• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

מים, אדמה, אש, אוויר<חופשיטה בעולם של אווטאר> התחלנו עמ' 2!

"פאק! מכל הספינות היצורים המסריחים האלה נוחתים על הספינה שלי" הוא אומר ספק לחברי הצוות
ספק אליכם. אחרי כמה שניות הוא אומר אליכם בכעס "אני אענה על הכל, שאלוהים יעזור לי אם יגלו אותי,
רק תבטיחו לי, שאני איתכם! שלא תפקירו אותי או משהו לעזזל! אחרת אני איש מת מסריח!"
הוא הולך כמה צעדים אחורה ונעמד על מעקה הספינה. "אם לא תבטיחו לי, לא רק שאני לא אספר לכם
מה ש'תם צריכים, אני קופץ, ואני לא יודע לשחות, ולעזזל, אתם תהיו תקועים פה בספינה המזדיינת
הזאת בלי מידע מזדיין ובלי דרך מזדיינת לעשות מעשה מזדיין"


אסט רואה במרחק גדול מספר ספינות מכמה כיוונים. הספינות, עד כמה שאתה מצליח לראות מהמרחק
דומות מאוד לספינה שאתם עליה כרגע. אתה יכול לנחש שאלו הספינות שיצאו בערך באותו זמן עם
הספינה הזאת להפלגה באותו כיוון, כמו שלמדתם לפני שעליתם על הספינה.
 
"אני יכול להבטיח לך ששיתוף פעולה איתנו ישאיר אותך חי, וחוץ מזה, אל תנסה לקפוץ, כשף המים שלנו ידאג שהראש שלך יהיה מעל המים, ושתחזור לספינה חי. 0עכשיו אני רוצה שכולכם תפילו את הנשקים שלכם על הרצפה, כי אתם חבורת כשפי אדמה ואני מתכוון לקשור אתכם טוב טוב לפני שאפילו תראו אבן במקום הזה".
לאחר שהוא מדבר לירו מחכה להסכמה, ואם היא מגיעה הוא קושר אותם חזק ובמעט אכזריות, משתמש בידע שלו בכשפות אדמה בשביל לדעת מה לקשור ואיך, ככה שאין להם סיכוי להפעיל כשפות אדמה.
 
IN
"לא, לא, תן להם להישאר, זה סתם יהיה טיפשי. אגב, אם הספינות האלה יתקרבו יתר על המידה וייראו עוינות, הן יקבלו חצי אש בטוסיק ויישרפו במצולות. קפטן, אתה עונה לי על כל השאלות עכשיו. מי הוא הבוס? מה איתו? איפה הוא נמצא בדיוק? מהן מטרותיו? והשאלה הכי חשובה: כמה אתה מוכן לסכן בשביל גושי זהב עצומים?"
 
"גושי זהב עצומים?" עינו של המלח בורקות, אך הוא נראה מהסס משום מה.
"איך אני אדע שתקיימו את הבטחתכם?" הוא אומר בספקנות, ניתן לומר אפילו בשמץ של ציפייה.


OUT:
זיוג, אתה קורא וסתם לא מגיב? אם כן תכתוב פה, אם לא...נראה כבר P:
 
"אין לך ממש ברירה" אסט נכנס לתמונה כדי לעורר מעט פחד מצידו של המלח תאב הבצע. עם כניסתו של אסט, הוא מטיח במלח גל אוויר שיגרום לו להתנדנד קלות.
 
IN
"עצרו שניכם -" הנווד מצביע בחרבו על חבריו הפועלים.
"אתה תקבל את מבוקשך במקרה שבו תזכור לקבל אותו בכלל. פשוט תבוא אחרי שנחזור מהאקט של חיסול הבוס שלך, סבבה?"

OUT
אנחנו לא טסים לעבר האי כמו משוגעים. עושים סיבוב, ובאים מאחורה, מאומת האש. הספינה של הקברניט תמשיך ישירות לשם עם מה שנשאר מהצוות שלו, אנחנו לא.

תוכנית טובה?
 
galv2 אמר/ה:
OUT

למה שנעשה את הסיבוב המתיש הזה? איך זה יכול לתת לנו יתרון?
1. זה יהיה רע מאוד אם ניתן לקברניט נוטר טינה להוביל אותנו לכשף דם.
2. ספינה כזו תזוהה בקלות, שועטת מתוך הים לעבר מקום המחבוא. אנחנו נשתמש בציוד אחר ונבוא מסביב, נקיף את הכל וננחת בשקט בתוך האי לפני שהקברניט יגיע למחוז חפצו.
3. סתם כי באומת האש נוכל לעבור עוד הרפתקאות.
 
Out
1)אם נעזוב את הספינה אין ערובה לכך שלא יווצר קשר עם הספינות האחרות וקיומנו יוודע, כך שנאבד גורם הפתעה.
2)אם נהרוג את כל הצוות, הספינה שלא שטה די תעורר תשומת לב שיכולה לעורר כוננות ונאבד גורם הפתעה.
 
OUT

אוקיי... יש בעד ונגד. מה אתם אומרים שנתחזה למלחים? נשמור את הקפטן עד שנגיע לנמל, ונהרוג אותו בסוף השייט. ניקח לכל המלחים את הבגדים ונרד כחלק מאנשי הספינה. משם פשוט נגיע לכשף אש.
 
Out
הבעיה היא, שייתכן שילשינו עלינו. אני חושב יותר על השתלטות אלימה הכוללת סחיטה מן הקפטן והנווט את מה שאנחנו יודעים בנוגע למיקום ומטרות.אחרי זה נהרוג את הקפטיין וחלק מן המלחים, ככה שנישאר עם צות קטן כמה שיותר שיכול להשיט ספינה.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה
Top