• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיסתרי "דוב הים" [5\5 מקומות -התחלנו!]

אורח אמר/ה:
OUT

אני לבוש בבגדים די פשוטים
אם יש עליך סימן הכר לכך שאתה חלק מצוות הספינה השאלה אליך, אם לא, אלא הספרדי המשוגע, אגב, כדי שכול אחד יתאר את המבטא שלו, ואת הלאום שלו.
אני ספרדי, ועד עכשיו דיברתי אך ורק ספרדית, וקצת לטינית בזמן תפילות.

ז'ואנט מנסה לפתוח את הדלתות, כאשר הוא רואה כי אינן נפתחות הוא מסתובב לאחור ובוחן את איל הנגח מרחוק במטרה לברר האם ניתן לפרק אותו ממקומו.

OOG:
במידה ואני הוא ה"ספרדי המשוגע" שאוזכר קודם, מדובר באדם אשר שכר את הספינה מלכתחילה לעשות את המסע לאמריקות. בחור עשיר וככל הנראה רם מעמד אשר לא בידיוק התרועע עם האנשים הפשוטים שעל הספינה.

ואם אציל זוטר, צייר מפורסם בחוגים הגבוהים ל ספרד ופורטוגל שהינו אורח של כבוד בחצר הוד קדושתו ברומא, לאחריו שרותיו הרבים לכנסיה הקדושה?

"אם אף אחד לא בא איתי לבדוק את האיל ניגוח אני הולך לבד" אומר טרויער בעצבנות. "ואגב, היינו מתחת לספינה שהיא התנגשה בנו, ולא ראיתי חור בספינה שיכולנו להכנס דרכו בעת ההתנגשות, אז מישהו הרים אותנו לספינה.

טרויער הולך לבדוק את האיל ניגוח.

אורח אמר/ה:
"אם אף אחד לא בא איתי לבדוק את האיל ניגוח אני הולך לבד" אומר טרויער בעצבנות. "ואגב, היינו מתחת לספינה שהיא התנגשה בנו, ולא ראיתי חור בספינה שיכולנו להכנס דרכו בעת ההתנגשות, אז מישהו הרים אותנו לספינה.

טרויער הולך לבדוק את האיל ניגוח.

זה הודעה שלי פשוט שחכתי להתחבר

IN:
אנטוני, ג'וני וטרועיר צועדים ביחד לעבר איל הנגח כדי לבחון אותו.
הצורה של הדבר הולכת ומתממשת ככל שאתם מתקרבים, וכשאתם מגיעים אליו אתם מבחינים שהוא משונה מאוד.
לא מדובר בבול עץ בכלל. אייל הנגח אמנם עשוי עץ, אבל הוא מפוסל. הפרצופים, החיות והפלצות שבוהות ממנו אליכם יכולים להיות רק דבר אחד: עמוד טוטם של המקומיים האמריקאיים הידועים לשמצה בשל הפגניזם שלהם.
הטוטם בנוי היטב, והצורה שלו מאיימת בחשכה.

פנג הדרואיד אמר/ה:
"הירגעו, רבותי." אומר אנטוני באנגלית עם שמץ למבטא ספרדי או איטלקי. "משהו משונה קורה כאן, ולדעתי אנחנו צריכים להתמקד באיל הניגוח. מי בא איתי לבחון אותו?"

"אדוני" אומר בספרדית חוזה הצועד בשקט ובצליעה קלילה אל עבר השניים נימה של בוז קל בקולו. "האם אתה דובר גם שפת בני תרבות?" ואז הוא מרים גבתו ומוסיף בארסיות ובאנגלית ארכאית למדי- "או שמא תאלץ אותי לרדת לשפת החזירים הפרוטסטנטים?" צל חולף בעיניו של חוזה תוך כדי כך.

אתה לא צריך לאשר את זה, כתוב שם איזו דמות עושה את זה...

:mrgreen:

חוזה מתקדם אל האיל הניגוח הוא קורא בשמות השילוש ומצטלב במהירות כשהוא מבחין בו.
נהדר! שבוי, על סיפנה של עובדי אלילים ביחד עם חבורת כופרים פרוטסטנטים!, אני רק מקווה שיש פה מספיק נוצרים הגונים עם שכל בקודקוד
הוא פונה אחורה ומתקרב במהירות המירבית שמאפשרת לו רגלו הפגועה לנוע מבלי לוותר על הדרת כבודו, (צופים ידהמו לראות עד כמה מהר הוא צולע על רגלו הפגועה), אל הסוחר הספרדי.
ולוחש לו-

אחי, לחש, כי אנחנו מוקפים בכופרים, האם אתה נאמן לכס הקדוש ולמלך פיליפ?

"אני משער שהבחורים הללו ינסו לתפוס פיקוד תוך זמן קצר, ואני מרגיש שרק האל ואמונה מלאה בו, יצליחו להוציא אותנו מאוניית השטנים הזו, צריך לברר אם יש בינינו נוצרים נוספים"

"חוזה, אתה מוכן לצייר את הפסלים האלו?" קורא טרויער.
"הם מדוייקים מדי, בהנחה שבני שבטים אינדיינים עשו אותם. צריך פסל מוכשר ביותר שניתח המון אנשים כדי לפסל ככה." אמר בתמהה.

טרויער מנסה לראות אם הוא מזהה חלק ששייך לסוג אנשים מסויים, גזע מסויים.

בן אדם, מה השפה שאותה אתה מדבר, האיזה מבטא ומאיזה לאום אתה נראה, זה חשוב.

:mrgreen:

לצייר את הפסלים האלה? ובנוסף לכול הוא מדבר בכזו נחת על ניתוח אנשים, ופראים אינדיאנים. מי זה?
"מה אותה אומר בחור צעיר?" חוזה נפנה לעברו אך לא מתקדם "ומה שמך?"

אנשים, חוק חדש: מעטה והלא מחשבות רושמים רק בספוילרים. במצבים מסוימים, זה קריטי.
ויזינט לא יכול להגיב קצת זמן, אז סיפורית הדמות שלו (ז'ואנט, למי שלא עוקב) שקועה מאוד בבחינת הטוטם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה