• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיסתרי "דוב הים" [5\5 מקומות -התחלנו!]

OUT:
עכשיו כשאנחנו מתחילים אני מצפה לקצב תגובות יחסית מהיר, אחרת זה לא יעבוד.
IN:
גל חולף תחת הספינה, והיא רוכבת עליו בקלות. על הסיפון, אוחז במעקה ובוהה לעמקי הערפל הסובב אותה, רופא גרמני מתחיל להרגיש רע. התחושה לא סתם מבשרת רעות- התחושה היא של אבדון שאין להמנע ממנו.
גל חולף תחת הפינה, והיא רוכבת עליו בחן. על הסיפון, אדם תמוהה יושב ומעיין בספרו. מועקה גדולה מעיבה על ליבו, והוא תוהה בינו לבין עצמו אם הערפל יכול להוות סימן לבואו של הליוויתן, התפלץ הגדול והמסוכן ביותר בים.
גל חולף תחת הספינה. היא מתרוממת, ומחליקה במורדו במהירות. על הסיפון, פורטוגלי שכרע על ברכיו ונשא תפילה למען מחילה ושכחון נופל וקם בזעם על ברכיו. הוא מקלל את המסע הימי שבו כל כך קשה להפגין אמונה לאל, אבל משום מה הוא מרגיש צורך עז מתמיד להתפלל. הוא לא מודע למה שהוא אומר, הוא פשוט ממלמל מילים לאל שלו. מלח שעובר בסביבה שומע אותו אומר, "למרות שאלך בגיא צלמוות, לא אפחד משום רוע..."
גל חולף תחת הספינה. הנטייה שלה נהיית משמעותית, והיא עולה יחד איתו לגובה של שני מטרים מעל פנים הים. על הסיפון העליון, שולחן מפואר של שלושה אנשים נערך לכבוד הקפטן, הנווט ומממן המסע, האציל הספרדי שמעינו נתון במסחר במאכלים אקזוטים. כשהספינה מחליקה מטה וחוזרת לגעת בפני הים, כוסות יין הפירות המשובח שנחו לפניהם נטו ונפלו על השולחן, והיין פיזר כתם על השולחן. שלושת האנשים בוהים בכתם, ולמרות שכל אחד מהם נוזף בעצמו שהוא ילדותי, אותה מחשבה חולפת בראשי שלושתם: הכתם האדום כארגמן מדכיר מאוד דם.
גל חולף תחת הספינה. הי מתרוממת ועולה עליו, אבל חלק ממי הים משפריצים לתוכה בזרם חזק, והיא מטלטלת. כל האנשים שעל סיפונה דוממים, מלאי פחד. כל אלו שלא החזיקו במשהו יציב לפני שהגיע הגל נופלים.הקפטן הוא הראשון להתאושש. הוא הקפטן חורחה אספינג'ו, והוא לא ייתן להרגשה רעה וגלים גבוהים לקחת לו את הפינה. "למה אתם מחכים, עכברושים עלובים שכמוכם!", הוא שואג לעבר אנשיו המבוהלים. "קפלו את המפרשים! הדקו את הקשרים! העירו את כול החברים מוכי הפרעושים שלך! כל הידיים לסיפון! נהלי סופה, עכשיו!".
המלחים מתרוצצים ממקום למקום. כל גל חולף גבוהה יותר מקודמו. חמישה אנשים על הסיפון מבחינים במשהו, אבל לא מדברים עליו בתוך הכאוס, כי אין למי לפנות. חמישת הולכים לעבר מרכז הספינה ומתגודדים ליד התורן, מביטים בדאגה לצדדים. בניגוד לקפטן וצוותו, אנשים אלו הבחינו שלא ייתכן שהם בסופה רגילה. לא היה זה רק המחסור המוחלט ברוח ובגשם, אלא גם העובדה שגלים הגיעו משני הכיוונים. רגע אחד הספינה הייתה מתרוממת מדרום וצונחת לצפון, רגע אחר כך להפך. כל נוסעי הספינה היו כעט על הסיפון. משרתים אישיים של ז'ואנט המממן, מלחים, שני שכירי חרב.

ממזרח, עולה גל. הגל הזה עצום, והוא מגמד את כל גלי הענק שבאו לפניו. דרך התוהו שעל הסיפון, רק חמישה אנשים, פניהם קודרים, רואים את הבלתי נמנע הקרב אל עלמת העולם החדש. דרך מעטה הערפל, מתממש המתווה של ספינה. העלמה היא לא ספינה קטנה, אבל זו שקרבה כעט הייתה ענקית יחסית אליה. היא נעה במהירות במורד הגל, קרבה במהירות. ממש רגע לפני הפגיעה, הקפטן סובב את עיניו. הוא הבחין בקרשים הרקובים שהרכיבו אותה, הוא הבחין בגודל המאיים שלה, הוא הבחין בתותחי הצד האיימתניים שלה, הוא הבחין בתווית השם שלה- "דוב הים". יותר מכל הוא הבחין באייל הניגוח האימתני בחזיתה, בעל צורה גדולה ומאיימת שלא הצליח לפענח בחשיכה. בכל זאת הוא הבחין תוך שתי שניות, כי לאחר מכן הוא מת.
הספינה ניגחה את העלמה בצידה ורסקה אותה לשניים. התורן של העלמה נפל היישר על ראשו של מלח, מוחץ אותו. הקפטן הוטח מהסיפון העליון אל הים, וטבע דקה לאחר מכן. הנהג הולח קדימה, מצחו מתרסק לתוך אחד מזיזי ההגה שלו, מתרסק לחלקים, פיסות אפורות של מוח ועצם מתעופפות לכל כיוון. גזירי עץ מתעופפים ננעצו בגרונו של אחד מהמשרתים, שעדיין ניסה לחפש את אדונו. הוא נאנק, מקיא דם, ומת עוד לפני שגופתו פגעה בקרקע.
המלחים המוכשרים וברי המזל יותר הצליחו להמנע ממוות מיידי והם ברחו לצדדי סיפון ספינתם, מתגודדים יחד על הסיפון העליון ובשוליים האחוריים. הספינה האדירה האטה מעוצמת הנגיחה, אך לא הראתה שום סימן פגיעה. היא נעצרה במרכז הסיפון המרוסק של העלמה. קרשים יחידים עוד שימרו את הקשר בין שני חלקי העלמה ומנעו ממנה להתפרק לשני חלקים. המלחים המבועתים הביטו על סיפון הספינה הענקית, וראו שהיא הייתה ריקה.
רעש אדיר והבזקים של אור הפכו את הלילה לגיהנום. כל תותחי הספינה המנגחת הרעימו באותו הזמן, ממלאים את האוויר בריח המריר של אבק שריפה. כל מה שנותר מהעלמה נעלם, עף לכל הרוחות. פיסות של בשר לצד פיסות של עץ התעופפו לתוך הים ושקעו. עשרים אנשים מתו כך, במרווח של עשר שניות. המוות שלט בלילה.
אבל לא כל מי שהיה על הסיפון מת באותו לילה.
חמישה אנשים עמדו בדיוק במסלולה של הספינה, וכשהיא ניגחה את העלמה הם עפו קדימה מעוצמת המכה. חמישה אנשים מצאו את עצמם על סיפון דב הים. חמישה אנשים שרדו את ההתקפה. חמישה אנשים שרעו על הסיפון החדש, הלומים. חמישה אנשים התכווצו לתוך עצמם באימה כשהתותחים הרעימו, אבל אפילו לא שמעו את צרחות חבריהם למסע כשנטבחו כי אוזניהם צלצלו מהפיצוצים הקרובים.
לאחר זמן מה, חמישה אנשים נעמדו על רגליהם והביטו זה בזה.

OUT:
כאן הכל מתחיל, חבר'ה. יש לכם זמן לתאר את הדמות שלכם ומה היא עושה.
I wish you luck. you are going to need quite a lot of it :twisted:

OUT: כעת*
וואו... התחלה טובה.

IN:
ג'וני, גבר בשנות ה20 לחייו נראה מבולבל אך מרוכז.
"מה קרה כאן לעזעזל?" לחש במבטא בריטי עמוק, "אני הנווט, מי פה? איפה הקפטן? אנחנו חייבים למצוא מקום להתחבא בו" אמר וסרק בעיניו את הסיפון.

OUT

אין לי מספיק פרטים על הסיפון של ספינת הדוב אז קצת קשה לי להרחיב...

אנטוני, גבר בשנות הארבעים לחייו אך נראה בכושר מצוין, סורק בעיניים מיומנות את הסיפון. עיניו הכחולות-כהות בוהקות בניצוץ של התרגשות, אך לא רק ניצוץ חיובי.
"מה קורה כאן? איך הגענו לסיפון הזה? ואיפה כולם?" הוא שואל את חבריו למסע.

"אני... אני לא בטוח, אבל נראה לי שמעוצמת המכה עפנו לעבר הסיפון הזה." ענה הנווט.
"רק אנחנו שרדנו?" אגלי זעה זלגו על לחיו ומצחו, אך נראה שהוא נהנה מכך שהוא בין השורדים היחידים.

"ג'וני." אומר ז'ואנט, גבר בשנות השלושים לחייו הלבוש בהידור ומצליח לשמור על עשתונותיו גם במצב שכזה. שיערו שחור ולרוב משוח בשמן לאחור אך כעת ניתן לראות מספר שיערות אשר קופצות ממקומן. "הירגע." ממשיך ז'ואנט את דבריו בפשטות לאחר שקם על רגליו בבטחון. מקולו ניתן להבין כי לא ניתנה הרגע הצעה או בקשה - כי אם פקודה.

חוזה קם על רגליו, הוא חבוק בנרתיק מהודר מעור, אליו חדי האבחנה שמו לב כי תחב צבעים ומכחולים בשצף קצף כאשר הבחין בספינה, פלטת הציור שלו נפלה למים ככול הנראה, והציור הכמעט מושלם שעבד עליו מתחיל המסע אבד גם הוא.
הוא רוטן משהו מתחת לשפמו, ניתן לשמוע משם את שמו של בן האלוהים כמה פעמים, ולאחר מכן האו משנק את צלב הכסף שלו, ומבריש את בגדיו השחורים הפשוטים אך האלגנטיים, ללא הועיל, לא אבק מכסה אותם כי אם מים.
הוא נשען על מקל הליכה שחור בעל גולת מתחת מוארכת ומפוסלת, כך נראה מרחוק, עשויה מתכת כסופה. שפמו המשוח בשמן קצת נפרע וכעת הוא מסדיבו למתרחש, הוא נראה קצת תמהוני במהלך הנסיעה, ולא ענה לשאלות כול הדרך, אלא רק המשיך לצייר את ציוריו הכחולים סגלגלים.

"השאלה המעניינת יותר היא איך בדיוק הם גרמו לסערה הזו! אני הבחנתי שזו לא היתה יכולה להיות סערה רגילה, ואני משער לעצמי שגם אתם, והדבר לא יכול להיות סתם צירוף מיקרים שבעמצה סופה שאף אחד לא ראה כמוהה בחייו ספינה ענקית ומוזרה התנגשה בספינה שלנו" אמר טרויער, שנראה שקוע במחשבה, בזמן שישב על הסיפון ותפר את פצעיו שנראו כמו חתכים מסכין אך לא עמוקים. טרויער הוא אדם חיוור מאוד בשנות השלושים לחייו.

IN:
בעוד אתם אוספים את עצמכם, אתם מתחילים לקלוט את הסביבה סביבכם. קרשי הספינה הגדולה עליה את נמצאים לחים, רופפים ורקובים במקצת. טחב גדל בין סדקיהם. בכל אחד מירכתי הספינה ישנה שורה של כתריסר תותחים גדולים על מסילות. אין לידם תחמושת. הסיפון האחורי של הפינה גבוהה בכשלושה מטרים ממיקומכם הנוכחי על הסיפון המרכזי, ושני גרמי מדרגות מעוקלים מובילים אליו מהצדדים. תחתיו אתם רואים דלת כפולה מעץ כבד שהשתמר יחסית טוב, סגורות. הסיפון הקדמי נמוך רק במעט מהסיפון הקדמי, ואייל נגח יוצא ממנו. אתם רואים מייד שמשהו לא נכון בצורה של אייל הנגח, משהו מעט מעוות. זה ברור שהוא לא בנוי מקורת אץ יחידה ועגולה כנהוג. שני צוהרים במיקומים שונים בסיפון המרכזי מובילים מטה, אל תוך בטן הספינה.

"אתה צודק טרויער..." הרהר ג'וני. "משהו חשוד כאן..."
"אני מציע שנחקור את המקום, אם לא נתמצא פה יכולים לתפוס אותנו מיד ולרצוח אותנו." הציע ג'וני והחל לרדת במדרגות המעוקלות. "בואו!"

ג'וני ירד וניסה לפתוח את הדלת הכפולה.

"הספינה הזאת לא השיטה את עצמה על הגלים. מישהו היה חייב לנווט אותה." אנטוני אומר, שולף את סכינו המעוקלת ומציץ לעבר ההגה. אם אין שם משוה יוצא דופן במיוחד, הוא מתקדם עם האחרים.

כולם- נראה שלא הבנתם איפה אתם-אתם על הסיפון המרכזי של הספינה.

ג'וני- הדלתות לא זזות, ורשרוש של מנעול מתחת נשמע מצידה השני.

אנטוני - אתה מטפס על הסיפון האחורי וניגש אל ההגה. האזור ריק מאדם, אבל אתה מבחין בכתמי דם על העץ בכל האזור, ופיסות קטנות של בד קרוע.

ז'ואנט מתקדם בצעדים נחרצים אל עבר הדלתות אותן מנסה ג'וני לפתוח. על פניו ניכר זעם אשר ניתן לשייך לאובדן הספינה עליה שילם. בתנועה חלקה שולף ז'ואנט חרב סייף מנדן הצמוד למותנו ומשלח אותה למרווח שבין ג'וני והדלת, בצורה המבהירה כי אם לא יתרחק ממנה, יפצע. רק לאחר מכן הוא מפנה את פניו אל ג'וני העומד מימינו ומביט עמוק אל תוך עיניו בזעם יוקד.
"Shut the fuck up before i spill your guts all over the deck!" הוא אומר במבטא ספרדי. נשמע כמטיח עובדות יותר מאשר מאיים.
"מה שתעשה עכשיו" אומר ז'ואנט מעט רגוע יותר. "הוא ללכת עם אל עבר ההגאים ולבדוק אם ניתן להשיט את הגרוטאה הזו. זה התפקיד שלך כנווט."
החרב עודנה במקומה.

OUT
GUTS זה מעיים?

IN

ג'וני תוקע מבט מזועזע בז'ונאט "אהה... אני לא בדיוק יודע איך להשיט את הדבר הזה... אמ... אני יותר טיפוס של מפות..." גמגם הנווט. "אבל נראה לי שאני הולך לבדוק את האזור בכל זאת" פלט ורץ לכיוון ההגאים.

אנטוני- אתה לא צליח להבין שום דבר משמעותי ממה שאתה מוצא. הדבר היחיד שיכול לרמז אולי משהו בנוגע לטיב מה שהתרחש כאן הוא שאתה מוצא בדים משני סוגים שונים. אחד מהם נראה יחסית חדש וחזק יותר מהשני, שמזכיר יותר סמרטוט בלוי.

חוזה נראה קצת מנותק, הוא מחזיק בצלב שלו וממלמל תפילות בשקט, התיק דמוי הצינור שלו חבוק לחזהו.
לפתע הוא מתקדם אל ההמולה שעל הסיפון, מקלו השחור בעל גולת הכסף אשר מקרוב אתם מבחינים כי האי מעוצבת כראש ציפור, ואומר בספרדית, ובגינונים של אציל-
"אל נא באלימות רבותי, אל נא באלימות. כולנו נוצרים אחרי הכול" הוא מביט ימינה ושמאלה, ומוסיף בקול תקיף "אני מקווה". ואז הוא ניגש אל הנווט (אם הוא לבוש במדים של הספינה), או אל האדם שלבוש בבגדים היקרים ביותר.
"אדוני, שמי הוא דון חוזה פרדיננד רמון, אשמח אם תוכל להסביר לי מה מתרחש כאן?"

OUT

אני לבוש בבגדים די פשוטים

IN

ג'וני ענה לחוזה למרות שלא נשאל "כנראה שהתרסקנו על הספינה הזאת בזמן שהיא הטביעה את הספינה שלנו."

"נמאס לי" אומר ג'וני ופוסע בזהירות לכיוון המדרגות המתעקלות כדי שז'ונאט לא יבחין בו. ג'וני מתעניין האם ז'ונאט הצליח לפתוח את הדלתות ומי הסתתר מאחוריהן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה