• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
"התוכנית נשמעת לי טובה כמו כל תכנית אחרת" ג'יין מסכימה, "אבל למישהו יש מושג למה לצפות מהילד? יש עליו קצת מידע? בן כמה הוא וכו'" היא שואלת כשחיוך חורש מזימות עולה על פניה זה יכול להיות קל מאוד בשבילי אם הוא נער מתבגר שחולם על נשים יומם ולילה היא מגחכת לעצמה.

" אני לא חושב שכדאי לשלוח את גיין לבדה, יתכן והציבו שמירה בחדר של הילד, אני חושב שכדאי שאני או אתה, רונלד, נתלווה לג'יין, בזמן שהשני, וידידנו חצי האורק יוודאו שאיש לא מתקרב, ואם כן אז ידאגו לטפל בעניין."

נביא -

in
"יכול להיות שיש מישהו מושחת בכפר, אבל הסיכון גדול. אפשר גם לנסות לערוך עליו תצפית, אבל גם פה הסיכון גדול.
ראש העיר במילא פרנואיד מאז שהוא גילה שאנחנו בסביבה, צופים (Scouts) ארורים. אפשר גם לנסות להשיג מידע פה, אבל מי לעזאזל ידע על איזה ילד מפגר בכפר נידח?"
רונלד מקשיב לך ומהנהן בזמן שתוגוט מתקרב. "אי אפשר לשלוח אותו למשימה חשאית" הוא אומר ומצביע על חצי האורק.
"שלום לחברים" אומר תוגוט. "יש תוכנית לחטוף ילד?" הוא שואל, "אנחנו מתכננים את זה. יש לך רעיון?" שואל רונלד. "לרצוח ולצרוח" אומר תוגוט בזמן שהוא קופץ ומחייך.
"אני מצטער ששאלתי" אומר רונלד. "אנחנו צריכים לשלוח אותו ועוד לוחם לחסל קצת שומרים, זה יצור הסחה. חשאיות לא תבוא בחשבון, כי אם מגלים את ג'יין היא מתה. והיא יעילה מכדי למות".

"נצטרך להתחלק" אומר רונלד. "אני אלף, אני אהיה עם חצי האלף. נראה שג'יין מסתדרת הכי טוב עם תוגוט, אז היא תהיה איתו. מה המשימה לכל חבורה?"

out
הקללות זה רק לרולפליי. אם יש לכם בעיה אם זה רק תגידו.

ממלכה -

out
בסדר, בסדר.

in
אתם מגיעים לטברנה בשעה המיועדת לאחר סיור בעיר. אתם נכנסים ורואים את הברמן ושתי מלצריות מגישים משקאות.
ישנו קבצן בפינה שמבקש תרומות ולידו זוג, בעל ואישה, עשירים שאוכלים קצת עוף. לקראת הפינה יושב אדם, גלימה שחורה על פניו, ומזמין שיכר. נראה שהוא לחוץ במקצת, מחפש משהו, או מישהו, בקהל. חבורת שיכורים בדיוק מתרסקת ליד הדלת ושומר גמד סוחב אותם החוצה לאיוורור.

ברוכים הבאים לכנף הנשר.

נביא -
out
סליחה. התבלבלתי עם רנין. רנין לא בשיחה, ורונלד הוא בן אדם. סליחה, סליחה :oops:
במקרה הזה תתייחס רק לקטע שהם מסתדרים הכי טוב, אז אתם שניכם בני אנוש.

ממלכה -
out
בלי להלחיץ ולהבריח אותו. הוא המקור מידע היחיד שברור כרגע שידבר במצב הנכון.

IN
"אז וויתרנו על ההתגנבות שלי?" ג'יין שואלת מאוכזבת עכשיו שולחים אותי לעשות ביביסיטר לאורק? "אין לי שום בעיה אם חברנו המגודל. אבל אני חייבת לציין שהעבודה שלי היא בד"כ לא ליצור הסחה ותוגוט לא מתאים למשימת התגנבות." איך אני גורמת לו לשנות את דעתו? "אני דווקא חושבת שעדיף שנחזור לתוכנית המקורית, ואם אתה מתעקש לפצל את החבורה אז כדאי שאתה, בעל הקשת, תתלווה אלי בשביל לחפות עלי בשקט בעוד תורגוט ו-ויקאס יכולים להתחיל שריפה או משהו בסגנון" אני מקווה שהוא ינשוך את הפתיון, אני צריכה שהוא ילמד לסמוך עלי

OUT
אין בעיה עם קללות ברול-פליי.
ומי זה רנין?

עריכה:
אההה האלף הזה שדיברת איתו ועם רונלד קודם?

ממלכה
Out
השאלות האלה: מי זה יאנס? אנחנו מכירים אותו? יש סיבה לכך שהוא שם?
נו, טוב.
ולא קראו לפונדק שלושת הניצים?, טוב נו, לא משנה.

וסול: בוא נתאם, אני חושב שעדיפה דיפלומטיה בכול אופן, וגם לגרום לו לצאת מהטברנה יעזור לנו, כי אנחנו לא רוצים שישמעו את המידע הזה עוד אנשים

ונ.ב. אתם לא נותנים לי זמן להגיב :x :P

נביא -

out
אני לא יכול לספר לך כלום, מצטער.

in
"שריפה תהרוס את הכפר, והם יצטרכו לשלם הרבה כסף כדי לתקן את הנזק. לא יהיה להם ברירה אלא להניח לידנו את הילד. אבל אני אסכים להתפצל איתך, אם זה מקובל על תוגוט וויקאס. מה הפעולה שלנו ומה שלהם?"
"אני מסכים" אומר תוגוט, "מה שיעזור לחטוף טוב בשבילי".

ממלכה -

out
יאנס, לפי מה שהוא אומר, נשלח לפקח עליכם. הוא סגן פלוגה.
no rush.. תגיב כשנוח.

Out
הנה, אתה מגיב יופי :P

בקיצור, אתה מעדיף גישה זהירה וידידותית. אז בלי איומים. במקרה החריג ביותר אנחנו נרדוף/נעקוב אחריו, ננטרל אותו, ונוציא ממנו את המידע.

מי אתה רוצה שייפנה אליו קודם - אני או אתה?

" כמו שאני אמרתי, אני או רונלד צריכים להתלוות לג'יין בשביל לעזור לה במקרה שיש אבטחה, או שאולי הילד לא ילך כל כך בקלות אם רק אדם אחד יהיה שם.
בכל מקרה תוגוט יהיה במשימת ההסחה, וההרג אם יהיה צורך, וג'יין תמצא את הגור- זאת אומרת ילד, נשאר רק לבחור מי מבינינו יילך עם מי, מה אתה אומר רונלד?

ממלכה -
out
רק תודיעו לי על המהלך.

נביא -
in
"אני אלך עם ג'יין, אני אחפה עליה מרחוק. למקרה שהעניינים יתחממו אני אסחוב איתי פגיון נסתר" אומר רונלד ומצביע על מגפו הימני בגאווה.
"תוגוט ילך עם ויקאס איש טבע?" שואל חצי האורק, ונענה בחיוב על ידי רונלד. "השאלה מה נעשה שם עד הלילה. לנסות להשיג מידע, או לא?"

out
זה חורף. יש בערך חושך מהשעה 6.

"בואו ונלך לשם, נשמור על פרופיל נמוך, אם יש כניסה קלה לעיר, אתה וג'יין תיכנסו בה ואנחנו נחפה עליכם.
אם אין... אז אני וידידנו הגדול תוגוט נדאג ליצור אחת, מוסכם?"

Out
בסדר גמור, אני אשתדל להגיב רק אחרי שאתה מגיב.
אז אני הולך על זה. זרום איתי. לא לאיים. לא פעולות קיצוניות/מפחידות, וואטאבר.

In
ג׳ור, סוקר את הפונדק במבט נינוח בעזרת עיניו הענבריות החודרות. הוא שואף אוייר באיטיות, נושף אותו, וכחות מחודשים וצעד קליל הוא עובר את מפתן הדלת לתוך הפונדק. הוא מעלה על פניו חיוך חבורתי, למקרה שהמקור שלהם יביט בו ולא יחשוב שהוא מאיים. כמו כן, לפני שהוא נכנס לפונדק ג׳ור חבש את כפפות העור שלו בכדי להסתיר את כוויותיו - אין צורך להבעית יתר על המידה, ואין כזה דבר להיות זהיר מדי.
הוא מתיישב באיטיות-מה ליד המקור המבועת שלהם ומחייך לשלום בידידותיות. הוא מושיט את ידיו בעלות הכפפה ולוחץ את ידיו של האיש בחמימות. ״שלום, חבר. אני מתנצל אם נאלצת להמתין לנו יתר על המידה, אתה יודע איך זה - התנועה בדרכים היום היא איומה. בכל אופן, אהמ,״ הוא מזייף שיעול ומחליף לטון נמוך יותר ורציני יותר, ״שמעתי שיש לך מידע לחלוק איתנו. אני צודק?״

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה