• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיניאתגר - מיניאייקון לויני

איזה מיניאייקון אתם מעדיפים?

• של ויץ'קינג

הצבעות: 10 43.5%
  • של דקסטר

הצבעות: 11 47.8%
  • של אקספלורר/פיירפוקס!

הצבעות: 2 8.7%

• סה"כ מצביעים
    23
  • הסקר סגור .
הנה הוא אצלי:

problem2kz2.jpg

לי יש פיירפוקס, אולי אתה לא רואה כי יש לך אקספלורר?

Dexter אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
אצלי רואים את זה רק בפיירפוקס.
איך מתקנים את זה? זה משהו בהגדרות שלי, או באייקון עצמו?
זה משהו בצורת החשיבה שלך.
פיירפוקס יותר טוב, תשתמש רק בו!
סוף יש משהו שעובד רק בפיירפוקס ולא באקספלורר...
אף פעם לא הצלחתי לראות למה הוא יותר טוב. יש לו יתרונות מסוימים, אבל בהיבטים אחרים הוא מחורבן הרבה יותר מאקספלורר, ולדעתי פחות אמין. אבל על המחשב שלי הכל עובד כמו חרא (אני קונה מחשב חדש עוד מעט! ייפ!). אגב, פיירפוקס נעשה כבר מיותר עם הגרסא האחרונה של אקספלורר (שהיא בעצם העתק מושלם של פיירפקס, חוץ ממה שכתוב בלמעלה של החלון) - יש לשוניות, בילט-אין חיפוש בגוגל ושאר דברים דומים.

ווי, רואים אותו!!! איזה מותק...

לא יודע מה איתכם, אבל אני שונא את אקספלורר 7, שונא. חוץ מזה שאבא שלי התקין אותו לפני שהוא ידע שאני שונא אותו ומכיוון שהמחשב שלי מפגר (וגם אקספלורר 7 מפגר) הוא לא עובד כמעט ואנחנו גם לא מצליחים להסיר אותו ולהחזיר את 6. ככה שעברתי לפיירפוקס, שלדעתי הרבה יותר נוח חוץ מזה שיש לו טיפה בעיה עם עברית (שאתה רוצה להכניס סמן כתיבה באמצע משפט שכתבת והוא מוסיף את האות במקום שונה) ושהוא לא מעלה את הסירטונים של ארץ נהדרת שאח שלי רוצה לראות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה