• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

מלחמת הכוכבים שבע - May the Force be with You

3. אה... טוב, מסכים. אם כי זה לא מפריע יותר מדי.
4. גריביוס בורח בכל מקרה של סכנה אמיתית. הוא לא רובוט? חוץ מזה, מה הבעיה לתת קצת יחס נחמד לרובוט שפעל מצוין. בכל זאת, בזכות הבינה המלאכותית הוא מבין את זה. סך הכל הוא קיבל עיטור קטן וחסר משמעות. אפשר להכין כזה בכמה דקות.
5. תמיד חשבתי ככה.
6. "אני אהרוג אותו בעצמי" זה המשפט שהביא למפלה של כל כך הרבה נבלים מפורסמים, כולל וולדמורט, וזה לא עושה את הסרטים יותר גרועים. גנרל גריביוס בורח בכל סכנה קטנה. זה לא חדש. הוא ברח כמובן אחרי שהוא איבד יד שרובוט מתקן יכול להחזיר לו בחצי דקה. אני לא מאמין שזו פעם ראשונה שהוא מאבד ידיים. לא הבנתי את הקטע של תלויים באוויר (או שאני לא זוכר?). אובי וואן ירה בו רק אחרי שהוא חשף את נק' החולשה שלו והזיז בכוח את מה שמגן עליה. חוץ מזה, אני מזכיר שאובי וואן הוא הג'די הכי טוב אחרי יודה. יש ג'די שהיו מתים מהרובוטים המשניים של גריביוס, אלה שאמורים לחסל ג'די רגילים. בנוסף, לאובי וואן היה הרבה מזל בקרב הזה.
 
הקרב נגד גרייבוס באמת עלוב. הם בונים במשך דקות את זה שהוא סופר חזק ואז אובי וואן מנצח אותו בבערך חמש שניות. לא היה שם אפילו קרב מגניב, הם סתם נתנו כמה מכות עם החרב וכל פעם עפה לא יד...
 
כן, לגריביוס נמעך הלב בסדרה clone wars.

@נרוביאן: אם תסתכל שוב על הסדרה כולה, אתה תראה ש R2D2 הוא הגיבור האמיתי - הוא אפילו חסם בגופו את היריות של וידר על הX WING של לוק כדי שלוק יוכל לירות את הטורפדו שיחסל את כוכב המוות.
 
darkmo10 אמר/ה:
רגע, מה?
את זה בחיים לא שמעתי ולא ראו לו לב בשום סרט. יכול להיות שזה מידע מאחת מסדרות האנימציה שעשו לזה? (יש כמה סדרות עם מצויירות עם אנימציה סבירה או פחות טובה שמבוססות על הסרטים)


למעשה, גריווס מופיע בדיוק בסרט אחד ובסרט האחד הזה רואים את הלב שלו, רגע לפני שהוא מת (אובי וואן יורה ופוגע בו ישירות):
(הרגע הרלוונטי הוא 5:27, אם תסתכל טוב אתה תראה לב פועם באמצע המסה הרובוטית)


נרוביאן: שנתחיל לדבר על העובדה שכדי להשמיד את כוכב המוות בסרט הרביעי, לוק ירה דרך פתח איוורור... של *תחנת חלל*? ברצינות? a ventilation shaft on a SPACE STATION?
או אולי אתה מעדיף שנדבר על זה שרכב הקרב הכב של האימפריה, ה ATAT (שבו הם משתמשים בתחילת הסרט החמישי, בהתקפה על בסיס המורדים) בנוי כמו איזה פיל גדול שעלול ליפול? כשכל המטרה של הרכב היא להיות יציב ולעמוד במפגעי כל סביבה טבעית אפשרית? או על האיווקים, דובונים קטנים ומטופשים לא פחות מהגאנגנים של הטרילוגיה החדשה? או אולי על העובדה שאיווקים הצליחו לפגוע בחיילי הסער של אימפריה עם אבנים, מה שגורם לך באמת לתהות מה הפואנטה של השריון הלבן הזה שהם לובשים (מילא לא מגן עליהם מפגיעת לייזר ישירה, אבל מאבנים שזורק קופיף?)... נדבר על סצינות ה "התעללות ברובוטים" בארמון של ג'אווה ההאט? או אולי נשאל את עצמינו למה האימפריה לא ירתה בתא המילוט "ללא סימני חיים" שיצא מהספינה של החללית של הנסיכה בתחילת הסרט הרביעי, כשבכל מקרה זה לא כאילו אתה חוסך משהו כשאתה מחליט לא לירות עם תותחי הלייזר שלך... וכל זה עוד הרבה לפני שנשאל את עצמינו למה בחדר המלכות של הקיסר יש פתח ישר לכור של כוכב המוות (ככה ויידר הרג אותו בסוף).


בקיצור, לטרילוגיה החדשה יש הרבה בעיות... וכך גם לטרילוגיה הישנה. אולי אנשים פשוט ראו את הטרילוגיה הישנה כשהיו צעירים יותר ובגלל זה הם מוכנים לסלוח לה על דברים שלא היו סולחים להם אילו ראו אותם עכשיו?
אני אוהב יותר את הטרילוגיה הישנה, וחושב שמדובר בקלאסיקה בעוד הטרילוגיה החדשה היא בסך הכל אוסף של סרטים... אבל עדיין סרטים טובים שנהנתי לצפות בהם. מבחינה עלילתית הם היו פחות פורצי דרך, אבל מבחינה ויזואלית הם ללא ספק העלו את הרף - עד היום, 95% מהסרטים שאני רואה נראים פחות טוב מהטרילוגיה החדשה, מה שמוכיח שיש לה גם אסתטיקה אמיתית, ולא רק אפקטים ממוחשבים יקרים. האקשן מגניב, העלילה אינה מבריקה אבל היא ללא ספק סבירה ביותר לסרט מד"ב, ישנם רגעים מצחיקים, ישנן דמויות שנחרטות בזיכרון (הן לא מעניינות או עגולות במיוחד... אבל גם הדמויות בטרילוגיה המקורית לא, ובכל זאת הן נחרטו בזכרון הקולקטיבי) ובסופו של דבר הסרט השלישי משלים בצורה מכובדת את המשימה של לסגור מעגל ולהביא אותנו לנקודת הפתיחה של מלחמת הכוכבים: התקווה החדשה.
 
לפי דעתי שתי הסדרות הן בינוניות. הישנה היא קצת יותר "פורצת דרך" אז נראה לי שאני יכול להבין למה אנשים כל כך התאהבו בה (כי יחסית לסרטים שיש עכשיו, אין למלחמת הכוכבים שום סיבה להיות קלאסיקה כל כך מוערכת). השנייה יפה גרפית ויש בה אקשן נחמד. אני אפילו מעולם לא טרחתי לראות אף סרט יותר מפעם אחת.
מה שכן, שתיהן מלאות בכל כך הרבה חורים שאין אפילו מה לספור אותם. למשל, בנוסף למה שאמרו מעליי, אפשר להוסיף את זה שהיה הרבה יותר קל להשמיד את כוכב המוות השני. ברגע שהוא הורידו את המגן, הם יכלו אפילו להכניס ספינה שלמה עד לכור, ככה שאפילו לא צריך להתמודד מול לקלוע טילים לצינור אוורור קטן. (לכל מי שרוצה עוד דוגמאות, פשוט תראו את הגרסאות של איש משפחה. יש שם כל כך הרבה דברים נכונים. וזה גם מצחיק.)
 
adidasv111 אמר/ה:
לפי דעתי שתי הסדרות הן בינוניות. הישנה היא קצת יותר "פורצת דרך" אז נראה לי שאני יכול להבין למה אנשים כל כך התאהבו בה (כי יחסית לסרטים שיש עכשיו, אין למלחמת הכוכבים שום סיבה להיות קלאסיקה כל כך מוערכת). השנייה יפה גרפית ויש בה אקשן נחמד. אני אפילו מעולם לא טרחתי לראות אף סרט יותר מפעם אחת.
מה שכן, שתיהן מלאות בכל כך הרבה חורים שאין אפילו מה לספור אותם. למשל, בנוסף למה שאמרו מעליי, אפשר להוסיף את זה שהיה הרבה יותר קל להשמיד את כוכב המוות השני. ברגע שהוא הורידו את המגן, הם יכלו אפילו להכניס ספינה שלמה עד לכור, ככה שאפילו לא צריך להתמודד מול לקלוע טילים לצינור אוורור קטן. (לכל מי שרוצה עוד דוגמאות, פשוט תראו את הגרסאות של איש משפחה. יש שם כל כך הרבה דברים נכונים. וזה גם מצחיק.)


אמממ... למה זה חור בעלילה? אם זכור לי נכון זה בדיוק מה שהמורדים עשו בסופו של דבר (הם לא שלחו ספינה שלמה פנימה כי כנראה בכל זאת היה אזור בנוי סביב הכור, אז הם פשוט שלחו לוחמות קטנות יותר שעדיין היה בהן די והותר כוח אש להשמיד את הכור). הבעיה הייתה שהמורדים לא ציפו שהאימפריה תהיה כל כך מוכנה לקראתן, ופחות או יותר עבדו על ההנחה שהצוות שהל האן יספיק להוריד את המגן. כלומר, המורדים ציפוי להכנס, לפוצץ, לצאת. במקום זה הם נקלעו בין הפטיש (כוכב המוות המבצעי לחלוטין עם קרן השמד-הכל-ביריה-אחת שלו) לסדן (הצי האימפריאלי העצום של star destroyers).

מבין כל החורים בסטאר וורס, בחרת את אחת מאותן סצינות הגיוניות נדירות :)
 
בסרט השלשי לורד גרוויס מספר לאניקן שהמורה שלו יכל ליצר חיים מהשליטה שלו במידי כלוריין.
אז יתכן ואניקן נולד בארוע כזה. ואם הוא נולד לאמא שלו ללא הפריה מאיפה הוא קיבל את כרומוזום ה Y?
אני חושב שאמא של אניקן פשוט עברה ארוע טראומטי שמחק לה את השיכרון איך אניקנן בא לעולם.
 
תסביר מי המטומטם שיבנה כוכב מוות עם חור מספיק גדול למעבר של המילניום פלקון אחרי שכוכב המוות הראשון שלו נהרס בגלל שהיה בו צינור אוורור בקוטר של כמה מטרים (או פחות).
 
היי.
כפי שבטח הבנתם מהכותרת,נושא ההתלוננות שלי עכשיו הוא ג'ורג' לוקאס,הבוגד הגדול ביותר בתולדות המדע הבדיוני (ויש הרבה כאלה).זה כתב אישום המופנה ישירות אליך,ג'ורג' הבוגד, ובו כתובים כל ההאשמות על הרס הילדות שלי ושל מיליוני חובבים של ה"כוח".
שנתחיל?
ההתחלה-ב1977,ג'ורג' לוקאס,שבזמן זה עוד לא התפתחה לצד תאב הבצע של "הכוח" ועדיין לא היה יושב עם ווידר,מול והקיסר בכל יום שישי לראות משחק של בית"ר עם פיצוחים,מוציא את הסרט הראשון והקדוש-בינתיים-הקרוי "תקווה חדשה".דה פאק,מה לא היה בסרט הזה.אפקטים טובים (יחסית לשנות ה70 המאוחרות של המאה ה19), עלילה מדהימה,שני נבלים שלא מהעולם הזה,גיבור חתיך וסקסי וגיבורה סקסית לא פחות.לאחר מכן,הוא מוציא עוד שני קלאסיקות:האימפריה מכה שנית ושובו של הג'דיי.הוא זוכה לפופולריות רבה ולמעריצים רבים.עד כאן הכל טוב ויפה.אבל אז,ג'ורג' מתפתחה לצד האפל של הforce.
פשע ראשון-אימת הפאנטום-כאן אני רוצה להבהיר:אין בלבי שום בעיה עם שני הסרטים שלאחר אימת הפאנטום,שבעיניי הם סרטים מצוינים ("מתקפת המשובטים" והסרט האהוב עליי ביותר בטרילוגיה המקדימה-"נקמת הסית'").יש לי רק שנאה ארורה ותאבת נקם על הסרט הראשון והמזעזע ביותר-"אימת הפאנטום".רק הכותרת עושה לי בחילה-מה זה,זוועתון סיני?סרט מתח עם גארי אולדמן כבלש כריזמטי?.והכוכב של הסרט-ג'אר ג'אר בינקס הידוע לשמצה,שלנצח יזכר כדמות הנוראה ביותר בהיסטוריה של הסדרה הזו.ג'אר ג'אר הוא ללא ספק דמות נוראה,מגוחכת,מגעילה,סתומה ודפוקה כמו שלא ראיתי מימי.מלבד זה,יש שם עלילה בשיט:שני שגרירים מטעם הג'דיי באים לעשות שלום ונתקלים במלחמה.משם קרבות ובלה-בלה בלה,וכמובן סצנת מירוץ הפודים,שאולי דאז הייתה טובה-כיום היא נראית כאילו הוצאה ממירוץ פורמולה.
פשע שני-אימת התלת מימד-ג'ורג,בחייך.יש לך מספיק כסף לחיות בכבוד וכדי להעשיר את בריכת הכסף שלך.אז למה,למה לעזאזל אתה בונה לעצמך תדמית שדומה לתדמית של איש העסקים מר ברנס ממשפחת סימפסון?.בנסיון נואש לקבלת כסף פונה לוקאס אל הצד האפל של התלת-מימד,והופך בנסיון נואש להרוויח כסף וגם להפוך את אימת הפאנטום לסרט קצת יותר טוב את אימת הפאנטום לסרט תלת מימד.כשאני הלכתי לראות את הסרט,נזכרתי שוב באיזה קללה הוטל לוקאס-קללת הבצע.לוקאס,חלאס להיות גאידמק!אם אתה מעוניין בעוד פופולריות,תעשה עוד סדרה,בטח יש לך רעיונות טובים.אל תנסה להרוס לי,שוב,בפעם המי יודע כמה,את הילדות.
והפשע הגדול ביותר-ג'ורג' פונה לצד האפל של מיקי מאוס!-כשקראתי באינטרנט שלוקאס מכר את Lucasfilm (ואת כבודו) לתעשיינית דיסני,באותו רגע רציתי לזרוק לפח את כל אוסף הבלו ריי,המיניאטורות,המצעים ובעצם כל הדברים שיש לי שקשורים למלחמת הכוכבים.רבותיי,ג'ורג' בגד בנו.אילו חש שהוא איבד את כוחו ליצור סרטים מופלאים,עם עלילה מצוינת, נבלים מגניבים ודיאלוגים טובים,היה פורש בצורה מכובדת ומעניק את השרביט למישהו חדש-כי מלחמת הכוכבים חייבת לשרוד.רבותיי,איבדנו את ג'ורג.ג'ורג' הלך.עצתי היא-לאות מחאה, אל תלכו לסרט החדש ב2015.אל תלכו-וכך תעבירו לג'ורג' הבוגד מסר ישיר-אנחנו איתך ברוגז.

בכל מקרה,תאמרו לי מה דעתכם.
 
אני אשמח לשמוע איך הסרט החדש הרס לך את הילדות עוד לפני שראית אותו. גם התלת מימד לא מובן לי- אז הוא רצה עוד כסף, מה אכפת לך? לא רוצה תלת מימד, אל תראה תלת מימד. למה העובדה שסרט כלשהו קיים פוגעת בך איכשהו?
 
וואו, אתה מגזים. לא לאהוב את הטרילוגיה החדשה בגלל שהיא הייתה רחוקה מלעמוד בציפיות זה מובן, אבל קצת הוגנות לא תזיק.

קודם כל, הסרט הראשון. עלילה טובה, אבל לא מדהימה (באמת, זאת עלילת פנטזיה קלאסית שהועתקה לחלל). לוק... חתיך וסקסי בסדר, אבל קצת טמבל. לא יוצא דופן. ולשבח את האפקטים של 'תקווה חדשה' ואז לרדת על אלה של 'אימת הפאנטום' כי "אולי דאז הייתה טובה-כיום היא נראית כאילו הוצאה ממירוץ פורמולה." זה באמת לא הוגן.
לגבי תאוות הבצע - קודם כל, זה כל כך לא ג'ורג' לוקאס לבדו. אתה מדבר כאילו הוא השליט הבלתי מעורער של לוקאס ארטס, מה שמן הסתם לא נכון. שנית כל, זה מותג שצריך להרוויח כסף. אם הוא לא ירוויח כסף, הוא יעלם מעל פני האדמה. וכמו שגאלאן אמר, אתה לא חייב לראות את גרסת התלת-מימד. זה משהו שמועיל למה שאתה אוהב ויזיק לך רק אם תיתן לו.
לגבי המכירה לדיסני - טוב, כבר נתתי קישור למה זה דבר טוב. אני ממליץ לקרוא אותו. יש שם כמה נקודות ממש טובות.

הטרילוגיה הישנה היא לא כל כך טובה ביחס לסרטים אחרים שיצאו מאז, אבל היא הייתה חדשנית ומדהימה בזמנה, מה שגרם להרבה מאוד אנשים להתאהב בה. אבל האהבה הזאת הובילה לציפייה, והציפייה הובילה לאכזבה, והאכזבה הובילה לזעם. מכאן אתה יכול להמשיך לבד.
 
לא ברורה לי הבעיה עם המכירה לדיסני:
- לוקאס הוא בן 67, כמו שכתבנו בעץ הזה. הוא לא יחיה לנצח.
- דיסני בסה"כ עשו עבודה די טובה עם פיקסאר.
- כבר היום יש כל-כך הרבה מרצ'ינדז, משחקים, ספרים, חולצות, בובות וכל שטות אחרת של מלחמת הכוכבים, אז מה זה משנה כבר?
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה
Top