• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיסתרי "דוב הים" [5\5 מקומות -התחלנו!]

בשני צעדים גדולים מצמצם ז'ואנט את הפער בינו ובין האסיר בעוד נשמעת שריקה מתכתית כאשר הוא שולף את חרבו.
ז'ואנט מצמיד את החרב לגרונו של האסיר כך שירגיש את חודה אך לא יחתך.
"נשק קיבלת, את החופש שלך תקבל בעוד מספר שניות. כשתחליט אם תרצה חופש נצחי או חופש מן האזיקים."
ז'ואנט עוצר את דיבורו למספר שניות, מאפשר לאסיר לעכל את דבריו.
"מה קרה פה?" הוא שואל בחדות.

IN:
האסיר נועץ בך מבט חודר, ואז אתה רואה אותו מגניב מבט מהיר לכיוון שאר החבורה מאחוריך, והוא מגחך שוב. "זה הגיע אליך חזק, אה?"
הוא פונה לכיוון אנטוני ואומר, "הוא הראשון, אבל זה יתפוס גם אתכם, בסוף. כרגע, אתם כנראה במקום המסוכן ביותר בעולם. תורידו את האיש הזה ממני ואעזור לכם לצאת מפה! יותר מכך, נוכל אפילו להשמיד את הדבר הארור הזה, לפני שהקללה תפיל את כולכם!" האיש ממשיך לצרוח דברים מוזרים יותר ויותר.

"השארו מאחור" אומר ז'ואנט מבלי להפנות את מבטו.
"אם אחד מכם יתקרב לפה האסיר ימות. יש סיבה שהוא בשלשלאות, ואני לא בוטח בו עד שיתן לי סיבה מספיק טובה".
לאחר מכן מרים ז'ואנט את גבותיו כאומר 'אני מחכה' ומקשיב בדריכות לצעדים על רצפת העץ.

ג'וני תופס את ראשו, הוא נושם עמוק, הוא מנסה להרגע. איך לעזאזל נתקעתי עם הצרה הזאת?

"להזכירך ז'ונאט, הספינה הזאת הטביעה את שלנו." קולו של ג'וני נשבר. "לא נראה לי שהוא פקד לפוצץ אותה, יותר הגיוני שהוא מהמתנגדים. אני לא אומר שצריך לסמוך עליו, צריך להשתמש באמצעי זהירות כלפי כל אחד שנפגוש, אבל לא צריך להגזים." המשיך ג'וני ביותר ביטחון.

"הוא פושע, הוא מסרב להקשיב לממונים עליו והוא גרם לעצמו להכנס להכנס לכלא. עד כמה שאני יודע הספינה הזו נטושה כבר חודש ימים ורק הגלים הם אלו שהביאו לפגישתינו המצערת. אין לנו שום סיבה לסמוך עליו, כפי שלא היית סומך על אדם הכלוא בצינוק העירוני אם היית הולך לאיבוד במחילות." אומר ז'ואנט בלי לאבד קשר עין עם האסיר ומבלי להסיר את מיקודו ברחש הצעדים על הרצפה.

IN:
האיש ממשיך להתעלם לחלוטין מקיומו של ז'ואנט ומדבר עם אנטוני. "תקשיב לי טוב, נער. אני כבול כי אני היחיד שהצליח להתנגד. זה לא הגיע אלי. תחפש מתחת למיטה שלי, הכל נמצא שם. כרגע הספרדי הזה שמולי הוא הסכנה הפיזית הכי גדולה שלך, אבל אם לא תמצאו דרך לברוח ומהר זה יחסל אותכם בדיוק כמו את הקדומים."
הוא מסיט את ראשו אל אנטוני. "מפלצת? קללה? אני לא בטוח. זה הכול קשור אליו, שם למעלה. היינו צריכים פשוט לחטוב עצים וזהו, תמיד ידעתי שזה רעיון רע. אבל היינו בחוף ההוא, והאינדיאני התעקש!"
לאחר שטף הדברים המוזרים האלה הוא מביט עמוק אל תוך עיני ז'ואנט, מבטו חודר. "אני רוצה שתדע", הוא אומר בקול נמוך, "שאני לא מצפה שתאמין לדברי. זה כבר לכד אותך לגמרי. עשה מה שאתה צריך."

"as you wish" אומר ז'ואנט ומנקב את צווארו של הכבול.
הוא שולף את החרב המגואל בדם החוצה ומנגב אותה עם מטפחת אשר הוציא מן המקטורן, לאחר פעולה זו הוא מחזיר את הלהב לנדן ויוצא מהחדר. רגע לפני שהוא עובר את הדלת הוא מדבר מבלי להסתכל לאחור "חפשו מתחת למיטה והביא אלי את הממצאים, ושלא תעלו לרגע אחד על דעתכם את קיומה של קללה או כל שטות דומה. אתם כבר לא ילדים."
לאחר מכן יוצא ז'ואנט מן החדר וניגש אל הדלת הבאה לאחר השתהות קלה אל מולה הוא פותח אותה לרווחה.

Out,
מכיוון שז'ואנט ביצע את מעשיו ישר אחרי "...זה כבר לכד אותך לגמרי. עשה מה שאתה צריך." אשמח אם תיהיה התעלמות מהחלק שנאמר אחר כך. מצטער, פשוט לא הייתי בבית כל היום.

OUT:
מקובל.
IN:
כשהאיש נדקר הבעת הפנים שלו לא משתנה כלל, ורק עווית קטנטנה של כאב מעידה על כך שהוא שם לב בכלל. כשהחרב נשלפת מצווארו הוא קורס על בטנו בדממה.
כולם חוץ מז'ואנט-
לאחר שהאציל יוצא מהחדר, האיש המדממם משתנק ומסתובב על גבו.דמו כבר הספיק להתפשט לכל מקום, ודרך הפתח בפה עולים דברים פחות נעימים- מיצי קיבה, קיא. הוא משמיע קול גרגור נמוך ואז אומר, "אם לא תהיה לכם ברירה... בחדר האחרון במסדרון, דלת שמאלית. אתם תדעו מה צריך לעשות."
ז'ואנט-
מייד כשאתה יוצא אתה שומע אותם מתחילים להתלחשש ביניהם. שנאה מטורפת כלפי האיש הזה (המחשבה כלפי ג'יימס תוקפת אותך בחוזקה) מציפה אותך בעוצמות מפתיעות. ההרגשה שהוא תמיד ניסה למרוד במנהיגותך פועמת ברקתך. תמיד, בכריזמה שלו ובשנינותו הוא הביך אותך במצבים חשובים. ועכשיו, הוא מנסה להסיט את השאר נגדך, אפילו במותו.
כשאתה מנסה את הדלת, אתה מוצא שהיא נעולה, ומבט מהיר מוצא את המנעול (כלומר, היא נעולה מבחוץ).

ג'וני מסתכל על גופתו של האסיר. "יאמי..." הוא אומר בקול סרקסטי למדי.

הנווט פוסע לכיוון ז'ונאט ומשאיר את אנטוני מאחור "זה היה קצת מיותר, אתה לא חושב? אתה לא יכול להתכחש לזה שיש כאן משהו מוזר", אסט מרים את עיניו מעלה כאילו מחפש את התשובה לשאלותיו שם. "אני לא יודע אם זאת קללה או משהו כזה, אבל היה אפשר להשאיר אותו בחיים ולנסות להוציא ממנו יותר. עכשיו חזרנו לנקודת ההתחלה וכל דלת שנפתח יכולה להיות האחרונה, אי אפשר לדעת מה יסתתר מאחוריהן."

אני חייב להודות שיש בו משהו משונה, בז'ונאט הזה.
"אתם יודעים, זה באמת קצת מוזר." אני לוחש לאחרים, מקווה שז'ונאט לא ישמע. "זה מוזר שהוא כל כך ארוגנטי כלפי זרים. אולי כדאי שנקשיב לאסיר הזה."

out:
סליחה פשוט אמרו לי שהמשחק מת.
IN:
טוריער למסדרון, הוא הסתכל לתוך החדר הראשון
"תגידו מה קרה פה?"

"רגע.. הוא מדמם, מי הוא ומי הרג אותו"

רץ ובודק מה קרה לאסיר.

OUT:
אי אפשר לערוך כשאני לא מחובר. אז אני אאלץ לכתוב פה הודעה חדשה למה ששכחתי

IN
ז'ואנט הולם באגרופו בדלת פעמיים בכדי לאמוד את חוזקה. במידה והיא לא רעועה הוא ממשיך הלאה לדלת הבאה.

IN:
טרועיר מזיז את הגופה לכן ולשם, בודק זוויות מוזרות ונוגע בפצע המדממם.
טרויער-
האיש הזה היה חלש עוד לפני שמת מפצעיו. הדם שלו דליל וקהה מידי, אם כי אתה לא בטוח מה יכול לגרום לשינוי בצבע. כשאתה נוגע בנוזל החם, אתה מרגיש משהו מוזר רוטט בך. תמונות פתאומיות של עמוד הטוטם למעלה מופיעות מולך. הדם הצמד לעורך ומתקשה מהר. אתה שומע לחישה קטנה, בקושי קיימת: אתה יכול להציל את כולם.... תן לי אותו... העלה אותו כקורבן.... אתה מביט סביב, אבל נראה שאף אחד אחר לא שמע זאת.

ז'ואנט-
העץ רעוע ולח, ונראה לך שמספר בעיטות טובות יפילו את העץ. אבל בכל זאת, יש משהו מוזר בכל העניין. חלק בך, שיותר ויותר מקבל קול, אומר "הדלת הזאת שלי. אף אחד לא יזיק לספינה שלי.". זה מוזר. לרוב, כשיש קולות בתוך ראשך אתה שומע את עצמך מדבר, אך את הכל הזה עוד לא שמעת- טון נמוך, גברי ואסרטיבי, צרוד במקצת.

IN:
ז'ואנט:
אתה מצליח לשבור את הדלת בקלות. מאחוריה נגלה לך חדר שאתה מזהה מיד כמגורי הצוות. כתריסר ערסלים ממוקמים בזוגות, האחד מתחת לשני. על אחד הערסלים שוכב אדם בעל יד אחת, הנראה כישן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה