• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מים, אדמה, אש, אוויר<חופשיטה בעולם של אווטאר> התחלנו עמ' 2!

OUT
חוזר בי מההצעה. נשוט כרגיל. סייר אחד יצא בדרכי המים או האוויר קדימה, והבחור השני אחורה. רק כדי לראות איפה אנחנו מבחינת חיילי המשחק האחרים של היריב.

OUT

אבל כדאי שנדלל קצת את הצוות, גם כדי שלא יעשו לנו צרות וגם כדי שהאחרים יראו וייראו. מה אתם אומרים? נשאיר את הקפטן ושאר האנשים הנחוצים...

OUT
אכזרי מדי. הייתי אומר, נוסיף סורגי מתכת לקירות התאים של המלחים בזמן שהם יהיו בחוץ, ואז כל לילה ננעל חלק מהם בתוכם ונשאיר רק חלק בשביל הניווט והתחזוקה.

נבדוק אם המלחים יכולים להשתמש במתכת בתור אדמה כחלק מהמיומנות שלהם. נבדוק מה מיומנותו של הקברניט.

חוץ מזה? אני רציני. אחד מהמלחים, שיהיה כשף אוויר או מים, יכול ללכת לאן שהוא רוצה בגלל האדישות שלכם.

Out
כל זה בהנחה שיש כשף אויר או מים ובהנחה שנוכל לבנות כלא תוך זמן קצר, תוך כדי שמירה על מלחים עוינים ועם חומרי גלם על ספינה.הרג מבטיח גורם הרתעה והוא פתרון קל.
גל-
אני חושב שצריך להרוג את הקפטן, שכן כנראה מרד יתקבץ סביבו ועריפת הראש תיתן לנו זמן לפני שיתארגן משהו.

OUT
לא את הקברניט, לפחות לא כרגע. אחרי שנתחקר את כל אנשי הצוות נשים אותם בבטן הספינה במקום עם הרבה קורות עץ שימנעו מהם לברוח. אני לא רוצה להרוג יותר מכפי שאני חייב.

אשאר, לזכרונך הם כשפי אדמה, אז הסיכוי שהם גם כשפי אוויר\מים קלוש, ורק אם זאוס הפך אותם לדמויי אווטאר, ואז המצב שלנו בנחיתות איומה. לכן כלא לא צריך, אם כי לקשור את הידיים של כל מי שאינו זקוק להן ברגע זה יעזור.

OUT
ברור שלא עכשיו, קודם מתחקרים אותו בנוגע להכל וכשהוא לא מועיל יותר נהרוג אותו.
אני לא חושב שתחקור כולם באמת יעזור, צריכים למצוא תפקידי מפתח ולתחקר אותם.
גם אני מעדיף את הדרך העדינה, אבל אחרי שזה יתחרבש, מיד-ריינג' יהיה יותר בעייתי אז ללכת על הכל יעבוד, מה שגם זה יקציב עוד כוח אדם לשמור על המלחים הכלואים והמלחים העובדים וישאיר להם זמן לבד שיכול לעבור לארגון מרד

OUT
לשמור אותם כלואים זה אומר שתשים אותם במקום שקשה מאוד לצאת ממנו, ואנחנו נהיה חדר לידם ואחד מאיתנו יהיה ער כל כמה שעות וישמור.

אני מתחיל לחקור.

IN
"מיסטר קברניט, אתה בא איתי לראש התורן."

הנווד מרים את הקברניט, כופת אותו, ואז מרים אותו על גבו עד לראש התורן, פשוטו כמשמעו. ברגע שיש התנגדות הוא מעלף את הקברניט עם קת החרב.
"עכשיו יש לך שתי אפשרויות." הוא מפיל את הקברניט על קן הצופה ועוצר, ואז מוציא את מחסום הפה והידיים. הרגליים קשורות עדיין.
"בקיצור, או שאתה נאבק בי ושותק ואז אני זורק אותך למטה, או שאתה עונה על כל השאלות שלי."

IN
"שאלות, לפי הסדר, אישי הטוב. אני מודה לך על תרומתך להצלת העולם."

OUT
1. מידע על האנשים הפעילים בספינה. שמות חשובים, תפקידים, יכולות ומטרות אישיות.
2. קשר ל"בוס". מה הם יודעים עליו. מה הוא. מה הקשר שלהם אישית אליו. איך נראה הארמון שלו. מהו האי שבו הוא חי. מהן מטרותיו ומהי מטרתו בעבור הספינה.
3. כל דבר שקשור בניווט לעבר מקומו של הבוס. מעלות, דברים כאלה וכיו"ב - אווירה של פחד מכך שהנווד יודע ימאות היטב.
4. מה הקברניט רוצה בעבור היותו חי ועזר רב בקרב נגד "הבוס".
5. החופים של אומת האש, הקרובים ביותר לאי הבוסי - מה יש בהם, איך אפשר להגיע מהם לעבר האי.
6. מה הבוס יודע עלינו, אם בכלל.

וכמובן, הבטחה למוות איטי ומלא ייסורים בטביעה לכל משפחתו של הקברניט וכיו"ב אם יבגדו בנו.

הודית כבר שאתה קצת קטנוני... אז למה לא להחליק על זה?

תדמיין שזה ככה
1." מידע על האנשים הפעילים בספינה. שמות חשובים, תפקידים, יכולות ומטרות אישיות."
2. "קשר ל"בוס". מה אתם יודעים עליו. מה הוא. מה הקשר שלכם אישית אליו. איך נראה הארמון שלו. מהו האי שבו הוא חי. מהן מטרותיו ומהי מטרתו בעבור הספינה"
3. "כל דבר שקשור בניווט לעבר מקומו של הבוס. מעלות, דברים כאלה וכיו"ב - אווירה של פחד מכך שהנווד יודע ימאות היטב."
4." מה הקברניט רוצה בעבור היותו חי ועזר רב בקרב נגד "הבוס"."
5. "החופים של אומת האש, הקרובים ביותר לאי הבוסי - מה יש בהם, איך אפשר להגיע מהם לעבר האי."
6. "מה הבוס יודע עלינו, אם בכלל."

OUT:
סתם הציק לי שעשית רשימה של מה שאתה רוצה לדעת ולא מה שאתה אומר, אבל לא משנה.
IN:
"טוב" המלח מתחיל, ואז נעצר למספר שניות. "אין ממש אנשים חשובים על הספינה הזאת למען האמת".
הוא יורק למטה. "ועל הבוס אני גם לא יודע הרבה, והייתי רק על החוף של האי. כמו שאמרתי, אני רק קברניט
פשוט.." הוא מגחך, אך עצבנות קלה נשמעת בקולו. "ו...אממ...נחליט יותר מאוחר מה אני רוצה...בנתיים הגנה
תספיק לי" הוא נעצר לכמה שניות, ואז אומר במהירות "אפשר כבר לרדת מהמקום המחורבן הזה?!"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה