• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה (רוי)-
Out
יאי! תודה!
In
אסאדר מרים את האישה על כתפיו, קרעי מכנסיו מכסים את פצעה ומתמלאים כבר בדם. והוא מתחיל לרוץ משם בסמטאות אל הבית שלו. הוא צריך להגיע לשם מהר. לפני שהיא תמות.
"אל תמותי" הוא לוחש לה בדרך בדאגה "אל תמותי..."

ממלכה (דסטריקס) -

IN
הוא מגיע אל המקדש ורואה את האנשים בתור ארוך אל מי שנראה כעין אור בסוף... למה הם לא שרפו את המקדש?

ממלכה (עמית ועוג) -

IN
ניאלדו פוגש את אסאדאר עם אישה שנראית כגופה בידיו. היא מדממת מבטנה והוא נראה לחוץ.

ממלכה (עמית ורוי)-
In
"לא היא לא מתה!" צועק עליו אסאדר "תעזור לי להגיע לאחוזה כדי שנרפא אותה! מצאתי אותה בבית של לנטרוק! היא היחידה שיודעת היכן נמצאים אנשי החיה! והיא גוססת וצריכה מרפא!" אומר אסאדר. מכך שהוא נותן 2 סיבות אתה מבין שיש עוד סיבה שהוא לא אומר לך אותה.

ממלכה(חברוי)
שורלאוודוס עוטה על עצמו חזות חסודה ככל שניתן, וניגש בשלווה לפלס לו דרך בין המוני האנשים בטענה שהוא נשלח מן מקדש אחר אל המקום הזה. שורלאוודוס תוהה לעצמו תוך כדי הפעולה על כך שעין אור אינו נושא דרשה, שהרי ההמון אדוק במיוחד, ומפתיע שעין אור מדריך את כולם אחדד אחד בתור כל כך ארוך, אך מזל גדול שהאלים התערבו ומנעו מבוגד משולח רסן להבעיר את המקדש הנפלא הזה, ולגרום נזק קוסמי לאנושות כולה בגין דבריו של בוגד נאלח ושפל כבראסיוס.

נביא - נא להגיב. נקסטורל - אני יודע שלא הגבת כי היית בצפון עד עכשיו.

ממלכה (עוג וניאלדו) -

IN
הם לוקחים את האישה המדממת אל אחוזת גריאון. כשהם מגיעים אליה אוליביה צורחת ושואלת מה זה ווינסטון רץ במהירות להביא טיפוול רפואי.

OUT
זמן להסביר לאמא למה הבן מביא הביתה חברה מתה :P

ממלכה (דסט) -

IN
הוא נדחף בהמון עד שמגיע אל הכניסה. הוא רואה את עין-אור יושב שם יחד עם אנשים אחרים ומדבר.
"אנדראל ישמור עלינו, לא לדאוג" הוא מרגיע אותם בקול בטוח. הוא לא הבחין באלאמוריק.

ממלכה (עמית ורוי)
In
"אמא, תעצרי" אומר אסאדר בקול רגוע "תירגעי, היא פצועה קשה, כמעט מתה לי שם. אני חייב טיפול רפואי או משהו כדי להשאיר אותה בחיים. היא הסיכוי היחיד שלנו לעצור את ברסאיוס."
הוא מניח את הנערה על הספה, לוחץ על התחבושות שיספגו את כול הדם. היא משמיעה גניחת כאב קלה, והוא מסתכל עליה בדאגה. אבל מקווה שהיא תישאר בחיים.
הוא מקרב את פיו לאוזן שלה "תישארי בחיים, אל תמותי לנו, אל תעשי את זה..." הוא אומר לה בקול מודאג, למרות שהוא מנסה להישמע מרגיע- זה לא כול כך עובד לו. אבל הוא מרגיש כאילו היא שמעה אותו והבינה אותו- כי היא מפסיקה להתנשם בכבדות.

ממלכה(חברוי)
שורלאוודוס מתקרב בטבעיות מוחלטת אל החבורה היושבת שם בניחותא, ומצטרף אליהם בשקט ובאלגנטיות. הוא יושב שם כמו כוהן שאיחר את השעה למפגש, אך נזכר להגיע ולומד מפיהם על מה שמתרחש כרגע ועל השיחה המרתקת.

ממלכה (עמית ועוג) -

IN
הבחורה מאבדת את ההכרה, אך נראית נושמת.
"מה?" שואלת אוליביה, מבולבלת. "למה אתה מתכ-, הו ווינסטון, הבא כבר את הערכה!" היא אומרת בלחץ בעוד הוא יורד ומתחיל להשקות אותה בקצת שיקויי מרפא, יחד עם מריחת משחות.
"היא לא תשרוד סתם ככה" הוא אומר. "תביאו לי כוהן. מהר!"

ממלכה (דסט) -

IN
"אז... אז המצב הוא לא כמו שהוא נראה?" שואלת אחת הנשים את עין-אור.
"לא, הוא לא.האמינו לי כשאני אומר שיש תקווה, בשם האל" הוא מחייך. "יש לנו חברים שיפעלו למענינו. הם לא יתנו לכאוס כזה להמשיך. זה רק עניין של זמן" הוא מחייך ומרגיע את האישה.
כמה אנשים פצועים שוכבים לידו, כנראה מהמהומות. הוא נראה מותש במעט. כנראה הוא ריפא אותם.

ממלכה (עמית) -

IN
"פרילוס לא בבית! אחרת הייתי בעצמי קורא לו!" אומר ווינסטון. "הוא יצא להרגיע את המהומות. רוגל בחדרו ומנסה לתכנת. גלוריה יצאה כדי להשיג מידע על לנטרוק. אני אייצב אותה כמה שאני יכול. רוצו לכוהן חזק!"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה