• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיסתרי "דוב הים" [5\5 מקומות -התחלנו!]

בנוגע למחשבות, הן באות רק להוסיף צבע ולספר על הדמות לשחקנים האחרים, דברים שעשויים להיות שחובים בוודאי שיכתבו בספויילר. אתה עדיין מתעקש שכול משחבה תיכתב בספויילר? (אני פשוט חשוב שהתואצה היחידה תהיה מעט מאד מחשבות XD)

:mrgreen:

אראמיס אמר/ה:
בנוגע למחשבות, הן באות רק להוסיף צבע ולספר על הדמות לשחקנים האחרים, דברים שעשויים להיות שחובים בוודאי שיכתבו בספויילר. אתה עדיין מתעקש שכול משחבה תיכתב בספויילר? (אני פשוט חשוב שהתואצה היחידה תהיה מעט מאד מחשבות XD)

:mrgreen:

אלו שההודעה מכוונת אליהם יודעים למה אני מתכוון.

אנטוני- אתה בודק את פיסת העץ, וקובע מייד שהוא בתהליכים די מתקדמים של רקבון. לפני שאתה מספיק לבדוק יותר...

כולם- אתם שומעים צרחה נוראית מירכתי הספינה, ורואים את דמותו המרוחקת של ג'וני מתקפלת על הקרשים.

אנטוני- כשאתה קרב אה מבחין בג'וני שרוע על הקרקע, מתנשף, עיניו פקוחות לרווחה. הוא מזיע בכבדות ועודנו נאנק מכאב. מסביבו אין אף אחד, ואתה לא רואה שום סימן פגיעה פיזי על גופו, לפחות ממבט ראשון.

"וואו..." אמר ג'וני חלושות, הוא הסתכל על היד שלו בפליאה. "קרה כאן משהו מוזר, הייתי בטוח שנפצעתי!" על פניו של ג'וני הייתה הבעה מוזרה. "היה לי חיזיון או חלום או משהו, אני לא יודע בדיוק. אבל בחיזיון הזה, הייתי מנהיג של איזו ספינה, שפיצצה ספינה אחרת." אגלי זעו נחו על פרצופו של ג'וני. "משהו מוזר קורה פה..." ג'וני הסתכל על הספינה שעליה הוא שכב באימה, נראה שהוא נרתע רק מלראות אותה.

"חוזה. אנכי הוא טרויער, רופא הספינה. יודע אני מליצות עד בלי די. אין די בלאמור דבר שפה גבוהה כדי להיכנס למעגל הנכבדים, אלה גם להבין את העולם הקיים סביבך." אמר טרועיר באנגלית רהוטה בלי זכר למבטא הגרמני שלו.
"הרי אתה מאמין באלוהים, על דבר זה אין אני נותר טינה. הלא אתה אמור לגלות את העולם הסובב סביבך, ולא רק להביט עליו מהצד כדי להיווכח בגדולת אלך? אז במטותה ממך צייר למעני את הטוטם כדי שאוכל להתפנות ולבדוק את ג'וני או ג'ון עבורך."

טרויער ניגש אל ג'וני ובודק באופן כללי, ובדק בעיקר את הראש והבטן(הקיבה נחשבת לאחראית על הרגשות באותה תקופה).

אנטוני נושם בחדות אל תוך ריאותיו.
תעתועים.
הוא אומר לעצמו.
"משהו ממש מוזר מתרחש כאן, ולדעתי זה קשור לספינה- מישהו שמע פעם על הביטוי 'דוב הים'? או שאולי יש חיה מסתורית שכזאת."

Out
אז האיל נגח מתפרק ממקומו או לא?

In
יהיו אשר יהיו תוצאות הבדיקה של ז'ואנט, כאשר הוא שומע את הצעקה הוא ממהר לשלוף את חרבו וללכת בצעדים נמהרים אל עבר התותחים. בוחן את המקום עוד מרחוק בכדי לראות כמה דמויות היו שם כאשר נשמעה הצרחה.
"ארורים תיהיו השתיינים" פולט ז'ואנט לאחר דבריו של ג'וני ומכניס את החרב בשאט נפש חזרה לנדנה.
לאחר מכן בוחן ז'ואנט את התותחים ובודק האם הם מחוברים לסיפון או שמה יש להם גלגלים המאפשרים להניע אותם ממקום למקום.

ג'וני קם על רגליו. "אני בסדר, רק קצת מרגיש מוזר."

"חייבים לברר עוד משהו על המקום הזה, הוא נטוש או מה? לא ראיתי כאן אדם אחד לרפואה. אני מציע לרדת לבטן הספינה." אמר בקול של מי שמתחיל להכנס לעניינים.

"לא." אומר ז'ואנט בלי להפנות את מבטו. "אנחנו על ספינה טרופה שהצליחה להחליק מן השרטון שלה. אין צורך שגם אתה תיהרג כשהיא תתחיל לשקוע למצולות. אני בטוח שאוכל למצוא לך שימוש טוב יותר"

ויזינט - מי שחיבר את איל הנגח למקום עשה זאת במקצוענות רבה. אתה לא מבחין בשום דרך קלה לנתק אותו. אולי אם היו לך גרזנים וצוות של עובדים חרוצים, וכמה שעות, היית יכול לארגן משהו. התותחים מורכבים כולם על מתקנים בעלי מסילות וגלגלים, המאפשרים רתע חסר תקלות בזמן ירי וניידות במקרה הצורך.

בפעם הראשונה מסתובב ז'ואנט אל עבר ג'וני ומביט בעיניו. "אתה יודע אל מי אתה מדבר חתיכת חרא קטן?" הוא אומר מבלי להמנע מגסויות. "אם אתה לא רוצה לחיות את שארית חייך בשלשלאות כמשפשף הנעליים האישי שלי, תפוס את התותח הזה ותתחיל לגלגל אותו אל חרטום הספינה... עכשיו!" מסיים ז'ואנט ועוזב את המקום בנחרצות אל כיוון הדלתות אותן בדק מקודם.

Out
יש מצב לקבל מפה של החלקים שאנחנו כבר מכירים בספינה?

מחשבה:
"כמה שאני שונא אותו" חשב ג'וני. "מי הוא חושב שהוא? מי הוא חושב שאני, העבד האישי שלו?" התעצבן ג'וני בלב.

"אממ..." ג'וני נראה כעומד להגיד משהו, הוא התקרב לכיוון הדלתות. "אני נווט, אני לא בריון. אבל רק שתדע שמרצון טוב בלבד אני אלך לעזור לך לסחוב את התותח. אתה בא?"

"ואחרי זה נרד אולי לבטן הספינה?" ג'וני חזר ופנה לכל השאר.

"מה קורה עם התותח שלי?" קורא ז'ואנט אל עבר ג'ימי לאחר שבדק את הדלתות למציאת נקודות התורפה שלהן. כשהתרחק מן אזור התותחים התעלם מדבריו של ג'ימי כאילו לא שמעם.
"אני לא מתכוון לחכות פה כל היום" או ממשיך ואומר בקוצר רוח.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה