• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מי המניאק הכי גדול

לכל אחד יש את הדמות שהוא פשוט לא סובל. זה שרק השם שלו גורם לו להתעצבן. זה שבכל פעם שהוא נזכר בו הוא צריך לתת למשהו אגרוף. זה שהפרצוף שלו ירדוף אותו בגהינום.

חשוב לציין שאני לא מתכוון לדמות שכתובה הכי רע. להיפך. אני מתכוון לדמות הזאת שכל מטרתה היא שישנאו אותה, שהסופר כתב בכוונה כדי שכשתקראו עליה תזרקו את הספר על הקיר.

אצלי באופן אישי, יש שניים. יש את בלאטריקס לסטריינג', הרוצחת המתועבת של סיריוס, ואת המלך הדביל, השנוא, המשוגע על כל הראש, חלאת המין האנושי בפרצוף בלונדיני שאף על פי שרק קראתי עליו אני יודע שהוא דורש אגרוף, ג'ופרי בארתיאון.

מי המניאק שלכם? אין שום הגבלה לאף מדיה, מספרים דרך מנגה ועד למשחקי תפקידים.

עריכה אחרונה:
המניאק הספרותי הגדול ביותר שאני מסוגל להעלות בדעתי הוא הלורד עזריאל מסדרת "חומריו האפלים". מישהי עושה מסע שנמשך ספר שלם כדי למצוא את האיש, ובסופו של דבר, הוא בוגד באמונה.

לגבי דמות טלוויזיונית, הבעיה היחידה איתה היא שהיא הגיבורה של הסדרה "מחוננת". איזו דמות בלתי נסבלת.

באלאס מוורפריים. הקונצנזוס בקהילה של המשחק הוא פחות או יותר "כמה שאתה שונא את באלאס אתה צריך לשנוא אותו עוד, כי הוא עד כדי כך רע בתור בן-אדם(?)".

מעבר לזה שהוא נרקיסיסט מגלומני, הוא...

• לקח את שכיר החרב האכזרי אורדאן קאריס, דיכא את הזכרונות שלו, שינה את האישיות שלו והתקין אותו בתור הקפאלון (AI, לצורך העניין) של הספינה שלך.
  • תפס את ג'ייד וסורן שניהלו מערכת יחסים אסורה - הוא הפך את ג'ייד ההריונית לוורפריים והשתמש בה כדי לסחוט את סורן כדי שיהיה המתנקש שלו.
  • פקד על המאהבת שלו מרגוליס (שהוא באמת אהב, אבל גם היה אובססיבי כלפיה) להפסיק להגן על הטנו (דמויות השחקן, פחות או יותר) וכשהיא לא הסכימה הוציא אותה להורג.
  • לקח את מערכת הטְרַנְסְפֶרֶנְס שמרגוליס פיתחה כדי לעזור לטנו להתמודד עם כוחות הריק שלהם והשתמש בה כדי לגרום להם לשלוט בוורפריימים מרחוק בתור חיילים.
  • הרעיל את התרופות של חייל שתפס אותו בוגד באימפריה והפך אותו לוורפריים שהרג את הבן של החייל.
  • בגד באימפריה לטובת התבוניים מסיבות של אגו וגילה להאנהאו את החולשה של הטנו.
  • בשיתוף פעולה עם התבוני ארא, שטף את המוח של כמעט כל האוכלוסיה של מערכת השמש, ואז כשהוא הבין שהוא לא יכול לשלוט בטנו החליט להשתמש בספינת-האם התבונית פראגאסה כדי להשמיד את השמש ולהשתמש באנרגיה שתיווצר כדי לברוח לטאו סטי.

יש דמויות אחרות במשחק שהן אנשים לא משהו (ניהיל, קפאלון סימאריס, בערך כל הגריניר חוץ מקאהל-175 ומרידיאן הפלדה, בערך כל הקורפוס חוץ מלאטרוקס און ו-ווסו, אלברכט אנטראטי, האיש שבקיר, סגן ויקטור וודייאנוי וכו') אבל באלאס הוא חד משמעית הדמות הכי שנואה בפער.

בערך כל הדמויות של טרילוגיית בקעת רוח הטחור הן אוסף של קריפים, סוטים ומוזרים.
- לברונור יש הרגלי תזונה שלא רחוקים מאלה של ג'פרי דהמר
- וולפגר הוא נרקסיסט שמתעסק יותר מידי בטיפוח השיער שלו
- דריזט הוא קריפ שממשש את קטי-ברי שצעירה ממנו באיזה שמונים שנה בזמן שהיא מעולפת
- רגיס הוא סוציומט חמדן שלא ברור איך יש לו חברים
- ארטמיס אנטררי הוא דב"ש מגעיל אבל חביב המנחה
- לקטי ברי יש דאדי אישיוז כלפי כל הדמויות הגבריות בספר

לא הייתי רוצה להעביר נסיעה ברכבת עם אף אחד מהם בקרון.

וואו, ממש מסכים. קראתי בכיתות ד-ו את כל שלושת הסדרות הראשונות של דריזט (הבנתי שיש איזה 30 ספרים), ובעוד שאת הראשונה אני מחשיב כסבירה פלוס, השאר פשוט זבל.
אבל אני באופן אישי לא שונא אף אחד מהם, אני פשוט חושב שהם כתובים ממש רע.

בסטר מבבילון 5 דיי נופל בהגדרה. לא רק שהוא אחד מהנבלים בסדרה, אלא שהוא מניאק מניפולטיבי ובנוסף לכך גם טלפאת רב-עוצמה כך שלך תדע אילו מחשבות הוא קרא בלי רשות (לא שהוא צריך רשות כזו...) ומה הוא זומם. הוא גם מראשי חיל הטלפאתים, שיש לו אצבע בבערך כל פאי ממשלתי\קונספירטיבי שקשור איכשהו לברית כדור הארץ.

נבלים לא חסרים בסדרה הזו, אבל מי שהכי מתאים להגדרה "מניאק" (ו\או "ממזר") זה בסטר - ובגדול.

עריכה אחרונה:
המניאק הספרותי הגדול ביותר שאני מסוגל להעלות בדעתי הוא הלורד עזריאל מסדרת "חומריו האפלים". מישהי עושה מסע שנמשך ספר שלם כדי למצוא את האיש, ובסופו של דבר, הוא בוגד באמונה.
שאלה טובה. אצלי זאת כנראה גברת אמברידג' בהארי פוטר, או ההורים של מטילדה ב"מטילדה". פשוט חבורה של רמאים שמתעללים מרוב חוסר תשומת לב לבת שלהם.
לגבי דמות טלוויזיונית, הבעיה היחידה איתה היא שהיא הגיבורה של הסדרה "מחוננת". איזו דמות בלתי נסבלת.
הסדרה הצרפתית בכאן 11? אני יודע שהיא דמות מאוד FLAWED, אבל איך אתה שונא אותה?
הודעה חדשה מוזגה אוטומטית ב:

- לברונור יש הרגלי תזונה שלא רחוקים מאלה של ג'פרי דהמר
אתה פשוט מקנא בGAINS אחי (אבל אני מבין אותך, הספרים האלו הם גן עדן ל EDGELORDS).
- וולפגר הוא נרקסיסט שמתעסק יותר מידי בטיפוח השיער שלו
איכשהו בין האנשים היחידים שנורמליים שם. פשוט LOOKSMAXXER כמו מיודעינו קלאוויקולאר.
הודעה חדשה מוזגה אוטומטית ב:

לכל אחד יש את הדמות שהוא פשוט לא סובל. זה שרק השם שלו גורם לו להתעצבן. זה שבכל פעם שהוא נזכר בו הוא צריך לתת למשהו אגרוף. זה שהפרצוף שלו ירדוף אותו בגהינום.

חשוב לציין שאני לא מתכוון לדמות שכתובה הכי רע. להיפך. אני מתכוון לדמות הזאת שכל מטרתה היא שישנאו אותה, שהסופר כתב בכוונה כדי שכשתקראו עליה תזרקו את הספר על הקיר.

אצלי באופן אישי, יש שניים. יש את בלאטריקס לסטריינג', הרוצחת המתועבת של סיריוס, ואת המלך הדביל, השנוא, המשוגע על כל הראש, חלאת המין האנושי בפרצוף בלונדיני שאף על פי שרק קראתי עליו אני יודע שהוא דורש אגרוף, ג'ופרי בארתיאון.

מי המניאק שלכם? אין שום הגבלה לאף מדיה, מספרים דרך מנגה ועד למשחקי תפקידים.
ג'פרי נכתב כדי שהקורא ירצה להחטיף לו.

אגב, אם מדובר במאנגה\אנימה? פמטו מברזרק.

במקרה של מורגן, מדובר בשילוב של אישיות יותר מדי מוחצנת וחסרת אחריות. הכאוס שלה גם פוגע באנשים אחרים כמו קראדק. מובן לי שהדמות אמורה להיות קומית אבל היא עוברת את הגבול בין להיות מצחיקה לבין להיות מעיקה. בשלב מסוים, זה פשוט מתחיל להיות לא נעים לצפות בה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה