. לא רק שהוא בטירה, הוא גם בכספת נעולה ושמורה. והמפתח, באופן שמתאים לעולמינו שונא הגנבים, נמצא על צווארו של קורניליוס. אתה מבין לאן אני חותר?" הוא שואל את רונדון.

נביא (נקסטורל וטייגר) -

IN
"קצת עצלנים היום, הא? לא. הכנופיות שלי לא מסוגלות לטפל בזה, ואותי מכירים גם עם כל התחפושות. דם חדש ומנוסה זאת האפשרות היחידה שלי..." הוא מביט בדיוקן שוב בערגה.
"אני מחסל את האנשים שאני רוצה מתים אישית, תודה" הוא מביט על כמה מהציורים של האנשים שמפוזרים בחדר בגובה אקראי.

רוי
"אני אולי בן פרא.אבל החייתיות מאוד מוחלשת אצלי.אצלי במשפחה בגלל שאימי בת אנוש נקייה לחלוטין ואבי חצי בן פרא כך שסבי איאון הדגול.מקים הממלכה היה איש זאב דגול.שדהיה מפחד מדם.אינני בא לרעתך.אני פה בשבילך אינני חיה.עלייך לפחד יותר מדום.שרצח את חברך."לביוס אומר בקולו הרגוע מדבר בלחש בעודם צועדים מעיף מבט לאחור מדי פעם.
MEAT
15 דיפלומטיה.יצא לי 5.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה